Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- drug_profi
#17426 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
A kripto ovo ili ono? 
-
jastuk1
#17427 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kritikovao sam NS zato što mislim da bi NS mogla puno bolje. Ostale stranke su svakako izgubljen slučaj, pa se puno ni ne trudim oko ostalih stranki. Zašto se gnjaviti?! A na SDA temi sam kritikovao Mehmedovićevo zadnje obraćanje, tako da nije da samo "kritikujem" NS.-LIBERO- wrote:Na tvoju stranu nece preci sasvim sigurno. I ne moralisi na ovim stvarima kontra NS. Ima stranaka koje imaju sustinske poluge vlasti i odlucivanja. Pa bujrum da te vidimo na tim temama.
Licemjerje koje pokusavas, blijedo, prosipati na ovoj temi samo govori o tebi samom, a nikako o NS.![]()
Pokazi principijelnost i borbu za moral i pravdu na drugim mjestima. Ovdje se obrusavas rogobatno na stranku koja ima dva poslanika, i totalno limitirane poluge moci po bilo kojem pitanju.
Na kraju krajeva, drugi ovdje daleko konkretnije i bolje kritikuju NS od mene. A ako će moja kritika NS-a djelovati da simpatirezeri NS-a još više zavole ovu stranku, samo bujrum.
Kad bude više iskrenosti, biće manje pseudo, kripto i kvazi nebuloza.
-
semirizsvemira
#17428 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
- drug_profi
-
kluz franjo
#17430 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 00:58, edited 1 time in total.
-
spacek
#17431 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
...
Last edited by spacek on 23/04/2016 12:37, edited 1 time in total.
-
Albin Zuhric
#17432 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
kluz franjo,
Izborni ciljevi jos uvijek nisu postavljeni, oni ce morati biti rezultat saradnje Izbornog staba i drugih organa NS. To je u NS praksa, kako bi na kraju izbora imali oficijelne ciljeve, a od kojih ce zavisiti da li cemo Dennis kao Predsjednik, i ja kao sef Izbornog staba za ovu godinu, morati ponuditi ostavke ukoliko rezultati ne budu na nivou na kojem smo ocekivali. Vjerovatno se sjecate ostavki Bojana Bajica i Fadila Sere nakon izbornog neuspjeha. Ta vrsta demokratije i preuzimanja odgovornosti je prisutna i danas u NS.
To naravno ne znaci da mi ne razmisljamo aktivno o izbornim ciljevima, kao i cijeloj kampanji. Izborni stab je formiran prije nekih mjesec dana. Ozbiljnost nasih listi, i kapacitet pojedinaca na njima, ce vam pokazati tacno koliko ozbiljno ulazimo u naredne izbore. Prosli lokalni izbori, i period nakon, su nam posluzii da izmjerimo snagu, reorganizujemo se, dalje profesionaliziramo, i stabiliziramo kao stranka nakon losih poteza u kampanji, i poraza 2010 god. Mislim da smo u tome bili veoma uspjesni, i da u naredne izbore ulazimo spremniji nego 2012.
Na vama ce biti da procijenite koliko su dobri kandidati koji ce biti na nasim listama, kao i program sa kojim cemo izaci.
Pozdrav.
Izborni ciljevi jos uvijek nisu postavljeni, oni ce morati biti rezultat saradnje Izbornog staba i drugih organa NS. To je u NS praksa, kako bi na kraju izbora imali oficijelne ciljeve, a od kojih ce zavisiti da li cemo Dennis kao Predsjednik, i ja kao sef Izbornog staba za ovu godinu, morati ponuditi ostavke ukoliko rezultati ne budu na nivou na kojem smo ocekivali. Vjerovatno se sjecate ostavki Bojana Bajica i Fadila Sere nakon izbornog neuspjeha. Ta vrsta demokratije i preuzimanja odgovornosti je prisutna i danas u NS.
To naravno ne znaci da mi ne razmisljamo aktivno o izbornim ciljevima, kao i cijeloj kampanji. Izborni stab je formiran prije nekih mjesec dana. Ozbiljnost nasih listi, i kapacitet pojedinaca na njima, ce vam pokazati tacno koliko ozbiljno ulazimo u naredne izbore. Prosli lokalni izbori, i period nakon, su nam posluzii da izmjerimo snagu, reorganizujemo se, dalje profesionaliziramo, i stabiliziramo kao stranka nakon losih poteza u kampanji, i poraza 2010 god. Mislim da smo u tome bili veoma uspjesni, i da u naredne izbore ulazimo spremniji nego 2012.
Na vama ce biti da procijenite koliko su dobri kandidati koji ce biti na nasim listama, kao i program sa kojim cemo izaci.
Pozdrav.
-
semirizsvemira
#17433 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Kad mi jedan lemur ko ti ovo kaze onda znam da sam u pravu . Hvala na lijepim rijecima .spacek wrote:U potpunosti se slazem s tobom i vjerujem ti 100%semirizsvemira wrote:Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
Ali isto tako sam ubjedjen da si ti jedan komad budale koji je aterirao na pogresnu temu koju potkrijepljujem identicnim argumentima i dokazima koje sigurno i ti imas za gore navedenu izjavu!
Da ponovim , ko od Bosnjaka glasa za ovu kvazi stranku nek se ubije za dobrobit covjecanstva i ove drzave
-
hellue
#17434 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Neka vas izborni slogan bude: "Predjite na nasu stranu", to je vec brendAlbin Zuhric wrote:kluz franjo,
Pozdrav.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#17435 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja, Albine.
Kako ce se NS odrediti prema zahtjevima Plenuma koji su predati na protokol SKS?
Podrska i pokusaj lobiranja za njih?
Djelomicna podrska, i kojih dijelova?
Odbijanje zahtjeva?
Samo konkretno.
Hvala.
Kako ce se NS odrediti prema zahtjevima Plenuma koji su predati na protokol SKS?
Podrska i pokusaj lobiranja za njih?
Djelomicna podrska, i kojih dijelova?
Odbijanje zahtjeva?
Samo konkretno.
Hvala.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#17436 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
prirodniji bi bio "Predjite na našu stvar"hellue wrote:Neka vas izborni slogan bude: "Predjite na nasu stranu", to je vec brendAlbin Zuhric wrote:kluz franjo,
Pozdrav.
-
hellue
#17437 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
"Jer Nasa stvar je i Vasa stvar"prirodniji bi bio "Predjite na našu stvar"
- ultima_palabra
#17438 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
I sudija nije svirao pet penala za Romu...semirizsvemira wrote:Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
-
Nermin123
#17439 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Mujice,hellue
Sto prelaziti na nasu stvar kad vam je udobno na njihovoj stvari
Sto prelaziti na nasu stvar kad vam je udobno na njihovoj stvari
- JoseMujica
#17440 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
pokušavam odrediti kome ulazi 
-
The BEN10
#17441 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Gdje će ti duša, provokatoru - zar nemaš nimalo osjećaja prema umjetničkim dojmovima?JoseMujica wrote:pokušavam odrediti kome ulazi
- dustaban
#17442 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Stvarno bih odsrca zelio da zazivi politicka alternativa, ali nekako ovu Nasu stranku nikako ne mogu da dozivim ozbiljno. To mi nesto lici na nekakav NGO ili nekakvo slicno okupljanje.
Prvi je brate smijesan sam naziv. Cuj "nasa stranka" !? Pa onda ikona te stranke i osnivac, Danis Tanovic, ima sve karakteristike uspjesne dijaspore koja se kurchi... ono kao niko se ovdje nije sjetio da nam treba nesto bolje, modernije, pametnije... iz cipela bih iskocio kad mi ovi pametnjakovici daju savjete tipa; treba zaustaviti korupciju, dovesti sposobne na vlast, razviti ekonomiju...
Kako se toga prije ne sjetismo
Prvi je brate smijesan sam naziv. Cuj "nasa stranka" !? Pa onda ikona te stranke i osnivac, Danis Tanovic, ima sve karakteristike uspjesne dijaspore koja se kurchi... ono kao niko se ovdje nije sjetio da nam treba nesto bolje, modernije, pametnije... iz cipela bih iskocio kad mi ovi pametnjakovici daju savjete tipa; treba zaustaviti korupciju, dovesti sposobne na vlast, razviti ekonomiju...
Kako se toga prije ne sjetismo
- ultima_palabra
#17443 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu
De odvadite malo...
-
kluz franjo
#17444 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 00:56, edited 1 time in total.
-
The BEN10
#17445 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Čekaj, a zar NS nema ambiciju da bude nešto više od toga?ultima_palabra wrote:NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu
- ultima_palabra
#17446 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pa vjeruj da nisam baš siguran u toThe BEN10 wrote:Čekaj, a zar NS nema ambiciju da bude nešto više od toga?ultima_palabra wrote:NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonu
U svakom slučaju, odgovornost bi trebalo procjenjivati prema veličini stranke i učešću u vlasti.
- JoseMujica
#17447 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
ih drug moj kad se naprimaš koliko i ja nema pa nema više đe da stane pun ti bude ovih što bi samo trpaliThe BEN10 wrote:Gdje će ti duša, provokatoru - zar nemaš nimalo osjećaja prema umjetničkim dojmovima?JoseMujica wrote:pokušavam odrediti kome ulazi
- JoseMujica
#17448 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
haman da su i našli ...prijeki lijek težak tristo milona dolara u kešu, a Neonko je pak zadržao belu smešuultima_palabra wrote:NS ima puno falinki, ali i pojedinci se preseravaju... očekuje se od njih da nađu lijek za sidu i rak, sa dva poslanika u kantonuDe odvadite malo...
-
Savjetnik Premijera
#17449 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
semirizsvemira wrote:Ko glasa za NS stvarno pojma nema sa politkom . To je agentura SPS-a u BiH . Dragi Bosnjaci ovu podvalu od stranke izbjegajite u svakom slucaju
De nam reci po tvom misljenju za koga trebaju glasati Bosnjaci?
-
Nermin123
#17450 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Mujice
Ne pokusavaj odrediti kome ulazi,usao je i meni i tebi.Ja sam odlucio da mi izadje,Ti izaberi sta ti odgovara,da ti izadje ili da ides po paket u Merhamet
Ne pokusavaj odrediti kome ulazi,usao je i meni i tebi.Ja sam odlucio da mi izadje,Ti izaberi sta ti odgovara,da ti izadje ili da ides po paket u Merhamet