UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rovac13

#17426 Re: UEFA Champions League

Post by rovac13 »

Tito_i_Partija wrote:Ljudino, govori to da je sudjenje u korist drugih sporadicno, dok je sudjenje u korist Reala nesto sto se ponavlja iz utakmice u utakmicu.
Jel trebamo onda svi nastavit kopat po proslosti kome je sve sudjenje pomoglo.
Svi su oni isti.
Nista bajern nije bolji po tom pitanju od reala,ili barcelona juve itd .
Tito_i_Partija

#17428 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

Nema potrebe kopat' po proslosti. Svaka Realova utakmica je novo izdanje sudijskog guranja. :)
Tito_i_Partija

#17429 Re: UEFA Champions League

Post by Tito_i_Partija »

Jesu li ponijeli cekice? :-D
B6Redhell

#17430 Re: UEFA Champions League

Post by B6Redhell »

ovaj tito se nece moci oporaviti do nove godine..
rovac13

#17431 Re: UEFA Champions League

Post by rovac13 »

Tito_i_Partija wrote:Nema potrebe kopat' po proslosti. Svaka Realova utakmica je novo izdanje sudijskog guranja. :)
Nista onda najbolje da se smijete jedni drugima kad vasi prodju bolje.
Kao sto je uprava bajerna se sprdala kad su pokrali juventus :D
Leopard_SA

#17432 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

rovac13 wrote:
Tito_i_Partija wrote:Ljudino, govori to da je sudjenje u korist drugih sporadicno, dok je sudjenje u korist Reala nesto sto se ponavlja iz utakmice u utakmicu.
Svi su oni isti.
Kako mozes napisati da Bayern krade ko Real. Svake godine bude nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka kada Real igra i svaki put te odluke budu u korist Reala. Kako se nikada ne desi da u knock out fazi Lige prvaka Real ne bude ostecen vec samo klubovi protiv kojih Real igra?
super_bayern

#17433 Re: UEFA Champions League

Post by super_bayern »

super_bayern wrote:"navijači" reala su na ovoj temi ili trolovi ili uglavnom nemaju ništa pozitivno/konstruktivno da kažu o klubu za koji Zavijaju.
Treba imati muda pa sebi to priznati. Bayern je za onu ciganiju gospodski klub po pitanju politike kluba, koji oni možda nekad stignu, ko zna, čuda se dešavaju.
Dobar detalj sinoć nakon prvog gola, Marcelo već u trećoj minuti gleda kako će odugovlačiti utakmicu da im ne uvale još tri komada, eto to vam je "klub".
mO k3 wrote:@super bayern

Hahhahajjajajaj hahhahahaj
Vic godine gospodski klub .....
Kao što rekoh, ništa konstruktivno... drži se ti politike.

Nejse, nadam se da Liverpool ovo osvaja na kraju, ako ima ikakve pravde. I kad Salah na kraju na sedždu padne i ja ću zajedno s njim 8-)
Leopard_SA

#17434 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

rovac13 wrote:
Tito_i_Partija wrote:Nema potrebe kopat' po proslosti. Svaka Realova utakmica je novo izdanje sudijskog guranja. :)
Znaci jedna situacija gdje je sudijska greska isla ukorist Bayerna i to je odmah isto kao dugogodisnje namjestanje Realu?
noviclan

#17435 Re: UEFA Champions League

Post by noviclan »

Image

super_bayern

#17436 Re: UEFA Champions League

Post by super_bayern »

Leopard_SA wrote:
rovac13 wrote:
Znaci jedna situacija gdje je sudijska greska isla ukorist Bayerna i to je odmah isto kao dugogodisnje namjestanje Realu?
Ma pusti ba, pokrasti Juventus je kosmička pravda, to je samo zapalo Bayern u tom trenutku.
xoklix

#17438 Re: UEFA Champions League

Post by xoklix »

Leopard_SA wrote:
rovac13 wrote:
Svi su oni isti.
Kako mozes napisati da Bayern krade ko Real. Svake godine bude nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka kada Real igra i svaki put te odluke budu u korist Reala. Kako se nikada ne desi da u knock out fazi Lige prvaka Real ne bude ostecen vec samo klubovi protiv kojih Real igra?
Nepostojeci penal u Minhenu kad ga Vidal zapuc’o nebo pod oblake,autogol Ramosa u revansu kojem je prethodio ofsajd, crveni za Vidala.
Ove godine Iscu ponisten cist gol protiv Juventusa.
Sve su to greske koje su isle na stetu Reala.
Leopard_SA

#17439 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

super_bayern wrote:
Leopard_SA wrote:
rovac13 wrote: Nista onda najbolje da se smijete jedni drugima kad vasi prodju bolje.
Ma pusti ba, pokrasti Juventus je kosmička pravda, to je samo zapalo Bayern u tom trenutku.
Juventus je manje uspjesna verzija Reala. Koliko Real krade u Ligi prvaka, toliko Juventus krade u prvenstvu Italije.
Neko me ranije pitao kako mogu voljeti Bayern?
Pa volim ih jer su gospodski klub. Ne osvajaju titule uz pomoc sudija. Ne placaju ogromne odstete za igrace(platiti za igraca preko 70-80 miliona eura je previse), a i dalje imaju jedan od najboljih timova. Ne znam sta vise reci osim MiaSanMia.
rovac13

#17440 Re: UEFA Champions League

Post by rovac13 »

Nije meni zao kad izmedju velikih klubova jedan bude ostecen.
Svi su oni isti.Danas placu sutra se smiju.

Meni je zao manjih klubova koji vjecito budu osteceni u korist bajerna reala barcelone juventusa.....

A vama izgleda nema pomoci.
Vi cete ovako nastavit u nedogled.
mO k3

#17441 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

super_bayern wrote:
super_bayern wrote:"navijači" reala su na ovoj temi ili trolovi ili uglavnom nemaju ništa pozitivno/konstruktivno da kažu o klubu za koji Zavijaju.
Treba imati muda pa sebi to priznati. Bayern je za onu ciganiju gospodski klub po pitanju politike kluba, koji oni možda nekad stignu, ko zna, čuda se dešavaju.
Dobar detalj sinoć nakon prvog gola, Marcelo već u trećoj minuti gleda kako će odugovlačiti utakmicu da im ne uvale još tri komada, eto to vam je "klub".
mO k3 wrote:@super bayern

Hahhahajjajajaj hahhahahaj
Vic godine gospodski klub .....
Kao što rekoh, ništa konstruktivno... drži se ti politike.

Nejse, nadam se da Liverpool ovo osvaja na kraju, ako ima ikakve pravde. I kad Salah na kraju na sedždu padne i ja ću zajedno s njim 8-)
Preskočio si post uvez predsjednika Bayerna kao kriminalca :)
zomri

#17442 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

Roma sa 4 pozadi :lol:
Lijepi strah!
Leopard_SA

#17443 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

xoklix wrote:
Leopard_SA wrote: Kako mozes napisati da Bayern krade ko Real. Svake godine bude nekoliko diskutabilnih sudijskih odluka kada Real igra i svaki put te odluke budu u korist Reala. Kako se nikada ne desi da u knock out fazi Lige prvaka Real ne bude ostecen vec samo klubovi protiv kojih Real igra?
Nepostojeci penal u Minhenu kad ga Vidal zapuc’o nebo pod oblake,autogol Ramosa u revansu kojem je prethodio ofsajd, crveni za Vidala.
Ove godine Iscu ponisten cist gol protiv Juventusa.
Sve su to greske koje su isle na stetu Reala.
1. Nemam sta reci. Penal je bio, ali nije uticao na mec jer je Vidal promasio
2. Kod autogola Ramosa igrac Bayerna nije dotqkao loptu, znaci ofsajda nije bilo.
3. Vidal je dobio crveni karton za potpuno cist start. I Casemiro je trebao dobiti crveni karton, ali nije. Bayern je tu ostecen
4. Sto se Iscovog gola tice, slike koje sam vidio nisu prikazivale polozaj Isca u trenutku kada lopta ide prema njemu tako da ne mogu nista reci.
5. U proslogodisnjem mecu Rela i Bayerna, Real je dva gola dao iz ofsajda. Ne jedan nego 2 gola. Mislim da je tu sva prica suvisna
rovac13

#17444 Re: UEFA Champions League

Post by rovac13 »

Leopard_SA wrote: Neko me ranije pitao kako mogu voljeti Bayern?
Pa volim ih jer su gospodski klub. Ne osvajaju titule uz pomoc sudija. Ne placaju ogromne odstete za igrace(platiti za igraca preko 70-80 miliona eura je previse), a i dalje imaju jedan od najboljih timova. Ne znam sta vise reci osim MiaSanMia.
:D :D :D :D :D

Ne volim real zbog tih cifri.
Ali ne volim ni bajern zbog istog sranja.

Pojavi se levandovski u dortmundu oni ga pokupe,pojavi se getze opet isto,humels opet isto .
I sta se desi.....onda nemaju pravu konkurenciju u bundesligi cijelu godinu......i onda dodju u ligu sampiona valjda nespremni il sta :D

Ja sam bio ubijedjen da ce ovaj put bajern proci.
Ali realno i nisu za finala.
Onaj golman nije ni za prve kantonalne lige.

U svakom slucaju liverpool osvaja ovaj put :D
AmiĐa_Idriz

#17445 Re: UEFA Champions League

Post by AmiĐa_Idriz »

zomri wrote:Roma sa 4 pozadi :lol:
Lijepi strah!
Dal će gađati Džeku i Šika? :zoka:
Leopard_SA

#17446 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

rovac13 wrote:Nije meni zao kad izmedju velikih klubova jedan bude ostecen.

Meni je zao manjih klubova koji vjecito budu osteceni u korist bajerna reala barcelone juventusa.....

Bayern je nedavno pobijedio Borussiju Dortmund 6-0. Ako je najjaceg protivnika u prvenstvu tako lahko savladao, ne vidim razlog da im sudije pomazu protiv slabijih klubova. A i sigurno gotovo 20 bodova orednosti je zbog sudija?
veella

#17447 Re: UEFA Champions League

Post by veella »

rovac13 wrote:Nije meni zao kad izmedju velikih klubova jedan bude ostecen.

:thumbup:
Leopard_SA

#17448 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

rovac13 wrote:
Leopard_SA wrote: Neko me ranije pitao kako mogu voljeti Bayern?
:D :D :D :D :D

Ne volim real zbog tih cifri.
Ali ne volim ni bajern zbog istog sranja.

Pojavi se levandovski u dortmundu oni ga pokupe,pojavi se getze opet isto,humels opet isto .
I sta se desi.....onda nemaju pravu konkurenciju u bundesligi cijelu godinu......i onda dodju u ligu sampiona valjda nespremni il sta :D

Ja sam bio ubijedjen da ce ovaj put bajern proci.
Ali realno i nisu za finala.
Onaj golman nije ni za prve kantonalne lige.

U svakom slucaju liverpool osvaja ovaj put :D
Pa vidi, niko Lewandovskog nije tjerao da predje u Bayern. Naravno, Bayern kupi bolje igrace iz Bundeslige i onda jake utakmice igra samo pred kraj sezone u Ligi prvaka. Ali svaki bi se klub ponasao isto na Bayernovom mjestu.

Bayern je bio bolji u ovom dvomecu iako je falilo 4-5 prvotimaca. Bayern je i pored nedosudjenog penala promasio previse prilika tako da je jedan dio krivice njihov.

Ja se nadam da ce Liverpool osvojiti. Do sada su pokazali najvise.
rovac13

#17449 Re: UEFA Champions League

Post by rovac13 »

Leopard_SA wrote:U proslogodisnjem mecu Rela i Bayerna, Real je dva gola dao iz ofsajda.
Evo u jednom se slazem s tobom.
Cist ofsajd ko suza.

Ali iz nekog razloga uefa ne dozvoljava kamere i ispravljanje gresaka :-D

Zamislite sebe kao linijskog sudiju.
20 igraca se gura naprijed nazad,jedni utrcavaju,drugi istrcavaju,treci se vuku,cetvrti simuliraju nesto,peti ubacuje loptu a ti kao sudija u onom momentu kad je onaj peti uputio loptu prema naprijed moras savrseno i precizno vidjet ko je gdje bio,ko je faulirao,ko je simulirao......gluho bilo.
veella

#17450 Re: UEFA Champions League

Post by veella »

WC Bauern je sevap pokrasti :thumbup:
Sve titule u bundesligi su osvojili uz pomoc sudija :thumbup:
Post Reply