imaš u Ilijašu dobru pumpu--odma iza one krivine na desno sa lijeve stranebitanga_sa_otesa wrote:jel ocisceno do podlugova? trebao bi otic nalit za 30 maraka ,da ne idem ako nije prohodno ...
NOVE CIJENE GORIVA
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#17426 Re: NOVE CIJENE GORIVA
- oaza85
#17427 Re: NOVE CIJENE GORIVA
pa to ti ga dodje pravomuha_sa wrote:imaš u Ilijašu dobru pumpu--odma iza one krivine na desno sa lijeve stranebitanga_sa_otesa wrote:jel ocisceno do podlugova? trebao bi otic nalit za 30 maraka ,da ne idem ako nije prohodno ...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17428 Re: NOVE CIJENE GORIVA
odoh malo u zaviĆaj preko vikendaoaza85 wrote: Jes to planiro u Ragaticu po kifle po ovom kijametu
- Sodom1
#17429 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kvalitetno ocicsceno , svaka castsarajevo-x.com wrote:
Namjerno odsjekli![]()
- tovarish
#17430 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Hrvatska je ko drzava u kurcu,al opet su miljama ispred nas.Sjecam se za novu 2016 mi bili u zagrebu i 2.1. najavljen snijeg u 12 sati.Mi dosli ujutro u Arena centar,a gore na autoputu masine cekaju da krenu u akciju cim zapada.
Mi u 12 izlazimo na parking,a snijeg pocinje.Oni vec spremni.A kod nas treci dan i jos uvijek ceste u glavnom gradu u kurcu.Ovi novi,ako budu htjeli uvesti reda,bas ce se naraditi.
A vezano za gorivo,neki dan u Golfa 4 usuo pun rezervoar D5 na Umax-u i slabije auto vuklo.
Prije toga pun rezervoar Gazpromovog jeftinijeg dizela,pa dosuo 20 litara na Nestro D4 (greskom), onda na Tioil-u jos 10 litara (D5) na skoro prazan rezervoar i tih problema nije bilo.
Doduse ,moguce da su ovi ranije napravili belaj,a tek se osjetilo sa Umax-om.
Mi u 12 izlazimo na parking,a snijeg pocinje.Oni vec spremni.A kod nas treci dan i jos uvijek ceste u glavnom gradu u kurcu.Ovi novi,ako budu htjeli uvesti reda,bas ce se naraditi.
A vezano za gorivo,neki dan u Golfa 4 usuo pun rezervoar D5 na Umax-u i slabije auto vuklo.
Prije toga pun rezervoar Gazpromovog jeftinijeg dizela,pa dosuo 20 litara na Nestro D4 (greskom), onda na Tioil-u jos 10 litara (D5) na skoro prazan rezervoar i tih problema nije bilo.
-
Dzontra_Volta
#17431 Re: NOVE CIJENE GORIVA
To ti je što si miješao d4 i d5, i to malo ruski malo arapski. Odmah na ispiranje rezervoara.tovarish wrote:Hrvatska je ko drzava u kurcu,al opet su miljama ispred nas.Sjecam se za novu 2016 mi bili u zagrebu i 2.1. najavljen snijeg u 12 sati.Mi dosli ujutro u Arena centar,a gore na autoputu masine cekaju da krenu u akciju cim zapada.
- tovarish
#17432 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ma jok,nasut cu na EP-u.Njihovo gorivo sve popravlja.Kvalitet se mora platiti.Dzontra_Volta wrote:To ti je što si miješao d4 i d5, i to malo ruski malo arapski. Odmah na ispiranje rezervoara.tovarish wrote:Hrvatska je ko drzava u kurcu,al opet su miljama ispred nas.Sjecam se za novu 2016 mi bili u zagrebu i 2.1. najavljen snijeg u 12 sati.Mi dosli ujutro u Arena centar,a gore na autoputu masine cekaju da krenu u akciju cim zapada.
- Rugafet
#17433 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Moram priznati da se pomalo nasladjujem citajuci o cijenama goriva, smijem se kao gargamel sa sigurne udaljenosti...Onaj osjecaj kad ko hadzija za 1.98 $ dobijes skoro 4 litra.
-
noviclan
#17434 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Kako je u americi ima li snijega kod vas
- Sodom1
#17435 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Morat cemo seliti svi za Ameriku , ovdje smo usrrali motku 
-
costacurta
#17436 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Jesi nam šukno, ono hinjski. Al neka, zaslužili smo.Rugafet wrote:Moram priznati da se pomalo nasladjujem citajuci o cijenama goriva, smijem se kao gargamel sa sigurne udaljenosti...Onaj osjecaj kad ko hadzija za 1.98 $ dobijes skoro 4 litra.
Samo da nam još kažeš koliko daleko putuješ do posla? Koliko auta imaš, 2-3, pošto u ameriKi svaki član porodice ima svoje auto? Koje auto voziš? Neku Toyotu Acvord prilijepljenu za asfalt koju kad prođe pored njega 18whilers ili F350 odnese vjetar, a tek nedoBog kakvog udesa, što implicira da svi vole da voze jača i masivnija auta, što opet implicira da je i potrošnja veća, još ako ti je posao daleko 60-70 milja, uletiš u TRAFIK onda mi reci koliko mjesečno trošiš goriva? Dizel ili benzin? Dizel se samo u kamione sipa, jedino fukara uzima auta sa dizelskim agregatom
Sad nećemo o tome koliko mjesečno platiš osiguranje, imal morgiĐŽa il se RENTA plaća,, kakvih LOANA, za auto na servisu troškovi održavanja, koliko je majstor, komunalije.............. naravno u TX je to možda jeftinije kao i GAS, zato AVERAGE plata je manja nego u NY ali je i cijena jednog galona ili 3.78l da budemo precizni, mnogo veća nego u TX. Dođel se kad kući, jednom godišnje ili svake druge?
Moj hadžija moj....samo ti uživaj na sigurnoj udaljenosti
- KB9
#17437 Re: NOVE CIJENE GORIVA
to rugafet ne kupuje vise larive parfeme 
- Sodom1
#17438 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Sto si ti ljubomoran ?costacurta wrote:Jesi nam šukno, ono hinjski. Al neka, zaslužili smo.Rugafet wrote:Moram priznati da se pomalo nasladjujem citajuci o cijenama goriva, smijem se kao gargamel sa sigurne udaljenosti...Onaj osjecaj kad ko hadzija za 1.98 $ dobijes skoro 4 litra.
Samo da nam još kažeš koliko daleko putuješ do posla? Koliko auta imaš, 2-3, pošto u ameriKi svaki član porodice ima svoje auto? Koje auto voziš? Neku Toyotu Acvord prilijepljenu za asfalt koju kad prođe pored njega 18whilers ili F350 odnese vjetar, a tek nedoBog kakvog udesa, što implicira da svi vole da voze jača i masivnija auta, što opet implicira da je i potrošnja veća, još ako ti je posao daleko 60-70 milja, uletiš u TRAFIK onda mi reci koliko mjesečno trošiš goriva? Dizel ili benzin? Dizel se samo u kamione sipa, jedino fukara uzima auta sa dizelskim agregatom![]()
Sad nećemo o tome koliko mjesečno platiš osiguranje, imal morgiĐŽa il se RENTA plaća,, kakvih LOANA, za auto na servisu troškovi održavanja, koliko je majstor, komunalije.............. naravno u TX je to možda jeftinije kao i GAS, zato AVERAGE plata je manja nego u NY ali je i cijena jednog galona ili 3.78l da budemo precizni, mnogo veća nego u TX. Dođel se kad kući, jednom godišnje ili svake druge?
Potpis . Barezi
-
znalacf
#17439 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Bio sinoc u brijescu iste cijene 2.31 95!mk ultra wrote:Brijesce i otes su 10kf jeftinijeznalacf wrote:Da li je na svim petrolovim pumpama ista cijenA ili i oni šaraju ko hifa da im se cijend razlikuju u 20pf od pumpe do pumpe
Ove van sarajeva nisam upratio
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#17440 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Vec je standard skocio, a zamisli kakav izbor tamo ima?!KB9 wrote:to rugafet ne kupuje vise larive parfeme
-
Naslovnica
#17441 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Koliko je u USA rasprostranjen LPG, ima li ga uopšte, ugrađuje li iko, ima li pumpi s LPG?costacurta wrote:Jesi nam šukno, ono hinjski. Al neka, zaslužili smo.Rugafet wrote:Moram priznati da se pomalo nasladjujem citajuci o cijenama goriva, smijem se kao gargamel sa sigurne udaljenosti...Onaj osjecaj kad ko hadzija za 1.98 $ dobijes skoro 4 litra.
Samo da nam još kažeš koliko daleko putuješ do posla? Koliko auta imaš, 2-3, pošto u ameriKi svaki član porodice ima svoje auto? Koje auto voziš? Neku Toyotu Acvord prilijepljenu za asfalt koju kad prođe pored njega 18whilers ili F350 odnese vjetar, a tek nedoBog kakvog udesa, što implicira da svi vole da voze jača i masivnija auta, što opet implicira da je i potrošnja veća, još ako ti je posao daleko 60-70 milja, uletiš u TRAFIK onda mi reci koliko mjesečno trošiš goriva? Dizel ili benzin? Dizel se samo u kamione sipa, jedino fukara uzima auta sa dizelskim agregatom![]()
Vjerovatno više ima onih za el.auta nego za LPG?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17442 Re: NOVE CIJENE GORIVA
amerikanci se boje plina ,da ne bi odletjeli u vazduhNaslovnica wrote: Koliko je u USA rasprostranjen LPG, ima li ga uopšte, ugrađuje li iko, ima li pumpi s LPG?
Vjerovatno više ima onih za el.auta nego za LPG?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17443 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Evo gledam kod njih benzin oko 0.8$/l, sto dođe oko 1.30KM
Jel ti treba plin
Jel ti treba plin
-
Naslovnica
#17444 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Zašto da ne, ako je značajno jeftiniji u odnosu na benzin (kao što je ovdje).mk ultra wrote:Evo gledam kod njih benzin oko 0.8$/l, sto dođe oko 1.30KM![]()
Jel ti treba plin
Jbga, na nekim stvarima mi nije žao uštediti.
Ali kada vidim da raja štedi na guzici, kupuje 3 kifle i liže poklopac od jogurta, a kupuje po SCC markiranu garderobu i mobitele od dvije milje, e to je dijagnoza.
- muha_sa
#17445 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Naslovnica wrote:Zašto da ne, ako je značajno jeftiniji u odnosu na benzin (kao što je ovdje).mk ultra wrote:Evo gledam kod njih benzin oko 0.8$/l, sto dođe oko 1.30KM![]()
Jel ti treba plin![]()
Ali kada vidim da raja štedi na guzici, kupuje 3 kifle i liže poklopac od jogurta, a kupuje po SCC markiranu garderobu i mobitele od dvije milje, e to je dijagnoza.
jebi se polako
- nepass1
#17446 Re: NOVE CIJENE GORIVA
e jbg, mozda je neko na dijeti, ili bolestan ili sta vec. evo u mene kolegica, svako ubogo jutro kefir i pahuljice, ali svako. sa druge strane dva puta godisnje ljetovanje jednom hr jednom turska, tokom godine par dana u nekom vecem evropskom gradu. ja opet skroz druge prioritete u zivotu imam nisam iz bih izasao od 2015g, ti trece itdNaslovnica wrote:Zašto da ne, ako je značajno jeftiniji u odnosu na benzin (kao što je ovdje).mk ultra wrote:Evo gledam kod njih benzin oko 0.8$/l, sto dođe oko 1.30KM![]()
Jel ti treba plin![]()
- amar1994
#17447 Re: NOVE CIJENE GORIVA
nek je sa srecom napokonRugafet wrote:Moram priznati da se pomalo nasladjujem citajuci o cijenama goriva, smijem se kao gargamel sa sigurne udaljenosti...Onaj osjecaj kad ko hadzija za 1.98 $ dobijes skoro 4 litra.
valjda se snadjes u obecanoj zemlji
-
Naslovnica
#17448 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Naravno da svako ima prioritete, ali svi znamo likove koji voze makinu a toče za cenera, dokupljuju 2KM kredita na ultri i prvo što traže kada sjednu je pass za 'vajf' a kurče se s najnovijim mobitelima. Vjeruj mi da imam poznanika cicija mene bude stid umjesto njih. Ne bi ti taj naručio cheeseburger kada on plaća, lafo ne voli sir, a kada neko drugi plaća, e onda može SVEGA plus sir.nepass1 wrote:e jbg, mozda je neko na dijeti, ili bolestan ili sta vec. evo u mene kolegica, svako ubogo jutro kefir i pahuljice, ali svako. sa druge strane dva puta godisnje ljetovanje jednom hr jednom turska, tokom godine par dana u nekom vecem evropskom gradu. ja opet skroz druge prioritete u zivotu imam nisam iz bih izasao od 2015g, ti trece itdNaslovnica wrote:Zašto da ne, ako je značajno jeftiniji u odnosu na benzin (kao što je ovdje).mk ultra wrote:Evo gledam kod njih benzin oko 0.8$/l, sto dođe oko 1.30KM![]()
Jel ti treba plin![]()
Fuj.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17449 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ima onaj sa foruma, CNG mu ugrađenNaslovnica wrote:Zašto da ne, ako je značajno jeftiniji u odnosu na benzin (kao što je ovdje).mk ultra wrote:Evo gledam kod njih benzin oko 0.8$/l, sto dođe oko 1.30KM![]()
Jel ti treba plin![]()
Treba biti šminka, jer ko zna sta ti kuci jedes, ali kad te vidi u novoj garderobi svake 2 sedmice moze pretpostaviti da je teletina bez kosti
-
Naslovnica
#17450 Re: NOVE CIJENE GORIVA
Ja nikada nisam štedio na svojoj guzici.
Uštediću na gorivu, na garderobi, struji (sve A+ i više, LED rasvjeta), vodi (ne treba mi pun vodokotlić vode za jedan piš...), ali da ljuštrim kokoš povazdan a voda na usta mi ide kada vidim teletinu kod mesara, e zajebi to.
Uštediću na gorivu, na garderobi, struji (sve A+ i više, LED rasvjeta), vodi (ne treba mi pun vodokotlić vode za jedan piš...), ali da ljuštrim kokoš povazdan a voda na usta mi ide kada vidim teletinu kod mesara, e zajebi to.