U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
silvana87
#177 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ispricavam se . Istina zaboli , ali jaki je prebole!burek_in_space wrote:Sad si me povrijedila, duboko.silvana87 wrote: Tako se trsim napasnih muskaraca, kojima nikad dovoljno tijesnih p. ili sirih p. Da me prosti omaldina
- burek_in_space
#178 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
A odakle se znamo, koko?silvana87 wrote:
Ispricavam se . Istina zaboli , ali jaki je prebole!
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#179 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ja mislim da je silvana dugo citala forum pa odlucila da se registruje.
-
silvana87
#180 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Harell potrudio si se! al prije ovo http://sportcarmagz.com/wp-content/uplo ... behind.jpg
-
silvana87
#181 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Predugoladyblue18 wrote:Ja mislim da je silvana dugo citala forum pa odlucila da se registruje.
Pa vidjela kako ste zagorijeli i odlucila da vas renoviram iz temelja!
- harell
#182 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
a mala bi aventador, pa jarane
-
silvana87
#183 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Mene niko ne zna .burek_in_space wrote:A odakle se znamo, koko?silvana87 wrote:
Ispricavam se . Istina zaboli , ali jaki je prebole!
-
silvana87
#184 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Harell logicno da bi. Vise mi X6 nimalo ne pase!harell wrote:a mala bi aventador, pa jarane
- ladyblue18
#185 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Samo da ne bude da i ti budes morala renovirat iz temeljasilvana87 wrote: Pa vidjela kako ste zagorijeli i odlucila da vas renoviram iz temelja!
- burek_in_space
#186 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
E to ti fakat vjerujem.silvana87 wrote: Mene niko ne zna .
Nego, de mi reci, gdje je bolji snoshaj, na haubi q7 ili gepeku x6?
- dobojlija81
#187 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ma nije tesko pogoditi,vidi mu sexy oziljka na stomaku a to neke zene privlaciinsomnia78 wrote:Stvarno je tesko pogoditi zastosour cherry wrote:Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
s' moje sokocalo
- harell
#188 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Jes vala neudoban nakav a i puno ih ima nisu fazon vise
-
Arax_diss
#189 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
pa rece ti maloprije da te zovem ARAXOVA, pardon, da se odazivash na ARAXOVA.
pa kontam da iskoristim priliku i pozovem te na voznju u novom nissan juke-u.
nemoj me pogreshno shvatit
-
silvana87
#191 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Na prijetnje bez osnova ne reagiram. I ladyblue hajde malo popusti , poklopac si svakom loncu ovdje , logicno to radis. Al malo izadjiladyblue18 wrote:Samo da ne bude da i ti budes morala renovirat iz temeljasilvana87 wrote: Pa vidjela kako ste zagorijeli i odlucila da vas renoviram iz temelja!
-
silvana87
#192 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Mozda je simpatican ?dobojlija81 wrote:ma nije tesko pogoditi,vidi mu sexy oziljka na stomaku a to neke zene privlaciinsomnia78 wrote:Stvarno je tesko pogoditi zastosour cherry wrote:Evo npr Flavio Briatore.S njim su bile isključivo lijepe i bogate žene koje su mogle sebi sve priuštiti.Nije moje da ja nagađam zašto su one bile s njim.
s' moje sokocalo
-
silvana87
#193 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Arax popusti, okej? Ja sama sebi trazim, ne volim nudjenje- bljakArax_diss wrote:pa rece ti maloprije da te zovem ARAXOVA, pardon, da se odazivash na ARAXOVA.
- harell
#194 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Neces ni ti dugo 
- ladyblue18
#195 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Jel to najbolje sto si mogla smislitsilvana87 wrote:
Na prijetnje bez osnova ne reagiram. I ladyblue hajde malo popusti , poklopac si svakom loncu ovdje , logicno to radis. Al malo izadjiZrak je fin, subota
povedi bureka
-
silvana87
#196 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Cim ti je komentar takav , onda definitivno je upalilo:Dladyblue18 wrote:Jel to najbolje sto si mogla smislitsilvana87 wrote:
Na prijetnje bez osnova ne reagiram. I ladyblue hajde malo popusti , poklopac si svakom loncu ovdje , logicno to radis. Al malo izadjiZrak je fin, subota
povedi bureka
imas ti onda jos puno da ucis
-
Arax_diss
#197 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
silvana87 wrote:Arax popusti, okej? Ja sama sebi trazim, ne volim nudjenje- bljakArax_diss wrote:pa rece ti maloprije da te zovem ARAXOVA, pardon, da se odazivash na ARAXOVA.
okej
- znalac
#198 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
naravno da karikiram, ali hajde vi djevojke spustite zavjese iza kojih se krijete i jednostavno priznajte otvoreno ono sto mi vec znamo; ono sto mi najvise smeta je licemjernost, jedno govorite drugo radite; ukoliko momak nema status kakav ti trazis sto ces procijeniti iz odjece koju nosi, eventualno da li ima novi 'ajfon', kakav mu je auto i ostalo, ne moraju biti sve te stvari ali ukoliko je ispod nivoa situiranosti koji ti smatras prihvatljivim ti mu neces pruziti sansu da je ne znam ti kakavzuta_lala wrote:znalac wrote:
ne govorim ja o sponzorusama, one su posebna kategorija...govorim o svim djevojkama, skoro sve ijedna prvo gleda materijalni status, pa onda odlucuje o tome da li ce ti pruzit sansu...evo napravi experiment, nadji kakve stare obuce i odjece, pocijepano, obuci se ko prosjak pa probaj pric nekoj djevojci, da si najljepsi na svijetu ne bi imao nikakve sanse; one kazu da one gledaju kakav si ti ko covjek al kako ce to skontat na prvu kad te vidi u opancima, iz cega je skontala da nisi dobar covijek, pametan, osjecajan, kulturan pa okrece glavu od tebe a vidi da joj zelis priciPretjeruješ sada... Čuj obuci se k'o prosjak.
Pa da se i neka djevojka obuče k'o prosjak, i priđe nekom momku, ne bi htio ni da je pogleda... Nećemo sada iz krajnosti u krajnost.
Čuj u opancima...
dok ja da vidim djevojku koja je skroz slabo obucena, znaci siromasta, a uz to je lijepa i zgodna vjerovala ili ne ja bih bio zainteresiran; znaci potpuno iskreno, vecina momaka gleda koliku sisu cura ima i kolika joj je guzica, to je jednostavno tako i mi to priznajemo jer je to istina, nemam potrebu da lazem kako mi je bitno da li je ovo ili ono;
znaci prvo odgovarajuci fizicki izgled pa onda mozemo pricati o drugim stvarima, ako ne izgleda onako kako ja zamisljam lijepu i zgodnu djevojku da je u dusi majka tereza nisam zainteresiran; ali ako kasnije otkrijem da je nju privuklo ono sto imam onda dobija nogu
kljucna razlika: fizicki izgled, tvoj karakter, osobnost, stavovi itd. - to je ono sto jesi, i nema nista lose u tome da to bude razlog zainteresiranosti; ali ono sto posjedujes, novac, auto, kuca - to je ono sto IMAS a ne ono sto JESI, i puno je gore kada ti je neko privlacan radi toga sto ima auto nego sto je meni neka cura extra jer ima veliku sisu; uz to ja to uvijek priznajem, dok ti naravno neces priznati ono sto pise u prvom pasusu
-
silvana87
#200 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Pozdravljam vas, do neke nove prilike.