Sve zavisi nekad igra više nekad manje,ali o5 kad vidiš iz vojvodine u sevilju polahko se privikavadrugi profil wrote:Dobar. Zasluzio je bar pola sata.
Spaha stanardno dobar,steva samo polahko
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sve zavisi nekad igra više nekad manje,ali o5 kad vidiš iz vojvodine u sevilju polahko se privikavadrugi profil wrote:Dobar. Zasluzio je bar pola sata.
pa dobro moramo ispasti korektni i prema kapitenu.Steva je budućnost repke bar još 10 godina igratdrugi profil wrote:Saphu vise i ne komentarisem. Jbg igrac od 32 godine mora biti standardno dobar ili odlican.
Stevo ima da napreduje jos, ali je na pravom mjestu za to.
pa on moze uci samo kad je sve rijeseno.dinty2 wrote:ne očekujem stevu u igri,,pošto je sve riješeno..ne ganjaju rezultat
emery će isprobati neku drugu mladjariju
edit: eo ga izgleda
Posljednja Recenico, ma skonto sam da govori o Stevanovicu naravno, izgleda da mu je nadimak "Miro".ultima_palabra wrote:Dobro si sve skontao, osim što govori o Stevanoviću, ne o Pjanićujeza u ledja wrote:Svasta nesto nahvali Mireta koliko shvatih. Nije bueno kaze, vec buenissimo, eto mlad je , polivalentan, super osoba, znamo se dvije godine iz repke. Nesto isprica valjda neku doskocicu mescini kad su se tek upoznali, nesto kao nikad cuo za njega ili nije cuo od njega pa kao sta ima ovo ono poslije se ispostavilo da je mali vrlo miran i fin valjda. Poslije spominje Arsenal i sta ovo spominje 20 miliona eura, jel to Arsenal kao trazio? Poslije valjda spominje da ga je Valencia trazila.
Na pocetku za ovaj gol njegov kaze "golazo" pa se ovaj smije. Valjda golazo znaci "golcina", a ovaj jedva nekako ubacio, pa sega.
De skenderija jesam dobro ovo.![]()
Sta mu znaci derrecha majku mu vazda to cujem ali nisam skonto sta jos znaci, mrsko mi trazit.Kaže Miro, kao Miroslav.
Jah, kad ga je Arsenal tražio predsjednik Montpelliera ga zacijenio na 20 miliona, pa mu on rekao nešto u smislu: Pa nisam Messi, jebo ga ti![]()
Derecha ima više značenja, u ovom slučaju je desna strana.
nek si me napomenuo ne igra steva spaha igraIcedMFEarth wrote:Gleda li ko tekmu, imal' Steve ?
moze lopta ali igrač nikakoBubalo1 wrote:Moze li neko proci Spahica ?![]()
fulio sa klubomSarajevo1946 wrote:Ovo treća zaredom kako nije ušao Stevanović? Haman da je fulio sa izborom kluba mada je rano tvrditi.
Mislim, dobio je ukupno 3-4 puta po 10-15 minuta pred kraj utakmice sa malo prilike da promijeni stvari, a ako s nekim ozbiljno računaš daješ mu malo bolju minutažu. Evo sad ga nikako i ne uvodi.
Ne mora to ništa značiti. Prerano je govoriti da li je fulio sa novim klubom.Sarajevo1946 wrote:Ovo treća zaredom kako nije ušao Stevanović? Haman da je fulio sa izborom kluba mada je rano tvrditi.
Mislim, dobio je ukupno 3-4 puta po 10-15 minuta pred kraj utakmice sa malo prilike da promijeni stvari, a ako s nekim ozbiljno računaš daješ mu malo bolju minutažu. Evo sad ga nikako i ne uvodi.
Nit je Negredo legenda Seville, nit igra na istoj poziciji kao Stevanović. Mislio si na Navasa. Elem nebitno, samo ja nisam toliko optimističan po pitanju njegove budućnosti, a volio bih da griješim.MOSALJOZE wrote:fulio sa klubomSarajevo1946 wrote:Ovo treća zaredom kako nije ušao Stevanović? Haman da je fulio sa izborom kluba mada je rano tvrditi.
Mislim, dobio je ukupno 3-4 puta po 10-15 minuta pred kraj utakmice sa malo prilike da promijeni stvari, a ako s nekim ozbiljno računaš daješ mu malo bolju minutažu. Evo sad ga nikako i ne uvodi.![]()
![]()
![]()
![]()
.Evo da ti dočaram:Treniraj ti u vrbanjuši pa nek te uzme npr Dinamo.Eto u sličnoj situaciji je stevanovic.On na njegovu nesrecu igra na poziciji Negreda koji je LEGENDA sevilje.Sevilja igra strašno loše u posljednje vrijeme i posljednje što treba emeriju je da isprobava igrače.Sevilja ce se riješiti nekoliko igrača :rakitic,negredo...Grade novi mladi tim
Mislis na Navasa, Negredos je spic.MOSALJOZE wrote:fulio sa klubomSarajevo1946 wrote:Ovo treća zaredom kako nije ušao Stevanović? Haman da je fulio sa izborom kluba mada je rano tvrditi.
Mislim, dobio je ukupno 3-4 puta po 10-15 minuta pred kraj utakmice sa malo prilike da promijeni stvari, a ako s nekim ozbiljno računaš daješ mu malo bolju minutažu. Evo sad ga nikako i ne uvodi.![]()
![]()
![]()
![]()
.Evo da ti dočaram:Treniraj ti u vrbanjuši pa nek te uzme npr Dinamo.Eto u sličnoj situaciji je stevanovic.On na njegovu nesrecu igra na poziciji Negreda koji je LEGENDA sevilje.Sevilja igra strašno loše u posljednje vrijeme i posljednje što treba emeriju je da isprobava igrače.Sevilja ce se riješiti nekoliko igrača :rakitic,negredo...Grade novi mladi tim
a kako god slična imenaSarajevo1946 wrote:Nit je Negredo legenda Seville, nit igra na istoj poziciji kao Stevanović. Mislio si na Navasa. Elem nebitno, samo ja nisam toliko optimističan po pitanju njegove budućnosti, a volio bih da griješim.MOSALJOZE wrote:fulio sa klubomSarajevo1946 wrote:Ovo treća zaredom kako nije ušao Stevanović? Haman da je fulio sa izborom kluba mada je rano tvrditi.
![]()
![]()
![]()