Krste, jel' se veceras navija za kolijevku fudbala ili za Midinog malog?Velkoski wrote:Nije ovo prvi put Čakiru da griješi u korist Reala
UEFA Champions League
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#17401 Re: UEFA Champions League
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17402 Re: UEFA Champions League
evo ne mogu da odlučim na šta da se okladim, to će biti presudno... 
- rovac13
#17403 Re: UEFA Champions League
Kako neko moze voljeti bajernLeopard_SA wrote:jedina dva kluba koja volim su Sarajevo i Bayern. Moj prethodni post se odnosio na to kako neko moze navijati za klub koji unistava fudbal i koji vecinu trifeja osvaja uz pomoc sudija.

Morata im dao regularan gol,sudija ga ponistio.
Na osnovu toga bajern ipak stigao u produzetke i prosao dalje.
Juventus se zalio na sudjenje....... iz bajerna im porucili "da su prevelik klub da bi se zalili na sudjenje"
Inace dosadni ste vise sa teorijama zavjere.
Kad vas tim pobjedjuje zbog greske sudije onda se omaklo,a kad izgubite radi greske onda je teorija zavjere,placen sudija.
- pizarro
#17405 Re: UEFA Champions League
ratonessss
- Logovan
#17406 Re: UEFA Champions League
Večeras još bolja tekma.
Mlatnut će ih Englezi opet.
Mlatnut će ih Englezi opet.
- Partijaner
#17407 Re: UEFA Champions League
Ratos Locospizarro wrote:ratonessss
- B6Redhell
#17408 Re: UEFA Champions League
@rovac13
Legenda svaka cast.
Ne gase se evo vec neko vrijeme.
Svaka cast za post ...
Legenda svaka cast.
Ne gase se evo vec neko vrijeme.
Svaka cast za post ...
- leškarenje
#17409 Re: UEFA Champions League
E cuj svaka cast za post
pa sve ovo sto je napsiao se odnosi na halase iz madrida od prve pa do proslogodisnej titule....sve ijedna kontroverzna jbt
al sta kaze,svaka cast 
- B6Redhell
#17410 Re: UEFA Champions League
Lesko meni se cini da su te prosle sedmice neki provalili ovdje. Pa si se ukakio bioleškarenje wrote:E cuj svaka cast za post![]()
![]()
pa sve ovo sto je napsiao se odnosi na halase iz madrida od prve pa do proslogodisnej titule....sve ijedna kontroverzna jbt
al sta kaze,svaka cast
Ne postiraj svasta da ne dodje do kakenja opet..
- leškarenje
#17411 Re: UEFA Champions League
Sta bolan....o kakvim provalama,mislis identiet jelB6Redhell wrote:Lesko meni se cini da su te prosle sedmice neki provalili ovdje. Pa si se ukakio bioleškarenje wrote:E cuj svaka cast za post![]()
![]()
al sta kaze,svaka cast
Ne postiraj svasta da ne dodje do kakenja opet..![]()
![]()
- B6Redhell
#17412 Re: UEFA Champions League
Meni se cini da su te dobro provalili 
- Tito_i_Partija
#17413 Re: UEFA Champions League
rovac13 wrote:Kako neko moze voljeti bajernLeopard_SA wrote:jedina dva kluba koja volim su Sarajevo i Bayern. Moj prethodni post se odnosio na to kako neko moze navijati za klub koji unistava fudbal i koji vecinu trifeja osvaja uz pomoc sudija.![]()
Juventus se zalio na sudjenje....... iz bajerna im porucili "da su prevelik klub da bi se zalili na sudjenje"
![]()
![]()
![]()
Kad vas tim pobjedjuje zbog greske sudije onda se omaklo,a kad izgubite radi greske onda je teorija zavjere,placen sudija.
- leškarenje
#17414 Re: UEFA Champions League
Hazime imamo bingoB6Redhell wrote:Meni se cini da su te dobro provalili
- veella
#17415 Re: UEFA Champions League
Veliko hvala za ovaj postrovac13 wrote:Kako neko moze voljeti bajernLeopard_SA wrote:jedina dva kluba koja volim su Sarajevo i Bayern. Moj prethodni post se odnosio na to kako neko moze navijati za klub koji unistava fudbal i koji vecinu trifeja osvaja uz pomoc sudija.![]()
![]()
![]()
![]()
Govnari osvajaju bundesligu godinama na supacki nacin, a kad dobiju po guzici onda ofo ono.... Deutscher Rekordmeister
- leškarenje
#17416 Re: UEFA Champions League
Dje si vellaa .....1.15 na Bajern
,pa jel te sramota,veca kvota protiv Frajburga bude 
- veella
#17417 Re: UEFA Champions League
Opravdanoleškarenje wrote:Dje si vellaa .....1.15 na Bajern,pa jel te sramota,veca kvota protiv Frajburga bude
BVB igra tako da bi ga svaki tim iz regionalne lige razbucao
Da se ja pitam BVB bi izbacio u 3. ligu, a Köln ostavio u 1.
- veella
#17418 Re: UEFA Champions League
Veceras Kloppo
Covjek koji zna svoj posao
Legenda
Covjek koji zna svoj posao
Legenda
- MyTao
#17419 Re: UEFA Champions League
Ma hajd... gotovo je.
Greske se desavaju... ali svake godine prica se samo o greska u korist Real Madrida. Jos mi nije niko pronasao primjer gdje je Real Madrid ispao iz takmicenja zbog sudijske greske... dok za svaki drugi veliki tim se moze pronaci.
Iskreno, gledao sam tekmu i Liverpool (u slucaju da prodju dalje veceras) bi trebao pojesti ovaj spori Real Madrid, samo ako prodju dalje, i ne bude jos vise povreda. Ali u fudbalu se nista ne zna, Real je ipak daleko iskusniji i to ce vjerovatno biti odlucujuci faktor. Jedan crveni karton za Liverpool, neki sretni gol Madrida i sve je gotovo. a ona govna ce raditi sve da isprovociraju i odglume protiv vrlo nezrele i neiskusne ekipe kao sto je Liverpool. Sjetite se samo prosle godine i Ramosa kada je odglumio za crveni protiv Juventusa. Najprljaviji tim, sa dajverima, divama, provokatorima, razbijacima... sve imaju.
Greske se desavaju... ali svake godine prica se samo o greska u korist Real Madrida. Jos mi nije niko pronasao primjer gdje je Real Madrid ispao iz takmicenja zbog sudijske greske... dok za svaki drugi veliki tim se moze pronaci.
Iskreno, gledao sam tekmu i Liverpool (u slucaju da prodju dalje veceras) bi trebao pojesti ovaj spori Real Madrid, samo ako prodju dalje, i ne bude jos vise povreda. Ali u fudbalu se nista ne zna, Real je ipak daleko iskusniji i to ce vjerovatno biti odlucujuci faktor. Jedan crveni karton za Liverpool, neki sretni gol Madrida i sve je gotovo. a ona govna ce raditi sve da isprovociraju i odglume protiv vrlo nezrele i neiskusne ekipe kao sto je Liverpool. Sjetite se samo prosle godine i Ramosa kada je odglumio za crveni protiv Juventusa. Najprljaviji tim, sa dajverima, divama, provokatorima, razbijacima... sve imaju.
-
Labirint
#17420 Re: UEFA Champions League
Neki link za vecerasnju utakmicu?? Unaprijed hvala 
- rovac13
#17421 Re: UEFA Champions League
Ljudino ne kontam zasto si mene citirao pa stavio ovaj videoTito_i_Partija wrote:
Jel to ponistava sudjenje u korist bajerna.
Ronaldo u ofsajdu ......i sta nam to govori .
- Tito_i_Partija
#17422 Re: UEFA Champions League
Ljudino, govori to da je sudjenje u korist drugih sporadicno, dok je sudjenje u korist Reala nesto sto se ponavlja iz utakmice u utakmicu.
- sve_ovo_ja
#17423 Re: UEFA Champions League
Btw na temu, danas sam pričao sa nekoliko ljudi koji redovno prate i idu na utakmice Bayerna, i kada spomenem suđenje svi su rekli da nema smisla sudije spominjati jer su sami krivi za ispadanje. 2 poklonjena gola prelako i par profulanih zicera...al' da mrze Real, mrze kao i sav normalan svijet 
- rovac13
#17424 Re: UEFA Champions League
Treba li nastavit

Bajernov igrac dodaje loptu glavom za Klosea sa brojem 18 ,koji se nalazi u ofsajdu ne manje od 2-3 metra
Klose pogadja,gol priznat.
Prva 2:1 za bajern druga 3:2 za fiorentinu.
Prosao bajern zbog gola vise u gostima.
Toliko pricate o marcelu,o kupljenoj utakmici od strane reala,o namjernoj lakrdiji a cak i na ovoj slici je tesko vidjet da li je lik bio unutra ili van,jer se radi o centimetrima i o milisekundama,a nije vam smetalo kad bajern prodje dalje iz ofsajda 3 metra

Jedini krivac za mene je uefa koja ne dozvoljava da se sudi pomoci tehnike kamera usporenih snimaka.
Tad bi malo sta moglo promaci.
Bilo ko da prodje dalje zbog greske suca je krivo i pogresno.
Ali svima se to desava.
A vama tesko pada samo kad vasi izvuku deblji kraj.
Ovako se dzaba mlati prazna slama.
Bajernovci blate real,juventusovci blate bajern,interovci blate juve i tako u krug......da ne pricam o barceloni i njihovim penalima

Bajernov igrac dodaje loptu glavom za Klosea sa brojem 18 ,koji se nalazi u ofsajdu ne manje od 2-3 metra
Klose pogadja,gol priznat.
Prva 2:1 za bajern druga 3:2 za fiorentinu.
Prosao bajern zbog gola vise u gostima.
Toliko pricate o marcelu,o kupljenoj utakmici od strane reala,o namjernoj lakrdiji a cak i na ovoj slici je tesko vidjet da li je lik bio unutra ili van,jer se radi o centimetrima i o milisekundama,a nije vam smetalo kad bajern prodje dalje iz ofsajda 3 metra

Jedini krivac za mene je uefa koja ne dozvoljava da se sudi pomoci tehnike kamera usporenih snimaka.
Tad bi malo sta moglo promaci.
Bilo ko da prodje dalje zbog greske suca je krivo i pogresno.
Ali svima se to desava.
A vama tesko pada samo kad vasi izvuku deblji kraj.
Ovako se dzaba mlati prazna slama.
Bajernovci blate real,juventusovci blate bajern,interovci blate juve i tako u krug......da ne pricam o barceloni i njihovim penalima
- B6Redhell
#17425 Re: UEFA Champions League
a sto mrze...??sve_ovo_ja wrote:Btw na temu, danas sam pričao sa nekoliko ljudi koji redovno prate i idu na utakmice Bayerna, i kada spomenem suđenje svi su rekli da nema smisla sudije spominjati jer su sami krivi za ispadanje. 2 poklonjena gola prelako i par profulanih zicera...al' da mrze Real, mrze kao i sav normalan svijet