Ima za kupit'. Ja sebi kupio ''internet za kod kuće'',...costacurta wrote:Odakle tebi internet?Nemam internet wrote: Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#176 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
- JThomas
#177 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
vidite kako je pravda spora ali dostižna 
- harell
- Paranoid
#179 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
...a ima i za ponijet..PipiDugaDevetka wrote:Ima za kupit'. Ja sebi kupio ''internet za kod kuće'',...costacurta wrote:Odakle tebi internet?Nemam internet wrote: Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
-
CungaLunga
#180 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Smiješne li teme, popravila mi nedelju
@leclerc
-
bhnapoleon
#181 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Samo malo Dino Merlin je srpskoj nejaci davao cigarete sto je dovelo do stvaranja ovisnosti kod njih i kasnije raka pluca sto je bio cilj zavjere da se nebeski narod u korijenu obogalji. HANKO MI TE VOLIMO. HANKO IZDRZI
- Nemam internet
#182 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ovde sam da dadnem komentar koji mogu citat klinci kao ti i oni odrasli.Na zalost internet jos uvijek nije za +18 da jest nebih imao potrebe ti odgovarati.harell wrote:Pa sto ces onda ovdje i sto odgovaras djetetu? Ja tek poceo klinac bitNemam internet wrote:Nemam ja sta pokretat istrage ima ko je zaduzen za te stvari a djecije fore ne kontam davno sam bio klinac tako da...harell wrote: Dakako da ne razumijesidi pokreni istragu protiv hanke, parola: da li je mrska dzihatlijka gazala testise srpskim domobranima, tako ces postici nesto a neces morati naprezat neurone da skontas sta sam ja htjeo reci gifom ves masine
- Država
#183 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Nije to ništa šta im je tek Fadil Toskić radio... 
- Nemam internet
#184 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ima onaj gore sud jaci od ovog dole samo polako dok se mnogi popnu imace se kad kajat. 
-
nihoniho
#185 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Pod broj jedan, Dino im nije davao , nego PROdavao cigare, a sada se kroji istorija po zelji .....bhnapoleon wrote:Samo malo Dino Merlin je srpskoj nejaci davao cigarete sto je dovelo do stvaranja ovisnosti kod njih i kasnije raka pluca sto je bio cilj zavjere da se nebeski narod u korijenu obogalji. HANKO MI TE VOLIMO. HANKO IZDRZI
Postoji mogucnost i da je Dino, licno, proturio ovu vijest ! Sve ce reci istraga
-
dezurni_ucenik
#186 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Nemam internet wrote:Ima onaj gore sud jaci od ovog dole samo polako dok se mnogi popnu imace se kad kajat.
U pravu si. Sratko,Jadovan,Batko itditditd
- It_is_a_Leclerc
#187 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Nije ovo ništa smiješno. Pogledajte u kakvom okruženju žive pripadnici nejačkog, doduše nebeskog nejačkog, ali svejednog nejačkog. Ovdje se veliča ta mudolomka Hanka, a malo ljudi zna da je ta ista Paldumica, što će se pronicljivošću Aleksandre Pandurević, Branislava Dukića i ostatka poštenih i čestitih Nejačkih oktirit, pjevala svoj hit u stilu : "Crne Srbe, rasplesane, lude, gazile su štikle moje skoro svaki dan. Gazila sam ih ko grožđe bijelo, oh bože baš mi je dobro sjelo".CungaLunga wrote:![]()
![]()
Smiješne li teme, popravila mi nedelju![]()
@leclerc![]()
Malo ljudi zna da je tako išla originalna verzija ove pjesme, ali je Hanka, u nadi da će ostati skrivena, malo preradila tekst.
- Nemam internet
#188 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Tacno tako nista ovo nije sta ih gore ceka i ne samo njih.CVIKERASH wrote:Nemam internet wrote:Ima onaj gore sud jaci od ovog dole samo polako dok se mnogi popnu imace se kad kajat.
U pravu si. Sratko,Jadovan,Batko itditditd
- Paranoid
#189 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
...moram priznat..meni je Hanka uvijek bila sumnjiva...It_is_a_Leclerc wrote:Nije ovo ništa smiješno. Pogledajte u kakvom okruženju žive pripadnici nejačkog, doduše nebeskog nejačkog, ali svejednog nejačkog. Ovdje se veliča ta mudolomka Hanka, a malo ljudi zna da je ta ista Paldumica, što će se pronicljivošću Aleksandre Pandurević, Branislava Dukića i ostatka poštenih i čestitih Nejačkih oktirit, pjevala svoj hit u stilu : "Crne Srbe, rasplesane, lude, gazile su štikle moje skoro svaki dan. Gazila sam ih ko grožđe bijelo, oh bože baš mi je dobro sjelo".CungaLunga wrote:![]()
![]()
Smiješne li teme, popravila mi nedelju![]()
@leclerc![]()
Malo ljudi zna da je tako išla originalna verzija ove pjesme, ali je Hanka, u nadi da će ostati skrivena, malo preradila tekst.
- harell
#190 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Opet bi morao, ja napunio 18Nemam internet wrote: Ovde sam da dadnem komentar koji mogu citat klinci kao ti i oni odrasli.Na zalost internet jos uvijek nije za +18 da jest nebih imao potrebe ti odgovarati.
-
julisiz es grant
#191 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
On im je odgrizao muda...bez potrebe da se saginjeDržava wrote:Nije to ništa šta im je tek Fadil Toskić radio...
-
RtrnOfSalisbury
#192 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
povratak lavova je provokacija i direktni udar na mir. kreatore take politike treba ostro osuditi.
ona senoda topicic ista dzena dzemson. kad zine odma izaziva gresne misli.
trenutno je u toku potraga za komadom papira dje pise 'kad sretnes hanku cuvaj jaja' i to bi bio konacni dokaz da nije hanka nadalina pa da samo muti.
ona senoda topicic ista dzena dzemson. kad zine odma izaziva gresne misli.
trenutno je u toku potraga za komadom papira dje pise 'kad sretnes hanku cuvaj jaja' i to bi bio konacni dokaz da nije hanka nadalina pa da samo muti.
-
bhnapoleon
#193 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Prodavao po mnogo vecoj cijeni od trzisne te jos i zaradjivao na srpskoj nejaci. Hem ih trovao hem lihvario. Dino sram te bilo.nihoniho wrote:Pod broj jedan, Dino im nije davao , nego PROdavao cigare, a sada se kroji istorija po zelji .....bhnapoleon wrote:Samo malo Dino Merlin je srpskoj nejaci davao cigarete sto je dovelo do stvaranja ovisnosti kod njih i kasnije raka pluca sto je bio cilj zavjere da se nebeski narod u korijenu obogalji. HANKO MI TE VOLIMO. HANKO IZDRZI
Postoji mogucnost i da je Dino, licno, proturio ovu vijest ! Sve ce reci istraga
-
julisiz es grant
#194 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ali šta kaže Golub, svaki put kad piša, sjeti se Hanke 
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#195 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Mislim da se ovdje radi o sarkazmu, samo što je zaboravio stavitiCVIKERASH wrote:nihoniho wrote:Nema ti sta , sigurno je tacna ! Ne moze se kriti do vijeka . Pitanje je sta bi bila odgovarajuca kazna. Na koncu, spominje se da je bila bliska Alijom, to moze dati novo svjetlo na ovaj nesretni gradjanski rat !Nemam internet wrote: Ne mora ova vjest biti tacna ja nisam rekao da je tacna uopste ali treba uzet u obzir sve i da jeste.O stvarima koje ne znamo trebamo pricati sa rezervom dok ne sasnamo pravu istinu.Naravno ako nas zanima.
Dovoljno si rekao o sebi ...
Al' eto njega ovdje, pa neka se sam odbrani. Advokatisanje nije potrebno.
-
tvrtko69
#196 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Zena ga fino pitala dali bi je jebo
On nije htio i kako bi odbacena zena drugacije reagovala nego nogom u metu
Mada i njega treba razumjeti,onakva zvaljava,pohabana...
On nije htio i kako bi odbacena zena drugacije reagovala nego nogom u metu
Mada i njega treba razumjeti,onakva zvaljava,pohabana...
- Abid Sakalaš
#197 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
srpske dječačiće sunetila i od kožice novčanike pravila. izaći će pravda na vidjelo i za ćune i za lavove.
- harell
#198 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Abid Sakalaš wrote:srpske dječačiće sunetila i od kožice novčanike pravila. izaći će pravda na vidjelo i za ćune i za lavove.
Najludji danas
Odoh na fuka, nemojte da izbrisu temu ne do vam bog
-
julisiz es grant
#199 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
Ako zoom prvi naleti na nju, neće je izbrisati...al' ako nas zagazaga nađe-mrka kapaharell wrote:Abid Sakalaš wrote:srpske dječačiće sunetila i od kožice novčanike pravila. izaći će pravda na vidjelo i za ćune i za lavove.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Najludji danas![]()
Odoh na fuka, nemojte da izbrisu temu ne do vam bog
Od srpskih skrotuma je pravila duhankese i poklanjala Dini Merlinu, da ima ako mu nestane cigara pa moradne motat'
- It_is_a_Leclerc
#200 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"
"Mučila sam, mučila, mučila sam ga.. Tražila sam, tražila, jajca da mi da", navodno je glasio zlokobni hit zbog kojeg bi se ježilo sve nejačko što bi se našlo u blizini raspojasane Paldumke.