SP u rukometu- Španija 2013.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Better Man
#176 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Zna se na koga mislim, a to je polupismeni Goluža!
- XI JINPING
#177 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno[/quote]
Probaj,recimo sa muškom i ženskom odbojkom
proguglaj.umiješ li ?
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno[/quote]
Probaj,recimo sa muškom i ženskom odbojkom
proguglaj.umiješ li ?
-
Mr. Brightside
#178 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
razumijem ja tebe, al' shvati čovjeka.. kad je Lino otišao, Goluži je pripao zadatak da podmladi selekciju i odradio je fantastičan i nimalo lak posaoBetter Man wrote:Zna se na koga mislim, a to je polupismeni Goluža!
-
crohanball
#179 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Probaj,recimo sa muškom i ženskom odbojkomXI JINPING wrote:nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno
proguglaj.umiješ li ?
da u tome ste bas u samom vrhu tocno imas pravo
ali pustimo to ovdje pricamo o svjetskom prvenstvu i bilo bi uredu da druge teme ostavimo po strani
-
crohanball
#180 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
slažem se i ne vidim razlog zasto bi mi morali osvajat samo zlatoMr. Brightside wrote:razumijem ja tebe, al' shvati čovjeka.. kad je Lino otišao, Goluži je pripao zadatak da podmladi selekciju i odradio je fantastičan i nimalo lak posaoBetter Man wrote:Zna se na koga mislim, a to je polupismeni Goluža!
-
crohanball
#181 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Da cujem dojmove nakon tekme Island-Francuska
ja ne vidim specijalnu igru Francuza..puno su se mucili obrana standardno cupanje prekidanje kao i uvjek napad nista specijalno imaju dobre sutere i u biti nista novo sve poznatu ali nisu brzi ko prije vidi se prestatični su
ja ne vidim specijalnu igru Francuza..puno su se mucili obrana standardno cupanje prekidanje kao i uvjek napad nista specijalno imaju dobre sutere i u biti nista novo sve poznatu ali nisu brzi ko prije vidi se prestatični su
-
Mr. Brightside
#182 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
igraju koliko im treba 
- dječak sa šibicama
#183 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Stigle ih godine, ali ce izvuci par atoma snage sa Hrvatima i Dancima, i onda u finalu sa Rusima lagano 
-
Bodkin
#184 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
prvo koji vi bacrohanball wrote:nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hrBodkin wrote:a i ovo ti je fula samo takvacrohanball wrote: hahahahahha srbi imaju jaku repku pa da je imaju bilo bi nesto od njih...srbi uvjek misle da su najbolji na ovim nasim prostorima i da samo oni znaju nesto ali se u biti pokazalo da su u svemu najlosiji bas zbog te pohlepe.. budite normalni sutite i igrajte i ja bi volio da su zemlje s balkana najjace u svemu kao sto smo u vaterpolu ali neide...
samo pogledajte izjave srba i njihovih novina uoci prvenstva..oni su sebe vec vidjeli u finalu medalja je tu orlovi gaze sve pred sobom..ekipa je strasno jaka...pa cekajte malo kako sta...i samo pricaju a djela nigdje i to ne volim kod njih..nije da mrzim srbe ali nekako ste bahati a nigdje rezultata.skoro u svim sportovima sa loptom su u vrhu
znaci tenis novak đoković ali opet hr je prije srbije osvojila davis cup imali smo ivaniševića,prpića,ančića ljubu a i novak nije jos postao najbolji tenisač jer ima puno onih koje treba preć po rezultatima kao npr. federrera itd., u košarci niste bog zna sto bili ste kao i mi 90-tih do 2000. u novije vrijeme nista bitno..eto i di ste vi mega dobri u kojem sportu.. mislim treba rec realno
trece i najbitnije, bosna nije nicija zemlja.bosna je bosanska. neko ko se rodi u zenici treba da igra za bosnu, svoju drzavu. to kako on odluci je njegovo ali da treba po defaultu da igra za sr/hr je
-
crohanball
#185 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr
prvo koji vi ba
drugo ne uzmas rezultate od juce, uzmi zadnih 10 godina. i kako ba do 2000 kad su 2002 bili prvi na svijetu
dakle srbi bolji od vas u basketu, vaterpolu, odbojci vi bolji u rukometu. fudbal, svi losi
tenis ne brojim, individualni sportovi su drugo a i teza da ste vi prije njih uzeli davis kup je
cuj ko je prije uzeo on bolji. i da, sta znaci nije najbolji. trenutno je najbolji na svijetu a federer je drugi
trece i najbitnije, bosna nije nicija zemlja.bosna je bosanska. neko ko se rodi u zenici treba da igra za bosnu, svoju drzavu. to kako on odluci je njegovo ali da treba po defaultu da igra za sr/hr je
[/quote]
na svijetu nije bila prva srbija vec Srbija i CRna Gora pricam o samostalnoj srbiji to znaci od 2007. godine,a hrvatska od 1992. igra zasebno tako da u svakom sportu od 2007. je bolja od Srbije tenis tako je necemo racunat jer je individualni a sve drugo cak i odbojka ne igraju neku toliko bitnu ulogu koliko pratim odbojku a to je slabo znam da su najjcaci Brazilci,Rusi,SAD pa i Italija a kod zena su i Kubanke bile jake sad nezz kako napreduju ili nazaduju
prvo koji vi ba
na svijetu nije bila prva srbija vec Srbija i CRna Gora pricam o samostalnoj srbiji to znaci od 2007. godine,a hrvatska od 1992. igra zasebno tako da u svakom sportu od 2007. je bolja od Srbije tenis tako je necemo racunat jer je individualni a sve drugo cak i odbojka ne igraju neku toliko bitnu ulogu koliko pratim odbojku a to je slabo znam da su najjcaci Brazilci,Rusi,SAD pa i Italija a kod zena su i Kubanke bile jake sad nezz kako napreduju ili nazaduju
-
crohanball
#186 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
i jos usput ženski rukomet i ženska košarka Hrvatska je također bolja
pa veslači, pa oni sto jedre
ali sad pricajmo o rukometu i ovom svjetskom prvenstvu nije bitno rezultati ce pokazat ali ja bi volio da smo svi podjednako jaki naravno da ne mogu biti svi isti ali da imamo sto pokazat i mi s balkana a vidimo i sami sad kad se prepiremo da smo u dosta sportova bitne nacije bar mi slovenci i srbi pa i crnogorci rukoemt zenski i vaterpolo makedonija onako tetura a bih je nazalost kriticno.. dao Bog da se dovjeka ovako prepiremo jer bi to znacilo da nas ima i da smo netko i nesto u sporu kad nismo bogate zemlje bar nesto
pa veslači, pa oni sto jedre
ali sad pricajmo o rukometu i ovom svjetskom prvenstvu nije bitno rezultati ce pokazat ali ja bi volio da smo svi podjednako jaki naravno da ne mogu biti svi isti ali da imamo sto pokazat i mi s balkana a vidimo i sami sad kad se prepiremo da smo u dosta sportova bitne nacije bar mi slovenci i srbi pa i crnogorci rukoemt zenski i vaterpolo makedonija onako tetura a bih je nazalost kriticno.. dao Bog da se dovjeka ovako prepiremo jer bi to znacilo da nas ima i da smo netko i nesto u sporu kad nismo bogate zemlje bar nesto
- Gromee
#187 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
iako su mu srbi mrski do bola volio bi da sutra oderu cigane
-
Bodkin
#188 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
prvo koji vi bacrohanball wrote:nabroji sport osim vaterpola cak ni u njemu nisu jaci od hr
na svijetu nije bila prva srbija vec Srbija i CRna Gora pricam o samostalnoj srbiji to znaci od 2007. godine,a hrvatska od 1992. igra zasebno tako da u svakom sportu od 2007. je bolja od Srbije tenis tako je necemo racunat jer je individualni a sve drugo cak i odbojka ne igraju neku toliko bitnu ulogu koliko pratim odbojku a to je slabo znam da su najjcaci Brazilci,Rusi,SAD pa i Italija a kod zena su i Kubanke bile jake sad nezz kako napreduju ili nazaduju[/quote]
dobro ajde u pravu si
-
strndzov
#189 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
srbija je prvak evrope u muskoj i zenskoj odbojci
- Bosanski_kralj
#190 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića? 
- blazh
#191 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ima. svi oni koji su ostali doma i gledaju SP iz kauča. mislim, koje glupo pitanje.. zašto je odvratan? jedan od najboljih golmana svijeta.Bosanski_kralj wrote:Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića?
- Gromee
#192 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
možda je peder pa gleda izgled kod igrača...blazh wrote:ima. svi oni koji su ostali doma i gledaju SP iz kauča. mislim, koje glupo pitanje.. zašto je odvratan? jedan od najboljih golmana svijeta.Bosanski_kralj wrote:Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića?
-
kakavdanakneiskustvu
#193 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Bosanski_kralj wrote:Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića?
kako kome
-
gost iz ZG
#194 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Better Man wrote:
Hrvatska ima kriminalnog trenera i on je glavni krivac što Hrvatska na zadnja dva velika takmičenja (Euro i OI) nije osvojila zlato! Hrvati da imaju pismenog i kvalitetnog trenera redovno bi uzimali zlato, jer igraju najljepši rukomet i imaju jako kvalitetne pojedince!
- blazh
#195 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Ma hajde, proziran ko potok. da se ne zove mirko nego mujo bio bi mu lijep ko bred pitGromee wrote:možda je peder pa gleda izgled kod igrača...blazh wrote:ima. svi oni koji su ostali doma i gledaju SP iz kauča. mislim, koje glupo pitanje.. zašto je odvratan? jedan od najboljih golmana svijeta.Bosanski_kralj wrote:Ima li odvratnijeg rukometaša od onog nosonje Alilovića?
-
insomnia99
#196 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
nemoj za fudbal "svi loši"Bodkin wrote:
prvo koji vi badrugo ne uzmas rezultate od juce, uzmi zadnih 10 godina. i kako ba do 2000 kad su 2002 bili prvi na svijetu
dakle srbi bolji od vas u basketu, vaterpolu, odbojci vi bolji u rukometu. fudbal, svi losi
tenis ne brojim, individualni sportovi su drugo a i teza da ste vi prije njih uzeli davis kup je
cuj ko je prije uzeo on bolji. i da, sta znaci nije najbolji. trenutno je najbolji na svijetu a federer je drugi
- Ultravox
#197 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
Pratim vas, volim rukomet
i mogu reći da mi je prvenstvo kvalitetno i neizvijesno, ali to ovdje nije teme nego ko ima veći 
-
Bodkin
#198 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
ne znam sta bih ti rekao, meni je fudbal kao da se takmice u americkom fudbalu. dakle naravno da neko mora biti bolji ali na kraju dana i jedni i drugi su losiinsomnia99 wrote:nemoj za fudbal "svi loši"Bodkin wrote:
prvo koji vi badrugo ne uzmas rezultate od juce, uzmi zadnih 10 godina. i kako ba do 2000 kad su 2002 bili prvi na svijetu
...zna se tko je najbolji u fudbalu na ovim prostorima..samo što je u fudbalu veća konkurencija nego u drugim sportovima i teže je osvajat medalje...znači srbija vodi 3:2,s time da hrvati u vaterpolu isto imaju zlatnih medalja...trenutno us olimpijski pobjednici što srbi nikad nisu bili...ali vaterpolo ipak nije toliko bitan sport,pa nije ni važno
-
insomnia99
#199 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
realno ako su hrvati loši,onda su loši svi osim 10ak najboljih ekipa na svijetuBodkin wrote: ne znam sta bih ti rekao, meni je fudbal kao da se takmice u americkom fudbalu. dakle naravno da neko mora biti bolji ali na kraju dana i jedni i drugi su losidok su u drugim sportovima giganti i to se broji
već sam napisao,ne može se uspoređivat fudbal sa ostalim sportovima..za zemlje poput srbije i hrvatske,velik je uspjeh i sam plasman na prvenstvo..a koliko znam jedni imaju medalju sa sp i godinama su među prvih 10 na fifinoj listi...sad možeš reći da je lista sranje,ali hrvatska je tako visoko jer rijetko gubi utakmice
-
Bodkin
#200 Re: SP u rukometu- Španija 2013.
isto kao i u drugim sportovima samo su tamo srbi i hrvati bolji pa ima smisla uporedjivati seinsomnia99 wrote:realno ako su hrvati loši,onda su loši svi osim 10ak najboljih ekipa na svijetuBodkin wrote: ne znam sta bih ti rekao, meni je fudbal kao da se takmice u americkom fudbalu. dakle naravno da neko mora biti bolji ali na kraju dana i jedni i drugi su losidok su u drugim sportovima giganti i to se broji
![]()
već sam napisao,ne može se uspoređivat fudbal sa ostalim sportovima..za zemlje poput srbije i hrvatske,velik je uspjeh i sam plasman na prvenstvo..a koliko znam jedni imaju medalju sa sp i godinama su među prvih 10 na fifinoj listi...sad možeš reći da je lista sranje,ali hrvatska je tako visoko jer rijetko gubi utakmice