Stari wrote:
Izvinjavam se za slobodu koju sam si uzeo iznoseci ono sto me zadesilo u petak ... evo sad cu otici i uz jos jednu ispriku pobrisati to sto sto sam napisao ...a ovo sto si quotirao - ne mogu izbrisati... Linkovi mi naravno ne smetaju - naprotiv. ... Virusi - Da. Ne razumijem ovo : "a ako se nekome i desilo, nije bilo namjere da se nanese zla bilo kome drugom." ...ispada da onaj koji je postavio falsch link nije imao namjeru njime zaraziti bilo koga drugog (osim mene valjda ili

)... varam li se u tumacenju ?
Jarane, isuvishe lichno shvatash forum i pojedince koji postavljaju linkove, daju informacije, ili neshto trece.
Niko ovdje, od starijih forumasha, ne postavlja link da bi tebi zarazio kompjuter virusom, nego da bi olakshao raji koja nema prenos na tv-u.
A ti si ovo sve shvatio kao da je neko doshao sa namjerom da bash tebi zarazi kompjuter. Bar je taakv moj utisak.
Uglavnom, kada nemash prenosa na tv-u, imash stanicu livescore.com ( vidio sam da si i to pitao neki dan), na kojoj se nalaze rezultati svih utakmica koje se igraju taj dan, plus shto imash stranicu
http://atdhe.eu/ na kojoj imash skoro sve utakmice u direktnom prenosu.
Uzhivaj.