Pizzeria Mahir - Sarajevo
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#176 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
ja ne znam kakve splacine jedu kod kuce ti ljudi sto im je ta pizza kod age dobra 
-
todd_smith
#178 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Kod Mahira meni licno jos uvijek najbolja pizza. Zadnju pojeo prije par sedmica, i super bila, jos u 11-12 dosao onako prahnulo mi, i super bila.
- chakany
#179 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Ragazzi u Hrasnom, meni super, godinama uzimam kod njih, i uvijek je ista.
Pored Ragazzi definitivno Mahir na Kovačima, kad vidim onaj kajmak i suho meso, jojj nije mi dobro, prste poližem kako je dobra
Pored Ragazzi definitivno Mahir na Kovačima, kad vidim onaj kajmak i suho meso, jojj nije mi dobro, prste poližem kako je dobra
- Plavo-bijeli
#180 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Ja sam jeo kod Age jedno vrijeme samo radi raje, jer se tu još naruči i palačinak i pepsi itd... Zadnji put navratim kod Age, nisam bio nešto ni sa parama, a pravo gladan. Pizza je toliko ružan okus imala, da sam je pola ostavio. Sad shvatite kolko ona ružna mora biti da je ne mogu pojesti cijelu, a volim inače pravo pizze i još gladan ehh...
Doduše i zadnju kod Mahira što sam pojeo je pravo loša bila. Naručili porodičnu u vrijeme tekme protiv Izraela, kaže morat će te sat čekati. Hajd reko nema veze taman na poluvremenu, nakon 40ak minuta me zovu, donijeli mi tanku, masnu, hladnu pizzu...

Doduše i zadnju kod Mahira što sam pojeo je pravo loša bila. Naručili porodičnu u vrijeme tekme protiv Izraela, kaže morat će te sat čekati. Hajd reko nema veze taman na poluvremenu, nakon 40ak minuta me zovu, donijeli mi tanku, masnu, hladnu pizzu...
-
SHTEVELEC
#181 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Meni Mahir dobar, mislim nije ono pica, al' je odlicno... Jedini problem dostava - jednom zovemo mi iz firme (u Nedzaricima), narucujemo 15 komada, kad se krenu neckat', kao ne dostavljaju oni tako daleko, na kraju ispade cini nam uslugu, eto donijece on pice al' inace ne rade... 15 komada, da sam 2-3 trazio pa hajde
-
bumerangss
#182 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Haj svi znamo da je Mahirova pizza super ali malo raje zna da je kod Mahira sendvic od dimljene piletine extra sendvic! Ljeti sa liskom zelene salate, paradajzom, pavlakom i dimljenom mesukom a zimi, van sezone sa kiselim krastavcima....prste da odgrizes
a jos cijena 1,50KM! Dovoljno je velik, ali za moje kalorijske potrebe ja uzmem dva komada
i vuk sit a ovce na broju
ali nisu koke na broju 
-
todd_smith
#183 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
pileci sendvic iz Basste nema konkurenciju u ovoj drzavi, kamoli gradubumerangss wrote:Haj svi znamo da je Mahirova pizza super ali malo raje zna da je kod Mahira sendvic od dimljene piletine extra sendvic! Ljeti sa liskom zelene salate, paradajzom, pavlakom i dimljenom mesukom a zimi, van sezone sa kiselim krastavcima....prste da odgrizesa jos cijena 1,50KM! Dovoljno je velik, ali za moje kalorijske potrebe ja uzmem dva komada
ali nisu koke na broju
- amiliana
#184 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Isto problem nama ispade bolje naruciti iz Kiseljaka prije dodje, a i ona picerija uz magistralu vrsi dostavu sada je pocela pekara ispod nas da pravi neku pizzu ali ne bih ja to jelaSHTEVELEC wrote:Meni Mahir dobar, mislim nije ono pica, al' je odlicno... Jedini problem dostava - jednom zovemo mi iz firme (u Nedzaricima), narucujemo 15 komada, kad se krenu neckat', kao ne dostavljaju oni tako daleko, na kraju ispade cini nam uslugu, eto donijece on pice al' inace ne rade... 15 komada, da sam 2-3 trazio pa hajde
Dobar je Mahir samo daleko
-
Eborg
#185 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Gdje ono bi "Bassta", kod Druge gimnazije?todd_smith wrote:pileci sendvic iz Basste nema konkurenciju u ovoj drzavi, kamoli gradubumerangss wrote:Haj svi znamo da je Mahirova pizza super ali malo raje zna da je kod Mahira sendvic od dimljene piletine extra sendvic! Ljeti sa liskom zelene salate, paradajzom, pavlakom i dimljenom mesukom a zimi, van sezone sa kiselim krastavcima....prste da odgrizesa jos cijena 1,50KM! Dovoljno je velik, ali za moje kalorijske potrebe ja uzmem dva komada
ali nisu koke na broju
-
todd_smith
#186 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Mislim da imaju dvije otvorene, ali ona iz koje ja uzimam uvijek je u KosevskojEborg wrote:Gdje ono bi "Bassta", kod Druge gimnazije?todd_smith wrote:pileci sendvic iz Basste nema konkurenciju u ovoj drzavi, kamoli gradubumerangss wrote:Haj svi znamo da je Mahirova pizza super ali malo raje zna da je kod Mahira sendvic od dimljene piletine extra sendvic! Ljeti sa liskom zelene salate, paradajzom, pavlakom i dimljenom mesukom a zimi, van sezone sa kiselim krastavcima....prste da odgrizesa jos cijena 1,50KM! Dovoljno je velik, ali za moje kalorijske potrebe ja uzmem dva komada
ali nisu koke na broju
-
Pirija
#187 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Po cemu li se vi ravnate da mi je znat...
-
bumerangss
#188 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
po okusuPirija wrote:Po cemu li se vi ravnate da mi je znat...
-
Pirija
#189 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
bumerangss wrote:po okusuPirija wrote:Po cemu li se vi ravnate da mi je znat...ili ukusu
a Boga mi ja i po cijeni
toliko o tvome ukusu...
- Bluemore
#190 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
gdje je ta Pizzeria Mahir, ja znam za onu Pekaru I picu kod Mahira na Kovacima.
Gdje je Pizzeria
Gdje je Pizzeria
- madesa
#192 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Bluemore wrote:gdje je ta Pizzeria Mahir, ja znam za onu Pekaru I picu kod Mahira na Kovacima.
Gdje je Pizzeria
-
mali_balon
#193 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Dobro mozda covjek nije iz Sarajeva, Bluemore to je to u toj pekari se prave pice, nije picerija. Narucis picu pojedes u autu ili tu na ulici ...
-
todd_smith
#194 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
a bilo gdje drugo ako krenes da jedes osim u autu ili tu odmah, moze te policija kazniti
- Bluemore
#195 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
hvalatodd_smith wrote:a bilo gdje drugo ako krenes da jedes osim u autu ili tu odmah, moze te policija kazniti
- and
#196 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
galija ima najbolju picu po mom ukusu.
kod mahira se išlo nekad u sitne sate,kad se nije moglo birati.
kod mahira se išlo nekad u sitne sate,kad se nije moglo birati.
-
adsubzero
#197 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Tema je stara 100 godina, ali nebitno, da prenesem jedno veoma neprijatno iskustvo sa picerijom Mahir.
Djevojka je narucila picu i jasno sam cuo da je rekla margarita, medjutim dodje ona njihova standardna pizza.
Kad sam to primjetio, nazvao sam ih da se pozalim, javio mi se neki drugi lik koji je bio normalan i saslusao me i rekao ok, dobit cu to sto trazim.
Nakon 15 minuta zove onaj prvi lik koji je uzeo narudzbu i poceo da galami, prvo djevojci, pa onda i meni.
Poceo sam fino sa njim, ali on je poceo da tersa da govori kako djevojka laze, da nije rekla margarita i nece ni da cuje da je on mozda pogrijesio.
Kaze kao "sta cu ja sad s tom picom, jel treba u miljacku da je bacim...", kao da bi to trebalo da bude moja briga.
Nisam u zivotu vidio takvu nekulturu i bezobrazluk.
Ne bih nikome preporucio da uzima kod njih, prvo jer su precijenjeni, drugo jer ne zasluzuju uopste da rade zbog takvog odnosa prema musteriji.
Djevojka je narucila picu i jasno sam cuo da je rekla margarita, medjutim dodje ona njihova standardna pizza.
Kad sam to primjetio, nazvao sam ih da se pozalim, javio mi se neki drugi lik koji je bio normalan i saslusao me i rekao ok, dobit cu to sto trazim.
Nakon 15 minuta zove onaj prvi lik koji je uzeo narudzbu i poceo da galami, prvo djevojci, pa onda i meni.
Poceo sam fino sa njim, ali on je poceo da tersa da govori kako djevojka laze, da nije rekla margarita i nece ni da cuje da je on mozda pogrijesio.
Kaze kao "sta cu ja sad s tom picom, jel treba u miljacku da je bacim...", kao da bi to trebalo da bude moja briga.
Ne bih nikome preporucio da uzima kod njih, prvo jer su precijenjeni, drugo jer ne zasluzuju uopste da rade zbog takvog odnosa prema musteriji.
-
il dottore
#198 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Cuj kod Mahira trazio margarituadsubzero wrote:Tema je stara 100 godina, ali nebitno, da prenesem jedno veoma neprijatno iskustvo sa picerijom Mahir.
I ja bi ti je na nos nabio
-
ITNet
#199 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
Da kod mahira ima samo jedna pizza i mozes traziti da ti nestave nesto na tu pizzu
Nema kod mahira margarita,capricosa,4vrste sira ili neka peta vrsta samo ta jedna pizza sto oni prave i to je to
to i dovoljno govori o toj rupi, i kad mi neko kaze dobra pizza kod mahira 
-
ado_sar
#200 Re: Pizzeria Mahir - Sarajevo
pa isto kao da si u jablanici trazio pohovana pileca prsa.adsubzero wrote:Tema je stara 100 godina, ali nebitno, da prenesem jedno veoma neprijatno iskustvo sa picerijom Mahir.