Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
drug_profi

#17426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by drug_profi »

A kripto ovo ili ono? :D
jastuk1

#17427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by jastuk1 »

-LIBERO- wrote:Na tvoju stranu nece preci sasvim sigurno. I ne moralisi na ovim stvarima kontra NS. Ima stranaka koje imaju sustinske poluge vlasti i odlucivanja. Pa bujrum da te vidimo na tim temama.

Licemjerje koje pokusavas, blijedo, prosipati na ovoj temi samo govori o tebi samom, a nikako o NS. ;-)

Pokazi principijelnost i borbu za moral i pravdu na drugim mjestima. Ovdje se obrusavas rogobatno na stranku koja ima dva poslanika, i totalno limitirane poluge moci po bilo kojem pitanju.
Kritikovao sam NS zato što mislim da bi NS mogla puno bolje. Ostale stranke su svakako izgubljen slučaj, pa se puno ni ne trudim oko ostalih stranki. Zašto se gnjaviti?! A na SDA temi sam kritikovao Mehmedovićevo zadnje obraćanje, tako da nije da samo "kritikujem" NS.

Na kraju krajeva, drugi ovdje daleko konkretnije i bolje kritikuju NS od mene. A ako će moja kritika NS-a djelovati da simpatirezeri NS-a još više zavole ovu stranku, samo bujrum. :thumbup: Ja samo ponavljam ko papagaj da trebaju biti iskreniji i dosljedniji u djelovanju, pa će imati još više simpatizera. Trebaju da bolje "prodaju" ovo što rade. No tad bi morali biti i sveobuhvatniji u djelovanju. Da se okane više ovog šupljeg kripto-komunističkog PR-a kojeg koriste.

Kad bude više iskrenosti, biće manje pseudo, kripto i kvazi nebuloza.
semirizsvemira

#17428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by semirizsvemira »

Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
kluz franjo

#17430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 00:58, edited 1 time in total.
spacek

#17431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by spacek »

...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:37, edited 1 time in total.
Albin Zuhric

#17432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Albin Zuhric »

kluz franjo,

Izborni ciljevi jos uvijek nisu postavljeni, oni ce morati biti rezultat saradnje Izbornog staba i drugih organa NS. To je u NS praksa, kako bi na kraju izbora imali oficijelne ciljeve, a od kojih ce zavisiti da li cemo Dennis kao Predsjednik, i ja kao sef Izbornog staba za ovu godinu, morati ponuditi ostavke ukoliko rezultati ne budu na nivou na kojem smo ocekivali. Vjerovatno se sjecate ostavki Bojana Bajica i Fadila Sere nakon izbornog neuspjeha. Ta vrsta demokratije i preuzimanja odgovornosti je prisutna i danas u NS.

To naravno ne znaci da mi ne razmisljamo aktivno o izbornim ciljevima, kao i cijeloj kampanji. Izborni stab je formiran prije nekih mjesec dana. Ozbiljnost nasih listi, i kapacitet pojedinaca na njima, ce vam pokazati tacno koliko ozbiljno ulazimo u naredne izbore. Prosli lokalni izbori, i period nakon, su nam posluzii da izmjerimo snagu, reorganizujemo se, dalje profesionaliziramo, i stabiliziramo kao stranka nakon losih poteza u kampanji, i poraza 2010 god. Mislim da smo u tome bili veoma uspjesni, i da u naredne izbore ulazimo spremniji nego 2012.

Na vama ce biti da procijenite koliko su dobri kandidati koji ce biti na nasim listama, kao i program sa kojim cemo izaci.

Pozdrav.
semirizsvemira

#17433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by semirizsvemira »

spacek wrote:
semirizsvemira wrote:Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
U potpunosti se slazem s tobom i vjerujem ti 100%
Ali isto tako sam ubjedjen da si ti jedan komad budale koji je aterirao na pogresnu temu koju potkrijepljujem identicnim argumentima i dokazima koje sigurno i ti imas za gore navedenu izjavu!
Kad mi jedan lemur ko ti ovo kaze onda znam da sam u pravu . Hvala na lijepim rijecima .
Da ponovim , ko od Bosnjaka glasa za ovu kvazi stranku nek se ubije za dobrobit covjecanstva i ove drzave
hellue

#17434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by hellue »

Albin Zuhric wrote:kluz franjo,

Izborni ciljevi jos uvijek nisu postavljeni, oni ce morati biti rezultat saradnje Izbornog staba i drugih organa NS. To je u NS praksa, kako bi na kraju izbora imali oficijelne ciljeve, a od kojih ce zavisiti da li cemo Dennis kao Predsjednik, i ja kao sef Izbornog staba za ovu godinu, morati ponuditi ostavke ukoliko rezultati ne budu na nivou na kojem smo ocekivali. Vjerovatno se sjecate ostavki Bojana Bajica i Fadila Sere nakon izbornog neuspjeha. Ta vrsta demokratije i preuzimanja odgovornosti je prisutna i danas u NS.

To naravno ne znaci da mi ne razmisljamo aktivno o izbornim ciljevima, kao i cijeloj kampanji. Izborni stab je formiran prije nekih mjesec dana. Ozbiljnost nasih listi, i kapacitet pojedinaca na njima, ce vam pokazati tacno koliko ozbiljno ulazimo u naredne izbore. Prosli lokalni izbori, i period nakon, su nam posluzii da izmjerimo snagu, reorganizujemo se, dalje profesionaliziramo, i stabiliziramo kao stranka nakon losih poteza u kampanji, i poraza 2010 god. Mislim da smo u tome bili veoma uspjesni, i da u naredne izbore ulazimo spremniji nego 2012.

Na vama ce biti da procijenite koliko su dobri kandidati koji ce biti na nasim listama, kao i program sa kojim cemo izaci.

Pozdrav.
Neka vas izborni slogan bude: "Predjite na nasu stranu", to je vec brend
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#17435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by -LIBERO- »

Pedja, Albine.

Kako ce se NS odrediti prema zahtjevima Plenuma koji su predati na protokol SKS?

Podrska i pokusaj lobiranja za njih?
Djelomicna podrska, i kojih dijelova?
Odbijanje zahtjeva?

Samo konkretno.

Hvala.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#17436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

hellue wrote:
Albin Zuhric wrote:kluz franjo,

Pozdrav.
Neka vas izborni slogan bude: "Predjite na nasu stranu", to je vec brend
prirodniji bi bio "Predjite na našu stvar"
hellue

#17437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by hellue »

prirodniji bi bio "Predjite na našu stvar"
"Jer Nasa stvar je i Vasa stvar"
ultima_palabra

#17438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

semirizsvemira wrote:Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
I sudija nije svirao pet penala za Romu...
Nermin123

#17439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Nermin123 »

Mujice,hellue
Sto prelaziti na nasu stvar kad vam je udobno na njihovoj stvari
JoseMujica

#17440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

pokušavam odrediti kome ulazi :lol:
The BEN10

#17441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by The BEN10 »

JoseMujica wrote:pokušavam odrediti kome ulazi :lol:
Gdje će ti duša, provokatoru - zar nemaš nimalo osjećaja prema umjetničkim dojmovima? :D
dustaban

#17442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by dustaban »

Stvarno bih odsrca zelio da zazivi politicka alternativa, ali nekako ovu Nasu stranku nikako ne mogu da dozivim ozbiljno. To mi nesto lici na nekakav NGO ili nekakvo slicno okupljanje.
Prvi je brate smijesan sam naziv. Cuj "nasa stranka" !? Pa onda ikona te stranke i osnivac, Danis Tanovic, ima sve karakteristike uspjesne dijaspore koja se kurchi... ono kao niko se ovdje nije sjetio da nam treba nesto bolje, modernije, pametnije... iz cipela bih iskocio kad mi ovi pametnjakovici daju savjete tipa; treba zaustaviti korupciju, dovesti sposobne na vlast, razviti ekonomiju...

Kako se toga prije ne sjetismo :-)
ultima_palabra

#17443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu :-) De odvadite malo...
kluz franjo

#17444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by kluz franjo »

Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 00:56, edited 1 time in total.
The BEN10

#17445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by The BEN10 »

ultima_palabra wrote:NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu
Čekaj, a zar NS nema ambiciju da bude nešto više od toga?
ultima_palabra

#17446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by ultima_palabra »

The BEN10 wrote:
ultima_palabra wrote:NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu
Čekaj, a zar NS nema ambiciju da bude nešto više od toga?
Pa vjeruj da nisam baš siguran u to :D

U svakom slučaju, odgovornost bi trebalo procjenjivati prema veličini stranke i učešću u vlasti.
JoseMujica

#17447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

The BEN10 wrote:
JoseMujica wrote:pokušavam odrediti kome ulazi :lol:
Gdje će ti duša, provokatoru - zar nemaš nimalo osjećaja prema umjetničkim dojmovima? :D
ih drug moj kad se naprimaš koliko i ja nema pa nema više đe da stane pun ti bude ovih što bi samo trpali
JoseMujica

#17448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by JoseMujica »

ultima_palabra wrote:NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu :-) De odvadite malo...
haman da su i našli ...prijeki lijek težak tristo milona dolara u kešu, a Neonko je pak zadržao belu smešu

Image
Savjetnik Premijera

#17449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Savjetnik Premijera »

De nam reci po tvom misljenju za koga trebaju glasati Bosnjaci?
Nermin123

#17450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal

Post by Nermin123 »

Mujice
Ne pokusavaj odrediti kome ulazi,usao je i meni i tebi.Ja sam odlucio da mi izadje,Ti izaberi sta ti odgovara,da ti izadje ili da ides po paket u Merhamet
Locked