na početku sezone ste slovili kao glavni konkurenti za titulu,na polusezoni "Željezničar će izboriti Evropu" a sve su prilike da će Sablja na kraju reći "haj,dobro je i da smo ostali u PL.Moji momci su izginuli na terenu.Eto sad možemo preorati teren....i posijati krompir"BlueBlood wrote:najava bila na -9 sad smo na -2Nuken wrote:Najavili "evropsku Grbavicu" i sad imaju minimalne šanse da zaigraju u Evropi![]()
Da Bog da vi svake godine gradili tu famoznu evropsku Grbavicu.Eto,ove godine malo parkinga i šta stolica,sljedeće obezbjedite novinarima prostor,pa VIP ložu...Samo vi gradite
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nuken
#17476 Re: Sarajevski derbi
-
LARSSON1921
#17477 Re: Sarajevski derbi
Nuken pise postove ko isovic mladji pjesmeNuken wrote:na početku sezone ste slovili kao glavni konkurenti za titulu,na polusezoni "Željezničar će izboriti Evropu" a sve su prilike da će Sablja na kraju reći "haj,dobro je i da smo ostali u PL.Moji momci su izginuli na terenu.Eto sad možemo preorati teren....i posijati krompir"BlueBlood wrote:najava bila na -9 sad smo na -2Nuken wrote:Najavili "evropsku Grbavicu" i sad imaju minimalne šanse da zaigraju u Evropi![]()
Da Bog da vi svake godine gradili tu famoznu evropsku Grbavicu.Eto,ove godine malo parkinga i šta stolica,sljedeće obezbjedite novinarima prostor,pa VIP ložu...Samo vi gradite
-
Nuken
#17478 Re: Sarajevski derbi
U zadnja 24h. 9 postova.S obzirom da neki forumaši privatizuju teme i dopisuju se,malo li je.A što se tiče tematike mojih postova,istina je nekad bolnaLARSSON1921 wrote:
Nuken pise postove ko isovic mladji pjesme
-
vazna
#17479 Re: Sarajevski derbi
Sve mi je jasno, ali da navijaci zelje "prozivaju" Duljevica zbog obrva i frizure, a na klupi im sjedi covjek kojem bi i Deen pozavidio na "stylingu" , depiliranim prsima i isto tako pocupanim obrvama dok ovamo prica o mudima i nekakvom konstantnom ratu je.... 
- Logovan
#17480 Re: Sarajevski derbi
Lezi dole!!!! Gazi leteće medvjediće!!!!

- Daryl Dixon
#17482 Re: Sarajevski derbi
Nije što volim Sarajevo ali realno gledajuć' Duljević je bolji sigurno od pola Željinih igrača.. Dobro ima taj nekad bespotreban dribling viška ali Bože moj, da se i to ispraviti, kad je jedan Edin od epiteta "panj" (sami su ga tako prozvali birvaktile) došao do epiteta "majstor" gdje će ovom malcu biti kraj?! Al' dobro, ne kažu đaba: "Za dobrim konjem se prašina diže".. vazda bilo.. Sjebali bi se kad bi im ga Dulja zavukaovazna wrote:Sve mi je jasno, ali da navijaci zelje "prozivaju" Duljevica zbog obrva i frizure, a na klupi im sjedi covjek kojem bi i Deen pozavidio na "stylingu" , depiliranim prsima i isto tako pocupanim obrvama dok ovamo prica o mudima i nekakvom konstantnom ratu je....
- luckylaka
#17483 Re: Sarajevski derbi
Mos zamisliti,zvrsi 1:2 Dulja ga zavukao kako bi se plavi sjebaliDaryl Dixon wrote:Nije što volim Sarajevo ali realno gledajuć' Duljević je bolji sigurno od pola Željinih igrača.. Dobro ima taj nekad bespotreban dribling viška ali Bože moj, da se i to ispraviti, kad je jedan Edin od epiteta "panj" (sami su ga tako prozvali birvaktile) došao do epiteta "majstor" gdje će ovom malcu biti kraj?! Al' dobro, ne kažu đaba: "Za dobrim konjem se prašina diže".. vazda bilo.. Sjebali bi se kad bi im ga Dulja zavukaovazna wrote:Sve mi je jasno, ali da navijaci zelje "prozivaju" Duljevica zbog obrva i frizure, a na klupi im sjedi covjek kojem bi i Deen pozavidio na "stylingu" , depiliranim prsima i isto tako pocupanim obrvama dok ovamo prica o mudima i nekakvom konstantnom ratu je....
- Daryl Dixon
#17484 Re: Sarajevski derbi
moRe i ta opcija al' uz het-trik Duljevića za 3:2luckylaka wrote:Mos zamisliti,zvrsi 1:2 Dulja ga zavukao kako bi se plavi sjebaliDaryl Dixon wrote:Nije što volim Sarajevo ali realno gledajuć' Duljević je bolji sigurno od pola Željinih igrača.. Dobro ima taj nekad bespotreban dribling viška ali Bože moj, da se i to ispraviti, kad je jedan Edin od epiteta "panj" (sami su ga tako prozvali birvaktile) došao do epiteta "majstor" gdje će ovom malcu biti kraj?! Al' dobro, ne kažu đaba: "Za dobrim konjem se prašina diže".. vazda bilo.. Sjebali bi se kad bi im ga Dulja zavukaovazna wrote:Sve mi je jasno, ali da navijaci zelje "prozivaju" Duljevica zbog obrva i frizure, a na klupi im sjedi covjek kojem bi i Deen pozavidio na "stylingu" , depiliranim prsima i isto tako pocupanim obrvama dok ovamo prica o mudima i nekakvom konstantnom ratu je....
-
tcz
#17485 Re: Sarajevski derbi
kod ovih zeljeznicara sve babuke sa carsije i vratnika
prospaju neke fore a do juce im direktor izgovaro Zelja...
to mogu samo mitomani.
prospaju neke fore a do juce im direktor izgovaro Zelja...
- shbc
#17486 Re: Sarajevski derbi
Ovo mora biti na svakoj stranici citiranoNuken wrote:Povikaše Plavi "vid` Dulje ko da ga je krava lizala".Isti oni koji su na početku sezone bili glavni favoriti za titulu,pa na pola sezone "haj` može i Evopa".Onda onako krkanski ponudiše 400k eura za Duljevića ne bi li pokušali ispasti neko i nešto a ispali su samo glupi.Na kraju asvaltiraše mali parking i o tome su dva puta dnevno ekajulirali,jelte,to je samo priprema za onu veliku Arenu s kulama.A da,u istoj sezoni su "imali" 400k eura da plate Duljevića ali su ipak molili za sadaku. Onaj šuk sa sponzorima i to neću komentarisati pretjerano.Utjeraše im do epiglotisa.Kaže srce puno kad su rekli da su Manijaci sponzori.Zajebi priču.Ne financira se klub od srca.A kako su samo najavljivali i dvoumili se:Adidas,Microsoft,Umbro...PSSSST
- shbc
#17487 Re: Sarajevski derbi
Da si ti meni ziv i zdrav, shbc je na ovom forumu od 2006, samo registrovao novi nick.BlueBlood wrote:BlueBlood Joined: 20/06/2012 18:16shbc wrote:LSD halali. Mislio sam da ne moze gore od tebe. Ali otkako se ovaj ultras BlueBlood pojavio, ti si mi zlatan. Sad bi te brat pivom castio da nisam na poslu
shbc Joined: 20/07/2012 12:13
p.s. Charuga nije ono sto mislis. Nisam na stari us'o jedno 5-6 godina
- Anestezija
#17488 Re: Sarajevski derbi
Ujedinimo se budimo horde manijaka 
- nosara
#17489 Re: Sarajevski derbi
"Pismen mozes biti ti"...shbc wrote:Ovo mora biti na svakoj stranici citiranoNuken wrote:Povikaše Plavi "vid` Dulje ko da ga je krava lizala".Isti oni koji su na početku sezone bili glavni favoriti za titulu,pa na pola sezone "haj` može i Evopa".Onda onako krkanski ponudiše 400k eura za Duljevića ne bi li pokušali ispasti neko i nešto a ispali su samo glupi.Na kraju asvaltiraše mali parking i o tome su dva puta dnevno ekajulirali,jelte,to je samo priprema za onu veliku Arenu s kulama.A da,u istoj sezoni su "imali" 400k eura da plate Duljevića ali su ipak molili za sadaku. Onaj šuk sa sponzorima i to neću komentarisati pretjerano.Utjeraše im do epiglotisa.Kaže srce puno kad su rekli da su Manijaci sponzori.Zajebi priču.Ne financira se klub od srca.A kako su samo najavljivali i dvoumili se:Adidas,Microsoft,Umbro...PSSSST
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#17490 Re: Sarajevski derbi
Mislis da nema navijaca Zeljeznicara sa Carsije i Vratnika ?tcz wrote:kod ovih zeljeznicara sve babuke sa carsije i vratnika![]()
prospaju neke fore a do juce im direktor izgovaro Zelja...to mogu samo mitomani.
-
lajk
#17491 Re: Sarajevski derbi
BlueBlood wrote:JOINT_1921 wrote:
ovako ih javno sviju isproziva, popljuje i ponizi (u pravu je sve 100%) i jos im kaze da mu se svi.......... ali i dalje ima mjesta u prvih 11samo kod pitara
Ovo ti ipak dođe kao da je prijetnja upucena manijacima
- mali_milojica
#17492 Re: Sarajevski derbi
Znaci nista novo kod pitara,stalno mjenjaju za koga navijaju. Prije 1945 bio je Napredak,Slavija,Zeljo,onda poslije 1945 malo Torpedo,pa Sarajevo,pa Zeljo,pa Sarajevo,samo jos navijaci Olimpica nisu bili,a ne bi me zacudilo...lajk wrote:BlueBlood wrote:JOINT_1921 wrote:
ovako ih javno sviju isproziva, popljuje i ponizi (u pravu je sve 100%) i jos im kaze da mu se svi.......... ali i dalje ima mjesta u prvih 11samo kod pitara
Ovo ti ipak dođe kao da je prijetnja upucena manijacimaovom liku sto pise je u proslom vremenu cesto isao na jug sa nasim
, a sad zakleti pitar
- decko_sa_kovaca
#17493 Re: Sarajevski derbi
Ima nas i izmedju carsije i vratnikamali_milojica wrote:Mislis da nema navijaca Zeljeznicara sa Carsije i Vratnika ?tcz wrote:kod ovih zeljeznicara sve babuke sa carsije i vratnika![]()
prospaju neke fore a do juce im direktor izgovaro Zelja...to mogu samo mitomani.
-
tcz
#17494 Re: Sarajevski derbi
mali_milojica wrote:Mislis da nema navijaca Zeljeznicara sa Carsije i Vratnika ?tcz wrote:kod ovih zeljeznicara sve babuke sa carsije i vratnika![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- mali_milojica
#17496 Re: Sarajevski derbi
Ima ili nema?tcz wrote:mali_milojica wrote:Mislis da nema navijaca Zeljeznicara sa Carsije i Vratnika ?tcz wrote:kod ovih zeljeznicara sve babuke sa carsije i vratnika![]()
nevjerovatni ste
-
LARSSON1921
#17497 Re: Sarajevski derbi
Dulja rođeni sarajlija.
Usput eno najavi da ce se potrudit da ne dobijete sutra
Usput eno najavi da ce se potrudit da ne dobijete sutra
-
Nuken
#17499 Re: Sarajevski derbi
Hajde što obični puk ponekad napravi neku grešku koja se tiče gramatike i pravopisa ali tu niko nije ni do koljena Željezničaru...Pa isplativije im je lektora da zaposle umjesto abu-Mulalićanosara wrote:
"Pismen mozes biti ti"...