Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kakavdanakneiskustvu wrote:je li u zenici moramo čekati vaše radnike da nam po stanovima i kućama puste novi analogni signal ili to ide na neki drugi način?
Samo da nadodam i digitalni?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Poštovani,
Signal se pušta postepeno po područjima, onim tempom kako se vrši distribucija recievera.
Za korisnike D3 usluge, da biste pratili kompletnu ponudu neophodno je da imate novi reciever.
Za korisnike analogne kablovske, nakon što se pusti signal na području gdje stanujete biće dovoljno je da ponovo preskeniraju kanale.
Također Vas molimo da pogledate i prethodne postove jer na neka pitanja smo već odgovarali.
kakavdanakneiskustvu wrote:je li u zenici moramo čekati vaše radnike da nam po stanovima i kućama puste novi analogni signal ili to ide na neki drugi način?
Samo da nadodam i digitalni?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Poštovani,
Signal se pušta postepeno po područjima, onim tempom kako se vrši distribucija recievera.
Za korisnike D3 usluge, da biste pratili kompletnu ponudu neophodno je da imate novi reciever.
Za korisnike analogne kablovske, nakon što se pusti signal na području gdje stanujete biće dovoljno je da ponovo preskeniraju kanale.
Također Vas molimo da pogledate i prethodne postove jer na neka pitanja smo već odgovarali.
@ brazzo19
Ok hocete li nam onda potvrditi da ce i dalje internet paket od 6 megabita ostati 22 KM kao i do sada , posto u vasem novom cjenovniku pise drugacije ???[/quote]
Poštovani,
odgovor je potvrdan, imaćete priliku i dalje koristiti sve usluge iz dosadašnje ponude po starom cjenovniku.
Naglašavamo da se prethodne ponude i paketi neće ukidati te da ćete novom ponudom imati više izbora.
BaDa wrote:cek sta se sad sve dobije za 50km mjesecno? :S
Sad ne znam, ali od 1. oktobra ce se dobiti valjda osnovni paket analogne tv, 10 mb/s interneta, i FLAT telefon (besplatne minute, samo 3 pf po pozivu)
Ponuda boli glava.
Ne znam kakvi su sada paketi, ali ja cu sacekati ovo sa flat telefonom.
Pitanje za Telemach: Da li će doći do povećanja internet brzina u skorije vrijeme.Konkretno me zanima S paket 22KM 6Mb/sec.Možemo li očekivati da po istoj cijeni dobijemo recimo 10Mb/sec.Također šta je sa uploadom?Mislite li sada kada je on prijeko potreban svakome(razni cloud servisi,razmjena podataka itd. its.) povećavat njegove brzine.Čisto pitam iz razloga da nemoram 150MB ubacivati cijeli sat vremena.Nadam se konkretnom odgovoru na konkretno postavljena pitanja.Hvala