Kako si ti jedan smijesan, zabavan i nadasve visokointeligentan lik to je cudo jedno!!!!Golf 6 80 KS wrote:ne možeš ti nekome to u vugla ućeratgolfiista wrote:
Ja lično sipam Molovo ulje jer sam siguran u originalnost, a sipao bi i Optimu, ali neću iz nekih drugih razloga.
I jeste veliki problem zvučnijih ulja, pogotovu CAstrola i Valvoline, sumnja u originalnost.
na stranu sumnja u samu originalnost, ali neshvatiljivo da neko preferira skuplje "zvučno" ime na uštrb višeg nivoa kvalitete
ovaj bi gore "slučaj" dao za Castrol kategorije vw 502 više para, nego za Optimu ulje iz više kategorije vw 504
zar onda nije čisti kompleksaš kome je važno samo da bude roba brendirana, to su ti sjebani tipovi koji kupuju po Merkatoru ili BBI-ju "brandove" kojima uvaljuju istu falš robu koju mogu naći nekoliko puta jeftiniju na drugim prodajnim mjestima, ali ne mogu reći, jebiga, da su kupovali u merkaktoru ili BBI-ju, i neka ih deru, i treba ih
Long life ulja
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
goran16v
#176 Re: Long life ulja
-
Golf 6 80 KS
#177 Re: Long life ulja
očajan odgovor, stvarno si očajangoran16v wrote:Kako si ti jedan smijesan, zabavan i nadasve visokointeligentan lik to je cudo jedno!!!!Golf 6 80 KS wrote:ne možeš ti nekome to u vugla ućeratgolfiista wrote:
Ja lično sipam Molovo ulje jer sam siguran u originalnost, a sipao bi i Optimu, ali neću iz nekih drugih razloga.
I jeste veliki problem zvučnijih ulja, pogotovu CAstrola i Valvoline, sumnja u originalnost.
na stranu sumnja u samu originalnost, ali neshvatiljivo da neko preferira skuplje "zvučno" ime na uštrb višeg nivoa kvalitete
ovaj bi gore "slučaj" dao za Castrol kategorije vw 502 više para, nego za Optimu ulje iz više kategorije vw 504
zar onda nije čisti kompleksaš kome je važno samo da bude roba brendirana, to su ti sjebani tipovi koji kupuju po Merkatoru ili BBI-ju "brandove" kojima uvaljuju istu falš robu koju mogu naći nekoliko puta jeftiniju na drugim prodajnim mjestima, ali ne mogu reći, jebiga, da su kupovali u merkaktoru ili BBI-ju, i neka ih deru, i treba ih![]()
![]()
može ti to bolje kenjat
-
goran16v
#178 Re: Long life ulja
Pa kako covjek drugacije da ti odgovori kad ne mozes da skontas i mnogo prostije stvari kao npr zasto je Castrol 502.00 skuplji od Optime 504.00, da zadovoljenje standarda NE ZNACI kvalitet, zasto Castro ulaze u razvoj 502.00 ulja x vise novaca od Modrice u razvoj 504.00 i zasto je Catrol Castrol, a Optima samo jedno od milion no name ulja za koje se ne zna dalje od 500km od rafinerije????
Kad si toliko inteligentan i pronicljiv da to ne mozes da shvatis onda je to ocaj!!!!!
Kad si toliko inteligentan i pronicljiv da to ne mozes da shvatis onda je to ocaj!!!!!
-
530i
#179 Re: Long life ulja
Kiu i Optimu i nije baš mudro porediti. Nisam neki ljubitelj korejanaca, ali ljudi prave sasvim solidna auta i već su se dokazali.
-
goran16v
#180 Re: Long life ulja
Siguran je u kvalitet onaj ko ne mora davati 7 god garancije da bi privukao musterije i dokazao kvalitet nego mu je dovoljno i 2 godine, ali kao sto si upravo sam potvrdio gornjim postom ti si dovoljno neinteligentan da to ne kontas i jos se hvalis time!Golf 6 80 KS wrote: još jedna tvoja potvrda ko je glup, a ja ti još ranije postom o mercedesima i ostalom već odgovorio, ali kao što rekoh nekom lakše uđe metar u guzicu nego cent u glavu
dakle, OPET tvrdiš da je "kvalitetniji" (po tebi) "razvikani" brand mercedes ili audi (analogiju napravi sam sa segmentom ulja)
od jedne KIA-e (koja je po tebi, analogno na primjeru ulja to-Optima) koja je noname u auto industriji, a ljudi daju 7 godina garancijekad je "zvučni" mercedes davao 2, pa tio vidi ko je siguran u svoj kvalitet
dakle, opet filozofija kompleksaša po kojima je ko biva "kvalitet" samo ono što je brendirano zvučnim imenom
ide li ti šta u glavu
Zato pridji rikvercom na kanal i digni ceradu da vidimo kako ti ide taj metar u guzicu!
Hvala ti sto si mi i ovaj dan popravio svojim glupostima!
-
Golf 6 80 KS
#181 Re: Long life ulja
očajno i jadno, možeš ti to boljegoran16v wrote: Siguran je u kvalitet onaj ko ne mora davati 7 god garancije da bi privukao musterije i dokazao kvalitet nego mu je dovoljno i 2 godine, ali kao sto si upravo sam potvrdio gornjim postom ti si dovoljno neinteligentan da to ne kontas i jos se hvalis time!![]()
![]()
![]()
Zato pridji rikvercom na kanal i digni ceradu da vidimo kako ti ide taj metar u guzicu!![]()
nego da još jednom potvrdimo tvoju glupost
znači po tebi, bolje je nasuti
"razvikani" SKUPLJI Castrol 502 5w40
nego JEFTINIJU Optimu 504 5w30
jel tako
-
goran16v
#182 Re: Long life ulja
Joj smjesan si pravo, ja tek sad skontah da si kvalitetom poredio KIA-u (uz svo duzno postovanje za odlican brend) i Mercedes zbog duzine garancije!Golf 6 80 KS wrote:očajno i jadno, možeš ti to boljegoran16v wrote: Siguran je u kvalitet onaj ko ne mora davati 7 god garancije da bi privukao musterije i dokazao kvalitet nego mu je dovoljno i 2 godine, ali kao sto si upravo sam potvrdio gornjim postom ti si dovoljno neinteligentan da to ne kontas i jos se hvalis time!![]()
![]()
![]()
Zato pridji rikvercom na kanal i digni ceradu da vidimo kako ti ide taj metar u guzicu!![]()
jel tako
Bez obzira sto poredis razlicita ulja i samim time potvrdjujes svoju izvanrednu inteligenciju, u auto za koje je predvidjeno 502.00 naravno da jest bolje sipati Castrol!
-
Golf 6 80 KS
#183 Re: Long life ulja
samo nastavi, samo toneš dublje u govna i pokazuješ svoju glupostgoran16v wrote: Bez obzira sto poredis razlicita ulja i samim time potvrdjujes svoju izvanrednu inteligenciju, u auto za koje je predvidjeno 502.00 naravno da jest bolje sipati Castrol!
dakle, 504 je VIŠI stepen kvaliteta od 502 i ide kao 5w30 minimalno i predstavlja LL ulja,
zato je ustalom i skuplje ko sebi može priuštiti i ne žali, treba da ga sipa
502 je niži kvalitet i obično ide kao 5w40 (iako može biti i 5w30) i ide u drugi režim "ili 1 godina ili 15.000km", cijelo vrijeme pratiš temu ali izgleda da nisi sposoban da pamtiš tok rasprave i postove, o tome bilo riječi
ovo se može uporediti sa situacijom sipanja ulja 15w40 i 10w40 kod starijih motora i auta
15w40 je JEFTINIJE i niže kategorije
10w40 je skuplje i više kategorije (ako je riječ o istom proizvođaču, a ako ne ISTA paralela s emože napraviti: da li je bolje nasuti JEFTINIJU INU/Optimu 10w40 ili skuplji RAZVIKANI Castrol 15w40))
dakle, u starija auta može se sipati i jendo i drugo, stvar je ko želi i ko može motoru pružiti "lakši život"
ista stvar je sa uljima 5020 i 504
samo OPET slabo kontaš i pokazuješ zavidan nivo glupoće
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#184 Re: Long life ulja
Evo ja cu ti odgovoriti.Golf 6 80 KS wrote:očajno i jadno, možeš ti to boljegoran16v wrote: Siguran je u kvalitet onaj ko ne mora davati 7 god garancije da bi privukao musterije i dokazao kvalitet nego mu je dovoljno i 2 godine, ali kao sto si upravo sam potvrdio gornjim postom ti si dovoljno neinteligentan da to ne kontas i jos se hvalis time!![]()
![]()
![]()
jel tako
Radije cu nasuti (i to ovaj sto se prodaje u BiH) Castrol 502 5W40,nego Optima (koja je "domaca") 504 5W30. Svakako ga mislim mjenjati svake godine ili ti max 15 000 km.
Moze biti LL na kvadrat,moze ga praviti NASA,a ne Modrica,ali ono bi meni nakon godinu dana ili 15 000 km islo vani. A ti mozes misliti sta hoces i samo radi po svome (sta znaju ing u VW,pojma oni nemaju,potkrala se stamparska greska pa su napisali da preporucuju Castrol),ti si najpametniji. I to cak na 3 foruma.
-
goran16v
#185 Re: Long life ulja
Kako si ti samo pametaaaaaaan to je cudo jedno!Golf 6 80 KS wrote:samo nastavi, samo toneš dublje u govna i pokazuješ svoju glupostgoran16v wrote: Bez obzira sto poredis razlicita ulja i samim time potvrdjujes svoju izvanrednu inteligenciju, u auto za koje je predvidjeno 502.00 naravno da jest bolje sipati Castrol!
dakle, 504 je VIŠI stepen kvaliteta od 502 i ide kao 5w30 minimalno i predstavlja LL ulja,
502 je niži kvalitet i obično ide kao 5w40 (iako može biti i 5w30) i ide u drugi režim "ili 1 godina ili 15.000km", cijelo vrijeme pratiš temu ali izgleda da nisi sposoban da pamtiš tok rasprave i postove, o tome bilo riječi
ovo se može uporediti sa situacijom sipanja ulja 15w40 i 10w40 kod starijih motora i auta
10w40 je skuplje i više kategorije
dakle, u starija auta može se sipati i jendo i drugo, stvar je ko želi i ko može motoru pružiti "lakši život"
Da li si ikad posmislio zasto postoje obicna 502.00 i 504.00 LL ulja i zasto svi ne sipaju LL ulja. Kad to skontas, sto je cista SF, skontaces zasto je bolje sipati stndardni Catrol od LL Optime, da ne govorim o standardnom Castrolu vs standardne Optime.
Da ti dokazem koliko pravim temu, samo cu te podsjetiti da jos uvijek nemas argumenta da je Castrol u BiH smece i da se i dalje brukas podvijena repa!
-
preludezalude
#186 Re: Long life ulja
Optimu nebih sipao iz samo jednog razloga, a to je sto je proizvedena u drzavi bez zakona i reda. Kontrola proizvoda je nikakva i ne zelim rizikovati da napravim stetu na motoru radi 10-ak maraka razlike u cijeni. Optimu bi sipao samo u jednom slucaju, kad bi je kupio u nekoj radnji u Njemackoj i to samo ako moram.
-
Golf 6 80 KS
#187 Re: Long life ulja
goran16v wrote:
Kako si ti samo pametaaaaaaan to je cudo jedno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da li si ikad posmislio zasto postoje obicna 502.00 i 504.00 LL ulja i zasto svi ne sipaju LL ulja. Kad to skontas, sto je cista SF, skontaces zasto je bolje sipati stndardni Catrol od LL Optime, da ne govorim o standardnom Castrolu vs standardne Optime.
Da ti dokazem koliko pravim temu, samo cu te podsjetiti da jos uvijek nemas argumenta da je Castrol u BiH smece i da se i dalje brukas podvijena repa!
ala si panglu, nema ti ravnog
zašto svi ne sipaju 10w40 umjesto 15w40, je ista paralela
i OPET si glup, imaš li ti argumente da castrol na našem tržištu NIJE smeće
najbolje ti je bilo kad si se povuko podvijena repa, bolje da se nisi javljo
nisi ti puno bolji od ovog pacijenta goremali_milojica wrote: Evo ja cu ti odgovoriti.
Radije cu nasuti (i to ovaj sto se prodaje u BiH) Castrol 502 5W40,nego Optima (koja je "domaca") 504 5W30. Svakako ga mislim mjenjati svake godine ili ti max 15 000 km.
Moze biti LL na kvadrat,moze ga praviti NASA,a ne Modrica,ali ono bi meni nakon godinu dana ili 15 000 km islo vani. A ti mozes misliti sta hoces i samo radi po svome (sta znaju ing u VW,pojma oni nemaju,potkrala se stamparska greska pa su napisali da preporucuju Castrol),ti si najpametniji. I to cak na 3 foruma.
niko tebi ne brani i da LL ulje ako hočeš mijenjaš i svakih 5.000 km a kamoli svakih 15.000 ili svake godine, kako je uprvo radio i vlasnik ovog auta što ga ja sad vozim (ne čitaš i letiš pred rudu) koji je tako potrefio da je mijenjao po PS-u svake godine i svakih 15.000 iako je sipano LLm tako d aje za te tri godine (koliko je auto stro) i prešao 45.000
Last edited by Golf 6 80 KS on 31/03/2013 17:35, edited 1 time in total.
- golfiista
#188 Re: Long life ulja
to što na čepu, veznom limu ili negdje drugo piše Castrol, Shell i sl. nema veze sa kvalitetom ulja već sa debelo plaćenom reklamom. Meni je na Octaviji pisalo da Škoda preporučuje Shell, a na zamjeni ulja u ovlaštenom sipano je nekada Castrol, nekada OMV, nekada Valvolin i sl.
Država nema veze sa kvalitetom ulja, ali ima tržište i nijedan proizvođač ulja ne smije koristiti oznaku preporuke bilo koje grupacije proizvođača automobila ako ulje ne zadovoljava kriterije. s obzirom da je maloprodaja tek deseti dio tržišta da bi ste uspjeli konkurisati na bilo kojem ozbiljnijem tenderu morate imati propisani kvalitet. stoga ne sumnjam nimalo u Modricu i nemojte se iznenaditi kada je počnu koristiti i u ovlaštenim servisima, pogotovo u audiju ili škodi nakon što ASA ostane bez licence...
Država nema veze sa kvalitetom ulja, ali ima tržište i nijedan proizvođač ulja ne smije koristiti oznaku preporuke bilo koje grupacije proizvođača automobila ako ulje ne zadovoljava kriterije. s obzirom da je maloprodaja tek deseti dio tržišta da bi ste uspjeli konkurisati na bilo kojem ozbiljnijem tenderu morate imati propisani kvalitet. stoga ne sumnjam nimalo u Modricu i nemojte se iznenaditi kada je počnu koristiti i u ovlaštenim servisima, pogotovo u audiju ili škodi nakon što ASA ostane bez licence...
-
goran16v
#189 Re: Long life ulja
Osim sto si nedostizan inteligentom i sto naoruzan argumentima za debilizme koje pises ti si definitvno beznadezan slucaj ali i dalje nastavljaj da nas zabavljas svojim biserima!!!!!Golf 6 80 KS wrote:goran16v wrote:
Kako si ti samo pametaaaaaaan to je cudo jedno!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da ti dokazem koliko pravim temu, samo cu te podsjetiti da jos uvijek nemas argumenta da je Castrol u BiH smece i da se i dalje brukas podvijena repa!![]()
ala si panglu, nema ti ravnog![]()
zašto svi ne sipaju 10w40 umjesto 15w40, je ista paralela
i OPET si glup, imaš li ti argumente da castrol na našem tržištu NIJE smeće
najbolje ti je bilo kad si se povuko podvijena repa, bolje da se nisi javljo
-
Golf 6 80 KS
#190 Re: Long life ulja
kao da si znaogolfiista wrote: stoga ne sumnjam nimalo u Modricu i nemojte se iznenaditi kada je počnu koristiti i u ovlaštenim servisima, pogotovo u audiju ili škodi nakon što ASA ostane bez licence...
upravo u ovom Cosmos-commercu gdje sam kupio auto, a koji je zastupnik Škode u TZ (tip umjesto ovog golfa kupio novu Škodu po principu staro za novo) su mi i sipali Optimu (raspito se ponovo) i SIPAJU Optimu i u Škode, pored OMV-a !!!
dakle, nigdje ni Shella ni Castrola
Last edited by Golf 6 80 KS on 31/03/2013 17:42, edited 1 time in total.
- Bakir1
#191 Re: Long life ulja
a da idemo logikom ako je castrol ovdje smece, tj u bosni, onda je optima paralelno smece svuda. 
-
Golf 6 80 KS
#192 Re: Long life ulja
klasični očajan odgovor,goran16v wrote:
Osim sto si nedostizan inteligentom i sto naoruzan argumentima za debilizme koje pises ti si definitvno beznadezan slucaj ali i dalje nastavljaj da nas zabavljas svojim biserima!!!!!
ponovo si jadan i očajan, te podvijena repa nisi sposoban smislit ništa bolje
-
goran16v
#193 Re: Long life ulja
Dobijas odgovore kakve zasluzujes, bilo kakav komplikovaniji odgovor je gubljenje vremena.Golf 6 80 KS wrote:klasični očajan odgovor,goran16v wrote:
Osim sto si nedostizan inteligentom i sto naoruzan argumentima za debilizme koje pises ti si definitvno beznadezan slucaj ali i dalje nastavljaj da nas zabavljas svojim biserima!!!!!
ponovo si jadan i očajan, te podvijena repa nisi sposoban smislit ništa bolje
Nego sta bi za argument da je Catrol smece? Kad covjek tvrdi da je Catrol u BiH smece ili ima argument za to ili je duduk koji palamudi napamet. Izvoli se prepoznati...
Da te napomenem, ja nisam nista tvrdio pa tako i da Catrol nije smece zato i meni NE TREBAJU argumenti, a ti budi poslovicno pametan i bistar pa nastavi po svom!
- golfiista
#194 Re: Long life ulja
na kraju krajeva nije ni bitno, ali ne mogu da shvatim, ulja nisu ćevapi pa da se ne zna šta se sve koristi za proizvodnju istih. Ulja se prave od tačno određenih elemenata i zna se da se baza ( koja je identična za sva ulja ) obogaćuje pojedinim aditivima i zdravo, dakle bukvalno a+b+c jednako ulje ovo ili ono.
Ovo se komotno može uporediti sa proizvodnjem lijekova, i po vašoj logici neko će reći da Bosnalijek proizvodi smeće iako rade po tačno određenoj formuli, ali su domaći brend u neuređenoj državi u haosu i lopovluku... Ispade kvalitetniji tamo neki Bayer ili ko već, samo zato što je Njemački i ima novca za dobru reklamu ili mitologiju pa ga doktori ( ovlašteni servisi ) preporučuju umjesto domaćeg nazovi smeća-
Eto jedan banalan primjer koji vam pokazuje svo vaše znanje, odnosno neznanje, no ovdje je postao običaj pljuvati po svemu i svačemu iako pojam nemaš o tome.

Ovo se komotno može uporediti sa proizvodnjem lijekova, i po vašoj logici neko će reći da Bosnalijek proizvodi smeće iako rade po tačno određenoj formuli, ali su domaći brend u neuređenoj državi u haosu i lopovluku... Ispade kvalitetniji tamo neki Bayer ili ko već, samo zato što je Njemački i ima novca za dobru reklamu ili mitologiju pa ga doktori ( ovlašteni servisi ) preporučuju umjesto domaćeg nazovi smeća-
Eto jedan banalan primjer koji vam pokazuje svo vaše znanje, odnosno neznanje, no ovdje je postao običaj pljuvati po svemu i svačemu iako pojam nemaš o tome.
-
goran16v
#195 Re: Long life ulja
Ovo sam a+b+c za ulje, stim sto ostaje nepoznaica ko i kako razvija te aditive i cemu oni sluze, i da su Bosnalijek i Bayer bare-bare mi je super!!!!

-
jefferson
#196 Re: Long life ulja
Ti nisi bas savladao gradivo o onome o cemu hoces da pricas.Golf 6 80 KS wrote:samo nastavi, samo toneš dublje u govna i pokazuješ svoju glupostgoran16v wrote: Bez obzira sto poredis razlicita ulja i samim time potvrdjujes svoju izvanrednu inteligenciju, u auto za koje je predvidjeno 502.00 naravno da jest bolje sipati Castrol!
10w40 je skuplje i više kategorije (ako je riječ o istom proizvođaču, a ako ne ISTA paralela s emože napraviti: da li je bolje nasuti JEFTINIJU INU/Optimu 10w40 ili skuplji RAZVIKANI Castrol 15w40))
Po cemu je ulje 504.00 kvalitetnije od 502.00?
Osim za TDI CR motore, na BH trzistu za svaki benzinac VW proizvodnje je bolje VW502.00 ulje, pa tako i za taj tvoj Golf. Nemoj gledati interval, iako mi bas nije jasno kako ulje, u ovom slucaju VW504 sa izuzetno niskim TBN-om, posto je Low-SAPS ulje, moze da u BH uslovima gdje gorivo ima viska sumpora, da traje duze od VW 502.00 koje ima u nekim slucajevima i dvostruko vise TBN-a?
Druga stvar, VW502.00 dolazi i kao 5W40, 0W40, 5W30, 0W30. Npr. Mobil1 koji je prvo ulje u Porscheu 911 ili Nissanu GT-R je VW 502.00. Audi S4 dolazi sa VW502.00 a ne 504/507 uljima.
Npr. u SAD VW 504.00/507.00 ulja su striktno predvidjena SAMO za dizele, a benzicni idu sa VW 502.00 uljima je su robusnija, imaju vise TBN-a, aditiva, i dosta ih je dobiveno od PAO ili Etericne baze, dok su VW504/507 ulja striktno dobivena od mineralne baze, jer je gorivo u SAD usto sa povisenim sumporom kao i u BiH i ostalim slicnim trzistima.
VW nikad nije rekao da preporucuje VW 504 umjesto VW 502, nego da se MOZE koristiti, a to je skroz druga stvar.
U sustini, ako vozis benzinca VW, u svemu je 504/507 inferiornije od VW502.00 ulja, bez obzira na interval izmjene, jer interval ne znaci i bolji kvalitet.
-
Golf 6 80 KS
#197 Re: Long life ulja
jel ti to palamudiš MENI, koji imama pred sobom upustvojefferson wrote:
Npr. u SAD VW 504.00/507.00 ulja su striktno predvidjena SAMO za dizele, a benzicni idu sa VW 502.00 uljima je su robusnija, imaju vise TBN-a, aditiva, i dosta ih je dobiveno od PAO ili Etericne baze, dok su VW504/507 ulja striktno dobivena od mineralne baze, jer je gorivo u SAD usto sa povisenim sumporom kao i u BiH i ostalim slicnim trzistima.
VW nikad nije rekao da preporucuje VW 504 umjesto VW 502, nego da se MOZE koristiti, a to je skroz druga stvar.
sve zaboravim da skeniram te stranice sa dvije tablice o preporuci za LL režim i NE longlife režim
-
Golf 6 80 KS
#198 Re: Long life ulja
alal vjeragolfiista wrote: Ovo se komotno može uporediti sa proizvodnjem lijekova, i po vašoj logici neko će reći da Bosnalijek proizvodi smeće iako rade po tačno određenoj formuli, ali su domaći brend u neuređenoj državi u haosu i lopovluku... Ispade kvalitetniji tamo neki Bayer ili ko već, samo zato što je Njemački i ima novca za dobru reklamu ili mitologiju pa ga doktori ( ovlašteni servisi ) preporučuju umjesto domaćeg nazovi smeća-
Eto jedan banalan primjer koji vam pokazuje svo vaše znanje, odnosno neznanje, no ovdje je postao običaj pljuvati po svemu i svačemu iako pojam nemaš o tome.![]()
krivo mi što se ja ne sjeti Bosnalijeka i Bayera
al vjerovatno ovi kompleksaši KUPUJU strane lijekove, čak iako Bosnalijek dobiju džaba na recept
-
goran16v
#199 Re: Long life ulja
Hihi, stavis uputstvo ispred sebe i odmah si strucnjak!!!!Golf 6 80 KS wrote: jel ti to palamudiš MENI, koji imama pred sobom upustvo
sve zaboravim da skeniram te stranice sa dvije tablice o preporuci za LL režim i NE longlife režim
Stavi Uputstvo za upotrebu iz Bospyrina ispred sebe (posto si ti patriota pa ne kupujes Aspirin) i odmah si magistar farmacije!!!
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#200 Re: Long life ulja
Ja bih za svoje pare opet prije uzeo Aspirin,nego slican proizvod Bosnalijeka.