FORZA JUVE!!!

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Druze, bio je uzasan i pogrijesio je sve sto je mogao, milion lopti je izgubio.skafiskafsnjak wrote:Pa ja tako mislim . Nije gubio lopte, dosta i cuvao ... sto nije cuvao , dijelio je dalje i to je to .House wrote:solidan?!!!
Uostalom, sama cinjenica da ga mijenja na kraju ti govori ti da je dobro odradio ono sto mu se zadalo .
hvalaskenderija04 wrote:Svaka cast, sve najbolje u polufinalu
Buffon Bonucci Chiellini - da su Gadafija čuvali bio bi još na vlasti.
relativno84 wrote:Buffon Bonucci Chiellini - da su Gadafija čuvali bio bi još na vlasti.
Ko je to Talijanima uvalio 4 golainsaneinthebrain wrote:svaka čast momcima, nisam ocekivao da mogu proci barcu. al takticki obje utakmice odigrane savrseno![]()
za ovu godinu dosta uradjeno
znaci sljedece sezone prije zeljo sloboda da ocekujem gajbusumirprimus wrote:pih, ajde de..a kako ces mi ti dostavit tu gajbu zivota ti???spree wrote:meni gajba taman
I am Happy wrote:A mogla bi ga i ona budala ujesti![]()
Jest mi drago sto je Vidal glavni krivac za ispadnje Bayernaeto mu Bayer i osvajanje Lige Prvaka

Kakva sjajna karikatura! Briljantno! Gledajuci u stopere Juvea, trebalo mi je malkice da razaznam ko je ulov, ali zubi najvece ajkule su sve rekli!relativno84 wrote: