Nisam potpisao za skuplji paket, nego za jeftiniji, tj. sa supermix M+ (60 KM) prešao na trio grande family (56KM) i ponudili mi bonus! A ima ljudi koje su zvali i nudili bonus bez obzira na koji paket prešli (samo da produže ugovor), naravno osim onih paketa koji već sve uključuju!semirsar wrote:O da, cuo sam, dobro sam upratio sta je sve prethodilo tome, koliko se postova punijeh zuci ispisalo na t-mach temi o odnosu prema starim korisnicima.Maharadza wrote: NIsi očito čuo za Loyalty program, tako su meni pri produženju ugovora (istekao mi tadašnji stari Supermix paket i potpisao za trio grande family) poklonili SK HD paket na 24 mjeseca i HD paket na 12 mj., a garantujem da nisam jedini koji je dobio taj "loyalty bonus"!![]()
Da te pitam, da li bi ipak dobio taj loyalty bonus da nisi pristao potpisati za skuplji paket?
Ugl. brinu oni i o starim korisnicima, više nego većina drugih! Od uhljeba sam npr. za 5 god. koliko sam bio na ADSL-u dobio logitech webcam (ona najjeftinija od 20KM), koja naravno kasnije nije mogla na Win7 (nema driver-a), tako da se postavlja pitanje koliko je to "poklon" a koliko smeće koje bi svakako bacili pa bolje ovcama podijeliti...