Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:jel sutra trka standardno u 15.00?
bačio sam 30 maraka danas na voblere, kosmonaute, letirice...išo bi u ribu, to mi je nova zanimacija. pa da znam što mi je činjet...
Najbolje ti je pecati ako imas kakvog jarana da te pusti u mrestiliste
kad tad će jedna stranica ove teme osvanuti sa slikom kapitalca ulovljenog od strane iskusnog ribiča dana radosnoga.
i kao što niko nije vjerovao u maksa verštapena, u danima ranim njegovijem....
bačio sam 30 maraka danas na voblere, kosmonaute, letirice...išo bi u ribu, to mi je nova zanimacija. pa da znam što mi je činjet...
Najbolje ti je pecati ako imas kakvog jarana da te pusti u mrestiliste
kad tad će jedna stranica ove teme osvanuti sa slikom kapitalca ulovljenog od strane iskusnog ribiča dana radosnoga.
i kao što niko nije vjerovao u maksa verštapena, u danima ranim njegovijem....
Sad ce @drndalo reci da neces nikada uhvatiti kapitalca, kao sto smatra maxa mufljuzom i sada, a ne u ranim danima.
U 13:58 zabacis, u 14:00 zakacis kapitalca, boris se s njim do 14:05 i taman stignes na kraj formacijskog kruga u 14:14.
Dok traje utrka gospoja stomatolog neka pripremi kapitalca za veceru.
zforumas wrote:U 13:58 zabacis, u 14:00 zakacis kapitalca, boris se s njim do 14:05 i taman stignes na kraj formacijskog kruga u 14:14.
Ma ide na sabahu u ribu, pusti ga, lafo bolje grize
zforumas wrote:U 13:58 zabacis, u 14:00 zakacis kapitalca, boris se s njim do 14:05 i taman stignes na kraj formacijskog kruga u 14:14.
Ma ide na sabahu u ribu, pusti ga, lafo bolje grize
Handre ga godine, ustane u pola 5 ne zna gdje ce sa sobom pa ode u ribu, lafo bolje grize