Povreda tokom sexa
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
zipoo
#177 Re: Povreda tokom sexa
Ovu temu treba prebaciti u pdf bez cenzure
Samo ne kontam kako njoj nije smetalo da je kolom podmazuje
Samo ne kontam kako njoj nije smetalo da je kolom podmazuje
- kokuz_sa
#178 Re: Povreda tokom sexa
trebao je onda rasplakatbabyline wrote:kokuz suze me oblise
bar bi bila vlazna
- kokuz_sa
#179 Re: Povreda tokom sexa
s povlasticamababyline wrote:ma gdje ce to drugarica mu jee
da mu da je
a da mu ne da da je rasplace..
pa gdje tu ravnopravnost..
al iz dobrih namjera bi je on rasplakao..da ga lakse primi
- Ironman1921
#180 Re: Povreda tokom sexa
Nisi ti treb'o Colu toliko muckat,sigurno si samo ono pri kraju stavio,najbolje ti je kad je malo u ledu drzis,pa onda po glavicu navlazis,pa onda cijelom rukom s colom.I boca ti ostane curi na dar,neznas ti sta se sve sa Colom moze.
Prob'o,ulazi ko bubreg u loju.
Prob'o,ulazi ko bubreg u loju.
- dusa_raskopuša
#181 Re: Povreda tokom sexa
Felne se kolom ciste, pa ti vidi.
- Kuna
#182 Re: Povreda tokom sexa
Ugljesa_ wrote:Kolom je posipo???Sanchezsa90 wrote:Eh ovako je to biloNovogodisnja penetracija se pretvorila u nocnu moru.
Znaci imao sam odnos sa djevojkom za novu , nije da se hvalim vjerujte nije vrijedno pohvale .
Eh tokom samog cina djevojka je bila nenormalno suha na sve moguce nacine sam pokusao da je navlazim cak sam i kolom
posipao koja mi je bila pri ruci ali moze jedan period cim izvadim spolovilo da ne kazem ku*ac ne mozes ga vratiti , isto da joj neko fen ugura automatski se sasusi. Pocelo me to nervirati i ja k'o sivonja navalim i na taj nacin zavrsimo penetraciju znaci svaki put kada ispadne ja to nekako uguram na jedvite jade , a moram napomenuti da je ispao bezbroj puta pijan ja pijana ona . Sad idemo o posljedicama .
![]()
Sve je to ok bilo i sutra samo me malo prepone bolile ali nista strasno . To jutro kad sam se vratio kuci sam se na foru istusirao i pravac da odspavam pa i nisam mogao odmah primjetiti bilo sta. Sutradan dok sam se kupao primjetim blagi otok sa lijeve strane penisa jel' , nije nesto mnogo , a ni neprimjetno . Eh i gledam ja ono wtf da me nije nesto ujelo i tako dok sam dirao napipam nesto kod samog korjena penisa nesto kao one zile ( ne znam kako se to strucno zove ) i sad ova na lijevoj strani mi gura u kožicu . Ne djeluje mi da je to neki lom mislim osjetio bih nema krvarenja ili da je modro ,nista sto bi mi ukazivalo na to ali osjeti se kao da nije na svom mjestu. I sad prilikom erekcije me to malo boli ali najnormalnije sam ga otresao k'o da sutra ne postoji sve znaci radilo .Ali evo sad ga testirao digne se ali nije tvrd kao prije , jeste poprilicno ali do toga je bio ko kamen , 22 su mi godine sto se i ocekuje. Prvo sam pomislio da sam da malo preforsirao nesto se isteglo doci ce samo sve na svoje mjesto standardna glupost i zavaravanje . Ali evo proslo je 3-4 dana to stoji kako stoji bas se lako moze napipati i osjecam se nelagodno strah me da dozivim erekciju. Da li je neko imao slican problem ili mozda neko zna sta je u pitanju . Fkt nije zajebancija pogotovo sad kada sam malo guglao ali se samo istraumirao sta sve ima ali za svoj slucaj nisam nasao objasnjenje. Ako je nesto strasno nadjite molim vas najblazi nacin da to kazete jer ne znam kako cu podnijeti. Hvala unaprijed.![]()
![]()
kako god da je tebi njoj je vjerovatno 10 puta gore...i bolan ne hvali se tim kako nisi mogao uzbuditi djevojku
Dečko jesi li čuo za saFun???
-
last mohicans
#183 Re: Povreda tokom sexa
Ljudi niste normalni, ismijah se danas ko nikad, oplakah,Ugljesa_ wrote:i asli on nije kondoma imo uopste...ako ti se sin rodi zovi ga lajt cola il nesto
- Kuna
#184 Re: Povreda tokom sexa
amebr wrote:Mogao si bar labello upotrijebiti,njen ili svoj svejedno..
Ili kremu za cipele..bar nek misli da si crnjo
-
amebr
#185 Re: Povreda tokom sexa
Ahahahaha....sve je moguće.Kuna wrote:amebr wrote:Mogao si bar labello upotrijebiti,njen ili svoj svejedno..
Ili kremu za cipele..bar nek misli da si crnjo
- Not My Idea
#186 Re: Povreda tokom sexa
Pa valjda nije dva litra.ladyblue18 wrote:A ti znas koja je kolicina u pitanju?Not My Idea wrote: pa jebem ga, nije bas da ju je navodnjavao![]()
- Logovan
#187 Re: Povreda tokom sexa
4m3l wrote:Hem slađe hem bolje od cole
-
fixer
#188 Re: Povreda tokom sexa
Jeste vas obojica culi za oralni sex?Kuna wrote:
Dečko jesi li čuo za saFun???
Jebe me razmisljanje sta bi uradio da ti se ovo desilo u autu. Podmazivao bi ga tekucinom za brisace?
- mosquito
#189 Re: Povreda tokom sexa
Bar bi mu upala taki' u medkokuz_sa wrote:i vala ne pomaze pri podmazivanju nikako4m3l wrote:Hem slađe hem bolje od cole
med ljepljiv bolan..jos ako je secerli..dodje ti ko smirgl papir
-
sweet_sin
#191 Re: Povreda tokom sexa
e sto se ismijah... al Biljna mast kao lubrikant.. kome je to palo na pamet 
-
sweet_sin
#192 Re: Povreda tokom sexa
al i cola.. van svake pameti.. hahahahah
i onaj sa WD40.. pa nije se momak zalio da je zahrdjo.. vec na sushu
i onaj sa WD40.. pa nije se momak zalio da je zahrdjo.. vec na sushu
-
adnan_hz
#193 Re: Povreda tokom sexa
Samo reci da nije bila u pitanju Sky kola 
-
macconja
#194 Re: Povreda tokom sexa
Hahahhahahahah
Da to nije ona sisata s napucenim usnama? 
- Retro_Eskobar
#195 Re: Povreda tokom sexa
Ja sam uvijek govorio da previse higjene skodi.
Dobar,saftali damf bi sve rijesio 
-
sha_ba
#196 Re: Povreda tokom sexa
fixer wrote:Jeste vas obojica culi za oralni sex?Kuna wrote:
Dečko jesi li čuo za saFun???![]()
Jebe me razmisljanje sta bi uradio da ti se ovo desilo u autu. Podmazivao bi ga tekucinom za brisace?![]()
Zamisli scene, ona ceka u autu, a mladozenja digo haubu i umace
-
nenadjebivi_2
#197 Re: Povreda tokom sexa
Nista brate,sad uzmi stapic od sladoleda i zamotaj oko njega kad radis one stvari.Taj to se diz'o diz'o se...
-
Woman
#198 Re: Povreda tokom sexa
haj molim te poslušaj samo prvi stih
-
adnan_hz
#199 Re: Povreda tokom sexa
Sve sam brate cuo u zivotu al da ga u tabutu unose nisam nikadnenadjebivi_2 wrote:Nista brate,sad uzmi stapic od sladoleda i zamotaj oko njega kad radis one stvari.Taj to se diz'o diz'o se...
-
trnoruzica_sa
#200 Re: Povreda tokom sexa
od ovog komentara doslovno vristim od smijeha. komsija mi lupa u zid. jos ako mi policiju pozove, negine mi cjelonocni dernek...fixer wrote:Jeste vas obojica culi za oralni sex?Kuna wrote:
Dečko jesi li čuo za saFun???![]()
Jebe me razmisljanje sta bi uradio da ti se ovo desilo u autu. Podmazivao bi ga tekucinom za brisace?![]()
Zamisli scene, ona ceka u autu, a mladozenja digo haubu i umace