novalic wrote:ma dzaba im je i stemanje.. ko je bolji, bolji je![]()
SP U RUKOMETU
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
banjaluka
dobra utakmica. neizvjesna do samog kraja. muska.
sto se sudjenja tice... hm, pa jesu rukometasi SiCG igrali tvrdo...takav im je inace stil. pogledajte kakvu odbranu igraju francuzi, svedjani ili njemci, pa onda pricajte sta je tvrda igra. i od kada je rukomet njezan sport???
ako su plavi igrali grubo, sta su hrvati radili...da nisu mozda igrali balet???
goluza je u par situacija takodjer zasluzio crveni karton, ... sakom u lice muratovicu i andjelkovicu, ali to danci nisu vidjeli. a, da ne spominjem celavog dominikovica kome je svaki drugi zahvat bio u stilu K1 turnira.
ipak, hrvati idu dalje. opravdali su ulogu favorita. dalje ce im biti tesko. ako nalete na tunis, imace priliku da se sami uvjere sta znaci posteno sudjenje
inace, trener vujovic je rekao prije prvenstva da je za SiCG uspjeh ako se plasiraju medju prvih 5 ili 6. i eto, to se i ostvarilo. ekipa je vrlo mlada i ima dobru perspektivu. za godinu - dvije, eto i medalje.
dragi manijace,
nema potrebe da me prozivas na forumu. tu sam ja. dok se veselis pobjedi bratske nam hrvatske, i porazu mrske nam SiCG, razmisli o tome gdje je tzv. BiH u rukometu. kako oni prodjose na ovom prvenstvu. nesto ih nisam primjetio. ili jos uvijek igraju predkvalifikacije sa svjetskim rukometnim velesilama... makedonijom, belgijom i turskom.
znas vec kako je. neko igra na SP, neko u kvalifikacijama. neko tunis moze da gleda samo na tv prenosu.
ajd u zdravlje.
sto se sudjenja tice... hm, pa jesu rukometasi SiCG igrali tvrdo...takav im je inace stil. pogledajte kakvu odbranu igraju francuzi, svedjani ili njemci, pa onda pricajte sta je tvrda igra. i od kada je rukomet njezan sport???
ako su plavi igrali grubo, sta su hrvati radili...da nisu mozda igrali balet???
goluza je u par situacija takodjer zasluzio crveni karton, ... sakom u lice muratovicu i andjelkovicu, ali to danci nisu vidjeli. a, da ne spominjem celavog dominikovica kome je svaki drugi zahvat bio u stilu K1 turnira.
ipak, hrvati idu dalje. opravdali su ulogu favorita. dalje ce im biti tesko. ako nalete na tunis, imace priliku da se sami uvjere sta znaci posteno sudjenje
dragi manijace,
nema potrebe da me prozivas na forumu. tu sam ja. dok se veselis pobjedi bratske nam hrvatske, i porazu mrske nam SiCG, razmisli o tome gdje je tzv. BiH u rukometu. kako oni prodjose na ovom prvenstvu. nesto ih nisam primjetio. ili jos uvijek igraju predkvalifikacije sa svjetskim rukometnim velesilama... makedonijom, belgijom i turskom.
znas vec kako je. neko igra na SP, neko u kvalifikacijama. neko tunis moze da gleda samo na tv prenosu.
ajd u zdravlje.
- Brando
Ma pustite suplju, ljudi moji dok su prolazili hrvački zahvati oni najbrutalniji, dok su se dijelili direkti u lice i ostalo srbi su naravno vodili
ko bi drugi
e, a kad se poceo igrati rukomet vidjelo se ko je bolji, i prestanite srati o tome nije bilo grubo, nek mi se javi taj koji kaze da Lackovic nije tri puta dobio saku u glavu, i da onaj konj celavi Balicu nije zamalo oko razvalio ja cu ga pljunuti po sred face, e toliko 
- manijak1
Banjaluka
Izvini , Alena oprosti je trebalo namlatiti .
Dokle ćeš biti pod hipnozom Đoge ..........BiH odavno ni za mnoge slične tebi nije tzv. već sve ide stazama da RS bude takozvana
i SCG polako hodi ka modelu Srbija bez Crne Gore
.
Vidjećemo u baražu gdje smo.
Dokle ćeš biti pod hipnozom Đoge ..........BiH odavno ni za mnoge slične tebi nije tzv. već sve ide stazama da RS bude takozvana
Vidjećemo u baražu gdje smo.
- manijak1
EP u tvojoj omiljenoj zemljibanjaluka wrote:baraz.
to je sva realnost svih sportskih reprezentacija BiH stalno ste u nekom barazu.
Ili ti po običaju i tradiciji - šiljiš
Izvini na korekcijama , naučio od tebe
- manijak1
Završiće u Violet ubrusuima da vas otresu ko slinu.
I koji je ovo put da se BiH u kontinuitetu pojavljuje na EP u košarci
- manijak1
Zar nije važno učestvovati , odnedavna maksima vrste SCG
.
I neke tužne uspomene sa OI
u Ateni.
Pričam o plasmanu na EP
mada je i to , baraž
jel'
.
I neke tužne uspomene sa OI
Pričam o plasmanu na EP
- stickitout
-
Tornjak
Mislis u onome Beogradskom pasalukubanjaluka wrote:o kakvom ti kontinuitetu pricas. pa ta ekipa nema ni jednu sluzbenu pobjedu na evropskim prvenstvima.
put u beograd iskoristite za razgledanje. i kupovinu. mozete cak i da se uslikate u Areni.
to su lijepe uspomene. za cijeli zivot. zar ne?
Lijepa uspomena
-
jokeren
Hrvati igraju odlicno, ali me oni ukrajinski pederi zabrinjavaju. Dosudili su osam hrvatskih iskljucenja i ne znam ni ja vise koliko sedmeraca, a Francuzi igraju mnogo grublje. Sola i Dzomba su kraljevi. Da nije ovih sudija ne bih ni morao gledati drugo poluvrijeme. Al' hajde, neka bude malo interesantnije.
Obicno se ne radujem porazima, ali mi je drago sto je Tunis izgubio. Oni ne igraju, oni kolju kurbane na terenu, a za fair play jos uvijek nisu culi. Bili su ubjedljivo najprljavija ekipa SP-a (SCG se mora zadovoljiti 2. mjestom, jer samo tuku), ali na to smo vec navikli kad su u pitanju Arapi.
Obicno se ne radujem porazima, ali mi je drago sto je Tunis izgubio. Oni ne igraju, oni kolju kurbane na terenu, a za fair play jos uvijek nisu culi. Bili su ubjedljivo najprljavija ekipa SP-a (SCG se mora zadovoljiti 2. mjestom, jer samo tuku), ali na to smo vec navikli kad su u pitanju Arapi.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
sanjanin wrote:Sto ti je zao? Ljudi su zasluzeno prosli. Dvije najkvalitetnije repke na planeti su u finalu.pape wrote:
Bio je dupli post pa sam editovao drugi i zato si stekao dojam da mi je zao.