dječak sa šibicama wrote:Pa dobro, da se ne lazemo, tema jeste otvorena sa odredjenom dozom samohvale.
Mislim, lijepa, sposobna i jaka zena.
Kome dati novu šansu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
krater
#176 Re: Kome dati novu šansu
- insomnia78
#177 Re: Kome dati novu šansu
ladyblue18 wrote:Problem je sto je taj forumas svoje misljenje rekao otvoreno preko laznog acc.respo wrote:sta je problem sto je rekao svoje misljenje i to javno
zbog ovih stvari neka nemoj cut ce te i te stvari i jesmo pogani
ne znamo ni mnoge politicare javne licnosti pa opet iznosimo misljenje o njima a to kao onda nije nepristojno
dvolicnosti i dvostrukih arsina mi je preko glave![]()
Kad vec pricamo o dvolicnosti onda je to trebalo fino reci pod acc. koji koristi jel tako, a ne na jednom acc. cu se ulizivati a onda cu napraviti drugi pa ti reci sta mislim o tebi.
s' moje sokocalo
- illuminated
#178 Re: Kome dati novu šansu
samo je treba preimenovati...dječak sa šibicama wrote:Pa dobro, da se ne lazemo, tema jeste otvorena sa odredjenom dozom samohvale.
Mislim, lijepa, sposobna i jaka zena.
ko ce njoj dati sansu. Onaj ko ima more sansi, ne otvara ovakve teme.
Suosjecam s momcima koji su se ponudili da popiju kafu s njom...onda se okrenulo, satro dosadno kuci.
- eluna
#179 Re: Kome dati novu šansu
nije mi uopšte jasno oko čega se palite toliko
svako je nekome lijep, svako je od nekoga sposobniji, svako je od nekoga jači, svako od nas ima bolji posao od nekoga, svako živi bolje od nekoga drugog..............i sve OBRATNO ................ neka čovjek napiše šta god hoće - to je njegovo pravo, a moje i svačije pravo je da takve A) ignorišemo; B) primamo srcu pa se uhvatimo pravdat
opet ponavljam - tema je otvorena najprije iz zezancije na potpuno drugoj temi, ali nekome nekada možda i pomogne ono što pročita ovdje, pa zato opet molim .... bez gluposti i rasprava kao u našim parlamentima - kao magarci na brvnu "JA sam u pravu!" "NE!! ..JA SAM U PRAVU" .................. svi smo mi u pravu na svoj način i gledajući sa naše tačke gledišta - kada steknemo sposobnost pomjeriti našu tačku gledišta na drugo mjesto vidjet ćemo koliko zapravo NISMO u pravu
dakle - konstruktivno molim, neki savjet, prijedlog i slično .......
svako je nekome lijep, svako je od nekoga sposobniji, svako je od nekoga jači, svako od nas ima bolji posao od nekoga, svako živi bolje od nekoga drugog..............i sve OBRATNO ................ neka čovjek napiše šta god hoće - to je njegovo pravo, a moje i svačije pravo je da takve A) ignorišemo; B) primamo srcu pa se uhvatimo pravdat
opet ponavljam - tema je otvorena najprije iz zezancije na potpuno drugoj temi, ali nekome nekada možda i pomogne ono što pročita ovdje, pa zato opet molim .... bez gluposti i rasprava kao u našim parlamentima - kao magarci na brvnu "JA sam u pravu!" "NE!! ..JA SAM U PRAVU" .................. svi smo mi u pravu na svoj način i gledajući sa naše tačke gledišta - kada steknemo sposobnost pomjeriti našu tačku gledišta na drugo mjesto vidjet ćemo koliko zapravo NISMO u pravu
-
jabidapitam
#180 Re: Kome dati novu šansu
Nije tacno...ja nemam nikakav posaoeluna wrote:nije mi uopšte jasno oko čega se palite toliko
-
mamiiiii
#181 Re: Kome dati novu šansu
potpuno se slazem sa tobom prosla sve ovo sada je sve iza mene al je trebalo vremena povjerenja snage sretnoRamzess Veliki wrote:Hmmmm ... da ... ali ... jedno je voziti prijateljicu ili prijatelja, a drugo kad ti je iza tebe ona koja se pripije uz tebe i osjećaš ritam njenog disanja kao svoj ... za to treba malo više vremena i povjerenja. Trenutno nisam dovoljno hrabar za takvo nešto.m@m@ wrote:na motoru ima mjesta za dvoje a i da se pita razvuce
Za sada mi trebaju ti rijetki trenutci samoće.
-
ekola
#182 Re: Kome dati novu šansu
Ja sam imao srece...eluna wrote:dobro ljudi moji - nisam otvorila temu da bi našla nekoga![]()
![]()
![]()
![]()
otvorila sam temu da bi raspravili situaciju koja se nekim ljudima dešava, da vidimo kako je tu situaciju svako od nas riješio, neke savjete, i slično ...........
za spajanje imamo vanillinu temu pa tamo o tome ............... mislim zeza je ok, ALI .....sve ima granice, za sve postoji i mjesto i vrijeme
Nisam bio nesto aman potisten nakon razvoda, stavise, osjetio sam olaksanje... Neko vrijeme sam posvetio sebi, opustanju i ponovnom stajanju na noge (finansijski)...
A onda mi je Bog poslao osobu sa kojom sam kliknuo na prvu, razvela se iz skoro istih razloga... Sada smo jedno drugom oslonac i podrska, tu je i dijete hvala Bogu...Sretan, presretan...
-
jabidapitam
#183 Re: Kome dati novu šansu
mah...vidio...IT strucnjak treba al hvalaKastanienallee wrote:vidim ti neki oglas na Aljazeeri za helpdesk administratore...ako si tog profilajabidapitam wrote:Nije tacno...ja nemam nikakav posao
-
mamiiiii
#184 Re: Kome dati novu šansu
Ramzess Veliki wrote:OT:
Neka si Eluna vratila temu na njen smisao ... ovo sa pitama treba brisati.
Kome dati šansu nakon što si izašla - izašao iz veze u kojoj si ostavio veliki dio sebe ...
Vjerovatno zavisi sve od senzibiliteta povrijeđene osobe. Ja sam se recimo povukao prilično u sebe i ne želim dopustiti da napravim grešku. Imam dosta divnih kolegica sa posla koje su čim su saznale za to počele igre zavođenja, tako da mogu lako izvršiti zamjenu, ali ne želim biti samo predmet želje za udajom. Već sam to prošao.
OK, ja sam muškarac i drugačije razmišljam, tvrđi sam u duši kad treba i mogu izdržati mnogo toga tako da mogu ostati sam i bez potrebe da se tješim drugom ... samo da ugrije sunce i da počnem putovati. Lakše će biti sve.
Da li će biti neka druga ... nadam se da hoće, ali ne po svaku cijenu. Ako sam išta izvukao iz ove epizode to je da znam kakva me osoba može zainteresirati, i ako se takva ne desi, nikom ništa ... idem dalje svojim putem.
- eluna
#185 Re: Kome dati novu šansu
a ovo je ono "posao traži a boga moli da ga ne nađe"jabidapitam wrote:mah...vidio...IT strucnjak treba al hvalaKastanienallee wrote:vidim ti neki oglas na Aljazeeri za helpdesk administratore...ako si tog profilajabidapitam wrote:Nije tacno...ja nemam nikakav posao
-
jabidapitam
#186 Re: Kome dati novu šansu
Njet to, nego nisam IT strucnjak, nema sanse da se nategnem pa da postanem jedaneluna wrote:a ovo je ono "posao traži a boga moli da ga ne nađe"jabidapitam wrote:mah...vidio...IT strucnjak treba al hvalaKastanienallee wrote: vidim ti neki oglas na Aljazeeri za helpdesk administratore...ako si tog profila![]()
-
jabidapitam
#187 Re: Kome dati novu šansu
Nego ovi sto ovoliko pate zbog ljubavi, imam jedno pitanjce za vas, jeste li ekstrvoertni ili introvertni?
Jeste li ikad ispitali to...
Skontao sam da ekstrovertni ljudi mozda bolje prolaze u zivotu pa i u ljubavi, ne pate se toliko.
-
mamiiiii
#188 Re: Kome dati novu šansu
Dijelim tvoje misljenje da ekstrovertni ljudi bolje prolaze u zivotu mada za ljubav neznam mislim da je to sve individualno da tu nema razlike. Svi mi patimo ako ostanemo bez voljene osobejabidapitam wrote:
Nego ovi sto ovoliko pate zbog ljubavi, imam jedno pitanjce za vas, jeste li ekstrvoertni ili introvertni?
Skontao sam da ekstrovertni ljudi mozda bolje prolaze u zivotu pa i u ljubavi, ne pate se toliko.
-
krater
#189 Re: Kome dati novu šansu
prljava_komunjara wrote:ja sam od ženskog svijeta čuo da je respo pravi muškarac
tako nešto sam čuo i za karananu
mada je on materijal za duže veze
-
krater
#190 Re: Kome dati novu šansu
Zna li neko kol'ka je plata ?Kastanienallee wrote:jabidapitam wrote:Njet to, nego nisam IT strucnjak, nema sanse da se nategnem pa da postanem jedan
- ho oponopono
#191 Re: Kome dati novu šansu
..ali voljena osoba tebe ne voli i kraj priče, samo te tišti povrijeđeni ego, taština pobogu...za svaki odnos treba dvoje...svako svojim tokom ako ne ide...no dobro nismo svi isti!mamiiiii wrote:Dijelim tvoje misljenje da ekstrovertni ljudi bolje prolaze u zivotu mada za ljubav neznam mislim da je to sve individualno da tu nema razlike. Svi mi patimo ako ostanemo bez voljene osobejabidapitam wrote:
- lavorpunvode
#192 Re: Kome dati novu šansu
mene bi bilo stid da ovakvo nesto napisem, Boga mirespo wrote:nevazno je cije je dijelo govorim ti o velicini pisca i naslovu koji je bio adekvatan u datom trenutku
- Korisnicko ime
#193 Re: Kome dati novu šansu
A ti ga poznajes ili onako, odoka ga procjeni i etiketira?eluna wrote:a ovo je ono "posao traži a boga moli da ga ne nađe"jabidapitam wrote:mah...vidio...IT strucnjak treba al hvalaKastanienallee wrote: vidim ti neki oglas na Aljazeeri za helpdesk administratore...ako si tog profila![]()
- ho oponopono
- Neradnik
#195 Re: Kome dati novu šansu
nikomeeluna wrote:Eto, rekoše mi da otvorim temu, pa ja samo poslušala
Helem, nakon 14 godina veze, od čega 5 i pol godina braka, tu je razvod ..... razlozi sada na drugu stranu - pitanje je u naslovu teme ............ samostalna lijepa zaposlena sposobna i jaka žena od 35 godina - kome da ponovo vjeruje nakon toliko razočarenja i boli?
- Korisnicko ime
#196 Re: Kome dati novu šansu
Od kad se to zove ljubav?m@m@ wrote:eluna pjeva: imam ljubav ali kome daje dam
-
sha_ba
#197 Re: Kome dati novu šansu
ono za onom@m@ wrote:koje, to?
- Korisnicko ime
#198 Re: Kome dati novu šansu
Stipu je...pravi se da ne zna...sha_ba wrote:ono za onom@m@ wrote:koje, to?![]()
![]()
- Korisnicko ime
#199 Re: Kome dati novu šansu
Ne trazi.m@m@ wrote:ih ono? nije valjda da se oto trazi po forumu
Ti rece da se nudi...
- Neradnik
#200 Re: Kome dati novu šansu
vidis da su toliko ljepi da traze srodne duse preko foruma.u moj vakat se to gonjalo po kafićima .m@m@ wrote: nije valjda da se oto trazi po forumu
divi one u ćosku sto pase i tak to