Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post Reply
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#176 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by PipiDugaDevetka »

costacurta wrote:
Nemam internet wrote: Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
Odakle tebi internet? :D
Ima za kupit'. Ja sebi kupio ''internet za kod kuće'',...
JThomas

#177 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by JThomas »

vidite kako je pravda spora ali dostižna :D
harell

#178 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

@nihoniho :lol: :lol:
Paranoid

#179 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Paranoid »

PipiDugaDevetka wrote:
costacurta wrote:
Nemam internet wrote: Sta ja znam meni je bitno da se zlocin kazni odgovarajucom kaznom a hoce li to biti ovde ili na svemiru meni nije bitno.
Odakle tebi internet? :D
Ima za kupit'. Ja sebi kupio ''internet za kod kuće'',...
...a ima i za ponijet..
CungaLunga

#180 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by CungaLunga »

:lol: :lol: :lol:
Smiješne li teme, popravila mi nedelju :-D

@leclerc :thumbup: :lol:
bhnapoleon

#181 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by bhnapoleon »

Samo malo Dino Merlin je srpskoj nejaci davao cigarete sto je dovelo do stvaranja ovisnosti kod njih i kasnije raka pluca sto je bio cilj zavjere da se nebeski narod u korijenu obogalji. HANKO MI TE VOLIMO. HANKO IZDRZI
Nemam internet

#182 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

harell wrote:
Nemam internet wrote:
harell wrote: Dakako da ne razumijes :mrgreen: idi pokreni istragu protiv hanke, parola: da li je mrska dzihatlijka gazala testise srpskim domobranima, tako ces postici nesto a neces morati naprezat neurone da skontas sta sam ja htjeo reci gifom ves masine :mrgreen:
Nemam ja sta pokretat istrage ima ko je zaduzen za te stvari a djecije fore ne kontam davno sam bio klinac tako da...
Pa sto ces onda ovdje i sto odgovaras djetetu? Ja tek poceo klinac bit :mrgreen:
Ovde sam da dadnem komentar koji mogu citat klinci kao ti i oni odrasli.Na zalost internet jos uvijek nije za +18 da jest nebih imao potrebe ti odgovarati. ;-)
Država

#183 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Država »

Nije to ništa šta im je tek Fadil Toskić radio... :mrgreen:
Nemam internet

#184 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

Ima onaj gore sud jaci od ovog dole samo polako dok se mnogi popnu imace se kad kajat. ;-)
nihoniho

#185 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by nihoniho »

bhnapoleon wrote:Samo malo Dino Merlin je srpskoj nejaci davao cigarete sto je dovelo do stvaranja ovisnosti kod njih i kasnije raka pluca sto je bio cilj zavjere da se nebeski narod u korijenu obogalji. HANKO MI TE VOLIMO. HANKO IZDRZI
Pod broj jedan, Dino im nije davao , nego PROdavao cigare, a sada se kroji istorija po zelji .....
Postoji mogucnost i da je Dino, licno, proturio ovu vijest ! Sve ce reci istraga
dezurni_ucenik

#186 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by dezurni_ucenik »

Nemam internet wrote:Ima onaj gore sud jaci od ovog dole samo polako dok se mnogi popnu imace se kad kajat. ;-)

U pravu si. Sratko,Jadovan,Batko itditditd
It_is_a_Leclerc

#187 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by It_is_a_Leclerc »

CungaLunga wrote::lol: :lol: :lol:

Nije ovo ništa smiješno. Pogledajte u kakvom okruženju žive pripadnici nejačkog, doduše nebeskog nejačkog, ali svejednog nejačkog. Ovdje se veliča ta mudolomka Hanka, a malo ljudi zna da je ta ista Paldumica, što će se pronicljivošću Aleksandre Pandurević, Branislava Dukića i ostatka poštenih i čestitih Nejačkih oktirit, pjevala svoj hit u stilu : "Crne Srbe, rasplesane, lude, gazile su štikle moje skoro svaki dan. Gazila sam ih ko grožđe bijelo, oh bože baš mi je dobro sjelo".

Malo ljudi zna da je tako išla originalna verzija ove pjesme, ali je Hanka, u nadi da će ostati skrivena, malo preradila tekst.
Nemam internet

#188 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Nemam internet »

CVIKERASH wrote:
Nemam internet wrote:Ima onaj gore sud jaci od ovog dole samo polako dok se mnogi popnu imace se kad kajat. ;-)

U pravu si. Sratko,Jadovan,Batko itditditd
Tacno tako nista ovo nije sta ih gore ceka i ne samo njih.
Paranoid

#189 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Paranoid »

It_is_a_Leclerc wrote:
CungaLunga wrote::lol: :lol: :lol:

Nije ovo ništa smiješno. Pogledajte u kakvom okruženju žive pripadnici nejačkog, doduše nebeskog nejačkog, ali svejednog nejačkog. Ovdje se veliča ta mudolomka Hanka, a malo ljudi zna da je ta ista Paldumica, što će se pronicljivošću Aleksandre Pandurević, Branislava Dukića i ostatka poštenih i čestitih Nejačkih oktirit, pjevala svoj hit u stilu : "Crne Srbe, rasplesane, lude, gazile su štikle moje skoro svaki dan. Gazila sam ih ko grožđe bijelo, oh bože baš mi je dobro sjelo".

Malo ljudi zna da je tako išla originalna verzija ove pjesme, ali je Hanka, u nadi da će ostati skrivena, malo preradila tekst.
...moram priznat..meni je Hanka uvijek bila sumnjiva...
harell

#190 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Nemam internet wrote: Ovde sam da dadnem komentar koji mogu citat klinci kao ti i oni odrasli.Na zalost internet jos uvijek nije za +18 da jest nebih imao potrebe ti odgovarati. ;-)
Opet bi morao, ja napunio 18 :mrgreen: a zasto kazes "nije jos"? to bi ti onemogucio djeci pristup informacijama jel, sram te bilo :oops:
julisiz es grant

#191 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by julisiz es grant »

Država wrote:Nije to ništa šta im je tek Fadil Toskić radio... :mrgreen:
On im je odgrizao muda...bez potrebe da se saginje :D
RtrnOfSalisbury

#192 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by RtrnOfSalisbury »

povratak lavova je provokacija i direktni udar na mir. kreatore take politike treba ostro osuditi.
ona senoda topicic ista dzena dzemson. kad zine odma izaziva gresne misli.
trenutno je u toku potraga za komadom papira dje pise 'kad sretnes hanku cuvaj jaja' i to bi bio konacni dokaz da nije hanka nadalina pa da samo muti.
bhnapoleon

#193 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by bhnapoleon »

nihoniho wrote:
bhnapoleon wrote:Samo malo Dino Merlin je srpskoj nejaci davao cigarete sto je dovelo do stvaranja ovisnosti kod njih i kasnije raka pluca sto je bio cilj zavjere da se nebeski narod u korijenu obogalji. HANKO MI TE VOLIMO. HANKO IZDRZI
Pod broj jedan, Dino im nije davao , nego PROdavao cigare, a sada se kroji istorija po zelji .....
Postoji mogucnost i da je Dino, licno, proturio ovu vijest ! Sve ce reci istraga
Prodavao po mnogo vecoj cijeni od trzisne te jos i zaradjivao na srpskoj nejaci. Hem ih trovao hem lihvario. Dino sram te bilo.
julisiz es grant

#194 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Ali šta kaže Golub, svaki put kad piša, sjeti se Hanke :lol:
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#195 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by PipiDugaDevetka »

CVIKERASH wrote:
nihoniho wrote:
Nemam internet wrote: Ne mora ova vjest biti tacna ja nisam rekao da je tacna uopste ali treba uzet u obzir sve i da jeste.O stvarima koje ne znamo trebamo pricati sa rezervom dok ne sasnamo pravu istinu.Naravno ako nas zanima.
Nema ti sta , sigurno je tacna ! Ne moze se kriti do vijeka . Pitanje je sta bi bila odgovarajuca kazna. Na koncu, spominje se da je bila bliska Alijom, to moze dati novo svjetlo na ovaj nesretni gradjanski rat !

Dovoljno si rekao o sebi ...
Mislim da se ovdje radi o sarkazmu, samo što je zaboravio staviti :D :zelenog smaju: :mrgreen:
Al' eto njega ovdje, pa neka se sam odbrani. Advokatisanje nije potrebno.
tvrtko69

#196 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by tvrtko69 »

Zena ga fino pitala dali bi je jebo
On nije htio i kako bi odbacena zena drugacije reagovala nego nogom u metu
Mada i njega treba razumjeti,onakva zvaljava,pohabana...
Abid Sakalaš

#197 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by Abid Sakalaš »

srpske dječačiće sunetila i od kožice novčanike pravila. izaći će pravda na vidjelo i za ćune i za lavove.
harell

#198 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by harell »

Abid Sakalaš wrote:srpske dječačiće sunetila i od kožice novčanike pravila. izaći će pravda na vidjelo i za ćune i za lavove.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najludji danas :mrgreen:

Odoh na fuka, nemojte da izbrisu temu ne do vam bog :D
julisiz es grant

#199 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

harell wrote:
Abid Sakalaš wrote:srpske dječačiće sunetila i od kožice novčanike pravila. izaći će pravda na vidjelo i za ćune i za lavove.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Najludji danas :mrgreen:

Odoh na fuka, nemojte da izbrisu temu ne do vam bog :D
Ako zoom prvi naleti na nju, neće je izbrisati...al' ako nas zagazaga nađe-mrka kapa :D
Od srpskih skrotuma je pravila duhankese i poklanjala Dini Merlinu, da ima ako mu nestane cigara pa moradne motat' :D
It_is_a_Leclerc

#200 Re: Hanka Paldum "mučila Srbe u logoru"

Post by It_is_a_Leclerc »

"Mučila sam, mučila, mučila sam ga.. Tražila sam, tražila, jajca da mi da", navodno je glasio zlokobni hit zbog kojeg bi se ježilo sve nejačko što bi se našlo u blizini raspojasane Paldumke.
Post Reply