SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Kinaski
#17451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Gdje ces ubit covjeka na pravdi Boga, a kakav je ovaj lik T.I. jel inace problematican bio.
- Baltazar_khan
#17452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ima dosta retarda po gradu što se slikaju vatrenim oružjem pa te fotografije objave na facebook. da je ovo normalna država taj bi debil bio uhapšen zbog nedozvoljenog posjeda vatrenog oružja i isto bi mu bilo oduzeto.
-
jedan od mnogih
#17453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kinaski wrote:Gdje ces ubit covjeka na pravdi Boga, a kakav je ovaj lik T.I. jel inace problematican bio.

- muha_sa
#17454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kako bih ja volio da smirite malo s mahalanjem
ubijen je mlad decko--oni koji ga poznaju kažu da nije bio problematican.
pametnom dovoljno.
RIP Mirzi
iako momka ne poznajem
ubijen je mlad decko--oni koji ga poznaju kažu da nije bio problematican.
pametnom dovoljno.
RIP Mirzi
- klaki
#17455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Neka, ovaj Mirza je prije par godina kamenovao autobus borca ako se sjecam dobroFreamon Lester wrote:Tuzno. Nisam u tom navijackom fazonu nikad bio ali kod ovog ubijenog na fb vidim da je momak zivio za fudbal i Zelju. Nikakav huligan vec pravi navijac svog kluba.
Mada RIP, zao mi je naravno...
- ortodont
#17456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Baš je iznenađujuće da ovi žohari obavezno imaju slike sa pištoljem. SIPA se kao počela baviti govorom mržnje na društvenim mrežama, ove sličice sa oružjem im nisu interesantne.
- Šibicar
#17457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Čuj "neka" koji debilizam u pmklaki wrote:Neka, ovaj Mirza je prije par godina kamenovao autobus borca ako se sjecam dobroFreamon Lester wrote:Tuzno. Nisam u tom navijackom fazonu nikad bio ali kod ovog ubijenog na fb vidim da je momak zivio za fudbal i Zelju. Nikakav huligan vec pravi navijac svog kluba.
Mada RIP, zao mi je naravno...
- Šibicar
#17458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma ko će to pofatati jarane,sve i da hoće i da im je stalo,imaš 2 miliona ljudi na fejsu i haj ti to sve prekontroliši.ortodont wrote:Baš je iznenađujuće da ovi žohari obavezno imaju slike sa pištoljem. SIPA se kao počela baviti govorom mržnje na društvenim mrežama, ove sličice sa oružjem im nisu interesantne.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Razlog svadje i pucnjave?
- Maharadza
#17460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ma jebeni narkoman sa jezera, u usta mu se poserem bolesna!Kinaski wrote:Gdje ces ubit covjeka na pravdi Boga, a kakav je ovaj lik T.I. jel inace problematican bio.
Rahmet ti duši Mirza, koliko čujem bio si ljudina!
Last edited by Maharadza on 16/04/2015 23:13, edited 1 time in total.
- jao_situacije
#17461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
mi trebamo da prijavljujemo a oni trebaju da reagiraju na prijavuŠibicar wrote:Ma ko će to pofatati jarane,sve i da hoće i da im je stalo,imaš 2 miliona ljudi na fejsu i haj ti to sve prekontroliši.ortodont wrote:Baš je iznenađujuće da ovi žohari obavezno imaju slike sa pištoljem. SIPA se kao počela baviti govorom mržnje na društvenim mrežama, ove sličice sa oružjem im nisu interesantne.
i usput onaj ko prijavi ne bi trebao da ima straha od neke osvete ili sl.
ali nismo mi za toga jebiga, doći će neko i reći a što se brankovića ne prijavi ja samo pokazujem pištolj po fb i sl.
- Kinaski
#17462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Cim se lupo ovaj lik? jel spid samo ?
- astala_vistala
#17463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvorio
na svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
- mk ultra
#17464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
fora je odakle pareastala_vistala wrote:Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvoriona svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
trenerka od 150KM i patike od 120KM ne dođu od have...
- Maharadza
#17465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Subhanallah, kakvo dijete...pa da me kasnije proklinje što sam ga pravio ako sam znao među kakvim otpadu od društva će odrastati!astala_vistala wrote:Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvoriona svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
- Butmiran
#17466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Bože sačuvaj, Mirza rahmet ti duši
- hornet
#17467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pretvorio se u ono sto je po mjeri građana. Možda ne po tvojoj, mojoj ili al ovo je mjera današnjeg društva i mentaliteta, vrijednosti itd. Nemojte se zavaraviti, ko daje legitimet ovima što vladaju? Vlast je uvijek kriva i odgovorna, a današnju vlast puca k**ac za takvim stvarima jer njihovi glasaci to i ne očekuju od njih. Ko je uopšte u izbornoj kampanji spominjao pitanje sigurnosti u gradu?astala_vistala wrote:Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvoriona svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
-
nema me tamo
#17468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Kakva ba vlast kriva, hajde ne pricaj gluposti ba.
Nije za sve vlast kriva, naprotiv!!!
- jao_situacije
#17469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Maharadza wrote:Subhanallah, kakvo dijete...pa da me kasnije proklinje što sam ga pravio ako sam znao među kakvim otpadu od društva će odrastati!astala_vistala wrote:Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvoriona svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
- mk ultra
#17470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
kako nijenema me tamo wrote:Kakva ba vlast kriva, hajde ne pricaj gluposti ba.
kako može klošar od 20kg da vodi džukelu od 50kg, bez ikakvih papira bez išta
usput nosa pištolj
za svaki pogled možeš da dobiješ metak
da li je ikad bilo organizovano išta protiv toga, i od strane vlasti i od strane građana?
http://www.avaz.ba/clanak/170742/saraje ... na-slobodu
isto tako, moglo je da bude poginulih i ovdje al srećom nije
policija sjedi i čeka, dolazi na poziv, prevencija ne postoji
da je u cilju nekome da se poboljša situacija u gradu, poboljšala bi se vjeruj mi
plus 1000 drugih kaznenih i krivičnih djela po gradu od kojih policija i narod okreću glavu...
-
nema me tamo
#17471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Razumijem brate moj šta pricas..
Al' razumijes li ti sta ja pricam?
Al' razumijes li ti sta ja pricam?
- hornet
#17472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Za sve je vlast kriva. Apsolutno, u svakom sistemu, u svakom društvu. Tužilaštvo, policija, građani svi se ravnaju po tome kakva je vlast i svi idu linijom manjeg otpora. Sve kreće od politike i politika usmjerava sve procese u društvu. Što bi policija bila revnosna i efikasna ako je vlast korumpirana ili neodgovorna ako ce za ovog ili onog nazvati neko da intervniše, 'Ma neka ba, nemoj mi ovog dirati, tebaće nam. Tužilaštvo i Sud isto. Radili bi svoj posao efikasno da je vlast oprijedeljena za to al nije. Govorim o sigurnosti, i samoj ulici. I onda se zatvori krug time da ljudi biraju vlast po mjeri, ponvljam opet jer u žiži pred izbore bilo pitanje sigurnosti. Nije. Zato sto politicari znaju da to pitanje njihovom glasacu uopste nije prioritet. A znamo i kako je sve pocelo i ko je šamaro policajce po Sarajevu i kolku su protekciju imali.nema me tamo wrote:Kakva ba vlast kriva, hajde ne pricaj gluposti ba.
- jao_situacije
#17473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
nije bolan vlast kriva krivi smo mi svi ja prvi pa onda svi sa mnomhornet wrote:Pretvorio se u ono sto je po mjeri građana. Možda ne po tvojoj, mojoj ili al ovo je mjera današnjeg društva i mentaliteta, vrijednosti itd. Nemojte se zavaraviti, ko daje legitimet ovima što vladaju? Vlast je uvijek kriva i odgovorna, a današnju vlast puca k**ac za takvim stvarima jer njihovi glasaci to i ne očekuju od njih. Ko je uopšte u izbornoj kampanji spominjao pitanje sigurnosti u gradu?astala_vistala wrote:Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvoriona svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
nakaradane vrijednosti se ljudima serviraju, generacije odrastaju nenormalne šta očekivati
smisao života kladionica štoc nož moja ekipa malo gudre izvadio sam utoku
niko neće da radi a svi misle imati x6 niko neće da se školuje i da uči škola je odvratna svi bježe od knjige nek se na kafici sjedi
toliko "nezaposlenih" ljudi koji se ne mogu pravdati da ne stižu odgojiti dijete zbog radnog vremena a djeca loša da gora ne mogu biti
mi smo društvo bez etike i morala i moramo se pomiriti sa tim
očito je da nam takvo stanje odgovara i da smo u podsvijesti blagonakloni prema tom stanju
-
solo2
#17474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A vlast se bira sama i sama se svrgava i sama sebi odgovarahornet wrote:Za sve je vlast kriva. Apsolutno, u svakom sistemu, u svakom društvu. Tužilaštvo, policija, građani svi se ravnaju po tome kakva je vlast i svi idu linijom manjeg otpora. Sve kreće od politike i politika usmjerava sve procese u društvu. Što bi policija bila revnosna i efikasna ako je vlast korumpirana ili neodgovorna ako ce za ovog ili onog nazvati neko da intervniše, 'Ma neka ba, nemoj mi ovog dirati, tebaće nam. Tužilaštvo i Sud isto. Radili bi svoj posao efikasno da je vlast oprijedeljena za to al nije. Govorim o sigurnosti, i samoj ulici. I onda se zatvori krug time da ljudi biraju vlast po mjeri, ponvljam opet jer u žiži pred izbore bilo pitanje sigurnosti. Nije. Zato sto politicari znaju da to pitanje njihovom glasacu uopste nije prioritet. A znamo i kako je sve pocelo i ko je šamaro policajce po Sarajevu i kolku su protekciju imali.nema me tamo wrote:Kakva ba vlast kriva, hajde ne pricaj gluposti ba.
-
solo2
#17475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
jao_situacije wrote:nije bolan vlast kriva krivi smo mi svi ja prvi pa onda svi sa mnomhornet wrote:Pretvorio se u ono sto je po mjeri građana. Možda ne po tvojoj, mojoj ili al ovo je mjera današnjeg društva i mentaliteta, vrijednosti itd. Nemojte se zavaraviti, ko daje legitimet ovima što vladaju? Vlast je uvijek kriva i odgovorna, a današnju vlast puca k**ac za takvim stvarima jer njihovi glasaci to i ne očekuju od njih. Ko je uopšte u izbornoj kampanji spominjao pitanje sigurnosti u gradu?astala_vistala wrote:Fkt ne mogu da vjerujem u sta se nas grad pretvoriona svakom koraku sve neki magupi u trenerkama,plasticnim calama i rasnim kerovima a pored toga svi su naoruzani..u cemu je fora ljudi ? stvarno covjek nekad razmisljam kako u ovom javasluku dijete odgajati..nije ovo Sarajevo..
nakaradane vrijednosti se ljudima serviraju, generacije odrastaju nenormalne šta očekivati
smisao života kladionica štoc nož moja ekipa malo gudre izvadio sam utoku
niko neće da radi a svi misle imati x6 niko neće da se školuje i da uči škola je odvratna svi bježe od knjige nek se na kafici sjedi
toliko "nezaposlenih" ljudi koji se ne mogu pravdati da ne stižu odgojiti dijete zbog radnog vremena a djeca loša da gora ne mogu biti
mi smo društvo bez etike i morala i moramo se pomiriti sa tim
očito je da nam takvo stanje odgovara i da smo u podsvijesti blagonakloni prema tom stanju