eh zivote

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
harell

#176 Re: eh zivote

Post by harell »

:lol: :lol: :lol:

e bas tako 8-) :mrgreen:
harell

#177 Re: eh zivote

Post by harell »

:lol: nemoj ba, evo ovdje imas svijetao primjer kako sve ide lahko kad se potrudis, samo cekamo subotu i da zakljucimo slucaj :mrgreen:
Blueeyes

#178 Re: eh zivote

Post by Blueeyes »

Nece on konu tresnut sigurno, odustat ce, a i neka ce, puna Bosna razvedenih i udavaca, nek se razvede pa nek povali s mirom koju hoce :-D
krater

#179 Re: eh zivote

Post by krater »

Blueeyes wrote:Nece on konu tresnut sigurno, odustat ce, a i neka ce, puna Bosna razvedenih i udavaca, nek se razvede pa nek povali s mirom koju hoce :-D
:thumbup:
Zatamnjena stakla

#180 Re: eh zivote

Post by Zatamnjena stakla »

Haj ohani malo od sexa. Koji ti je ba?!?!? Razmišljaj o nečemu drugom a da nije kona.
krater

#181 Re: eh zivote

Post by krater »

Sorel wrote:Haj ohani malo od sexa. Koji ti je ba?!?!? Razmišljaj o nečemu drugom a da nije kona.
Nemoj napadat' covjeka, vidis da je seksualno isfrustriran... :mrgreen:
harell

#182 Re: eh zivote

Post by harell »

Pa ohano je od seksa a sad se ne moze ni ljubit lik :( stvarno ste zaista
Zatamnjena stakla

#183 Re: eh zivote

Kreten lik, izvini jbt-e al' to si ti.
krater

#184 Re: eh zivote

Post by krater »

Sorel wrote:Kreten lik, izvini jbt-e al' to si ti.
:lol:
harell

#185 Re: eh zivote

Post by harell »

ja kreten? :(
Zatamnjena stakla

#186 Re: eh zivote

Ma ti si duša :*
Insan kreten ba.
harell

#187 Re: eh zivote

Post by harell »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

e svaka ti cast nasmija me u ovo gluho doba :lol:

a nije insan fin ciko, malo je zagorio jbg sve je to za ljude :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#188 Re: eh zivote

:lol:

Što ne koristi desanku, nek se podsjeti malo kako je bilo dobro, najbolji jarani.
To što on više traži žena ga ne jebe ni 5 posto. Jbg-a insan kralju, popusti je, doći će ti.
harell

#189 Re: eh zivote

Post by harell »

fazon je sto on sumnja da ga ona jos i vara, zamisli on nabilda desanku i ceka nju da se aktivira a ona ga sutne i ode s jebacem :( :mrgreen:
krater

#190 Re: eh zivote

Post by krater »

svasta bih napisao, al' necu :mrgreen:
Zatamnjena stakla

#191 Re: eh zivote

A on još sa desankom u vezi 8-)
harell

#192 Re: eh zivote

Post by harell »

napisi napisi, samo ako je ozbiljno nemoj ja se zezam za vas ne znam :mrgreen:
Sorel wrote:A on još sa desankom u vezi 8-)

Image

:mrgreen:
Šešir

#193 Re: eh zivote

Post by Šešir »

Nisam cesto na forumu ali buraz tebi sam morao odgovriti. Imas zenu sa kojom si dobio dijete,i mozda ti nije palo na pamet da se ta u toku dana umori...recimo nisi naveo radi li,koliko si ti njoj pri ruci recimo u kucanskim poslovima i poslovima oko djeteta a da ne govorim o drugim stvarima. Ti bi sad htio jos da ona preuzme inicijativu oko sexa? Daj ba pa ti ne znas nista o zenama pogotovo ne kada govorimo o tome da je ona osim sto je tvoja supruga sada i majka. Mislis ti da ona ne voli biti mazena i voljena? Osim sto se ti pitas voli li ona tebe,mislis li ti da se ona ne pita volis li ti nju??? Sad se dopisujes sa nekom tamo koju si upoznao kod jarana,gdje je tvoja supruga bila za to vrijeme? Kuci pored djeteta koje si joj TI napravio i o kojem se ONA brine dok ti ides po sjedeljkama da bi osvjezio svoj brak. Nemoj ba bit papak. Sjedni i porazgovaraj sa SVOJOM zenom i noramalno je da svaki brak prodje kroz takvu fazu. Ako ti je do sexa fino pocni malo da zavodis svoju dragu u toku dana pa ces vidjeti promjene. Do tebe je koliko i do nje. I ne zaboravi eto se sad maznes sa tom kokicom - opet ces i sa njom za neko vrijeme doci na isto. Tako je kako je :D
blugirl

#194 Re: eh zivote

Post by blugirl »

Šešir wrote:Nisam cesto na forumu ali buraz tebi sam morao odgovriti. Imas zenu sa kojom si dobio dijete,i mozda ti nije palo na pamet da se ta u toku dana umori...recimo nisi naveo radi li,koliko si ti njoj pri ruci recimo u kucanskim poslovima i poslovima oko djeteta a da ne govorim o drugim stvarima. Ti bi sad htio jos da ona preuzme inicijativu oko sexa? Daj ba pa ti ne znas nista o zenama pogotovo ne kada govorimo o tome da je ona osim sto je tvoja supruga sada i majka. Mislis ti da ona ne voli biti mazena i voljena? Osim sto se ti pitas voli li ona tebe,mislis li ti da se ona ne pita volis li ti nju??? Sad se dopisujes sa nekom tamo koju si upoznao kod jarana,gdje je tvoja supruga bila za to vrijeme? Kuci pored djeteta koje si joj TI napravio i o kojem se ONA brine dok ti ides po sjedeljkama da bi osvjezio svoj brak. Nemoj ba bit papak. Sjedni i porazgovaraj sa SVOJOM zenom i noramalno je da svaki brak prodje kroz takvu fazu. Ako ti je do sexa fino pocni malo da zavodis svoju dragu u toku dana pa ces vidjeti promjene. Do tebe je koliko i do nje. I ne zaboravi eto se sad maznes sa tom kokicom - opet ces i sa njom za neko vrijeme doci na isto. Tako je kako je :D
:thumbup: konacno jedan lijepi muski post! Covjeka koji nesto razumije. Cestitam Sesir!

Ja bih jos dodala da nijedna od nas nece odbit kad joj se kaze hajd da te malo masiram i mazim veceras :dance:
le magnifique

#195 Re: eh zivote

Post by le magnifique »

Hoce odbiti ona koja muza ne voli vise,ili joj se poceo gaditi :)
Insan73

#196 Re: eh zivote

Post by Insan73 »

Šešir wrote:Nisam cesto na forumu ali buraz tebi sam morao odgovriti. Imas zenu sa kojom si dobio dijete,i mozda ti nije palo na pamet da se ta u toku dana umori...recimo nisi naveo radi li,koliko si ti njoj pri ruci recimo u kucanskim poslovima i poslovima oko djeteta a da ne govorim o drugim stvarima. Ti bi sad htio jos da ona preuzme inicijativu oko sexa? Daj ba pa ti ne znas nista o zenama pogotovo ne kada govorimo o tome da je ona osim sto je tvoja supruga sada i majka. Mislis ti da ona ne voli biti mazena i voljena? Osim sto se ti pitas voli li ona tebe,mislis li ti da se ona ne pita volis li ti nju??? Sad se dopisujes sa nekom tamo koju si upoznao kod jarana,gdje je tvoja supruga bila za to vrijeme? Kuci pored djeteta koje si joj TI napravio i o kojem se ONA brine dok ti ides po sjedeljkama da bi osvjezio svoj brak. Nemoj ba bit papak. Sjedni i porazgovaraj sa SVOJOM zenom i noramalno je da svaki brak prodje kroz takvu fazu. Ako ti je do sexa fino pocni malo da zavodis svoju dragu u toku dana pa ces vidjeti promjene. Do tebe je koliko i do nje. I ne zaboravi eto se sad maznes sa tom kokicom - opet ces i sa njom za neko vrijeme doci na isto. Tako je kako je :D
Moj problem netraje od dana kada sam objavio prvi post vec mnogo duze,i puno sam metoda vec isprobao prije nego sam se ovdje javio,moja zena ne radi i nema potrebe ,jer ja sasvim dovoljno doprinosim,u ostalom ona nikada i nije izrazila zelju da se zaposli,a sto se tice kuce kad se radi neko generalno ciscenje i slicno uvijek joj je pri ruci jedna teta iz komsiluka kojoj platimo da sredi prozore,tepihe itd,inace ne ustaje prije pola 10..znaci da je fizicki umorna pada u vodu....jucer smo izasli da prosetamo sa djetetom do igralista i imali smo vremena na pretek bez tv-a i i ostalih stvari koje nam obuzimaju paznju,..direktno sam je pitao zasto ne zeli da me poljubi tokom sexa i inace kada samo probam da je poljubim po danu,..njen odgovor je ,pazii (ime djeteta) past ces sa ljulje...jednostavno nemoguce je izvuci bilo kakava odgovor na tu temu,umoran sam od pokusaja,,jednom sam bio u celibatu preko mjesec ipo cekajuci na nju,a ja sam davao sve znakove da je zelim ,samo sam cekao taj prvi dodir i nista se nije desilo,,pa ko jos moze uzivati da spava sa nekim ko se ponasa kao da mu je apsolutno svejedno dali pere sudje ili vodi ljubav sa muzem..ne sjecam se kada je spustila ruku na moje rame..a ja dok ona pravi nesto za veceru pridjem i zagrlim je ,poljubim je u obraz,lijepu rijec izgovorim..ona jednostavno ne reaguje ,kao da se to nje ne tice?!
Sve gore predlozeno pokusano mnogooo puta i nis ne pali....
sha_ba

#197 Re: eh zivote

Post by sha_ba »

le magnifique wrote:Hoce odbiti ona koja muza ne voli vise,ili joj se poceo gaditi :)
Samo da se složim ... Nažalost al jbg ti nije kraj svijeta...
I da dodam biće veselo danas na temi :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
illuminated

#198 Re: eh zivote

Post by illuminated »

Insan73 wrote:
Moj problem netraje od dana kada sam objavio prvi post vec mnogo duze,i puno sam metoda vec isprobao prije nego sam se ovdje javio,moja zena ne radi i nema potrebe ,jer ja sasvim dovoljno doprinosim,u ostalom ona nikada i nije izrazila zelju da se zaposli,a sto se tice kuce kad se radi neko generalno ciscenje i slicno uvijek joj je pri ruci jedna teta iz komsiluka kojoj platimo da sredi prozore,tepihe itd,inace ne ustaje prije pola 10..znaci da je fizicki umorna pada u vodu....jucer smo izasli da prosetamo sa djetetom do igralista i imali smo vremena na pretek bez tv-a i i ostalih stvari koje nam obuzimaju paznju,..direktno sam je pitao zasto ne zeli da me poljubi tokom sexa i inace kada samo probam da je poljubim po danu,..njen odgovor je ,pazii (ime djeteta) past ces sa ljulje...jednostavno nemoguce je izvuci bilo kakava odgovor na tu temu,umoran sam od pokusaja,,jednom sam bio u celibatu preko mjesec ipo cekajuci na nju,a ja sam davao sve znakove da je zelim ,samo sam cekao taj prvi dodir i nista se nije desilo,,pa ko jos moze uzivati da spava sa nekim ko se ponasa kao da mu je apsolutno svejedno dali pere sudje ili vodi ljubav sa muzem..ne sjecam se kada je spustila ruku na moje rame..a ja dok ona pravi nesto za veceru pridjem i zagrlim je ,poljubim je u obraz,lijepu rijec izgovorim..ona jednostavno ne reaguje ,kao da se to nje ne tice?!
Tu nema ni lj od ljubavi vise.
Jarane, ja bih sako na rame i preko vrata. Pa nek se pita gdje si...
Last edited by illuminated on 13/03/2013 09:07, edited 1 time in total.
illuminated

#199 Re: eh zivote

Post by illuminated »

m@m@ wrote:pa da, onda pizde kod kuce...muuuuuz me varaaaaa sta sam ja bogu skrivilaaaaaa, cime sam to zasluuuzila :x

ma more mrs, dosta mi je vise i tih supljih i od zena i od muskaraca koji nista ne cine da im zivot bude ljepsi, bolji
bas tako :lol: :lol:
ho oponopono

#200 Re: eh zivote

Post by ho oponopono »

Insan73 je napisao/la:

...vas dvoje ko stranca dva, nema od vas dvoje ništa pobogu!

...tražite nove pašnjake, svako svojim tokom!
Locked