Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
MorticiaAddams
#176 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
ehh čega se sve načitah
haha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam
ima tu više razloga,a jedan od tih je trudnoća,pa kasnije kako se riješiti toga
ne bih da bude prvi put "ubode" i ja trudna
e pa to bi bilo predobro
čak ni sa zaštitom nije sigurno,negdje sam čitala da durex extra safe (ime mu sve govori) najviše puca,i često dolazi do neželjene trudnoće
pa hajd se ti usudi haha a istina je da djevojka može da ima dovoljno elastičan himen pa ne dolazi do krvarenja,a ima i slučajeva gdje se rodi bez himena,msm to je i normalno,kad se djete rodi obrezano,rodi se sa dvije glave,spojenih nogu ,zašto onda da se ne može roditi bez himena?! uostalom,moguće je da djevica zatrudni,tetka mi radi u bolnici i oni su imali slučaj gdje su roditelji doveli djevicu na abortus,naime ona je otišla da se kupa poslije brata,napunila kadu i brčkala se..i hop trudna,a brat prije toga angažovao desanku i opleti u kadu..eto,šta se desi..a šta ako vam kažem da smo oboje nevini
sve u svemu,za par godina čeka nas lud provod hahah 
- jos_uvijek_sanjam
#177 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
MorticiaAddams wrote:moguće je da djevica zatrudni,tetka mi radi u bolnici i oni su imali slučaj gdje su roditelji doveli djevicu na abortus,naime ona jeotišla da se kupa poslije brata,napunila kadu i brčkala se..i hop trudna,a brat prije toga angažovao desanku i opleti u kadu
Ne blamiraj se.
Last edited by jos_uvijek_sanjam on 10/07/2012 08:58, edited 1 time in total.
-
nula37
#178 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
e ovo je vec cista 100% laz... cuj zatrudnila zato sto se njen brat malo igrao u kadi...MorticiaAddams wrote:ehh čega se sve načitahhaha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam
e pa to bi bilo predobro
![]()
čak ni sa zaštitom nije sigurno,negdje sam čitala da durex extra safe (ime mu sve govori) najviše puca,i često dolazi do neželjene trudnoće
pa hajd se ti usudi haha a istina je da djevojka može da ima dovoljno elastičan himen pa ne dolazi do krvarenja,a ima i slučajeva gdje se rodi bez himena,msm to je i normalno,kad se djete rodi obrezano,rodi se sa dvije glave,spojenih nogu ,zašto onda da se ne može roditi bez himena?! uostalom,moguće je da djevica zatrudni,tetka mi radi u bolnici i oni su imali slučaj gdje su roditelji doveli djevicu na abortus,naime ona je otišla da se kupa poslije brata,napunila kadu i brčkala se..i hop trudna,a brat prije toga angažovao desanku i opleti u kadu..eto,šta se desi..a šta ako vam kažem da smo oboje nevini
prva stvar je sto spermici umiru u roku 15 minuta i nema sanse da je ona bas u roku 15 munuta to pokupila...
druga stvar je sto spermici moraju duboko uci da bi se desila trudnoca..
omg pa da je ovaj slucaj moguc svi bi bili trudni na onaj ili onaj nacin cista suplja
trudnoce se ne plasi toliko vjeruj da je dovoljno kondom+vadjenje na vrijeme da se to ne dogodi, kako bi inace nase mame koje su u braku po 30 godina ne zatrudnile...
a sto se tice razmisljanja mislim da djevojka treba cekati dok god ona ne bude spremna nikako na silu ili samo zato sto zaboga eto dugo je sa momkom a i ima 19,20,21 godinu
- jos_uvijek_sanjam
#179 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Pazi, iza BRATA usla u kadu, a brat se igrao
E svakakvih bolesnika, sta nece izmisliti ccc. Bar nas razbude ovim pricama, kad stignemo na posao.
-
nula37
#180 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
ti misli kako oces ali ja ne da ne vjerujem u to nego mi je to prica za djecurlijujos_uvijek_sanjam wrote:Pazi, iza BRATA usla u kadu, a brat se igraoE svakakvih bolesnika, sta nece izmisliti ccc. Bar nas razbude ovim pricama, kad stignemo na posao.
- jos_uvijek_sanjam
#181 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Pa sta sam ja drugo reklanula37 wrote:ti misli kako oces ali ja ne da ne vjerujem u to nego mi je to prica za djecurlijujos_uvijek_sanjam wrote:Pazi, iza BRATA usla u kadu, a brat se igraoE svakakvih bolesnika, sta nece izmisliti ccc. Bar nas razbude ovim pricama, kad stignemo na posao.
-
nula37
#182 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
upravo to sto i jajos_uvijek_sanjam wrote:Pa sta sam ja drugo reklanula37 wrote:ti misli kako oces ali ja ne da ne vjerujem u to nego mi je to prica za djecurlijujos_uvijek_sanjam wrote:Pazi, iza BRATA usla u kadu, a brat se igraoE svakakvih bolesnika, sta nece izmisliti ccc. Bar nas razbude ovim pricama, kad stignemo na posao.
ma glupostima i onako njima nikad kraja svakakvih lazi ima... ko god je to izmislio sigurno je zelio da djevojka ostane cista fina ma cvjetic
- snaga_znanja
#183 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Meni prvi put kao i njoj. Krvi do koljena k'o da sam je zaklo. Nju boli, ja pojma nemam sta radim.
Ko se na to pali za mene je veci pervertit od onih sto palac na nogama cuclaju. 
- Halcyon
#184 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
snaga_znanja wrote:Krvi do koljena k'o da sam je zaklo. Nju boli, ja pojma nemam sta radim.
- duplanula
#185 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
MorticiaAddams wrote:ehh čega se sve načitahhaha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam
e pa to bi bilo predobro
![]()
Molim te reci da se salis, da nas furas opasno?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#186 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
MorticiaAddams wrote:ehh čega se sve načitahhaha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam
e pa to bi bilo predobro
![]()
- karanana
#187 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
prije par godina je bila slicna tema, i cini mi se da je djevojcica pitala moze li od pushenja i gutanja zatrudniti.
-
Smail Aga
#188 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Procitao sve, ismija se ziv
Kada musko gubi nevinost,to je bas zabavno. Sjecam se ja djecarac,ona starka,nekih 20. Ja malo popio,ona pijana ko majka. Znam da mi je stalno ispadao,pa da sam ga gurao pored i u cvajtu,ona me stalno ruzila,taman se zada,ja promasim rupu. No ,slabo se ujutru sjecala icega,pa smo uvjezbavali dalje
Dok kod zena to gubljenje nevinosti i nije zanimljivo,one se jadne istraumiraju i isprepadaju,postanu malo paranoidne,pa moras kao u radnji kristala da se ponasas. Ne volim djevice,ne znam kako to neko moze cijeniti.
Realno,zenska poslije 16-e neotpakovana,nije nesto sa njom u redu. Ne zatrudni se tako lako a i neka djece
Moja poruka ,kao i uvijek : Jebite se
- Not My Idea
#189 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
MorticiaAddams

- alchak.ba
#190 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Brat se igro u kadi i pljus incest.
jedna komsinica je govorila da je boli bubreg kad ono ona trudna.
i pitala se "kako".
Maloljetna, naravno.
jedna komsinica je govorila da je boli bubreg kad ono ona trudna.
i pitala se "kako".
Maloljetna, naravno.
- VenomousV
#191 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
enisa wrote:lordy00 wrote:Nedavno sam imao prvi odnos sa djevojkom,a u vezi smo dvije i po godine...Ona se klela da je nevina i da zbog toga ne zeli nista da imamo prije braka,medjutim,vremenom je popustala i na kraju je pao sex...Skontam ja da ona uopste nije bila nevina,vec me je levatila :O Ne smeta meni to sto nije djevica,vec sto me lagala i sto me jos uvijek laze,negira itd...Price kako cure ne moraju krvariti ili imati himen da bi bile nevine su djecije price...Sta ce se na kraju desiti ostaje da vidimo...
na sta sma ja naletio,grr
ja isto nisam krvarila prvi put, a pojavila mi se sukrvica nekih 7 dana poslije...koja je to muka bila![]()
![]()
odmah sam se prepala da sam trudna, dzaba kondom i sve
![]()
a jedna moja prijateljica isto nije krvarila i prije par godina udala se sve ok, zatrudnila i kad je otisla dr saznala da je jos nevina, navodno ima elastican himen, nevinost je izgubila na porodu
jel' to stvarno nikad nije otisla kod ginekologa prije toga?
a morticia... ne znam sta da ti kazem na taj post sa kadom itd
-
Eborg
#192 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Mene je jedna uvjeravala da se sama probila u momentu solo-ekstaze k'o biva da dokaze da je fina djevojka. Ko koga tu pravi ludim.
Vadi je i tisu, mani se price! 
- Not My Idea
#193 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Ovakve teme zaista nisu right kad nekog znas.

- mericak
#194 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
A kako menstruacija prolazi kroz tu istu membranu? Citajte malo ljudi!!!sarajlija_ba wrote: Pa eto, sama skontaj. Jesi li čula i za jedan drugi slučaj da je žena izgubila nevinost tek pri porodu ?
Pa nije joj bila žvaka umjesto himena![]()
Pitaj je kako je zatrudnila ako joj himen nije pukao. Kako li su se spermiji provukli kroz membranu pitanje je sad
Himen ima perforacije i da, moze biti jaaako rastegljiv da ne pukne nikako a da zena ne zna i moguce je da ga izgubi tek pri porodu. Zasto ljudi moraju sve komentarisati a o nekim stvarima slova procitali nisu? I da jos dodam, hvala Bogu na mom pismenom muzu, ni najmanje nije sumnjao u moju nevinost iako NISAM uopste krvarila prvi put, ni najmanje.
-
Eborg
#195 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Sta se ti odmah javljas? Radis iste stvari k'o i ja i sad ti cudno.Not My Idea wrote:Ovakve teme zaista nisu right kad nekog znas.
- Not My Idea
#196 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Boga mi, ja nikom ne govorim vadi je i tishu mishu.

- alchak.ba
#197 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
ko li je ovdje meto', ko vadio 
-
Eborg
#198 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Ne znam ja u kojem licu se obracas, cundara je gramaticki versatilan utikac. 
Glede price oko nevinosti, nekad taj zenski bullshit treba svesti na minimum.
Glede price oko nevinosti, nekad taj zenski bullshit treba svesti na minimum.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#199 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Čitav post je genijalanMorticiaAddams wrote:ehh čega se sve načitahhaha! inače,hvala onima koji su podijelili iskustva,i ozbiljno shvatili ovu temu,imam 19 godina i još nemam namjeru "TO" raditi bar 2,3 godine,a u vezi sam
e pa to bi bilo predobro
![]()
- jos_uvijek_sanjam
#200 Re: Prva sexualna iskustva/gubitak nevinosti
Smail Aga wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne volim djevice,ne znam kako to neko moze cijeniti.
Realno,zenska poslije 16-e neotpakovana,nije nesto sa njom u redu.
Ako imas sestru, jesi i nju tako posavjetovao? Ili da li bi sutra svoje zensko dijete tako savjetovao? S tobom jarane definitivno nesto nije u redu, a nesto cisto sumnjam da si i sam izgubio nevinost prije 20te.