Danas ne varam,niti cu. Za sutra nisam siguran
Al' fakat,kada samo pomislim koliko mi je srece u zivot donijela,
pa rokn'o bi se kad bi je prevario i pogledao joj u oci..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Svaka ti cast !Control panel wrote:ne varam, nisam prevario, ne namjeravam,
nisam jebac i tim se dicim.
Umal' se ne rasplaka, halal ti i ako ne mislis tako, bar je lijepo bilo procitati da i to neko napise...juzna_strana wrote:Nekada varao,samo one ljubomorne..
Danas ne varam,niti cu. Za sutra nisam siguran![]()
Al' fakat,kada samo pomislim koliko mi je srece u zivot donijela,
pa rokn'o bi se kad bi je prevario i pogledao joj u oci..
Control panel wrote:ne varam, nisam prevario, ne namjeravam,
znam da nisam moderan.NigdjeVeze wrote:Svaka ti cast !Control panel wrote:ne varam, nisam prevario, ne namjeravam,
...and counting.Ljuska_u_BaklaFi wrote:Koliko novih clanova zadnjih sati, zabezeknuta sam![]()
Not My Idea wrote:...and counting.Ljuska_u_BaklaFi wrote:Koliko novih clanova zadnjih sati, zabezeknuta sam![]()
ladyblue18 wrote:Prvo da naprave nove nickove...pricekaj.Hopkins wrote:Oni koji forumaju tajno, odnosno zene/muzevi/cure/momci im ne znaju da forumaju i koji su forumasi, zasto ne bi priznali? Ako nista nek napisu ono standardno, "moj drug ...", "moj rodjak...", "mali od amidze..."
Dok ih lociram sveNot My Idea wrote:lejdi, kad isfura ovih par tema, slobodno banuj sve one moje alter egE.
Mora da se šališNot My Idea wrote:Halali, al prevelik je strah da me ne uprate.
.Control panel wrote:znam da nisam moderan.NigdjeVeze wrote:Svaka ti cast !Control panel wrote:ne varam, nisam prevario, ne namjeravam,
nema toga za sta bih je prevario. nakon svih padova i uspjeha, dobrih i losih stvari, srece i razocaranja koja zivot nosi i ova nasa svakodnevnica moja zena je tu da mi da podrsku i utjehu ili da svu srecu podijelimo zajedno sami ili kasnije sa svojom djecom.
neprocjenjivo.
Haha, gdje živiš ti pa si tako naivna:DNigdjeVeze wrote:
ako je ovo iskreno, ja ti se divim. kad bi vecina muskaraca ovako razmisljala, pa gdje bi nam bio kraj. to se iz kuce nosi, pravi odgoj
i zena, varaju i zene...NigdjeVeze wrote:
ako je ovo iskreno, ja ti se divim. kad bi vecina muskaraca ovako razmisljala, pa gdje bi nam bio kraj. to se iz kuce nosi, pravi odgoj
.plain vanilla wrote:i zena, varaju i zene...NigdjeVeze wrote: .
Pa to i jeste bit. Milion nekih drugih stvari, a ne "bi li mogao (mogla)". Ne treba bit atomski fizičar za seks, a kažem ti, kad samo malo razmisliš onda znaš da je to jednostavno za izvesti. Znači samo je do toga da li držiš do familije, do žene, u krajnjoj liniji do sebe i svega u svom životu, ili ćeš iz nekog petog ili desetog razloga doć da se ispucaš.NigdjeVeze wrote:jeste, ima i toga, al' eto ja krecem od sebe. kad bih i mogla prevariti, ne znam kako bih izasla na kraj sa grizom savjesti, nije svako u stanju za toplain vanilla wrote:i zena, varaju i zene...NigdjeVeze wrote: