Ne krećeš se ti u ovakvom društvu zato što si baksuz nego zato što hoćeš da se krećešno mozda se ja krecem bas u losem drustvu i nailazim bas na ta mjesta neka ...baksuz
Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
sour cherry
#176 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
- loose end
#177 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
pa izvini jarane, al po tvojoj prici i kreces se u katastrofalnom drustvu.
i kad vec spominjes te prevare i vodanje po kojekakvim mjestima, pa s kim to te zene rade, same sa sobom
jesi sam rekao udate, ali i ozenjeni? s kim to hodaju sponzoruse, ako ne s likovima kojima takve odgovaraju? krpa nasla zakrpu, al su zato zene kurve, ja logike, mati mila.
i kad vec spominjes te prevare i vodanje po kojekakvim mjestima, pa s kim to te zene rade, same sa sobom
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#178 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Slobodno ruzo. 
- WildRedRose
#179 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
e hvala ti gdje cula i ne culaladyblue18 wrote:Slobodno ruzo.
- žuta lala
#180 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Dobro, razumijem ja tebe donekle... ima i cura - da te Bog sačuva i sakloni, ali nervira me konstantno generalizovanje... I nervira me što vi poletite za takvim djevojkama i onda vidite da one vas neće pa budete isfrustrirani i onda bacate i drvlje i kamenje na kompletan ženski rod.htcxone wrote:pokazat cu ti jednu "!kucu" prema rakovici kad ides, prenociste, dan 15 kmu biti daju cenera za 40 min (kkoliko je pauza na poslu) pa da vidis biznisa
a sve udane i ozenjeni... a to nisu sponzoruse
![]()
no eto ja ne znam + sto mozes otic na kafu do banane pa pitati momka na recepcko dolazi dole... il virnuti na baricama lica "sponzorusa " U golf 4 i sl.
jah, zivimo u idealnom sarajevu sve djevojke lijepe i postene, odete malo na #"studentske" partijeda vidite sve traze fine momke
![]()
no mozda se ja krecem bas u losem drustvu i nailazim bas na ta mjesta neka ...baksuz
Znam jedan slučaj gdje je djevojka završila u Hitnoj jer je momak prebio (a prije je "samo" znao ponekad ošamariti), i opet se pomirila sa njim jer on tako pokazuje svoju "muškost" - ali to su bolesne djevojke i daleko im kuća od moje... - ali koliko ima normalnih djevojaka koje su "o sebi, pri sebi" pa niko nikad neće njih pohvaliti već će se uvijek samo pričati o tim luđakinjama?!
- loose end
#181 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
btw, golf 4 sponzorski auto? 
- burek_in_space
#182 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
To je za ove shto su tek zapocheli privatni biznis, inache na najnizhoj stepenici sponzorskog hranidbenog lanca.loose end wrote:btw, golf 4 sponzorski auto?
-
sour cherry
- htcxone
#184 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
toliko pauza trajeburek_in_space wrote:Ja bih dao i cvaju, samo da ne kazhe lik shto drzhi kucu da sam mog'o samo 40 minuta.htcxone wrote:pokazat cu ti jednu "!kucu" prema rakovici kad ides, prenociste, dan 15 kmu biti daju cenera za 40 min (kkoliko je pauza na poslu) pa da vidis biznisa
a sve udane i ozenjeni... a to nisu sponzoruse
![]()
no eto ja ne znam + sto mozes otic na kafu do banane pa pitati momka na recepcko dolazi dole... il virnuti na baricama lica "sponzorusa " U golf 4 i sl.
jah, zivimo u idealnom sarajevu sve djevojke lijepe i postene, odete malo na #"studentske" partijeda vidite sve traze fine momke
![]()
no mozda se ja krecem bas u losem drustvu i nailazim bas na ta mjesta neka ...baksuz
JA NIGDJE NISAM REKAO DA SU ZENE KURVE
samo sam rekao da dobar dio ne zna sta hoce i da su im drazi ovi "grubijani" nego ovi "fini"
to sto su se neke nasle u tome pa se nasle uvrijedjene to je njihov problem ja nista pogresno nisam rekao siigurno
JA SAM rekao a to mozes i procitati da hvala Bogu ima djevojaka koje nisu takve i koje su dobile ono sto su zacrtale, njeznog i postenog muza, i cuvaju to m ne generalizjem ja nego VI ....
i nisam ja frustriran ja imam super vezu i djevojku i nikad nisam djevojku u zivotu prevvario niti udario niti zagalamio na nju (bilo koju) imam i posao i auto i pare tako da nni sa te strane nisam frustriran poogresno pucas druze/jaranice, samo kazem kakva je realnost a to sto wwr ne poznaje NI JEDNU sto se bode sa strane e pa ne poznajes jer ti ne govore, a da malo se vise "udubis " u to imala bi sta i vidjeti, i isti su i muskarci i zene
lose end@to je bila ironija na izjavu wwr da ne znam razlikovati sponzoruse i normalne , a bas suprotno, ja ih najvise znam koje se lupaju sa likovima koji su finansijski slabiji od mmuzeva
- harell
#185 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ti ne generalizujes ali si u prvoj recenici reko "dobar dio zena" 
-
sour cherry
#186 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ima da priznatei isti su i muskarci i zene
- ladyblue18
#187 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Nije go'no nego se pas olakso
- htcxone
#188 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
naravno da jesu ...sour cherry wrote:Ima da priznatei isti su i muskarci i zene![]()
![]()
ove pokusaje humara nebih da komentarisem
- WildRedRose
#189 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
htc, hajd mi pojasni, ako sam napisala da u mojoj okolini nema kurvi i sponzorusa, ti mi dajes objasnjenje da ne gledam fino, da mi lazu ?

- ladyblue18
#190 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Nemas ti sta ni komentarisati osim ako se nisi u necemu prepoznao, jelte. 
- burek_in_space
#191 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
htcxone, ja te podrzhavam, jer smatram da si u pravu sve 
-
sour cherry
#192 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Gotovo svaka riječ mu šamar traži,a od onog Ramzessa da ne govorim.burek_in_space wrote:htcxone, ja te podrzhavam, jer smatram da si u pravu sve
- loose end
#194 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
samo slucajno znas gomilu detalja o nekakvim kucama prema rakovici i sl.htcxone wrote:i nisam ja frustriran ja imam super vezu i djevojku i nikad nisam djevojku u zivotu prevvario
i sta's na baricama, imas posao i pare, a nemas gdje da guzis?
- htcxone
#195 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ima jedna stara IZ ONIH FINIH HILJADU VIRIWildRedRose wrote:htc, hajd mi pojasni, ako sam napisala da u mojoj okolini nema kurvi i sponzorusa, ti mi dajes objasnjenje da ne gledam fino, da mi lazu ?![]()
dakle, ne radi se to bas tako javno, al dovoljno je malo samo uci u taj svijet i vidjeti sta se radi ... mozda stvarno ne vidis, ili mislis da su "raja" al veliki dio tih "jarana" s posla zavrse na zadnjem sjedistu
rasprava je pocela tako sto je neko od forumasica napisao KAKO MI NE ZNAMO STA ZELIMO I UGRABIMO PRVU KOJA NAIDJE a one pazljivo birajuu i znaju sta hoce, al ipak vole "IZAZOVe" (UDRI ME VOLIM TE, il ono on udara 5 mojih jaranica, moram ga imati)
lose end@ los pokusaj, zao mi je , prolazim slucajno poslovno dole pa znam, a sto se barica tice pa to zna i raja iz sedmg dva
- harell
#196 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Ne, nego on to vidi i cuje i drugi mu kazu i osjeti sestim culom kad se neko krha na baricama, ko nam je kriv sto ne obracamo paznju i necemo da progledamoloose end wrote:samo slucajno znas gomilu detalja o nekakvim kucama prema rakovici i sl.htcxone wrote:i nisam ja frustriran ja imam super vezu i djevojku i nikad nisam djevojku u zivotu prevvario
i sta's na baricama, imas posao i pare, a nemas gdje da guzis?
- harell
#197 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
eno sad i iz finih hiljadu viri
cure najebale ste kako god da okrenete
- ladyblue18
#198 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Kako god okrenes najbolje je da priznamo.
- žuta lala
#199 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
ma dobro, svako ima pravo na svoje mišljenje, ne trošimo riječi uzalud... šta god da kažemo, on će i dalje misliti isto i to je to 
- harell
#200 Re: Slobodan sam i dobar, a zene me nece! :D
Jedina vam je to opcija, hajmo koja ce prva priznat