Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Gdje je Skaljo svog drugog sina uvalio ?
Sestrica je u Vodovod. Dobio otkaz dolaskom Fude, ali je odmah vracen. Nisa dzaba Omer igrao na dvije strane pred izbore
Sve hodze, mutevelije, sellami, a sve mito i korupcija. Majke mi, ogadise ljudima sve
N.N. wrote:Gdje je Skaljo svog drugog sina uvalio ?
Sestrica je u Vodovod. Dobio otkaz dolaskom Fude, ali je odmah vracen. Nisa dzaba Omer igrao na dvije strane pred izbore
Sve hodze, mutevelije, sellami, a sve mito i korupcija. Majke mi, ogadise ljudima sve
@kamen i @Bato, stvarno idete uzkurac na ovoj temi (barem meni). ako se mislite licno prepisivati imate privatne, jebene, poruke. ako vam je zelja samo da vas neko citira sa pitanjem "sta ovo, sta ono" samo da bi ispali upuceni - jebiga.
A nije to pljuvanje druže koliko vidim, malo čovjeku dojadilo da kad god otvori ovu temu vidi priču ko ima bolje informacije, ko je koga gdje uvalio, neka pretpostavke itd.
I meni počesto tako izgleda, samo eto, haman čovjek prvi rekao ono što mnogi misle ovdje. Ono, u principu nije ni to sad toliko kritično, ništa pametno se i ne piše ionako tako da nije propast svijeta.
Sve u svemu, zna ova priča bit pravo dosadna, pogotovo u zadnje vrijeme tako da razumijem čovjeka.
Pozz.
Pitaju jučer sa TV Zenice direktora JP Tržnice da li je koga zaposlio bez konkursa, kaže da nije,...
Pa ga pitaju da li je istina da kod njih radi sestra direktora JP VIK.
Kaže da, radi već deset godina,.. pa kako su je primili.
Pa eto radila je praksu kod njih, pa su je zaposlili,..
obrazloženje,. doslovno kaže: "Bila je vrlo pametna i iskusna ! "
Praktikant koji se može pohvaliti da je jako iskusan.
Evo nešto meljam po kući, kobajagi popravljam pa ne ide. Da ne bih sve lagano kroz prozor kontam na kafu u grad, možda do Evrope ili sl. Ima li kandidata da bi sjeli da se vidimo? Saćekaču neko vrijeme da vidim hoće li ko se prijavit radi dogovora a onda .
nadžak wrote:
A nije to pljuvanje druže koliko vidim, malo čovjeku dojadilo da kad god otvori ovu temu vidi priču ko ima bolje informacije, ko je koga gdje uvalio, neka pretpostavke itd.
I meni počesto tako izgleda, samo eto, haman čovjek prvi rekao ono što mnogi misle ovdje. Ono, u principu nije ni to sad toliko kritično, ništa pametno se i ne piše ionako tako da nije propast svijeta.
Sve u svemu, zna ova priča bit pravo dosadna, pogotovo u zadnje vrijeme tako da razumijem čovjeka.
Pozz.
belfy wrote:@kamen i @Bato, stvarno idete uzkurac na ovoj temi (barem meni). ako se mislite licno prepisivati imate privatne, jebene, poruke. ako vam je zelja samo da vas neko citira sa pitanjem "sta ovo, sta ono" samo da bi ispali upuceni - jebiga.
Radi eventualnog reagovanja i objavljujemo vijest da je medijski plan Dragana Šolaka prešao u višu fazu, kada je 15.januara u Beogradu dogovorio prodaju i preuzimanje lokalnog zeničkog web portala Zenicablog.ba.
Prelazak portala pod kontrolu Dragana Šolaka trebao je ostati tajna, ali smo za njega saznali u našem uredništvu, dok se o vrijednost posla špekuliše sa cifrom od 6.000,00 KM.
belfy wrote:@kamen i @Bato, stvarno idete uzkurac na ovoj temi (barem meni). ako se mislite licno prepisivati imate privatne, jebene, poruke. ako vam je zelja samo da vas neko citira sa pitanjem "sta ovo, sta ono" samo da bi ispali upuceni - jebiga.
Nisu ti oni krivi što nisi upućen...
lako tako... riknule mi igre za slucaj nuzde, a niko nit' pita nit' na zalost dodje. goni...
gentoo wrote:E cuj 6000 . To je ono kad ZB prenese vijest od N1 o TXTV i sl. (jer mu je Telemach sponzor pa ima razloga) pa onda ovi kvazi portali udaraju kontru..
Ma i meni je smiješno bilo to za 6.000KM, al' eto, neka bude zabilježeno.
Svima preporučujem da pogledaju predstavu Moja fabrika u BNP-u. Premijera je bila 16. u četvrtak, a repriza 20. u subotu. Ne znam kada će biti ponovo, ali sudeći po interesovanju publike uskoro. Cijena je 5KM i sedišta nisu numerisana.
Također, preporučujem izložbu POWER UP (https://www.facebook.com/media/set/?set ... 785&type=3) u Muzeju grada Zenice. Radi se o izložbi video igara i igračkih konzola. Izložba je otvorena mjesec dana i ulaz je besplatan.
nacho_ wrote:Svima preporučujem da pogledaju predstavu Moja fabrika u BNP-u. Premijera je bila 16. u četvrtak, a repriza 20. u subotu. Ne znam kada će biti ponovo, ali sudeći po interesovanju publike uskoro. Cijena je 5KM i sedišta nisu numerisana.
Također, preporučujem izložbu POWER UP (https://www.facebook.com/media/set/?set ... 785&type=3) u Muzeju grada Zenice. Radi se o izložbi video igara i igračkih konzola. Izložba je otvorena mjesec dana i ulaz je besplatan.
Malo kulture nije na odmet.
... Kad je (bila?) repriza? Jer 20.2. je danas i nije subota. Djeluje kul i ova izložba.
Kad smo kod ovih evenata, 3.3. dolazi Damir Nikšić u Zenicu da drži stand-up.