Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
normala brate wrote:Breaking Bad mi je možda prva na listi, al' kad gledamo sve ove preporuke vjerovatno je zadnja na listi..
Wire je ok ako ti ne leži cijela ta kriminalna prica i to nemam zamjerke..Sopranosi su ti isto ko i Wire ono ista tema pa se i tu slažem..
True Detective je savršenstvo baš ono nema druge rijeci za nju..
I sve mi je ok uglavnom nemam zamjerke osim za Fargo..
Prva sezona Farga je bolja od filma jedno 5 puta.
Čak su povezali par stvari s filmom..
Gledao sam prvu epozodu, drugu, ali već viđeno i moguće da je bolej od filma,
ali uvodnu scenu farga i još par njih ne može tisuću serija nadmašiti.
Al' su prava muda kad ljudi od takvog legendarnog filma uzmu da prave seriju i naprave istu atmoferu i dignu to sve na veči nivo..
A šta je reci za True detective ono šta te u njoj odvuko na drugu stranu?
Jer koliko primjecujem voliš takve filmove i sve što ide uz to još nema puno epizoda?
normala brate wrote:Breaking Bad mi je možda prva na listi, al' kad gledamo sve ove preporuke vjerovatno je zadnja na listi..
Wire je ok ako ti ne leži cijela ta kriminalna prica i to nemam zamjerke..Sopranosi su ti isto ko i Wire ono ista tema pa se i tu slažem..
True Detective je savršenstvo baš ono nema druge rijeci za nju..
I sve mi je ok uglavnom nemam zamjerke osim za Fargo..
Prva sezona Farga je bolja od filma jedno 5 puta.
Čak su povezali par stvari s filmom..
Gledao sam prvu epozodu, drugu, ali već viđeno i moguće da je bolej od filma,
ali uvodnu scenu farga i još par njih ne može tisuću serija nadmašiti.
Al' su prava muda kad ljudi od takvog legendarnog filma uzmu da prave seriju i naprave istu atmoferu i dignu to sve na veči nivo..
A šta je reci za True detective ono šta te u njoj odvuko na drugu stranu?
Jer koliko primjecujem voliš takve filmove i sve što ide uz to još nema puno epizoda?
Iskreno, kernuo s prvom epizodom, negdje do pola i stao. Nešto kult na kraju, ubojstva je li, šta je tema na kraju svega toga? Trailer treće sezone mi izgleda neloše.
Da serijski ubica, gdje je mnogo poznatih umješano kao i jel ono Senator tako nešto Guverner..
Sve u svemu ako ništa to moraš upaliti, druga sezona je imala ogromna očekivanja i ispala je ok a kakva je ocekivanja imala onda je jedna velika kar'na..
Treca sezona bar po traileru nas vraca u tu prvu i stari šablon.
Sjecam se ja dobro prve epizode True Detective i bila je ono depra, spora..
I onda ide uragan poslije toga kad se krene razvijati..
Moraš to ponoviti..
normala brate wrote:Ima dobru poentu u momentima, a u momentima je nigdje veze.
Naravno ja tebe kad sam pitao gledaš li serije prvenstveno sam mislio evo recimo ove s najboljim ocjenama poput Breaking Bad, Wire, band of brothers, Sopranosi, True detective prva sezona, Fargo, Black mirror..
normala brate wrote:Da serijski ubica, gdje je mnogo poznatih umješano kao i jel ono Senator tako nešto Guverner..
Sve u svemu ako ništa to moraš upaliti, druga sezona je imala ogromna očekivanja i ispala je ok a kakva je ocekivanja imala onda je jedna velika kar'na..
Treca sezona bar po traileru nas vraca u tu prvu i stari šablon.
Sjecam se ja dobro prve epizode True Detective i bila je ono depra, spora..
I onda ide uragan poslije toga kad se krene razvijati..
Moraš to ponoviti..
Budem onda.
muha_sa wrote:
johnnykola wrote:
Naravno ja tebe kad sam pitao gledaš li serije prvenstveno sam mislio evo recimo ove s najboljim ocjenama poput Breaking Bad, Wire, band of brothers, Sopranosi, True detective prva sezona, Fargo, Black mirror..
Moj sajt. Iz dana u dan najbolji filmovi na TV-u, a i drugi. Od prošle godine lista najboljih neameričkih koje sam pogledao na sljedećem linku, američki na ovom.
muha_sa wrote:mogul ja pogledat koji film i ako mogu šta trebam uradit
KAd je na TV-u stoji za taj dan. Ostale skidaj, gledaj na sajtovima na kojima se nude, ako te neki zanima mogu ti poslati downlaod link, slobodno pitaj.
KAd je na TV-u stoji za taj dan. Ostale skidaj, gledaj na sajtovima na kojima se nude, ako te neki zanima mogu ti poslati downlaod link, slobodno pitaj.
hvalaaaaaaaaaa
ako nije problem pošalji downlaod link--kad dodje sin on ce skinut jer ja mogu nešto zajebat da mogu ovako dok sam dokon koji pogledat
hvalaaaaaaaaaa
ako nije problem pošalji downlaod link--kad dodje sin on ce skinut jer ja mogu nešto zajebat da mogu ovako dok sam dokon koji pogledat
Point. wrote:Joj ne spominjite Žicu. Volio bih je opet pregledati al nema se vremena za takvu avanturu opet.
Bukvalno.
A i ova Žica ti je ista Johny moraš pogledati prve 2, 3 epizode iako te možda smara pomalo poslije toga ide ko po loju i to ne pada kvalitet.
Ja sam bio spreman da odustanem nakon 2 epizode ali sam nastavio i to je među najboljim odlukama mog života.
Identicna stvar pogledao epizodu i nešto možda je došlo čak do 3...
Ne ono da me smorila do srži vec jednostavno kontam kakvi su debili dali ovom preko 9 i onda kad je pocelo da se razvija bukvalno savršenstvo serija je toliko realno urađena da ne možeš objasniti ljudima koliko dok ne pogledaju..
Upucala bih se kad neko prica o Žici i jos nekih 5 serija istovremeno.
Gdje su ovdje moderatori, radil iko ista...Žica ima svoju temu i to se treba poštovati.