Moje impresije u vezi one sinocnje kise i neodrzane projekcije u Metalcu, ne znam ima li jos neko na ovom forumu da je isto nahebao!
Uglavnom , mokar do gole koze!
Tek u 20 i 40 su se sjetili da objave na razglasu da se premjesta projekciju, kad je kisa već bila počela i ljudi već uveliko krenuli ka izlazu!
A cijeli dan su prognoze govorile da ce navece oko 20 sati poceti nevrijeme u Sarajevu, a vec poslije podne je sirom BiH i sire u regiji doslo da strahovitih padavina, i levati nisu nasli za shodno da idu nasigurno i odmah premjestite projekciju u zatvoreni prostor.
Organizacija nula, udarila im "slava" i alkohol u glavu izgleda, sta li, il im se hebe za zadnjom projekcijom vani, vazno im slikanje Karleuse!
Sta reci , nego cisti amaterizam i diletantizam na djelu!
Da li je jos iko vidio kako je bilo to sinoc u Metalcu kada je pocela kisa?
Treba da se stide svi papci iz organizacije!
Takozvani zastitari (picke jedne obične) su se sakrili od kise,umjesto da omoguće uredno napustanje kina i ljudi koji su se zatekli u prolazu nisu htjeli da izadju iz prolaza na glavnu ulicu, nastao je potpuni zastoj , ljudi su pokisli do gole koze, slaba korist od kisobrana kad je nagurana masa!Jedva se masa pokrenula da se počne izlaziti na ulicu!
Bila je situacija malo pred stampedo!
A tu je bilo i djece i trudnica!
I oni očekuju da takav mokar i iznerviran dodjem u Skenderiju da gledam film od 21 i 15?
Jel kasnije vidim da su na svojoj FB strani (zamislite!)u 20 i 40

objavili da se projekcija premjesta u Skenderiju i da ce početi u 21 i 15!
Ja samo očekujem da mi vrate novce za moje tri ulaznice i uputite javno izvinjenje svm prevarenim gledateljima!
Pas im mater
Slicno ovome sam im odmah sinoc napisao na FB strani, naravno jutros to obrisano.....
Zivjela Sjeverna Koreja