Regrutacija za WORLD OF TANKS

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
2uk4

#176 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by 2uk4 »

nick Buba_Corelli (nije da ga slusam al eto ...)

Imam:
Ms-1 kao elite vehicle (17 battle-ova sa njim)
t-46 ( 53 borbe sa njim i sad skupljam lovu za t-50, posada na 82% )
panzerjager ( sa njim tek poceo )
_Belaj_Bager_

#177 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

c0rE wrote:ihh, ovo sam poceo igrat u augustu 2011, al bio maali tier i ubijali me samo tako..
tako da sam pauzirao duze vrijeme...i uzmem opet malo da igram oko nove godine 2013...i svidjela mi se fizika

Trenutno imam:
Rusija -
BT-7 t3
KV-1 t5
KV-2 t6
KV-1S t6
istrazenu t150 mrsko mi davat pare za taj trash

Amerika-
M3 Stuart t3
M5 Stuart t4
T1 Heavy t5
T29 t7

istrazujem T32 :)

al koliko vidim samo s kv1som sam u plusu, i eventualno t29, msm da se osjeti da sam zaradio sta :p kontam uzimat premium, pa da vas pitam, koliko ce mi trebat premiuma da dodjem do T110 ?

Sent from my X1 using Tapatalk 2
Pogledaj na ovoj stranici koliko ti treba exp-a od jednog do drugog tenka http://www.wotdb.info/
Od T29 do T110E5 ti treba 12 681 500exp. Nek ti prosjek po partiji oko 500exp, trebaće ti 2500 borbi, s premiumom za trećinu manje. Možeš li odigrat 1700 partija za mjesec dana?

Image
Warashii

#178 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

2uk4 wrote:nick Buba_Corelli (nije da ga slusam al eto ...)

Imam:
Ms-1 kao elite vehicle (17 battle-ova sa njim)
t-46 ( 53 borbe sa njim i sad skupljam lovu za t-50, posada na 82% )
panzerjager ( sa njim tek poceo )
A dobro tek se pocelo igrat ;).
Sa 170 borbi i ne moze bolje ;)
c0rE

#179 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

_Belaj_Bager_ wrote:
Pogledaj na ovoj stranici koliko ti treba exp-a od jednog do drugog tenka http://www.wotdb.info/
Od T29 do T110E5 ti treba 12 681 500exp. Nek ti prosjek po partiji oko 500exp, trebaće ti 2500 borbi, s premiumom za trećinu manje. Možeš li odigrat 1700 partija za mjesec dana?

Image
vidio, ali treba mi 12 681 500 creditsa, ne exp :S
_Belaj_Bager_

#180 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

c0rE wrote:
_Belaj_Bager_ wrote:

Image
vidio, ali treba mi 12 681 500 creditsa, ne exp :S
Hehe... u pravu si, nisam dobro gledo... super, onda još manje :)

Image
Creasy

#181 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

_Belaj_Bager_ wrote:
Creasy wrote:Meni se vala vise i ne igra kad vidim da je sve teze zaraditi lovu. Sad sam se za ovaj popust sto je bio istrosio, pa mi ostalo oko 1mil. kredita, a do marta bih trebao izgrindati IS-4. međutim, ne vidim trika kako da zaradim 6 mil. za njega...
Jesi li u nekom klanu? Igrate li kompanije? Ja sa svojim klanom skoro svako veče maznem 200-400k kredita za par sati igrajući u kompaniji. Meni nisu pare problem koliko skupljane iskustva bez premiuma. Čini mi se da ću FV402 odključat nekako s proljeća :)

Jesam, u STUG (skup tenkista u godinama). :D
Filter

#182 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Filter »

Creasy wrote:
_Belaj_Bager_ wrote:
Creasy wrote:Meni se vala vise i ne igra kad vidim da je sve teze zaraditi lovu. Sad sam se za ovaj popust sto je bio istrosio, pa mi ostalo oko 1mil. kredita, a do marta bih trebao izgrindati IS-4. međutim, ne vidim trika kako da zaradim 6 mil. za njega...
Jesi li u nekom klanu? Igrate li kompanije? Ja sa svojim klanom skoro svako veče maznem 200-400k kredita za par sati igrajući u kompaniji. Meni nisu pare problem koliko skupljane iskustva bez premiuma. Čini mi se da ću FV402 odključat nekako s proljeća :)

STUG domaca bratija? fino :D
swatch

#183 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by swatch »

Igram WOT rekreativno :)

Trenutno aktivno igram sa light tank Covenanter, i igram sa medium tenk M3 Lee.

Probao sam i ostale tenkove medjutim nekako mi najbolje lezi Covenanter. Sve savjete sugestije i dobre zelje slusam :)
Co0l

#184 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

A vidi ti forumasa sto se WoT-aju :-D :thumbup:
Warashii

#185 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Ma brdo ljudi, kako ti kazes, WoT-a. Iskreno je i tema mozda malo neaktivna a znam da ima poprilican broj ljudi koji igraju ovu solidnu igru.
Msilim igra je extra a solidna mi je samo zbog pohlepe developera.
Co0l

#186 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Pa tako ti je to,profit je cilj svima a i tesko bi bilo za ocekivati da toliko ljudi radi na igri bez neke naknade.Ne moze se samo od reklame zivjet :)

Inace,ja sam WoT poceo igrat cim je izasla igra,imao sam 5-6 Tier 10 tenkova,neke sam i prodao,plus jos nekoliko T9 i ostale sice,igralo se i u klanskim,war-ovi se igrali svaku vece,imao sam nekoliko hiljada borbi,nema kakvih medalja nisam osvojio,bilo je raje na TS-u,znalo nam se i omaket pa da neku teritoriju osvojimo :) al nakon sto je nekoliko glavnih igraca napustilo klan i meni vise bilo dojadilo pa sam deinstaliro igru,ima skoro i godina dana od toga.Ono,akaunt vjerovatno jos postoji i mogo bi nastavit igrat kad bi je ponovo instalirao al nekako mi se ne pocinje ponovo nakon tolke pauze... :)
Creasy

#187 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Filter wrote:
Creasy wrote:
_Belaj_Bager_ wrote: Jesi li u nekom klanu? Igrate li kompanije? Ja sa svojim klanom skoro svako veče maznem 200-400k kredita za par sati igrajući u kompaniji. Meni nisu pare problem koliko skupljane iskustva bez premiuma. Čini mi se da ću FV402 odključat nekako s proljeća :)

STUG domaca bratija? fino :D
Fala Bogu, necu valjda sa strancima igrati... :D
_Belaj_Bager_

#188 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

swatch wrote:Igram WOT rekreativno :)

Trenutno aktivno igram sa light tank Covenanter, i igram sa medium tenk M3 Lee.

Probao sam i ostale tenkove medjutim nekako mi najbolje lezi Covenanter. Sve savjete sugestije i dobre zelje slusam :)
Samo nastavi dalje, meni je Cromwell lego ko budali šaka. S njim derem i osmice 1vs1

Image
Warashii

#189 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Co0l wrote:Pa tako ti je to,profit je cilj svima a i tesko bi bilo za ocekivati da toliko ljudi radi na igri bez neke naknade.Ne moze se samo od reklame zivjet :)

Inace,ja sam WoT poceo igrat cim je izasla igra,imao sam 5-6 Tier 10 tenkova,neke sam i prodao,plus jos nekoliko T9 i ostale sice,igralo se i u klanskim,war-ovi se igrali svaku vece,imao sam nekoliko hiljada borbi,nema kakvih medalja nisam osvojio,bilo je raje na TS-u,znalo nam se i omaket pa da neku teritoriju osvojimo :) al nakon sto je nekoliko glavnih igraca napustilo klan i meni vise bilo dojadilo pa sam deinstaliro igru,ima skoro i godina dana od toga.Ono,akaunt vjerovatno jos postoji i mogo bi nastavit igrat kad bi je ponovo instalirao al nekako mi se ne pocinje ponovo nakon tolke pauze... :)
T30, Maus, E-100 i IS-7 su, koliko se ja sjecam, bili jedini Tier X tenkovi prije godinu dana.
_Belaj_Bager_

#190 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by _Belaj_Bager_ »

Co0l wrote:Pa tako ti je to,profit je cilj svima a i tesko bi bilo za ocekivati da toliko ljudi radi na igri bez neke naknade.Ne moze se samo od reklame zivjet :)

Probaj ponovo, ubačena je fizika i gomila novih tenkova. Ako si imo T34 u garaži, imaćeš ga i sad al kao premium tenk..
T30 je prebačen u destroyere, pa ćeš uz njega imati i T110 itd itd

Image
Co0l

#191 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Warashii wrote:

T30, Maus, E-100 i IS-7 su, koliko se ja sjecam, bili jedini Tier X tenkovi prije godinu dana.
Bio je i onaj drugi americki heavy T10 kojeg sam imao (ne sjecam se vise kako se zvao) ,stigli su i francuzi bili pa sam imao bat-a koji je,kako cujem sad T10 a malo mi je falilo i do francuskog heavy T10 al prestanem igrat prije nego sto ga nabavim.
Moguce da ima i manje od godine kako sam presto igrat,to sam onako odokativno procjenio,ne znam sad bas tacan datum a i ne sjecam se svih tenkova koje sam imao i prodao,znam samo da sam moro prodavat mnoge tenkove sto zbog nedostatka mjesta u garazi sto zbog nemogucnosti izdrzavanja ovih skupljih.Uglavnom,davno je to bilo,ne sjecam se bas svih detalja :)

@belaj
Pa taman sam nekad i presto igrat kad su zamjenili i prebacili T34 u premium tenkove (mislim da ga imam i sad) i T30 stavili u destroyere,toga se sjecam :)
Mozda opet i pocnem igrat,ne bi mi bilo prvi put da prestanem nesto igrat pa opet pocnem nakon pauze :)
Warashii

#192 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Vjerovatno da ima manje od godine kako si prestao da igras.
Radi se i T110E5 koji je zamjenio T30 i M103 koji je zamjenio T34.
MA ja sam isto tako iumao momenata da "prestanem" da igram ali onda opet krenem, doduse igram bez premiuma sad i nekako ono za svoj cejf. Ne grindam nista puno niti imam neki cilj, samo da ubijem vrijeme i to je to.
Co0l

#193 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Co0l »

Warashii wrote:Vjerovatno da ima manje od godine kako si prestao da igras.
Radi se i T110E5 koji je zamjenio T30 i M103 koji je zamjenio T34.
MA ja sam isto tako iumao momenata da "prestanem" da igram ali onda opet krenem, doduse igram bez premiuma sad i nekako ono za svoj cejf. Ne grindam nista puno niti imam neki cilj, samo da ubijem vrijeme i to je to.
Moguce.
Moze se i bez golda sasvim fino igrat al je fazon sto bez golda klanovi ne mogu teritorije osvajat.Ono,teoretski mogu al u praksi je to tesko izvodljivo.Velika je razlika kad na waru pucas zlatnim granatama i kad pucas obicnim.Mada,kad si njub i ne znas gdje da gadjas dzaba ti i zlatna granata,bouncas i tad ko da gumenim granatam gadjas :-D
Warashii

#194 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

Co0l wrote: Moguce.
Moze se i bez golda sasvim fino igrat al je fazon sto bez golda klanovi ne mogu teritorije osvajat.Ono,teoretski mogu al u praksi je to tesko izvodljivo.Velika je razlika kad na waru pucas zlatnim granatama i kad pucas obicnim.Mada,kad si njub i ne znas gdje da gadjas dzaba ti i zlatna granata,bouncas i tad ko da gumenim granatam gadjas :-D
Ti si bas zakrzlj`o sto se igre tice ;) ( salim se ).
Sad se zlatna municija moze kupiti "srebrom" odnosno za obicni kredit, mislim da je to jos od prije dva patch-a .
Ma najgore, sto se tice premium accounta, odnosno kada se on nema, jest exp ako se zeli grindati, i sto je malo teze doci do kredita.
javelin333

#195 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by javelin333 »

evv moje garaze

britanija
covenanter (IV)

SSSR
A-20 (IV)
T-46 (III)
SU-85B (IV)
SU-26 (III)

igram vec nekih 7 dana :D
Puskica

#196 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Puskica »

Za Warashi i Cool
Ako ste zainteresovani da udjete u nas klan.Zagaraantovana dobra zezancija i puno credita u kompanijama.Ponekad se odigra i u ESL.Teritorije jos ne ganjamo jer nemamo dovoljno igraca,ali sve u svemu dobra zabava je tu.Pa ako ste zainteresovani ostavite mi vase nickove iz igre da vas Add-am.
Pozdrav od Puskice
Creasy

#197 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Creasy »

Evo sta ja trenutno vozim:

Image

:D
Rob_Atl

#198 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Rob_Atl »

U kojem ste vi Clanu sto igrate , a na forumu ste , ja uletio u neki beze ali oni igraju samo heavy tanks 8-10 tier ja sam tek na V (t34) fali mi jos malo do 6-tog pa reko da se prebacim kod vas ako igrate i na manjim tenkovima necu doci do 8 tiera do 2014 :D , haj ako ima bujruma da se prebacim igram redovno svaki dan tako da sam se ustelio i dobar sam takticar :dance: :mrgreen:
c0rE

#199 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by c0rE »

ja sam trenutno u [GAZYE] - Bosanske Gazije klanu...jos uvijek se ne zauzimaju teritorije zbog manjka igraca...a bio sam u [WWPD2] nesto njemacko, igrala se samo junior company tako da mi se nije svidjelo, sto zbog jezika, sto zbog commandera, koji misli da je najpametniji sto ima Pz.IV, a izgubimo svaku company xd

Sent from my X1 using Tapatalk 2
Warashii

#200 Re: Regrutacija za WORLD OF TANKS

Post by Warashii »

@Puskica
Hvala tebi na pozivu al znas da sam u klanu, a i vrbovao sam ti par igraca za BYN.
Usput ja sam u SBS klanu.
Post Reply