Po slikama auto ne stoji na tramvajskoj nego na cesti, moze biti da je lik sa autom prosao kroz crveno, ili da je pjesak to uradio, tih detalja nemarashtiman wrote:Na tramvajskoj stanici da pretrcava na crveno?
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Cholina_Lokica
#176 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- daxon
#177 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Koliko ja vidim, auto je na tramvajskim šinama, unutar žute pune linije, dakle, nalazi se na dijelu kolovoza na kojem ne bi smio biti, tj. na dijelu kolovoza rezervisanom za saobraćaj javnog gradskog prijevoza i eventualno taxi vozila (legalnih). Drugim riječima, ukoliko je tu udario pješaka, vozač golfa je 100% kriv, bez ikakve dileme.
- cappy_tempo
#178 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ma obostrana krivica ako je pjesak na crveno prelazio.
obuca9 fin si decko,oni ti ga puse saide
ali mogu se kladiti da je pjesak kriv. u 2h popodne ondje je uvijek guzva jer su ona 3 semafora preglupo odradjena,a evo maloprije u buca potoku sekunda je falila da auto ispred mene udari pjesaka. nama zeleno,a lik kulturno kreno prelaziti cestu i ako vidi da idu auta. kriv je vozac jer vozi sinama,kriv pjesak jer prelazi na crveno,a na kraju ce dobiti i kaznu jer nisu pazili.
ja u srijedu imao sudar u buca potoku i sekunda falila da i ja dobijem kaznu. ja ispod 60 vozio,zeleno,zena motala prema buca potoku u drinskoj,udari me u zadnji tocak i okrene me. kaze drot isao si ti brzo,nisi pazio kad si ulazio u rasrksnicu,nisi gledao na tu zenu...ja sa kombijem isao brzo,a sjedi jos direktor pored mene i jos jedna zena,a naravno drot nije uzeo da mjeri taj trag zanosenja kombija koji je prazan,zadnja vuca,a udar je takav da mi je dosao predracun od 4500KM stete,a ovako na oko ma nije to nista. ja se jedva izvukao da nisam kriv i fakat nisam kriv ali dzaba,kaze drot zakon takav. joj jesam tad drzavu i zakone mocno pred drotom opsovao
obuca9 fin si decko,oni ti ga puse saide
ja u srijedu imao sudar u buca potoku i sekunda falila da i ja dobijem kaznu. ja ispod 60 vozio,zeleno,zena motala prema buca potoku u drinskoj,udari me u zadnji tocak i okrene me. kaze drot isao si ti brzo,nisi pazio kad si ulazio u rasrksnicu,nisi gledao na tu zenu...ja sa kombijem isao brzo,a sjedi jos direktor pored mene i jos jedna zena,a naravno drot nije uzeo da mjeri taj trag zanosenja kombija koji je prazan,zadnja vuca,a udar je takav da mi je dosao predracun od 4500KM stete,a ovako na oko ma nije to nista. ja se jedva izvukao da nisam kriv i fakat nisam kriv ali dzaba,kaze drot zakon takav. joj jesam tad drzavu i zakone mocno pred drotom opsovao
- Troll_Happens
#179 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
dovoljno je vidjeti auto i znati ko je kriv i bez uvidjaja i bez icega... hvala i prijatno.. 
- Hemera
#180 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
bilesi se očito prestrojavao preko pune linije tj.ubacivaodaxon wrote:Koliko ja vidim, auto je na tramvajskim šinama, unutar žute pune linije, dakle, nalazi se na dijelu kolovoza na kojem ne bi smio biti, tj. na dijelu kolovoza rezervisanom za saobraćaj javnog gradskog prijevoza i eventualno taxi vozila (legalnih). Drugim riječima, ukoliko je tu udario pješaka, vozač golfa je 100% kriv, bez ikakve dileme.

- BHF_Manijak
#181 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ako ti zanemarimo klubsko opredjeljenje, onda samo mogu reciObuca9 wrote:E jebem ti zakon, kad ce kreten opet sjesti za auto i nastaviti da vozi svoju "tuniranu" mašiiiinu. Jebo li im NFS majku i ko im ga pokaza ko djeci. Ovakve treba za jaja i vješati na sred sebilja.
P.S.
Pozdrav svim "tuning" jaranima koji će se ubrzo javiti da nam objasne kako je on ustvari fino vaspitano dijete i kako vozi normalno, te kako je kriv ovaj pješak koji je, sram ga bilo, stajao na tramvajskoj stanici.
Fakat nabaci papak spojlere i konta njegova cesta! Uvijek kazem, hajd sto ce levat stradat, nego sto ce jos neko pored njega!
-
vryzas
-
rudy81
#183 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije odavno bilo belaja tu vec sam se bila zabrinula
- Logovan
#184 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bože sačuvaj...
Vazda ovdje bude belaja.
-
JasminHurić
#185 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pustite djecu da se igraju
-
zipoo
#186 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U BP ti je to svakodnevnica.cappy_tempo wrote:ma obostrana krivica ako je pjesak na crveno prelazio.
obuca9 fin si decko,oni ti ga puse saideali mogu se kladiti da je pjesak kriv. u 2h popodne ondje je uvijek guzva jer su ona 3 semafora preglupo odradjena,a evo maloprije u buca potoku sekunda je falila da auto ispred mene udari pjesaka. nama zeleno,a lik kulturno kreno prelaziti cestu i ako vidi da idu auta. kriv je vozac jer vozi sinama,kriv pjesak jer prelazi na crveno,a na kraju ce dobiti i kaznu jer nisu pazili.
- bachje
#187 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pljačkaš Konzuma na Breki ukrao kasu pa pao na pločicama
što vrat ne slomi seljačina
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121114067
što vrat ne slomi seljačina
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /121114067
- NEOPLAN
#188 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
cudno da niko nije objavio info o sinosnjim desavanjima u Gimnaziji Dobrinja... Ukratko, bacen suzavac u ucionici, dvije ucenice zavrsile na CUM-u, zamalo se ugusile, policija intervenisala, citav skandal bio sinoc... A danas svi sute, i klix i cafe i avaz i tv.... I onda kazu sto je omladina ovakva kakva jeste, kad niko ne ukazuje na greske....
- Troll_Happens
#189 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
sta ce objavljivat to je sad svakodnevnica koje ce biti sve vise i vise. samo nek se nepucaNEOPLAN wrote:cudno da niko nije objavio info o sinosnjim desavanjima u Gimnaziji Dobrinja... Ukratko, bacen suzavac u ucionici, dvije ucenice zavrsile na CUM-u, zamalo se ugusile, policija intervenisala, citav skandal bio sinoc... A danas svi sute, i klix i cafe i avaz i tv.... I onda kazu sto je omladina ovakva kakva jeste, kad niko ne ukazuje na greske....
- Logovan
#190 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Hajde Boga ti šta fali malo suzavca, bitno je da se ne bode a ni ne puca.NEOPLAN wrote:cudno da niko nije objavio info o sinosnjim desavanjima u Gimnaziji Dobrinja... Ukratko, bacen suzavac u ucionici, dvije ucenice zavrsile na CUM-u, zamalo se ugusile, policija intervenisala, citav skandal bio sinoc... A danas svi sute, i klix i cafe i avaz i tv.... I onda kazu sto je omladina ovakva kakva jeste, kad niko ne ukazuje na greske....
- Dide
- 123223
#192 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Nije bice ovoga jos zahvaljujuci stopi ne zaposlenosti.
-
vnm
#193 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
navodno bocnuo lik iz metalske nekog iz masinske. ja kad pored metalske prolazim obavezno pogled bacam u zemlju.
- zli_hordas
#194 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A sta ce tek biti kad pocnemo da otplacujemo kredite od mmf-a.
- Cholina_Lokica
#195 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
to nije izgovor....123223 wrote:Nije bice ovoga jos zahvaljujuci stopi ne zaposlenosti.
- dingosp0
#196 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
stas ... kad nema gazde, nema ni straha...
imamo par zatvora, smijesne zakone, i nalazimo se u evropi gdje su kriminalci nagradjeni umjesto kaznjeni..
treba uvesti isti sistem kao u americi...gdje za oruzanu pljacku dobijes 5+ godina ... i to u zatvoru u kojem su uslovi uzas... za ubistvo 30+ ili dozivotno... a ne kod nas dobijes 6 mjeseci i to 1 provedes u zatvoru... sega...
imamo par zatvora, smijesne zakone, i nalazimo se u evropi gdje su kriminalci nagradjeni umjesto kaznjeni..
treba uvesti isti sistem kao u americi...gdje za oruzanu pljacku dobijes 5+ godina ... i to u zatvoru u kojem su uslovi uzas... za ubistvo 30+ ili dozivotno... a ne kod nas dobijes 6 mjeseci i to 1 provedes u zatvoru... sega...
- ZV Keli
#197 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ja sam za uvodjenje smrtne kazne,onda kopanje kanala i pravljenje autoputa po najvecim temperaturama,tucanje kamenja po kamenjaru,ciscenje korita rijeka,sve po zasluzi. 
- Logovan
#198 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma kakva smrtna kazna, dovoljno je levate zaposliti na najteže moguće radove. Ovo što si ti nabrojao bi bilo jako dobro. Nakon teških radova, dobro će razmisliti hoće li kakvo sranje uraditi ako kojim slučajem urade, onda opet ga poslati da radi ali ovaj put duplo duže.ZV Keli wrote:Ja sam za uvodjenje smrtne kazne,onda kopanje kanala i pravljenje autoputa po najvecim temperaturama,tucanje kamenja po kamenjaru,ciscenje korita rijeka,sve po zasluzi.
-
Kapri
#199 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Jel iko zna sta je bilo sa Erminom zvanim Struja.Nadjen je mrtav.Da li je umro sirotan ili je 
-
nova_korisnica
#200 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
i ja sam apsolutno za ovo!! kakva bi nam infrastruktura bila covjece!! mislim kad uzmes u obzir broj kriminalaca i sta bi posla mogli napraviti, ih...samo "demokratsko" drustvo ne dozvoljava...jos bi drzavu tuzili za uskracivanje ljduskih prava itd...helem, sanjajmo dalje...ZV Keli wrote:Ja sam za uvodjenje smrtne kazne,onda kopanje kanala i pravljenje autoputa po najvecim temperaturama,tucanje kamenja po kamenjaru,ciscenje korita rijeka,sve po zasluzi.