bojim se da dajete preveliku vaznost covicu
voli zg njega uoci izbora, ali ne toliko da zakuha sa eu
Moderator: anex
Veca je faca Kurjak u medjunarodnim krugovima, nego sva 3 nasa djilkosa skupa.
Ko se ugleda na EU, nek ide u EU da živi.Pandakonda wrote: ↑23/05/2021 01:41Poredis neuporedivo. Prvo ako neko ne zeli da jede meso to ne ugrozava ove sto zele. Da pusenje steti i smrdi samo pusacima onda bi to tvoje bilo legitimno ali ovako nije kad se dim siri na svakoga. Opet ezan i crkvena zvona nisu dokazana da prave neku stetu za razliku od cigara. I na samom kraju krajeva ovo je nesto sto nas ceka svakako ako zelimo u EU, eventualno bi morali uskladiti ovo zakonodavstvo i ne razumijem cemu sad protivljenje ?Tesla Edison wrote: ↑22/05/2021 19:59Ima i sad kafića gdje nema pušenja i ako ti smeta idi tamo. Šta sad treba zabraniti posluživati meso u restoranima jer smeta veganima, ili zabraniti ezane i zvona na javim mjestima jer smeta ateistima,...
Opet kažem, srećom nema većine za ovaj zakon i on neće proći.
Kakva demagogijaTesla Edison wrote: ↑23/05/2021 10:43Ko se ugleda na EU, nek ide u EU da živi.Pandakonda wrote: ↑23/05/2021 01:41Poredis neuporedivo. Prvo ako neko ne zeli da jede meso to ne ugrozava ove sto zele. Da pusenje steti i smrdi samo pusacima onda bi to tvoje bilo legitimno ali ovako nije kad se dim siri na svakoga. Opet ezan i crkvena zvona nisu dokazana da prave neku stetu za razliku od cigara. I na samom kraju krajeva ovo je nesto sto nas ceka svakako ako zelimo u EU, eventualno bi morali uskladiti ovo zakonodavstvo i ne razumijem cemu sad protivljenje ?Tesla Edison wrote: ↑22/05/2021 19:59
Ima i sad kafića gdje nema pušenja i ako ti smeta idi tamo. Šta sad treba zabraniti posluživati meso u restoranima jer smeta veganima, ili zabraniti ezane i zvona na javim mjestima jer smeta ateistima,...
Eno pobjednik iz Italije smrče kokain u sred emisije uživo, šta sad i ja to trebam jer je u EU tako?
Trebam postati peder, jer je hetero veza zaostala i homofobna? Gay is ok?
Ne sporim da je pušenje štetno, ali zašto odmah idemo u krajnost? U EU su odvojeni prostori za pušače i nepušače. Svake godine sam u Zagrebu i nema problema. Ako ima uslova, onda ne vidim razlog zašto se to ne bi napravilo tako.
Koliko je radikalan taj medicinski lobi, pokazuje i ova korona. To bi samo zabrane uvodili, zatvaralo, kažnjavalo, a pola tih mjera nema veze sa zdravim razumom. Mi smo nažalost narod koji ima podanički mentalitet. Mislimo da sve što je u EU, to je dobro, a sve što je naše, to po automatizmu ne valja. Čak šta više, ovaj zakon nije nikakav uslov, već preporuka koju ne primjenjuje ni većina zemalja u EU.
Ovaj zakon neće proći.
P.S. Ovo nije off topiv, jer je bila jedna od tema CD-a.
Ako su odvojeni i ograđeni prostori, niko nikoga ne truje, već je to onda samo hir medicinskog lobija, kao što je i kerećeg, pederskog, veganskog i svakog drugog bolesnog lobija.Gli invincibili wrote: ↑23/05/2021 11:32Kakva demagogijaTesla Edison wrote: ↑23/05/2021 10:43Ko se ugleda na EU, nek ide u EU da živi.Pandakonda wrote: ↑23/05/2021 01:41
Poredis neuporedivo. Prvo ako neko ne zeli da jede meso to ne ugrozava ove sto zele. Da pusenje steti i smrdi samo pusacima onda bi to tvoje bilo legitimno ali ovako nije kad se dim siri na svakoga. Opet ezan i crkvena zvona nisu dokazana da prave neku stetu za razliku od cigara. I na samom kraju krajeva ovo je nesto sto nas ceka svakako ako zelimo u EU, eventualno bi morali uskladiti ovo zakonodavstvo i ne razumijem cemu sad protivljenje ?
Eno pobjednik iz Italije smrče kokain u sred emisije uživo, šta sad i ja to trebam jer je u EU tako?
Trebam postati peder, jer je hetero veza zaostala i homofobna? Gay is ok?
Ne sporim da je pušenje štetno, ali zašto odmah idemo u krajnost? U EU su odvojeni prostori za pušače i nepušače. Svake godine sam u Zagrebu i nema problema. Ako ima uslova, onda ne vidim razlog zašto se to ne bi napravilo tako.
Koliko je radikalan taj medicinski lobi, pokazuje i ova korona. To bi samo zabrane uvodili, zatvaralo, kažnjavalo, a pola tih mjera nema veze sa zdravim razumom. Mi smo nažalost narod koji ima podanički mentalitet. Mislimo da sve što je u EU, to je dobro, a sve što je naše, to po automatizmu ne valja. Čak šta više, ovaj zakon nije nikakav uslov, već preporuka koju ne primjenjuje ni većina zemalja u EU.
Ovaj zakon neće proći.
P.S. Ovo nije off topiv, jer je bila jedna od tema CD-a.samo ne znam jeli namjerno ili si totalni kloc
Ko hoce da nastavi da truje oko sebe i smrdi drugim ljudima iz vlastitie sebicnosti i ugleda se na zatucane nerazvijene zemlje tipa Turska, Moldavija, Rusija neka ide tamo da zivi![]()
Slazem se sa tobom ali pomeni malo i ovu drugu krajnost - blindirane hanume, kratke tole duge brade...Tesla Edison wrote: ↑23/05/2021 10:43 ...
Trebam postati peder, jer je hetero veza zaostala, šovinistička i homofobna? Gay is ok?
...
P.S. Ovo nije off topic jer je bila jedna od tema CD-a.
Eto tebe na braniku slobode.Tesla Edison wrote: ↑23/05/2021 10:43Ko se ugleda na EU, nek ide u EU da živi.Pandakonda wrote: ↑23/05/2021 01:41Poredis neuporedivo. Prvo ako neko ne zeli da jede meso to ne ugrozava ove sto zele. Da pusenje steti i smrdi samo pusacima onda bi to tvoje bilo legitimno ali ovako nije kad se dim siri na svakoga. Opet ezan i crkvena zvona nisu dokazana da prave neku stetu za razliku od cigara. I na samom kraju krajeva ovo je nesto sto nas ceka svakako ako zelimo u EU, eventualno bi morali uskladiti ovo zakonodavstvo i ne razumijem cemu sad protivljenje ?Tesla Edison wrote: ↑22/05/2021 19:59
Ima i sad kafića gdje nema pušenja i ako ti smeta idi tamo. Šta sad treba zabraniti posluživati meso u restoranima jer smeta veganima, ili zabraniti ezane i zvona na javim mjestima jer smeta ateistima,...
Trebam postati peder, jer je hetero veza zaostala, šovinistička i homofobna? Gay is ok?
Koliko je radikalan taj medicinski lobi, pokazuje i ova korona. To bi samo zabrane uvodilo, zatvaralo, kažnjavalo, a pola tih mjera nema veze sa zdravim razumom. Mi smo nažalost narod koji ima podanički mentalitet. Mislimo da sve što je u EU, to je dobro, a sve što je naše, to po automatizmu ne valja. Čak šta više, ovaj zakon nije nikakav uslov, već preporuka koju ne primjenjuje ni većina zemalja u EU.
Ovaj zakon neće proći. Danas medicinski lobi, sutra veganski jer se brinu za zdravlje životinja, prekosutra zabrana hetero brakova,.... to sve vodi jedno drugome. Ranije je kereći lobi zabranio šinteraje pa đukele napadaju i kolju ljude i djecu po ulici. Sve je to EU i za šta se EU zalaže, a mi sa podaničkim mentalitetom prihvatimo olako sve što nam se servira.
Aferim Senade. Uvijek sam govorio da je Senad, kada hoce, daleko najbolji novinar u drzavi. I trebas biti sto puta gori prema ovom olosu!Dozer wrote: ↑23/05/2021 11:58
Svaka ti cast Senade. Ovako jos niko nikad nije ogolio sav jad i bijedu izdajnicke SDA kao stranke, a pogotovo predvodnika re stranke koji su i ovu zemlju i "svoje" Bosnjake unazadili za bar 100 godina.
Sve sto je receno je 100% tacno. Jedino sto je jos trebalo dodati jeste da ova stranka ne zasluzuje nista drugo nego ukidanje i prestanak postojanja, a sve njene "velikane" treba protjerati iz drzave, uz prethodno konfiskovanje kompletne imovine.
Bilo bi efektnije "zakucavanje Bakira" da mu je Senad na kraju rekao, umjesto poziva: "E sad, i da hoćeš, nećeš doći".... itd.
Zato se i kaže, "zlatna sredina", umjerenost u svemu, a ne da letimo iz krajnosti u krajnost. Iz radikalnog desna sa primjesama fašizma, u radikalno lijevo i radikalni liberalizam sa primjesama staljinizma. Koliko su radikalni desničari (fašisti) loši i opasni, ništa bolji nisu ni radiklni ljevičari (staljinisti).dustaban wrote: ↑23/05/2021 12:09Slazem se sa tobom ali pomeni malo i ovu drugu krajnost - blindirane hanume, kratke tole duge brade...Tesla Edison wrote: ↑23/05/2021 10:43 ...
...
Tito dragi, taman si nas bio uljudio i vidi sad, razapeti izmedju zapadnog pederluka i istočnog primitivizma...