Ova ekipa ce istrcati, osim ako ne bude kakvih povreda.sgunited wrote:Begović
Mujdza Spahić Vranješ Lulić
Zahirović Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dead Man Walking
#176 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
iamia
#177 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
takav smo sastav imali u ateni (samo bez pjanica) i dozivili skoro potop.sgunited wrote:Begović
Zahirović Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
-
roboth
#178 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
bez Pjanica nismo ista ekipaiamia wrote:takav smo sastav imali u ateni (samo bez pjanica) i dozivili skoro potop.sgunited wrote:Begović
Zahirović Medunjanin
Pjanić Misimović
Džeko Ibišević
- Edin H.
#179 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Starta Stevanovic, Miske ulazi poslije da rafala 
-
iamia
#180 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ako miske bude u pocetnom sastavu, mi necemo pobjediti.
u to sam 100 % siguran.
u to sam 100 % siguran.
-
Dead Man Walking
#181 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja sam 100% siguran da Miske pocinje. Za pobjedu ne znam, al vise sam optimistican s njim nego bez njega.iamia wrote:ako miske bude u pocetnom sastavu, mi necemo pobjediti.
u to sam 100 % siguran.
-
MrAmani96
#182 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Po meni je ovo najbolje moguce u ovom trenutku:

- tendzera
#183 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Rasuli bi nas k'o rizuMrAmani96 wrote:Po meni je ovo najbolje moguce u ovom trenutku:
- It_is_a_Leclerc
#184 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
tendzera wrote:Rasuli bi nas k'o rizuMrAmani96 wrote:Po meni je ovo najbolje moguce u ovom trenutku:
Već vidim Zukanovića kako nestaje iza Samarasa..
-
iamia
#185 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
a lulica kako tri metra od svog igraca mase rukama. kao 'ebiga.. ja sam isao naprijed.. a on nazad. 
-
MrAmani96
#186 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bar nije sklon kikseva kao sto je Ogi... pa vidjeli ste kako je igrao u Atinu, to je katastrofa.. I dokaz je da nije nikako igrao u Krasnodaru, i sad igra u Alaniu, u drugoj ruskoj ligi
Zukanovic mozda nije brz, spor je ali zna se odlicno znalaziti u odbrani, i sto je najbitnije nije on problematican, znaci ne pravi probleme u odbranu kao Vranjes. Vranjes je previse nesiguran, a to Zukanovic nije nikako... Pa jeste li vidjeli kako igra u Belgiji, ja bi rekao najbolji defanzivac tamo. Odma dosao u Gent, igrao 3 utakmice, primili su 1 gol. To je stvarno odlican podatak. Plus odma je dobio povjerenje u Gentu, a Gent ima dobre defanzivce u ekipi. Tako da Zukanovic po meni ima veci prednost od Vranjesa
i igrao dvije utakmice u dres reprezentacije, (protiv Alzira i Slovenije) i ni jedan gol nismo primili.
A sve u svemu, nas selektor Susic ce sve dobro sastaviti, i to je njegov posao, ja sam samo rekao svoje misljenje, i ako bog da cemo ubiti Grcku u Zenici i ici u Svjetsko Prvenstvo, mada to nije sigurno ako ih pobjedimo, jer imamo jos dvije teske utakmice protiv Slovacke, te gostima Latvije .... bice tesko ali siguran sam da cemo se konacno plasirati na to prvenstvo u **** materinu, pa nikad nismo imali srece zbog ove nase euforije, ali imamo se nadati ovaj put, ja sam pun optimizma.. Volim te Bosno
Zukanovic mozda nije brz, spor je ali zna se odlicno znalaziti u odbrani, i sto je najbitnije nije on problematican, znaci ne pravi probleme u odbranu kao Vranjes. Vranjes je previse nesiguran, a to Zukanovic nije nikako... Pa jeste li vidjeli kako igra u Belgiji, ja bi rekao najbolji defanzivac tamo. Odma dosao u Gent, igrao 3 utakmice, primili su 1 gol. To je stvarno odlican podatak. Plus odma je dobio povjerenje u Gentu, a Gent ima dobre defanzivce u ekipi. Tako da Zukanovic po meni ima veci prednost od Vranjesa
A sve u svemu, nas selektor Susic ce sve dobro sastaviti, i to je njegov posao, ja sam samo rekao svoje misljenje, i ako bog da cemo ubiti Grcku u Zenici i ici u Svjetsko Prvenstvo, mada to nije sigurno ako ih pobjedimo, jer imamo jos dvije teske utakmice protiv Slovacke, te gostima Latvije .... bice tesko ali siguran sam da cemo se konacno plasirati na to prvenstvo u **** materinu, pa nikad nismo imali srece zbog ove nase euforije, ali imamo se nadati ovaj put, ja sam pun optimizma.. Volim te Bosno
- DoradO
#187 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ognjen je buduci stub nase odbrane 
-
MrAmani96
#188 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Upravu si, on je kalibar za repku, i jos je mlad, i ako Bog da ce on biti stub nase odbrane kao sto si ti rekao.. Ali ja sam objasnio u gornjem postu zasto dajem prednost Zukanovicu.DoradO wrote:Ognjen je buduci stub nase odbrane
-
rookfash
#189 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ogi je uz Pjanu i Begu bio nas najbolji igrač u Ljubljani.
- Logovan
#190 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ma gdje ćeš ovu formaciju, niđe veze baš.MrAmani96 wrote:Po meni je ovo najbolje moguce u ovom trenutku:
-
MrAmani96
#191 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa hajde ti postavi formaciju, koju ti mislis da je najbolja protiv Grcke, i bas si detaljno odgovorio zasto ti se ne svidja moja formacija 
-
roboth
#192 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad su se vec sastavi poceli crtati, onda da i ja nesta nacrtam 

Na klupi, iako to nije sad ni bitno ali eto, neka
: Avdukic, Sehic, Vranjes, Cocalic, Sunjic, Besic, Sesar, Svraka, Ibricic, Stevanovic, Husejinovic, Visca, Muslimovic (sad moze biti vise od 7 igraca na klupi) 
To je samo moja zelja

Na klupi, iako to nije sad ni bitno ali eto, neka
To je samo moja zelja
Last edited by roboth on 08/02/2013 21:08, edited 1 time in total.
- jeza u ledja
#193 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ziv bio Alania igra u ruskoj premijer ligi. Doduse predzadnji su, ali ipak nije ko Spartak Nalchik.MrAmani96 wrote:Bar nije sklon kikseva kao sto je Ogi... pa vidjeli ste kako je igrao u Atinu, to je katastrofa.. I dokaz je da nije nikako igrao u Krasnodaru, i sad igra u Alaniu, u drugoj ruskoj ligi![]()
Zukanovic mozda nije brz, spor je ali zna se odlicno znalaziti u odbrani, i sto je najbitnije nije on problematican, znaci ne pravi probleme u odbranu kao Vranjes. Vranjes je previse nesiguran, a to Zukanovic nije nikako... Pa jeste li vidjeli kako igra u Belgiji, ja bi rekao najbolji defanzivac tamo. Odma dosao u Gent, igrao 3 utakmice, primili su 1 gol. To je stvarno odlican podatak. Plus odma je dobio povjerenje u Gentu, a Gent ima dobre defanzivce u ekipi. Tako da Zukanovic po meni ima veci prednost od Vranjesa![]()
i igrao dvije utakmice u dres reprezentacije, (protiv Alzira i Slovenije) i ni jedan gol nismo primili.
Po meni, a i po mnogim drugima Vranjes je bio odlican u Ljubljani kao i protiv Litvanije. Po meni poslije Spahica najbolji igrac u nasem defanzivnom dijelu igre.
Ovaj sastav iznad nije los, ali bih definitivno prije stavio Zahirovica umjesto Medunjanina.
-
iamia
#194 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
hmm, stavis pjanu na desno krilo,, i jedes kokice. dok grci zabijaju golove.
-
MrAmani96
#195 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
-
roboth
#196 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
ovo je desno stavljen samo da zavaramo grkeiamia wrote:hmm, stavis pjanu na desno krilo,, i jedes kokice. dok grci zabijaju golove.
uostalom Pjanic moze igrati i desno
- jeza u ledja
#197 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Salihovic vjerovatno nece igrati zbog povrede.roboth wrote:Kad su se vec sastavi poceli crtati, onda da i ja nesta nacrtam
Na klupi, iako to nije sad ni bitno ali eto, neka: Avdukic, Sehic, Vranjes, Cocalic, Sunjic, Besic, Sesar, Svraka, Ibricic, Stevanovic, Husejinovic, Visca, Muslimovic (sad moze biti vise od 7 igraca na klupi)
To je samo moja zelja
Mujdza mozda.
U ovu tvoju formaciju ja bih stavio: Stevanovica umjesto Pjanica, Pjanica umjesto Misimovica, Zahirovica bi odabrao umjesto Medunjanina, umjesto Salihovica stavio Lulica, umjesto Lulica Zukanovica, umjesto Zukanovica Vranjesa.
Ako ne bude Mujdze, onda sve isto ko u Sloveniji , s tim sto bih stavio Pjanica umjesto Medunjanina, Misimovica umjesto Pjanica.
- jeza u ledja
#198 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Znaci:
Begovic
Mujdza-Vranjes-Spahic-Zukanovic
Zahirovic
Stevanovic-Pjanic-Lulic
Misimovic
Dzeko-Ibisevic
Ako nema Mujdze onda:
Begovic
Vranjes-Spahic-Zukanovic-Lulic
Zahirovic
Stevanovic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic
Begovic
Mujdza-Vranjes-Spahic-Zukanovic
Zahirovic
Stevanovic-Pjanic-Lulic
Misimovic
Dzeko-Ibisevic
Ako nema Mujdze onda:
Begovic
Vranjes-Spahic-Zukanovic-Lulic
Zahirovic
Stevanovic-Pjanic
Dzeko-Ibisevic
-
Dead Man Walking
#199 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Eh, prije nego se pocnete smijati, da obrazlozim.
Sto se odbrane tice, Lulic mi ni pod razno ne bi igrao beka i mislim da je Zukanovic, kakav god bio, defanzivno puno bolja opcija, a s obzirom da ocekujem malo ofanzivniju igru nasih bolje je da se Lulic ne trosi na beku nego da igra krilo.
- tvrtko 1. kotromanić
#200 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ne vidim ovdje Ibrahimovića?