SP u rukometu- Španija 2013.

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Better Man

#176 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Better Man »

Zna se na koga mislim, a to je polupismeni Goluža!
XI JINPING

#177 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by XI JINPING »

nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno[/quote]
Probaj,recimo sa muškom i ženskom odbojkom :D
proguglaj.umiješ li ? :razz:
Mr. Brightside

#178 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

Better Man wrote:Zna se na koga mislim, a to je polupismeni Goluža!
razumijem ja tebe, al' shvati čovjeka.. kad je Lino otišao, Goluži je pripao zadatak da podmladi selekciju i odradio je fantastičan i nimalo lak posao :D
crohanball

#179 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

XI JINPING wrote:nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno
Probaj,recimo sa muškom i ženskom odbojkom :D
proguglaj.umiješ li ? :razz:[/quote]

da u tome ste bas u samom vrhu tocno imas pravo :shock: :shock:

ali pustimo to ovdje pricamo o svjetskom prvenstvu i bilo bi uredu da druge teme ostavimo po strani 8-) 8-)
crohanball

#180 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

Mr. Brightside wrote:
Better Man wrote:Zna se na koga mislim, a to je polupismeni Goluža!
razumijem ja tebe, al' shvati čovjeka.. kad je Lino otišao, Goluži je pripao zadatak da podmladi selekciju i odradio je fantastičan i nimalo lak posao :D
slažem se i ne vidim razlog zasto bi mi morali osvajat samo zlato
crohanball

#181 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

Da cujem dojmove nakon tekme Island-Francuska

ja ne vidim specijalnu igru Francuza..puno su se mucili obrana standardno cupanje prekidanje kao i uvjek napad nista specijalno imaju dobre sutere i u biti nista novo sve poznatu ali nisu brzi ko prije vidi se prestatični su
Mr. Brightside

#182 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Mr. Brightside »

igraju koliko im treba :D
dječak sa šibicama

#183 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by dječak sa šibicama »

Stigle ih godine, ali ce izvuci par atoma snage sa Hrvatima i Dancima, i onda u finalu sa Rusima lagano :D
Bodkin

#184 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

crohanball wrote:
Bodkin wrote:
crohanball wrote: hahahahahha srbi imaju jaku repku pa da je imaju bilo bi nesto od njih...srbi uvjek misle da su najbolji na ovim nasim prostorima i da samo oni znaju nesto ali se u biti pokazalo da su u svemu najlosiji bas zbog te pohlepe.. budite normalni sutite i igrajte i ja bi volio da su zemlje s balkana najjace u svemu kao sto smo u vaterpolu ali neide...
samo pogledajte izjave srba i njihovih novina uoci prvenstva..oni su sebe vec vidjeli u finalu medalja je tu orlovi gaze sve pred sobom..ekipa je strasno jaka...pa cekajte malo kako sta...i samo pricaju a djela nigdje i to ne volim kod njih..nije da mrzim srbe ali nekako ste bahati a nigdje rezultata.
a i ovo ti je fula samo takva :D skoro u svim sportovima sa loptom su u vrhu
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno
prvo koji vi ba :mrgreen: drugo ne uzmas rezultate od juce, uzmi zadnih 10 godina. i kako ba do 2000 kad su 2002 bili prvi na svijetu :D dakle srbi bolji od vas u basketu, vaterpolu, odbojci vi bolji u rukometu. fudbal, svi losi :mrgreen: tenis ne brojim, individualni sportovi su drugo a i teza da ste vi prije njih uzeli davis kup je :-) cuj ko je prije uzeo on bolji. i da, sta znaci nije najbolji. trenutno je najbolji na svijetu a federer je drugi

trece i najbitnije, bosna nije nicija zemlja.bosna je bosanska. neko ko se rodi u zenici treba da igra za bosnu, svoju drzavu. to kako on odluci je njegovo ali da treba po defaultu da igra za sr/hr je :-)
crohanball

#185 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno[/quote]

prvo koji vi ba :mrgreen: drugo ne uzmas rezultate od juce, uzmi zadnih 10 godina. i kako ba do 2000 kad su 2002 bili prvi na svijetu :D dakle srbi bolji od vas u basketu, vaterpolu, odbojci vi bolji u rukometu. fudbal, svi losi :mrgreen: tenis ne brojim, individualni sportovi su drugo a i teza da ste vi prije njih uzeli davis kup je :-) cuj ko je prije uzeo on bolji. i da, sta znaci nije najbolji. trenutno je najbolji na svijetu a federer je drugi

trece i najbitnije, bosna nije nicija zemlja.bosna je bosanska. neko ko se rodi u zenici treba da igra za bosnu, svoju drzavu. to kako on odluci je njegovo ali da treba po defaultu da igra za sr/hr je :-)[/quote]

na svijetu nije bila prva srbija vec Srbija i CRna Gora pricam o samostalnoj srbiji to znaci od 2007. godine,a hrvatska od 1992. igra zasebno tako da u svakom sportu od 2007. je bolja od Srbije tenis tako je necemo racunat jer je individualni a sve drugo cak i odbojka ne igraju neku toliko bitnu ulogu koliko pratim odbojku a to je slabo znam da su najjcaci Brazilci,Rusi,SAD pa i Italija a kod zena su i Kubanke bile jake sad nezz kako napreduju ili nazaduju
crohanball

#186 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by crohanball »

i jos usput ženski rukomet i ženska košarka Hrvatska je također bolja
pa veslači, pa oni sto jedre

ali sad pricajmo o rukometu i ovom svjetskom prvenstvu nije bitno rezultati ce pokazat ali ja bi volio da smo svi podjednako jaki naravno da ne mogu biti svi isti ali da imamo sto pokazat i mi s balkana a vidimo i sami sad kad se prepiremo da smo u dosta sportova bitne nacije bar mi slovenci i srbi pa i crnogorci rukoemt zenski i vaterpolo makedonija onako tetura a bih je nazalost kriticno.. dao Bog da se dovjeka ovako prepiremo jer bi to znacilo da nas ima i da smo netko i nesto u sporu kad nismo bogate zemlje bar nesto
Gromee

#187 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Gromee »

iako su mu srbi mrski do bola volio bi da sutra oderu cigane
Bodkin

#188 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

crohanball wrote:nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr

trece i najbitnije, bosna nije nicija zemlja.bosna je bosanska. neko ko se rodi u zenici treba da igra za bosnu, svoju drzavu. to kako on odluci je njegovo ali da treba po defaultu da igra za sr/hr je :-)[/quote]

na svijetu nije bila prva srbija vec Srbija i CRna Gora pricam o samostalnoj srbiji to znaci od 2007. godine,a hrvatska od 1992. igra zasebno tako da u svakom sportu od 2007. je bolja od Srbije tenis tako je necemo racunat jer je individualni a sve drugo cak i odbojka ne igraju neku toliko bitnu ulogu koliko pratim odbojku a to je slabo znam da su najjcaci Brazilci,Rusi,SAD pa i Italija a kod zena su i Kubanke bile jake sad nezz kako napreduju ili nazaduju[/quote]

dobro ajde u pravu si :-)
strndzov

#189 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by strndzov »

srbija je prvak evrope u muskoj i zenskoj odbojci
Bosanski_kralj

#190 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bosanski_kralj »

Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića? :x
blazh

#191 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by blazh »

Bosanski_kralj wrote:Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića? :x
ima. svi oni koji su ostali doma i gledaju SP iz kauča. mislim, koje glupo pitanje.. zašto je odvratan? jedan od najboljih golmana svijeta.
Gromee

#192 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Gromee »

blazh wrote:
Bosanski_kralj wrote:Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića? :x
ima. svi oni koji su ostali doma i gledaju SP iz kauča. mislim, koje glupo pitanje.. zašto je odvratan? jedan od najboljih golmana svijeta.
možda je peder pa gleda izgled kod igrača...
kakavdanakneiskustvu

#193 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by kakavdanakneiskustvu »

kako kome
gost iz ZG

#194 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by gost iz ZG »

Better Man wrote:
Hrvatska ima kriminalnog trenera i on je glavni krivac što Hrvatska na zadnja dva velika takmičenja (Euro i OI) nije osvojila zlato! Hrvati da imaju pismenog i kvalitetnog trenera redovno bi uzimali zlato, jer igraju najljepši rukomet i imaju jako kvalitetne pojedince!
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
blazh

#195 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by blazh »

Gromee wrote:
blazh wrote:
možda je peder pa gleda izgled kod igrača...
Ma hajde, proziran ko potok. da se ne zove mirko nego mujo bio bi mu lijep ko bred pit :-)
insomnia99

#196 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by insomnia99 »

Bodkin wrote:
nemoj za fudbal "svi loši" :-) ...zna se tko je najbolji u fudbalu na ovim prostorima..samo što je u fudbalu veća konkurencija nego u drugim sportovima i teže je osvajat medalje...znači srbija vodi 3:2,s time da hrvati u vaterpolu isto imaju zlatnih medalja...trenutno us olimpijski pobjednici što srbi nikad nisu bili...ali vaterpolo ipak nije toliko bitan sport,pa nije ni važno
Ultravox

#197 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Ultravox »

Pratim vas, volim rukomet :thumbup: i mogu reći da mi je prvenstvo kvalitetno i neizvijesno, ali to ovdje nije teme nego ko ima veći :-)
Bodkin

#198 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

insomnia99 wrote:
Bodkin wrote:
nemoj za fudbal "svi loši" :-) ...zna se tko je najbolji u fudbalu na ovim prostorima..samo što je u fudbalu veća konkurencija nego u drugim sportovima i teže je osvajat medalje...znači srbija vodi 3:2,s time da hrvati u vaterpolu isto imaju zlatnih medalja...trenutno us olimpijski pobjednici što srbi nikad nisu bili...ali vaterpolo ipak nije toliko bitan sport,pa nije ni važno
ne znam sta bih ti rekao, meni je fudbal kao da se takmice u americkom fudbalu. dakle naravno da neko mora biti bolji ali na kraju dana i jedni i drugi su losi :D dok su u drugim sportovima giganti i to se broji
insomnia99

#199 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by insomnia99 »

Bodkin wrote: ne znam sta bih ti rekao, meni je fudbal kao da se takmice u americkom fudbalu. dakle naravno da neko mora biti bolji ali na kraju dana i jedni i drugi su losi :D dok su u drugim sportovima giganti i to se broji
realno ako su hrvati loši,onda su loši svi osim 10ak najboljih ekipa na svijetu :D

već sam napisao,ne može se uspoređivat fudbal sa ostalim sportovima..za zemlje poput srbije i hrvatske,velik je uspjeh i sam plasman na prvenstvo..a koliko znam jedni imaju medalju sa sp i godinama su među prvih 10 na fifinoj listi...sad možeš reći da je lista sranje,ali hrvatska je tako visoko jer rijetko gubi utakmice
Bodkin

#200 Re: SP u rukometu- Španija 2013.

Post by Bodkin »

insomnia99 wrote:
Bodkin wrote: ne znam sta bih ti rekao, meni je fudbal kao da se takmice u americkom fudbalu. dakle naravno da neko mora biti bolji ali na kraju dana i jedni i drugi su losi :D dok su u drugim sportovima giganti i to se broji
realno ako su hrvati loši,onda su loši svi osim 10ak najboljih ekipa na svijetu :D

već sam napisao,ne može se uspoređivat fudbal sa ostalim sportovima..za zemlje poput srbije i hrvatske,velik je uspjeh i sam plasman na prvenstvo..a koliko znam jedni imaju medalju sa sp i godinama su među prvih 10 na fifinoj listi...sad možeš reći da je lista sranje,ali hrvatska je tako visoko jer rijetko gubi utakmice
isto kao i u drugim sportovima samo su tamo srbi i hrvati bolji pa ima smisla uporedjivati se :D kazem ti, moze se porediti i bocanje i polo. neko mora iti bolji ali nije to to :D dosta OT, vracamo se u spaniju
Locked