Slazem se cvikeras,da su vjernici kao sto se predstvljaju u vrijeme namaza bi klanjali u dzamiji ili u kuci a ne lajkali statuse,licemjerstvo ubi iako nisam nikakva moralna vertikala to me nervira pravoCVIKERASH wrote:dječak sa šibicama wrote:Rodney: aaa lazes Delboj, kad je Muhamed zivio Sarajevo nije ni postojaloCVIKERASH wrote:
Ili kad je ovaj jedan drug stavio status - hadis kako je Muhamed poslanik sanjao kako nikad u Bosni nece biti pravde.
Kad sam to vidio,doslo mi da se bacim sa vrha Bosmala od muke ili da se zapalim ko Jan Palah
Delboj: vidis kakav je on vizionar bio... iduce godine u ovo doba, bicemo milijarderi
Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ZV Keli
#176 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
- _aja_
#177 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
sasamatic wrote:Neki imaju zivot mimo foruma, sto se za druge ne moze reci.MedenoSrce wrote:cijele 4 minute si promislj'o, uzmi si vremena nemoj zuriti da odgovoris
Čuj život mimo foruma, daj link ...
-
smijesni_ste
#178 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
_aja_ wrote:sasamatic wrote:Neki imaju zivot mimo foruma, sto se za druge ne moze reci.MedenoSrce wrote:cijele 4 minute si promislj'o, uzmi si vremena nemoj zuriti da odgovoris
Čuj život mimo foruma, daj link ...![]()
![]()
![]()
-
10slukom
#179 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
jel i ti trako brises ko te pokne?zuta_lala wrote:A vala i tebe.. pa što ćeš to raditi kad cura ima momka?10slukom wrote:ima onih cura sto kad uđu u vezu izbrišu te da bi na taj način demonstrirale svoju vijernost![]()
mene je jedna izbrisala i blokirala jer sam je poknuo. zamišljam proces u njenom mozgu: kako se usuđuješ da me pokneš kad vidiš da imam momka, sad si me stavio u situaciju da te moram izbrisati kako bi sama sebi dokazala predanost vezi u kojoj se nalazim
- žuta lala
#180 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Ne brišem jer nemam u prijateljima nepoznate ljude, pa samo ignorišem poke.10slukom wrote:
jel i ti trako brises ko te pokne?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#181 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
A dje li je kvacilo nest'o.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#182 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
sviđala mi se džemila iz trećeg c i onda je metnula status o zelenom bilju na fejs i automaCki sam joj jebo žalfiju i obris'o je, eto jebeN ti fejzbuk
- _aja_
#183 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Na linku života izvan foruma.. 
-
10slukom
#184 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Moraš biti nepoznat da bi pokirao? Ignorišeš poznate pokere? Ne kontam.zuta_lala wrote:Ne brišem jer nemam u prijateljima nepoznate ljude, pa samo ignorišem poke.10slukom wrote:
jel i ti trako brises ko te pokne?
-
dezurni_ucenik
#185 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
[
[/quote]
Slazem se cvikeras,da su vjernici kao sto se predstvljaju u vrijeme namaza bi klanjali u dzamiji ili u kuci a ne lajkali statuse,licemjerstvo ubi iako nisam nikakva moralna vertikala to me nervira pravo[/quote]
Ubode ti in medias res
dječak sa šibicama wrote:Rodney: aaa lazes Delboj, kad je Muhamed zivio Sarajevo nije ni postojaloCVIKERASH wrote:
Ili kad je ovaj jedan drug stavio status - hadis kako je Muhamed poslanik sanjao kako nikad u Bosni nece biti pravde.
Kad sam to vidio,doslo mi da se bacim sa vrha Bosmala od muke ili da se zapalim ko Jan Palah
Delboj: vidis kakav je on vizionar bio... iduce godine u ovo doba, bicemo milijarderi
Slazem se cvikeras,da su vjernici kao sto se predstvljaju u vrijeme namaza bi klanjali u dzamiji ili u kuci a ne lajkali statuse,licemjerstvo ubi iako nisam nikakva moralna vertikala to me nervira pravo[/quote]
Ubode ti in medias res
- fatamorgana
#186 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Garant na fejsbuku,ladyblue18 wrote:A dje li je kvacilo nest'o.
- fatamorgana
#187 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
leet wrote:sviđala mi se džemila iz trećeg c i onda je metnula status o zelenom bilju na fejs i automaCki sam joj jebo žalfiju i obris'o je, eto jebeN ti fejzbuk
-
dezurni_ucenik
#188 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Meni jedna cura rekla prije nekoliko godina (nakon uvidjaja u moj profil,sta stavljam od muzike),:jaooo sta ti slusas.I pogledala me ko da sam narkomancina i ko da mi treba pomoc 
- dale cooper
#189 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Ko kad slušaš Kasabian.CVIKERASH wrote:Meni jedna cura rekla prije nekoliko godina (nakon uvidjaja u moj profil,sta stavljam od muzike),:jaooo sta ti slusas.I pogledala me ko da sam narkomancina i ko da mi treba pomoc
-
dezurni_ucenik
#190 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
dale cooper wrote:Ko kad slušaš Kasabian.CVIKERASH wrote:Meni jedna cura rekla prije nekoliko godina (nakon uvidjaja u moj profil,sta stavljam od muzike),:jaooo sta ti slusas.I pogledala me ko da sam narkomancina i ko da mi treba pomoc![]()
- fatamorgana
#191 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Mene su brisali zbog ovoga,
-
dezurni_ucenik
#192 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
fatamorgana wrote:Mene su brisali zbog ovoga,![]()
Onda sigurno nisi bio narkoman vec hipster
- fatamorgana
-
dezurni_ucenik
#194 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
fatamorgana wrote:Emo,.....
Mozda su mislile da si ovo
- fatamorgana
#195 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Ma tad još nije bio otvoren McDonald,CVIKERASH wrote:fatamorgana wrote:Emo,.....
Mozda su mislile da si ovo![]()
- žuta lala
#196 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Nisam na to mislila, već haman da nema šanse da me neko bocne (il' kako već reći) ko mi je u prijateljima jer ih dobro znam, a i oni mene, pa kad dobijem poke od nekog nepoznatog, samo kliknem iksić i to je to (jer ih ni nemam u prijateljima)10slukom wrote:
Moraš biti nepoznat da bi pokirao? Ignorišeš poznate pokere? Ne kontam.
Kontaš sad?
- Ghibli
#197 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Vala, kad vidim facijalne grčeve AKA "usnice napućene" to joj je odma' pola crvenog kartona!
I još se Jana, Stoja, Ceca, Seka, ili štajaznamkoja postavi i to je to....

I još se Jana, Stoja, Ceca, Seka, ili štajaznamkoja postavi i to je to....
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#198 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Ne znam bas.fatamorgana wrote: Garant na fejsbuku,
-
dječak sa šibicama
- dita von teese
#200 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila
Hajd budi iskren i priznaj da je nisi poknuo samo jednom. Mene kad neko pokne vise od dva-tri puta, ja ga blokiram, pogotovo ako je osoba iz kruga poznanika, a ne bliskih prijatelja.10slukom wrote:ima onih cura sto kad uđu u vezu izbrišu te da bi na taj način demonstrirale svoju vijernost![]()
mene je jedna izbrisala i blokirala jer sam je poknuo. zamišljam proces u njenom mozgu: kako se usuđuješ da me pokneš kad vidiš da imam momka, sad si me stavio u situaciju da te moram izbrisati kako bi sama sebi dokazala predanost vezi u kojoj se nalazim