FFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
zato sto je ovo win-win situacija za sviju
FFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
Malo SDP pa malo SDA i tako sve u krug i to ne smeta a smeta kad neko kaže "veljača","zaleđe"...vivaldi wrote:ma prodaju ih svi - eno neki da se sdp zali na uredjivacku politiku ftv-a, a bila im je donedavno ko stranacka televizijaOpetja033 wrote:Ma naravno. Ali onda neka ne prodaju muda pod bubrege.
1)mi placamo pretplatu, za vas ne znam koliko vas placaFFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
1, ko smo mi?Joker88 wrote:1)mi placamo pretplatu, za vas ne znam koliko vas placaFFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
2)program je svakako slab, uvodjenjem jos jednog kanala bice jos slabiji
3)na ftv se prica dovoljno hrvatski
ima li ijedan dobar razlog za uvodjenje??
Ni meni nije jasno - mislim da ima veze sa postojanje federalne televizije....FFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
Ali čika HK oni bi malo da fragmentiraju ? Šta fali, malo deca u pesku, i tako .....heckler wrote:Sam ulazak u ovu diskusiju sa trolovima je glupost.
Protiv najosnovnijeg nacionalnog interesa Bosnjaka i BiH je daljnje etnicko dijeljenje bilo cega u ovoj zemlji. Tacka, kraj price. Mozete po ovim paritetnim institucijama malverzijama provlaciti kakve hocete prijedloge ali u parlamentu zakoni kontra interesa vecine zastupnika ne mogu proci.
Ko ce placati, sta ce placati, kakav program bi bio, ko bi bili spikeri, koje utakmice bi se pustale to je sve nebitno.
Nema daljnje nacionalne podjele u drzavi i tacka.
I ja bih WC solju od suhog zlata li se niko ne nudi da mi je pokloniHM 2011 wrote:Ali čika HK oni bi malo da fragmentiraju ? Šta fali, malo deca u pesku, i tako .....heckler wrote:Sam ulazak u ovu diskusiju sa trolovima je glupost.
Protiv najosnovnijeg nacionalnog interesa Bosnjaka i BiH je daljnje etnicko dijeljenje bilo cega u ovoj zemlji. Tacka, kraj price. Mozete po ovim paritetnim institucijama malverzijama provlaciti kakve hocete prijedloge ali u parlamentu zakoni kontra interesa vecine zastupnika ne mogu proci.
Ko ce placati, sta ce placati, kakav program bi bio, ko bi bili spikeri, koje utakmice bi se pustale to je sve nebitno.
Nema daljnje nacionalne podjele u drzavi i tacka.
Hahaha, jako.heckler wrote:Protiv najosnovnijeg nacionalnog interesa Bosnjaka ... Nema daljnje nacionalne podjele u drzavi i tacka.
Argumenti ti ne stoje sekunde jedne. Ok, FTV nije dovoljno homoseksualna. Ajmo, gayevi Federacije tražite svoj kanal na Javnom servisu.FFC wrote:1, ko smo mi?Joker88 wrote:1)mi placamo pretplatu, za vas ne znam koliko vas placaFFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
2)program je svakako slab, uvodjenjem jos jednog kanala bice jos slabiji
3)na ftv se prica dovoljno hrvatski
ima li ijedan dobar razlog za uvodjenje??
2, kako znas? obicno konkurencija jaca kvalitet
3, mozda tematika nije dovoljno hrvatska?
Glupost. Javni servis je politički servis stranke koja ga kontrolira.It_is_a_Leclerc wrote:Javni servis nije NACIONALNI servis, već informativni servis građana.
HM 2011 wrote:Ni meni nije jasno - mislim da ima veze sa postojanje federalne televizije....FFC wrote:jel moze neko u par crta da objasni zasto su bosnjaci protiv hrvatskog kanala?
Kao ako se uvde Hrvatski kanal, mora se uvesti i Bosansnki kanal i onda propada federalna finansijski i kao ideja, pobjeđuje karadžićeva ideologija itd....
Ma državne televizije treba pokopati. Paraziti.FFC wrote:inace sve pretplate treba ukinuti pa nek se kanali za finansijski opstanak bore kvalitetom, tj gledanoscu.
Argumenti ti ne stoje sekunde jedne. Ok, FTV nije dovoljno homoseksualna. Ajmo, gayevi Federacije tražite svoj kanal na Javnom servisu.FFC wrote:
sjajna ideja.webby-x wrote:Ma državne televizije treba pokopati. Paraziti.FFC wrote:inace sve pretplate treba ukinuti pa nek se kanali za finansijski opstanak bore kvalitetom, tj gledanoscu.
Staviti jedan servis bez voditelja koji bi samo prenosio sjednice
kantona, entiteta, općina, države ... kao CSPAN u SAD-u.
Javno ne kaze nista. U zatvorenom drustvu kaze isto sto i prosli papa, da je to jedna bestinda podvala.FFC wrote:ili sta kaze papa za gospu u mđugorju.
e pa eto, takve teme mozda interesiraju hrvate.seln wrote:Javno ne kaze nista. U zatvorenom drustvu kaze isto sto i prosli papa, da je to jedna bestinda podvala.FFC wrote:ili sta kaze papa za gospu u mđugorju.
Da, apsolutno sve.Opetja033 wrote:Ma ja, ukidati sve sto ima prefiks "drzavno".
Onda neka gledaju RAI UNO ili neka citaju Osservatore Romano.FFC wrote:e pa eto, takve teme mozda interesiraju hrvate.seln wrote:Javno ne kaze nista. U zatvorenom drustvu kaze isto sto i prosli papa, da je to jedna bestinda podvala.FFC wrote:ili sta kaze papa za gospu u mđugorju.
1. pa logicno je zakljuciti HrvatFFC wrote:
1, ko smo mi?
2, kako znas? obicno konkurencija jaca kvalitet
3, mozda tematika nije dovoljno hrvatska?
GRAS nema prefiks "drzavni". GRAS ne treba ukinuti vec privatizirati. Poredis neuporedivo, ili da upotrijebim tebi mozda blizi termin: "mijesas kruske i jabuke".webby-x wrote:Da, apsolutno sve.Opetja033 wrote:Ma ja, ukidati sve sto ima prefiks "drzavno".
Prvi GRAS.
Ma HRT je televizija, FTV, RTRS, BHT su smeće.Joker88 wrote:za tu tematiku imas hrt1,hrt2 , jer kanali u BiH ne mogu biti nikad dovoljno hrvatski kao oni u Hrvatskoj
Privatizirati je isto kao i ukinuti državno.Opetja033 wrote:GRAS nema prefiks "drzavni". GRAS ne treba ukinuti vec privatizirati. Poredis neuporedivo, ili da upotrijebim tebi mozda blizi termin: "mijesas kruske i jabuke".