SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
AAmilaAA
#17451 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
E za parfeme ne znam, :/, nasla neku stranicu iz USA,sa extra kozmetikom,po super cijenama i uvjek imamju neke popuste 15-10% na cjelokupan asortiman,npr Tarte rumenilo izadje 17$,jest da je shipping skuplji ali ako se kupi 4-5 proizvoda isplati se,ali sad me strah da ce ovi nasi ocariti 100 km,pa dodje skuplja "pita" nego "tepsija" 
-
Ella656
#17452 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
koliko vam otprilike traje puder? mislim jedna bocica.
-
AAmilaAA
#17453 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zavisi od vrste pudera i situacije,ako imam parcijale i programe kao sad,pa spavam malo,onda podocnjke prekrivam "kilom"puderaElla656 wrote:koliko vam otprilike traje puder? mislim jedna bocica.
- amiliana
#17454 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koje su najbolje mat sjene planirala sam uzeti imate li preporuku
-
BJB
#17455 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne znam jesu li najboje, ali su stvarno dobre.
Stila

Stila

-
BJB
#17456 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zene, je li koja od vas pokusavala kupovati Essie ili OPI lakove na Beautybay-u u zadnja dva-tri dana..
Na akciji su, kupis tri, dobijes jedan dzabe, logicno najjeftiniji je besplatan, ali ima caka, svim Essie lakovima je ista cijena i nikako da mi stranica- ili njihov taj program primjeni taj popust..Je l' se jos neko muci ili sam sama?
Na akciji su, kupis tri, dobijes jedan dzabe, logicno najjeftiniji je besplatan, ali ima caka, svim Essie lakovima je ista cijena i nikako da mi stranica- ili njihov taj program primjeni taj popust..Je l' se jos neko muci ili sam sama?
- alkalna_baterija
#17457 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nije u pitanju nikakva reklama, ali sam stvarno odusevljena toliko da moram s vama da podijelim. 
Moram da pohvalim Farmasi CC kremu koja je uspjela da pokrije izrazeno crvenilo na mojoj kozi (imam jako tanku kozu, izrazito sam roza kad se poredim s drugim ljudima, pa pri svakom cak i manjem naporu u licu budem jako crvena, zbog cega sam godinama koristila pudere sa srednjim ili jakim pokrivanjem) i savrseno ujednaci ten.
Moram da pohvalim Farmasi CC kremu koja je uspjela da pokrije izrazeno crvenilo na mojoj kozi (imam jako tanku kozu, izrazito sam roza kad se poredim s drugim ljudima, pa pri svakom cak i manjem naporu u licu budem jako crvena, zbog cega sam godinama koristila pudere sa srednjim ili jakim pokrivanjem) i savrseno ujednaci ten.
- ćiribiribela
#17458 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
alkalna_baterija wrote:Nije u pitanju nikakva reklama, ali sam stvarno odusevljena toliko da moram s vama da podijelim.
A meni nikako ne odgovara, poslije par koristenja koza mi se pocela mastiti, ali bas, dala sam je mami, njoj pase.
-
Ella656
#17459 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Emma kako odrediti podton ruza? Trazila sam po internetu i ne ide. 
- Vojvotkinja
#17460 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Lijep pozdrav, dame 
Ima li nešto za nas obične smrtnice koje ne kupujemo preko weba, nego samo u drogerijama?
Ima li nešto za nas obične smrtnice koje ne kupujemo preko weba, nego samo u drogerijama?
- alkalna_baterija
#17461 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Danas sam dobila tester i isprobala, odusevih se pa eto moradoh podijelitićiribiribela wrote:alkalna_baterija wrote:Nije u pitanju nikakva reklama, ali sam stvarno odusevljena toliko da moram s vama da podijelim.
A meni nikako ne odgovara, poslije par koristenja koza mi se pocela mastiti, ali bas, dala sam je mami, njoj pase.![]()
-
AAmilaAA
#17462 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Naravno da ima,samo reci sta te zanima,koji ti je tip koze...Vojvotkinja wrote:Lijep pozdrav, dame
- Vojvotkinja
#17463 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala Amila na ljubaznom odgovoruAAmilaAA wrote:Naravno da ima,samo reci sta te zanima,koji ti je tip koze...Vojvotkinja wrote:Lijep pozdrav, dame
Pa zanimaju me tekući puderi za normalnu do mješovitu kožu, do sad sam uvijek koristila Bourjois, ali eto razmišljam da malo promijenim...Imate li preporuke?I da li ima nekih sniženja u ovo vrijeme po našim drogerijama
- MersY
#17464 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vojvotkinjo u CM imaš sniženje ArtDeco 40%, ja kupila puder ArtDeco Rich Treatment a imam kožu normalno do blago mješovitu i čini mi se na prvo korištenje da je skroz dobar a sada košta oko 12 KM
- azurna_obala
#17465 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima li ove kreme više igdje, kupovala sam je u CM-u, ali sad ne mogu da je nađem?
Da li se može online naručiti od nekud?

Da li se može online naručiti od nekud?

- Vojvotkinja
#17466 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala ti!Probaću!MersY wrote:Vojvotkinjo u CM imaš sniženje ArtDeco 40%, ja kupila puder ArtDeco Rich Treatment a imam kožu normalno do blago mješovitu i čini mi se na prvo korištenje da je skroz dobar a sada košta oko 12 KM
- azurna_obala
#17467 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

na

da li će neko nešto naručivati da podijelimo troškove poštarine?
- alkalna_baterija
#17468 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
AAmilaAA
#17469 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jesi li koristila bourjois pudere,mozes li ga uoprediti s njima,je li bolji ili?MersY wrote:Vojvotkinjo u CM imaš sniženje ArtDeco 40%, ja kupila puder ArtDeco Rich Treatment a imam kožu normalno do blago mješovitu i čini mi se na prvo korištenje da je skroz dobar a sada košta oko 12 KM
- amiliana
#17470 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ima u cm snizeni Boujoris Bio detox i Max Factor Facefinity kompaktni puder, ja koristim Boujoris Bio detox i dobar je imam normalnu kozu.
-
AAmilaAA
#17471 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Bio detox ima poprilicno negativne recenzije na netu :/amiliana wrote:Ima u cm snizeni Boujoris Bio detox i Max Factor Facefinity kompaktni puder, ja koristim Boujoris Bio detox i dobar je imam normalnu kozu.
Ja sam kupila Rimmel wake me up i 2000 collection korektore,cekam da mi dodju. Engleske blogrice i youtuerice kazu da su najbolji drogeriski,pa cemo da vidimo
- amiliana
#17472 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jel ima kod nas Rimmel Wake me up tekuci korektor kakav je?AAmilaAA wrote:Bio detox ima poprilicno negativne recenzije na netu :/amiliana wrote:Ima u cm snizeni Boujoris Bio detox i Max Factor Facefinity kompaktni puder, ja koristim Boujoris Bio detox i dobar je imam normalnu kozu.
Ja sam kupila Rimmel wake me up i 2000 collection korektore,cekam da mi dodju. Engleske blogrice i youtuerice kazu da su najbolji drogeriski,pa cemo da vidimo
- MersY
#17473 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pa mislim da su vrlo slični, možda Bourjois malo bolje prekriva, Art Deco koristim tek jedan dan i za sad se pokazao dobar, jedino mi malo smeta ambalaža jer nije na pumpicu već je bočica sa malom špatulom kojom vadiš puder i militraža kod Art Deco je 20 ml a kod Bourjois je čini mi se 30 ml i Bourjois sam koristila samo Helthy Mix Serum ostale nisamAAmilaAA wrote:Jesi li koristila bourjois pudere,mozes li ga uoprediti s njima,je li bolji ili?MersY wrote:Vojvotkinjo u CM imaš sniženje ArtDeco 40%, ja kupila puder ArtDeco Rich Treatment a imam kožu normalno do blago mješovitu i čini mi se na prvo korištenje da je skroz dobar a sada košta oko 12 KM
- Nisrin
#17474 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
.
Last edited by Nisrin on 26/11/2015 02:07, edited 1 time in total.
-
AAmilaAA
#17475 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nema kod nas kupiti(koje cudo),ima na feelunique.amiliana wrote:Jel ima kod nas Rimmel Wake me up tekuci korektor kakav je?AAmilaAA wrote:Bio detox ima poprilicno negativne recenzije na netu :/amiliana wrote:Ima u cm snizeni Boujoris Bio detox i Max Factor Facefinity kompaktni puder, ja koristim Boujoris Bio detox i dobar je imam normalnu kozu.