DA SE ALIJA IZETBEGOVIC U BOSNI NIKAD NE PONOVI
-
saaal
margareta wrote:Zabavlja me to a ne nerviraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... mog'o si produzit'!saaal wrote:Aammra wrote: zasto saaal?
Zato sto joj servira istinu,a to nerviraaaaaaaaaaaaaaaa
Jesi li bio ikada u luna parku ili u nacionalno zasticenom zoo parku ? Kushaj , zabavno je vjeruj mi! Ja to onako tek asocijativno na tvoje "nerviraaaaaa".
vozdra ili muuuuuuuuuuuuu....
ahahahahahahahahaaaaaaaaaaa Magi(vidi kako ti tepam) slatka si pazi da muha ne sleti na tebe
-
krmelj
OK, pa de nam ti navedi ta dobra djela zbog kojih treba da budemo zahvalni ISKLJUCIVO AIemac wrote:Marvo jedna niko nikada nece postovati nas dok mi ne pocnemo da postujemo nas same. Alijino djelo je od neprocenjive vaznosti i nemojte mu gledati samo greske jer one su bile neminovne pod okolnostima,
ALIJA JE OTAC NACIJE ALIJA JE NACIONALNO BLAGO ko govori drugacije lili je glup ili ne voli Bosnu i Hercegovinu
I zapamti da BiH nije Alija Izetbegovic
Last edited by krmelj on 19/01/2005 22:17, edited 1 time in total.
-
krmelj
Ama, sta je nas briga sta rade Hrvati.emac wrote:Nije ni hrvatska Franjo Tudman pa mu ne poricu djela vec ga slave iako im je unistio ekonomiju poslije rata pljackom
Uostalom, ako vec treba da se ugledamo, onda valjda treba da se ugledamo na dobre, a ne lose stvari. Ili mozda ipak ne? Ono, iz principa, da ih zajebemo sviju
-
margareta
Zar si trebala ? Nisam ocekivala da ti ocekujes od mene bilo sto! Ne poznajem te ni po cemu !Aammra wrote:od tebe nisam nista drugo ocekivala.margareta wrote:PRIJETNJA? Nabijem i tebe i muhu na ***AC !
e8i ga! mene ovdje SVI proucavaju a ja zive veze nemam ko je ko osim par Etogajebi kvalitetnih nickova i finitto !
-
Aammra
dovoljno mi je bona da vidim kako se izrazavasmargareta wrote:Zar si trebala ? Nisam ocekivala da ti ocekujes od mene bilo sto! Ne poznajem te ni po cemu !Aammra wrote:od tebe nisam nista drugo ocekivala.margareta wrote:PRIJETNJA? Nabijem i tebe i muhu na ***AC !
e8i ga! mene ovdje SVI proucavaju a ja zive veze nemam ko je ko osim par Etogajebi kvalitetnih nickova i finitto !
-
BECHO
Sve im diraj, samo Deduku ne! Poenta je u tome da ovdje niko ne kritikuje 'nase', nego samo Alju rahmetliju, koji je (na nasu zalost) bio isuvise merhametli Insan ali zato plaHo suHveli politicar, moja ti emice! Primjecujes li razliku?emac wrote:moja poenta je da smo naucili da budemo potlaceni i da ono sto je nase nevalja
a gdje si ti bio u ratu i sta ti to ne valja Dedo pa nesto pricas
-
margareta
(:-))izmaklo mu da otipka..... ali u koju kategoriju ja upadam (:?)?krmelj wrote:I neprijatelj nedjeljive i sekularne BiH, zaboravio si reci.BECHO wrote:Nedamo mi naseg rahmetlije Alje... ko god digne ruke na njega, namaH je komunista, cetnik ili ujo!
(:()ah, joj da! ja sam niko (:()
-
Aammra
margareta wrote:(:-))izmaklo mu da otipka..... ali u koju kategoriju ja upadam (:?)?krmelj wrote:I neprijatelj nedjeljive i sekularne BiH, zaboravio si reci.BECHO wrote:Nedamo mi naseg rahmetlije Alje... ko god digne ruke na njega, namaH je komunista, cetnik ili ujo!
(:()ah, joj da! ja sam niko (:()
-
Kotromanic
Ja necu govoriti isprazne fraze, Alija je dobar, ali je imao gresaka.
Kada se o Titu pocne govoriti tako, onda cu i ja reci isto o Aliji.
Alija jeste bio pozitivna licnost, jedna od najvecih u historiji BiH.
Oni koji ga osporavaju ili su rusili BiH ili nemaju dovoljno kucnog odgoja pa nastoje potvoriti covjeka koji je uvijek bio za multinacionalnu BiH.
Primjedba koja mu se stavlja, je da se borio za islamsku drzavicu od Tuzle do Zenice.
Ovo je debilizam, blago receno, i nemam namjeru navoditi sve argumente, ali cu samo napomenuti>
Da je Alija htio islamsku drzavicu ili pasaluk, mogao ju je dobiti u Zenevi 91. godine, kada su mu to predlagali Karadzic i Tudjman, i nije trebao proci kroz rat, da bi se izborio za tu paradrzavicu.
Dakle, mogao je staviti potpis na podjelu BiH u kojoj bi bila i islamska drzava, ali Alija je umjesto toga isao na pregovore sa Ivom Komsicem, Stjepanom Siberom, Mirom Lazovice, u multietnickom sastavu. A o njegovoj ulozi najbolje govore neBosnjaci, koji ga vise cijene nego neki Bosnjaci.
---
Kada se o Titu pocne govoriti tako, onda cu i ja reci isto o Aliji.
Alija jeste bio pozitivna licnost, jedna od najvecih u historiji BiH.
Oni koji ga osporavaju ili su rusili BiH ili nemaju dovoljno kucnog odgoja pa nastoje potvoriti covjeka koji je uvijek bio za multinacionalnu BiH.
Primjedba koja mu se stavlja, je da se borio za islamsku drzavicu od Tuzle do Zenice.
Ovo je debilizam, blago receno, i nemam namjeru navoditi sve argumente, ali cu samo napomenuti>
Da je Alija htio islamsku drzavicu ili pasaluk, mogao ju je dobiti u Zenevi 91. godine, kada su mu to predlagali Karadzic i Tudjman, i nije trebao proci kroz rat, da bi se izborio za tu paradrzavicu.
Dakle, mogao je staviti potpis na podjelu BiH u kojoj bi bila i islamska drzava, ali Alija je umjesto toga isao na pregovore sa Ivom Komsicem, Stjepanom Siberom, Mirom Lazovice, u multietnickom sastavu. A o njegovoj ulozi najbolje govore neBosnjaci, koji ga vise cijene nego neki Bosnjaci.
---
-
krmelj
Pa zar nije na kraju stavio potpis na podjelu, ali tek nakon 250 000 mrtvih, vise od milion raseljenih i bog zna koliko osakacenih i djece koja su ostale nbez jednog ili oba roditelja. Aferim, Alija! Mi ti se divimo i zahvalni smo ti do groba.Kotromanic wrote:
Dakle, mogao je staviti potpis na podjelu BiH u kojoj bi bila i islamska drzava, ali Alija je umjesto toga isao na pregovore sa Ivom Komsicem, Stjepanom Siberom, Mirom Lazovice, u multietnickom sastavu. ---
POtpuno se slazem sa ovom izjavom.Kotromanic wrote: A o njegovoj ulozi najbolje govore neBosnjaci, koji ga vise cijene nego neki Bosnjaci.
-
margareta
[quote="Alfons Kauders"][/quote]
A sto ti Alija i SDA ne uvedu malo bolji pristup netu ?
____________________________________________________________________________________________
vec petnaest godina imamo sve bolji, jeftiniji i pristupacniji pristup netu...
ups! ..... mislim... djenetu
A sto ti Alija i SDA ne uvedu malo bolji pristup netu ?
____________________________________________________________________________________________
vec petnaest godina imamo sve bolji, jeftiniji i pristupacniji pristup netu...
ups! ..... mislim... djenetu