Vrati mu se, reci da si pogrijesila i da ga volis kao nikoga prije, cak i onoga momka s kojim si raskinula pa pristala da se udas onda. Reci mu da ti ne smeta biti na selu, cuvaj mu majku i pazi ga. Svakako trebas imati i ti neke uslove pod navodnim znacima, a to bi bilo da te postuje, da te nikada ne udari, nemoj ici ispod toga.
Reci mu jos da morate imati internet a ako te bude pitao sto, nemoj mu reci pravu istinu. Ti i ja samo znamo da bi to bilo za ovaj forum jer opet kada se posvadjate kome ces se obratiti nego forumasima preko teme. To ce svakako biti moja i tvoja tajna.
On je divan momak a i ti si divna djevojka. Selo ? Pa sta, sta je lose u prirodi i zdravom zivotu.
Ovdje je na forumu bila tema oko zaposljavanja, pa eto ako te krene mozes pokrenuti preko foruma i firmu. Dakle ima nade, nemoj se ubiti, nemoj molim te.
Grozan sam i ja i svi ostali, stvarno smo gadovi. Ti si pametna djevojka i stalozena koja uvjek razmisli kada nesto odluci i znas ima jedan citat koji kaze otprilike da onaj covjek koji voli sebe uvijek je nesretan sam sa sobom dok onaj koji voli malo i druge ne pogadjaju ga ni vece stvari od ove tvoje. Dakako, ovo nema veze s tobom. Danas cu pratiti ovu temu, molim te uradi kako ti srce kaze. Pozdrav od najdobronamjernijeg forumasa