Prvi seks

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#176 Re: Prvi seks

Post by Chmoljo »

sour cherry wrote:
OK.Hvala za uložen trud.Samo se ne bih složila da to rade iz vlastite nesigurnosti.Zato sam tako reagovala.Nisu oni nesigurni nego su bezobrazni i licemjerni.Rekla sam ranije šta mislim o njima.OK.Razumijemo se sada.
:)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#177 Re: Prvi seks

Post by Velkoski »

Chmoljo

#178 Re: Prvi seks

Post by Chmoljo »

dobro je pa nisi stavio nešto sa onom njegovom.

bezze se zaljubim svaki put...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#179 Re: Prvi seks

Post by Velkoski »

Eno je sjedi iza sunce joj žarko :lol:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#180 Re: Prvi seks

Post by Velkoski »

njam njam :mrgreen:
Chmoljo

#181 Re: Prvi seks

Post by Chmoljo »

e jesi bezze... stavio si najgori mogući :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#182 Re: Prvi seks

Post by Velkoski »

šta misliš kak'a je njih sudbina spojila :? :lol:
Chmoljo

#183 Re: Prvi seks

Post by Chmoljo »

ne znam. odoh upucati nekoga.
htcxone

#184 Re: Prvi seks

Post by htcxone »

alchak.ba wrote:Htc, budi oprezan. Znaju-znamo se prodat sampionski!
sve provjereno :D :thumbup:
alchak.ba

#185 Re: Prvi seks

Post by alchak.ba »

A ti se alchak kupaj
SultanSuljke

#186 Re: Prvi seks

Post by SultanSuljke »

zar je to jos uvijek bitno koji si po redu ? :roll:
nedimkobuha

#187 Re: Prvi seks

Post by nedimkobuha »

moj prvi seks još nisam imo sa ženskom ali jednoč smo ja i rođak mirso sa komšijom smajom jebavali kokoš ito običnu domaču po receptu od komšije fino uzmete tepsiju i unju stavite ulja može obično može maslinovo ai može od traktora kad se tepsija naulji fino uzmete kokoš i staviteje unutri kad se koka smjesti vi fino je ufatite za krilca i uturite joj belegiju saguza dok koka pokušaje da pobjegne a nemore jerje držite ona šlajdra unazad i podmazuje belegiju od onoga ulja a vama fino to radite okolo 3 minute jer koki može srce da okine zbog mlogo šlajdranja i jaran ti može reći da si šupak jersi je ubijo od seksa a njima nisi dadnuo dok jedan odnas radi poso drugije dvojca pripremaju krompir i ako imate gljiva toje super fino dobro se posoli i stavi paprika u lonac nakon većernjeg ili dnevnog seksa to zavisi odvas dvojce ili trojce koku kad krepa stavite u vruču vodu i oćerupate taman dok se pripremi oni krompir i paprike ubacite koku i imate ručak do jaja a uzto dobro ide rakija i pivo pa ako ima koja ženska danam se javi da dojde na seks a biće pića i meze obećajemo nemora seksa da bidne odma može i kasnije bitno je ljubav i da se ti nama svidžaš nemoj da dolazite ove hefte dok se nevrne mirso iz posla sutra uveće ćekamo i ćekaćemo sa nestrpljivosti dok neka nedodže usput dok bidnete išle kupite cigara i piva ako može.
Avetinho

#188 Re: Prvi seks

Post by Avetinho »

nedimkobuha wrote:moj prvi seks još nisam imo sa ženskom ali jednoč smo ja i rođak mirso sa komšijom smajom jebavali kokoš ito običnu domaču po receptu od komšije fino uzmete tepsiju i unju stavite ulja može obično može maslinovo ai može od traktora kad se tepsija naulji fino uzmete kokoš i staviteje unutri kad se koka smjesti vi fino je ufatite za krilca i uturite joj belegiju saguza dok koka pokušaje da pobjegne a nemore jerje držite ona šlajdra unazad i podmazuje belegiju od onoga ulja a vama fino to radite okolo 3 minute jer koki može srce da okine zbog mlogo šlajdranja i jaran ti može reći da si šupak jersi je ubijo od seksa a njima nisi dadnuo dok jedan odnas radi poso drugije dvojca pripremaju krompir i ako imate gljiva toje super fino dobro se posoli i stavi paprika u lonac nakon većernjeg ili dnevnog seksa to zavisi odvas dvojce ili trojce koku kad krepa stavite u vruču vodu i oćerupate taman dok se pripremi oni krompir i paprike ubacite koku i imate ručak do jaja a uzto dobro ide rakija i pivo pa ako ima koja ženska danam se javi da dojde na seks a biće pića i meze obećajemo nemora seksa da bidne odma može i kasnije bitno je ljubav i da se ti nama svidžaš nemoj da dolazite ove hefte dok se nevrne mirso iz posla sutra uveće ćekamo i ćekaćemo sa nestrpljivosti dok neka nedodže usput dok bidnete išle kupite cigara i piva ako može.
Da ti nije sta Izmo Guglic u rodu? :D
4m3l

#189 Re: Prvi seks

Post by 4m3l »

Ovaj je luđi:

Not My Idea

#190 Re: Prvi seks

Post by Not My Idea »

nedimkobuha wrote:moj prvi seks još nisam imo sa ženskom ali jednoč smo ja i rođak mirso sa komšijom smajom jebavali kokoš ito običnu domaču po receptu od komšije fino uzmete tepsiju i unju stavite ulja može obično može maslinovo ai može od traktora kad se tepsija naulji fino uzmete kokoš i staviteje unutri kad se koka smjesti vi fino je ufatite za krilca i uturite joj belegiju saguza dok koka pokušaje da pobjegne a nemore jerje držite ona šlajdra unazad i podmazuje belegiju od onoga ulja a vama fino to radite okolo 3 minute jer koki može srce da okine zbog mlogo šlajdranja i jaran ti može reći da si šupak jersi je ubijo od seksa a njima nisi dadnuo dok jedan odnas radi poso drugije dvojca pripremaju krompir i ako imate gljiva toje super fino dobro se posoli i stavi paprika u lonac nakon većernjeg ili dnevnog seksa to zavisi odvas dvojce ili trojce koku kad krepa stavite u vruču vodu i oćerupate taman dok se pripremi oni krompir i paprike ubacite koku i imate ručak do jaja a uzto dobro ide rakija i pivo pa ako ima koja ženska danam se javi da dojde na seks a biće pića i meze obećajemo nemora seksa da bidne odma može i kasnije bitno je ljubav i da se ti nama svidžaš nemoj da dolazite ove hefte dok se nevrne mirso iz posla sutra uveće ćekamo i ćekaćemo sa nestrpljivosti dok neka nedodže usput dok bidnete išle kupite cigara i piva ako može.
jel ovo treba bit smijesno?
Tequila

#191 Re: Prvi seks

Post by Tequila »

"Tacka" je tvoj prijatelj, nemoj se bojat. :D
arra_lee

#192 Re: Prvi seks

Post by arra_lee »

Zumbull wrote:Sa koliko godina ste imali prvi seks? Da li je ispunio vasa ocekivanja?

cini mi se da je otislo u pogresnom smijeru, covjek Zumbull ocekuje da kazete svoja licna iskustva i misljenja sto se tice prvog puta :?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#193 Re: Prvi seks

Post by Velkoski »

arra_lee wrote:
Zumbull wrote:Sa koliko godina ste imali prvi seks? Da li je ispunio vasa ocekivanja?

cini mi se da je otislo u pogresnom smijeru, covjek Zumbull ocekuje da kazete svoja licna iskustva i misljenja sto se tice prvog puta :?
ekstravagantno i graciozno
arra_lee

#194 Re: Prvi seks

Post by arra_lee »

leet wrote:

eto toliko o njihovim iskustvima, jel se niko ne sjeca ili se niko ne :dance:
Aquatic B

#195 Re: Prvi seks

Post by Aquatic B »

majmunce wrote:Ne mora znaciti da ako djevojka izgubi nevinost ispod primjer 20 godina da ce se talasiti svakim kasnije. Postoji djevojaka koje cijeli zivot samo sa jednim spavaju, djevojke koje mlade upoznaju svoju prvu ljubav pa i ostanu sa njim. Mogu te starije se vise talasiti kao sto vi to nazivate nego ona sto prije izgubi nevinost. A te sto se talase, udaju se i to za dobrog, ebiga takav je zivot, one najgore ulove dobrog a najbolje djevojke ulove nekog levata :lol:

Jel' to očepi, ne može ostati na jednom đoletu, da :dance: rak raka! :mrgreen:
brad90
Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA

#196 Re: Prvi seks

Post by brad90 »

MEHAN je imao umnooooogome zena u zivotu svom, ali se ne sjeca nijedne male ko svoje SUVADE.
Kad MEHANU SUVADA koke dade, graja u komsiluku i mahali stade.
SUVADA majku zalud zaziva, komsija MEHANA za malu cunu vise ne izaziva.
Bitna je tehinka sada pricaju svi, broj zenki u redu poraste na cifre sa nule tri.

Internet umnogome pomogo MEHI, narucio tabletu da ne bude MEHKI.
Sve bi seke MEHANA ljubile, neke se zbog MEHANA na ljuljama ubile.
MEHAN ne haje vec mudro suti, samo svoju SUVADU voli i nista joj ne muti.
Kad cojek upozna zenku pravu, zaboravi svaku jeftinu ravu.

Dviii godine umnogome puno, ko ce cekat tuno.
Tuna je riba to svako zna, ti bi da je mrijestis priznaj si sam.
Ne znam ako te voli sto ti ne dade, pokusaj je primamit uz taktove cecine maskarade.
Ko MEHAN biti nikad neces, ali potrudi se djecko da ga toj maloj meces.

:bih:
vivax

#197 Re: Prvi seks

Post by vivax »

Svi bi mi da handrimo a nevine da zenimo...tako sam mislio do prije par dana,dok nisam sa kolegama o tome bas raspravljao.. :mrgreen:
Sve se svodilo na istu ovu pricu k'o na ovoj temi dok nije jedan uletio onako bas ozbiljno i rekao:"Ja je ne bi nikad nevinu ozenio.I da me potrefi takva,naci cu nekoga sa dobrom belegijom da je dobro izhaba" .I mi kontamo lik se zajebava.Kad on fkt.ozbiljan nastavljajuci:"Sta ce meni ona takva,treba da se ja sa njom patim i da je ucim kako i sta,uostalom odakle ja znam da je ona nevina,danas joj je svaki doktor moze prisiti".Tu je rasprava stala on ode,a mi ostali da se ibretimo.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
alchak.ba

#198 Re: Prvi seks

Post by alchak.ba »

Kod Karabega otisla jedna zens jer muzu zelu pokloniti nevinost za godisnjicu braka. I tako
derp

#199 Re: Prvi seks

Post by derp »

arra_lee wrote:
leet wrote:

eto toliko o njihovim iskustvima, jel se niko ne sjeca ili se niko ne :dance:
ja sam jednom prob'o, vidio da znam i to je to
Chanelli

#200 Re: Prvi seks

Post by Chanelli »

Procitah ovdje svakakvih postova, ali da ti ja kazem svoje misljenje :D
Ja sam sa momkom godinu i po, (s tim da ga znam 4 godine) i spavala sam s njim, par mjeseci nakon sto smo se uzeli. I sad ne znam koliko je to pametno sto se to tad desilo, ali za mene u tom trenutko je bilo ispravno! Uopste se ne kajem, i sada nam je predbro u vezi, veza ti postane jaca, i nekako znas i taj sex i sve stvari koje ste prosli skupa samo vas vise ojacaju. Istina, da sam se pribojavala tih cinjenica - da hoce da te iskoristi - i sl. ali stvarno od toga se nista nije desilo! I zato ti preporucujem, ako smatras da je to ok i ispravno ucini to. Ali prije svega dobro upoznaju tu osobu!

Eh, sad ove duuuge veze, dvije-tri godine. Imam prijateljicu koja je sa momkom evo sad ce i dvije i po godine, i kaze da nije spavala, da je strah i blablaaablaaa. Oni se non stop svadjaju, podcjenjuju jedno drugo, svakakve stvari izgovore, ali opet su skupa ali nisu spavali. :lol: Znam da je tom momku prekipilo, i jednostavno momak hoce i da se isprazni i radi sebe i radi nje da to uradi, ali ona nece. Neko hoce, neko nece, tako ti je to. :)
Post Reply