hakazvaka wrote:meni je 5S neuporedivo bolje kvalitete od 6 i 6S...
Meni se 5S gulio sa strane nenormalno... Znog toga sam ga se i rijesio.
Moderator: Benq
hakazvaka wrote:meni je 5S neuporedivo bolje kvalitete od 6 i 6S...
Po cemu?hakazvaka wrote:meni je 5S neuporedivo bolje kvalitete od 6 i 6S...
koji iOS je, 9.3 je imao problema sa aktivacijom, jest da su ispravili to, al opet da nije ostao taj "zahvacen"Quaresma wrote:pa garancija od applea vrijedi godinu dana, a telefon je kupljen kad je izasao, a od univerzalnog valjda dvije godine?
uglavnom, nakon restorea ista stvar, pokušali i sa mtel karticom, ne pomaze, sutra ce odnijeti u univerzalno i vidjece kako ce dalje
cudan problem fakat
gledao preko strance ios basics, telefon mu je bio otkljucan do oktobra prosle godine, pise da je sad zakljucan na madjarskom vodafoneuCurve wrote:koji iOS je, 9.3 je imao problema sa aktivacijom, jest da su ispravili to, al opet da nije ostao taj "zahvacen"Quaresma wrote:pa garancija od applea vrijedi godinu dana, a telefon je kupljen kad je izasao, a od univerzalnog valjda dvije godine?
uglavnom, nakon restorea ista stvar, pokušali i sa mtel karticom, ne pomaze, sutra ce odnijeti u univerzalno i vidjece kako ce dalje
cudan problem fakat
Ne samo kod njih, nego i ostale piljare treba izbjegavati. Znam, razlika od dvije tri stoje u cijeni raju pokoleba i onda se desi nešto poput ovog navedenog problema.febo_acm wrote:Ne kupovati kod njih nista... Stara kineska poslovica
Nek nosi u univerzalno i nek se oni bakću sa tim problemomQuaresma wrote:Curve wrote:gledao preko strance ios basics, telefon mu je bio otkljucan do oktobra prosle godine, pise da je sad zakljucan na madjarskom vodafoneuQuaresma wrote:pa garancija od applea vrijedi godinu dana, a telefon je kupljen kad je izasao, a od univerzalnog valjda dvije godine?
cudan problem fakat
zar je moguce to, da telefon bude privremeno otkljucan i da se zakljuca nakon nekog vremena? ovi iz univerzalnog su mu prodali kao sim free.
a prekjučer zvao apple support, i rekli mu da je telefon otkljucan, ovde nesto nije dobro.
Meni je bas super kvalitetan , ne kontamPirija wrote:samo mi nisu jasni ovi sto govore da je kod 6s vidljiva kvaliteta izrade..
po meni najlosiji iphone do sada
home dugme zvuci ko da je kineski telefon
vibracija ko napad epilepsije da je dobio
vidljivsto na suncu do sad najlosija...
kad ga skopcam kablom u autu pocne da krci poslije pola sata....
pretiho kad preko bluetootha slusam muziku....
ne znam sa cime vi poredite al ovo je do sad najlosiji iphone po kvaliteti izradi....
Pa dobro eto dobices novi telefon. Ispali su fer.adincebic wrote:Ja sam taj za koga je @quaresma postavio pitanje. Dakle danas sam bio kod njih i daće mi novi telefon.
Uradio sam IMEI check i vidio sam da je telefon bio otključan do 17. Oktobra prošle godine. Ni meni nije bilo jasno da se telefon može ponovo zaključat, al svaki carrier ima svoju activation policy tako da izgleda može. Kažu oni kao da im je ta kompletna narudžba takva i da nisam priv sa tim problemom, kao dobavljač ih zezno.
Meni to sve liči da oni nelegalno stiču robu pa to tuše raji, al et ko ih hebe.
Kao što rekoste, ne kupovat ništa kod govana!!!
instaliraj itunes na pc i onda skini sve te aplikacije na pc preko itunes ( viber, whatsapp messenger facebook etc). Kad ih skines, onda idi na appstore preko iphonea i moci ces da skines last compatible version za 3gs (ios 6.1.6.)dinao wrote:Zna li neko jel postoji nacin da instaliram viber na 3gs, iOS 6.1.6 ?? Ne moze ni skype, google i mnoge druge..
Od 3G-a sam imao sve i jedan. Kvalitetnijeg nije bilo. Mada mi je 5S dizajnom bio najbolji.Pirija wrote:ja ga poredim sa prijasnjim iphone-ima
scim ga vi poredite ?
Imao sam 4s i ljepši mi je od iphonea koji trenutno imam.Pirija wrote:4s je meni bio najbolji i najljepsi iphone