Ovo je meni super, kad lik kupi auto od nekih 35000 KM +,- i kaze ma jebo ove od 100000 to su kante, jeftiniji su bolji.Frutek wrote:To je ljudska psihologija. Pa koliko stotina hiljada ide nečiji rat ratovat svi sretni, vjeruju da to što rade je maximalno ispravno. Ja vozim auto 2 godine staro, ne 15, i mogu reći da je auto koje sam vozio 2006 god bilo bolje po kvaliteti izrade. Isto to sam čuo i od vozača tvog Audija, nekih Mercedesa, BMW-a, ukratko - premium brendova. Prije par mjeseci sjednem u BMW 530d, M paket opreme nov ganz, plastika škripuće na sve strane.goran16v wrote:Ma ja, 700 hiljada ljudi u Europi su samo prosle godine bili ovce, ali smo mi zato najpametniji, mi sve znamo, nas niko ne moze napravit ovcama i zato zivimo u qurcu od drzave sa 500 hiljada nezaposlenih i vozimo u prosjeku 15 god stare aute vrijedne 2000 eur!Frutek wrote:Kompanije promjenile strategiju (svi se dogovorili da maximalno štede na svemu), a ljudska psihologija ostala ista. Platiće isto i više za ime, ustvari dobija manje nego prije. Super je to neko osmislio, ajmo ovce, ajmoooo
P.S. Živili bi i oni u qurcu od države da su se 4 godine borili za goli opstanak, da su totalno uništeni bili. O čemu ti pričaš ba, ovo je tema o autima i svako ima pravo na mišljenje!
Audi A3 Limuzina
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
lavic
#176 Re: Audi A3 Limuzina
-
citroen xm
#177 Re: Audi A3 Limuzina
Srećno sa novim autom, da te dobro služi i da kupiš još bolje kada odlučiš da mijenjaš. 
- Magarece_godine
#179 Re: Audi A3 Limuzina
Nek je sretno drug. Ovdje najveći broj likova na neku konstataciju kontra reaguje. Da ja pokrenem temu i kazem hocu da kupim kombi, neko bi se nasao i rekao za te pare mozes kupiti kamion ... Nidje veze ...
-
slyrip
#180 Re: Audi A3 Limuzina
Hvala i tebi brate,Magarece_godine wrote:Nek je sretno drug. Ovdje najveći broj likova na neku konstataciju kontra reaguje. Da ja pokrenem temu i kazem hocu da kupim kombi, neko bi se nasao i rekao za te pare mozes kupiti kamion ... Nidje veze ...
Ja sam prvo htio da uzmem audi a3 sportback, pa mi je covjek koji radi u asi savjetovo da uzmem limuzinu, a kosta samo 400KM vise, pa tako sam odlucio ipak za ovu manju limuzinu, iskreno ne volim velika auta, tako da ce mi ovaj biti taman za mene, svidja mi se unutrasnji izgled a i vanjski mi je bolji nego a3 sportback. Veliki sam fan audi auta, tako da ce mi se i zivotno zelja ispuniti.
- hopcup
#181 Re: Audi A3 Limuzina
čovjek sebi ispuni životnu želju, a po forumu mu počnu solit pamet kako i šta je trebo uraditslyrip wrote:Hvala i tebi brate,Magarece_godine wrote:Nek je sretno drug. Ovdje najveći broj likova na neku konstataciju kontra reaguje. Da ja pokrenem temu i kazem hocu da kupim kombi, neko bi se nasao i rekao za te pare mozes kupiti kamion ... Nidje veze ...
Ja sam prvo htio da uzmem audi a3 sportback, pa mi je covjek koji radi u asi savjetovo da uzmem limuzinu, a kosta samo 400KM vise, pa tako sam odlucio ipak za ovu manju limuzinu, iskreno ne volim velika auta, tako da ce mi ovaj biti taman za mene, svidja mi se unutrasnji izgled a i vanjski mi je bolji nego a3 sportback. Veliki sam fan audi auta, tako da ce mi se i zivotno zelja ispuniti.
nekad davno sam vozio polovnog audija 80 (u narodu popularan kao jaje), derao sam ga skoro 10 godina i nikad nije bilo problema sa njim. nadam se da će i tebe ovaj tvoj dobro služit, a što se kaže, u zdravlju da ga podereš i boljeg da promijeniš
-
slyrip
#182 Re: Audi A3 Limuzina
Jedno 20 godina vozat ovaj
Hvala brate, i tebi zelim da kupis sto prije auto koje najvise volis 
-
aServis
#183 Re: Audi A3 Limuzina
Ako nije neka tajna koja oprema je tačno u pitanju? za cca 45 predpostavljam atraction i to gore nabrojano...sa nekim popustom vjerovatno....
- Quaresma
#184 Re: Audi A3 Limuzina
obavezno napisi dojmove kad ga provozas
inace a3 limuzina mi se pravo svidja, ma sva audi auta su prelijepa
-
slyrip
#185 Re: Audi A3 Limuzina
Evo i sva oprema.
A vec sam vozio A3 Limuzinu TDI, ja sam potpuno zadovoljan, ne vidim razliku u voznji, izmedju A4 i A3.
http://prntscr.com/22mhkq
http://prntscr.com/22mm2l
A vec sam vozio A3 Limuzinu TDI, ja sam potpuno zadovoljan, ne vidim razliku u voznji, izmedju A4 i A3.
-
jefferson
#186 Re: Audi A3 Limuzina
Ne mogu vjerovat, Audi i dodatna oprema naslon za ruku.slyrip wrote:Evo i sva oprema.
Najbolja stavka: standardna oprema Euro 5 motor
- Magarece_godine
#187 Re: Audi A3 Limuzina
Kako ti nije jasno ? Imas x ljudi koji ne puse u automobilu i ne zele ni pepeljaru.uskrsno_respo wrote:nek je tebi sa srecom
meni samo nije jasno kako pepeljara spada u dodatnu opremu
-
jefferson
#188 Re: Audi A3 Limuzina
Jbg sva ova halabuka oko pusenja, sad iskoristili da naplate nesto dodatnouskrsno_respo wrote:nek je tebi sa srecom
Skoda Octavioa je TITO. Auto za siromasne i po defaultu se zna da svi dime
-
jefferson
#189 Re: Audi A3 Limuzina
Jaro pepeljara je u 90% auta serijska oprema. Ja fakat ne kontam jel i oprema.Magarece_godine wrote:Kako ti nije jasno ? Imas x ljudi koji ne puse u automobilu i ne zele ni pepeljaru.uskrsno_respo wrote:nek je tebi sa srecom
Zar se onda mora ona nadoplatiti?
- Magarece_godine
#190 Re: Audi A3 Limuzina
Pa mora druze, jer je pepeljara zapravo ona čaša, koja se vadi iz automobila ... Zašto bi ja kao nepušač plaćao nešto što mi ne treba ?jefferson wrote:Jaro pepeljara je u 90% auta serijska oprema. Ja fakat ne kontam jel i oprema.Magarece_godine wrote:Kako ti nije jasno ? Imas x ljudi koji ne puse u automobilu i ne zele ni pepeljaru.uskrsno_respo wrote:nek je tebi sa srecom
-
jefferson
#191 Re: Audi A3 Limuzina
Ma ne, mislio sa zasto je nadoplacuju, u smislu neces i ne stave je i cao djaci, hoces stave je.
Ali fakat, jel to nije prava pepeljara?
Moj stari se ne bi ni vozio u tom autu a kamoli kupio ga

Ali fakat, jel to nije prava pepeljara?
Moj stari se ne bi ni vozio u tom autu a kamoli kupio ga
-
slyrip
#192 Re: Audi A3 Limuzina
A i meni je bilo cudno, cuj pepeljara dodatna oprema 
-
jefferson
#193 Re: Audi A3 Limuzina
Jaro nek je tebi sa srecom, ali to je fakat cigancenje.slyrip wrote:A i meni je bilo cudno, cuj pepeljara dodatna oprema
-
slyrip
#194 Re: Audi A3 Limuzina
I ja ne pusim, ali nek popuni prostor ako nista, a mozda nekad i zatreba, mada nisam siguranuskrsno_respo wrote:a umjesto pepeljare dobiju sta?Magarece_godine wrote:Kako ti nije jasno ? Imas x ljudi koji ne puse u automobilu i ne zele ni pepeljaru.uskrsno_respo wrote:nek je tebi sa srecom
-
jefferson
#195 Re: Audi A3 Limuzina
Jaro ni ja ne pusim, ali pepeljara mi sluzi za neke kljuceve, kartice itd, itd. Uvijek ona svrhu ima.
- Magarece_godine
#196 Re: Audi A3 Limuzina
Ta pepeljara nije klasična na kakve smo navikli u Golfu dva ....
To je ova "čaša"

I stvarno ne vidim razlog da se ovo ne plaća dodatno. Hoćeš-nećeš ne moraš ... U ovom slučaju pepeljara je isto kao i krovni nosač recimo ili mrežica u prtljažniku ....
To je ova "čaša"

I stvarno ne vidim razlog da se ovo ne plaća dodatno. Hoćeš-nećeš ne moraš ... U ovom slučaju pepeljara je isto kao i krovni nosač recimo ili mrežica u prtljažniku ....
-
jefferson
#197 Re: Audi A3 Limuzina
A gdje cu onda sa bocom vode i kafom? Ili ja pijem kafu a suvozac bocu vode ima. Ma nigdje veze.Magarece_godine wrote:Ta pepeljara nije klasična na kakve smo navikli u Golfu dva ....
To je ova "čaša"
Totalno glupo i neprakticno!
-
slyrip
#198 Re: Audi A3 Limuzina
Slazem se u tom slucaju...jefferson wrote:A gdje cu onda sa bocom vode i kafom? Ili ja pijem kafu a suvozac bocu vode ima. Ma nigdje veze.Magarece_godine wrote:Ta pepeljara nije klasična na kakve smo navikli u Golfu dva ....
To je ova "čaša"
-
goran16v
#199 Re: Audi A3 Limuzina
Nije u mom Focusu, u doplacenoj varijanti za pusace dobijes pravu pepeljaru (sa poklopcem, rebrima za otresanje pepela itd) dok bez doplate dobijes obicnu kanticu za smece, ista stvar je u Renaultu i Toyoti itd.jefferson wrote: Jaro pepeljara je u 90% auta serijska oprema. Ja fakat ne kontam jel i oprema.
-
goran16v
#200 Re: Audi A3 Limuzina
Identicno rjesenje primjenjuju npr Ford i Renault, to je postao standard.jefferson wrote: A gdje cu onda sa bocom vode i kafom? Ili ja pijem kafu a suvozac bocu vode ima. Ma nigdje veze.