Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne smeta meni sto je Arya ubila NK-a, nego sto nisu dali priliku da Jon i NK ukrste maceve.
Jedan kratki dvoboj, bez pobjednika, gdje NK (il nakon sto mu dosadi, il nakon sto procijeni da je Jon preopasan za duela) odjednom podigne mrtve i produzi dalje prema Brannu.
Ovako Jon bi nekako beskoristan, nit je ubio NK-a, nit onog undead zmaja. Kad' vec pokusavate napraviti fanservice...
Idemedosumom wrote:Ne smeta meni sto je Arya ubila NK-a, nego sto nisu dali priliku da Jon i NK ukrste maceve.
Jedan kratki dvoboj, bez pobjednika, gdje NK (il nakon sto mu dosadi, il nakon sto procijeni da je Jon preopasan za duela) odjednom podigne mrtve i produzi dalje prema Brannu.
Ovako Jon bi nekako beskoristan, nit je ubio NK-a, nit onog undead zmaja. Kad' vec pokusavate napraviti fanservice...
pici wrote:sto se tice daljeg tijeka dogadjaja, moguce je da Dario doplovi sa drugim sinovima i jos hiljadama ljudi koji su spremni da pomognu Dany da bi se vratio ko neki balans vojni poslije gubljenja Dothrakija i Neokaljanih... ova cetvrta ce biti rekapitulacija dogadaja iz trece epizode i spaljivanje mrtvih itd... moguce da se sad Bronn pojavi i da krene da rokne dvojicu burazera... jeBote sve je moguce... s Jonom i Dany je sve vec istroseno nema Azor Ahaia, dvoje posljednjih Targerijana i sad ce biti oko njihovog porodica je komplikovana sto reKnu Sansa
pici, mislis li da ce ono polovce moci podmiriti Sansu?
Eno ga ko Tyrion...
pa bogami i Sansa je zapaljena za patuljka... vidim i u stvarnom zivotu udala se za lika do prsa joj
Idemedosumom wrote:Ne smeta meni sto je Arya ubila NK-a, nego sto nisu dali priliku da Jon i NK ukrste maceve.
Ali zato se izdero na zmaja momacki
kao da rece nesto kao gooo,mozda kalo neka poruka arji da krene na NK
Jadnik još misli da ga je vriskom roknuo. Azor Ahai
pa kako je krenulo u ovoj sezoni izgleda da su Jona i Dany maknuli ustranu, jedino sto je saznao da je Aegon Targerijan... peta i sesta epizoda bi morale biti njihove jer glupo bi bilo da se nateze oko cersei i da sa njom zavrse seriju, jeBo nju, pijana kebara i sHizofrenik Euron... WTF sa njima se na kraju bocat... ipak su NK trebali staviti u petu epizodu, to je meni zamjerka, jebi ga sad.
alibaba_i_30_godina wrote:
Daj link za taj intervju kada tako samouvjereno pišeš? Tačno je da ne radi više zajedno sa D&D, ali su nekoliko puta rekli da su zajedno prošli kraj i da im je Martin sam rekao kako treba serija da završi.
The 70-year-old author released his third last book in A Song of Ice and Fire in 2011, the same year that Game of Thrones debuted its first season. While he had hoped to finish The Winds of Winter and A Dream of Spring in time, Martin missed all his deadlines and for the last couple of seasons, the TV show has gone beyond the narrative of the books. He ended up telling the producers how he thought his books would end but didn’t have all the details.
Show-runners Weiss and Benioff ultimately had to decide how their game of thrones would end.
Now in a new interview with 60 Minutes, Martin has admitted that Game of Thrones isn’t his baby anymore, just the books.
He said: “Dave and Dan have done the most popular TV show in the world.
In the same interview, Martin lamented how it was a blow when he realised the TV show would overtake his books.
He said: “I published a fifth book [A Dance With Dragons] in 2011 when the series was just going on the air, so I was like five books ahead.
“I was completely confident that I would have the entire series finished. Winds of Winter and A Dream of Spring would be out before they got to them.”
Host Anderson Cooper pointed out that Martin once said he would find it alarming if the series overtook the books’ narrative.
Martin responded: “Yes, it was a blow when the series caught up. I didn’t think it would happen.”
Nevertheless, Martin says the Game of Thrones ending won’t be that different to A Dream of Spring, except for secondary characters.
He added: "I don’t think [Game of Thrones show-runners] Dan and Dave’s ending is gonna be that different from my ending because of the conversations we did have.
“We’re talking here about several days of story conferences taking place in my home in Santa Fe, New Mexico. But there’s no way to get in all the detail, all the minor characters, all the secondary characters."
Bili na Kimmelu kreatori TV serije, pitao ih za WhiteWalkere, rekli da nije kraj price ili barem na to sugerisali i da Bran znao da ce Arya biti ta koja ce ubiti NK
todd_smith wrote:Bili na Kimmelu kreatori TV serije, pitao ih za WhiteWalkere, rekli da nije kraj price ili barem na to sugerisali i da Bran znao da ce Arya biti ta koja ce ubiti NK
pa naravno da je bran znao. vidis da je letio okolo sve do momenta dok NK nije dosao do njega, znaci da je vec vidio to. kao i događaje koji su uslijedili i koji ce tek uslijediti.
todd_smith wrote:Bili na Kimmelu kreatori TV serije, pitao ih za WhiteWalkere, rekli da nije kraj price ili barem na to sugerisali i da Bran znao da ce Arya biti ta koja ce ubiti NK
pa naravno da je bran znao. vidis da je letio okolo sve do momenta dok NK nije dosao do njega, znaci da je vec vidio to. kao i događaje koji su uslijedili i koji ce tek uslijediti.
zar on ne moze samo vidjeti sta je bilo i sta se desava trenutno i to samo tamo gdje ima ono drvece?
zar on ne moze samo vidjeti sta je bilo i sta se desava trenutno i to samo tamo gdje ima ono drvece?
ma nemaju se ljudi kad bavit tim detaljima. zna sve svugdje, lakse je tako
"I don't think Dan and Dave's ending is going to be that different from my ending because of the conversations we did have. But on certain secondary characters, there may be big differences," said Martin. He also shared, "We're talking here about several days of story conferences taking place in my home in Santa Fe, New Mexico. But there's no way to get in all the detail, all the minor characters, all the secondary characters. The series has been extremely faithful compared to 97 percent of all television and movie adaptations of literary properties. But it's not completely faithful. And it can't be. Otherwise, it would have to run another five seasons.
Jadnik još misli da ga je vriskom roknuo. Azor Ahai
Nije se bezveze derao već je govorio "Gooo, gooooo". Pretpostavlja se da je upravo Arya tada prošla, a da je Jonova uloga bila da odvuče zmajevu pažnju. I ovdje na ovoj temi je već nekoliko puta bilo riječi o tome.
alibaba_i_30_godina wrote:
Daj link za taj intervju kada tako samouvjereno pišeš? Tačno je da ne radi više zajedno sa D&D, ali su nekoliko puta rekli da su zajedno prošli kraj i da im je Martin sam rekao kako treba serija da završi.
The 70-year-old author released his third last book in A Song of Ice and Fire in 2011, the same year that Game of Thrones debuted its first season. While he had hoped to finish The Winds of Winter and A Dream of Spring in time, Martin missed all his deadlines and for the last couple of seasons, the TV show has gone beyond the narrative of the books. He ended up telling the producers how he thought his books would end but didn’t have all the details.
Show-runners Weiss and Benioff ultimately had to decide how their game of thrones would end.
Now in a new interview with 60 Minutes, Martin has admitted that Game of Thrones isn’t his baby anymore, just the books.
He said: “Dave and Dan have done the most popular TV show in the world.
In the same interview, Martin lamented how it was a blow when he realised the TV show would overtake his books.
He said: “I published a fifth book [A Dance With Dragons] in 2011 when the series was just going on the air, so I was like five books ahead.
“I was completely confident that I would have the entire series finished. Winds of Winter and A Dream of Spring would be out before they got to them.”
Host Anderson Cooper pointed out that Martin once said he would find it alarming if the series overtook the books’ narrative.
Martin responded: “Yes, it was a blow when the series caught up. I didn’t think it would happen.”
Nevertheless, Martin says the Game of Thrones ending won’t be that different to A Dream of Spring, except for secondary characters.
He added: "I don’t think [Game of Thrones show-runners] Dan and Dave’s ending is gonna be that different from my ending because of the conversations we did have.
“We’re talking here about several days of story conferences taking place in my home in Santa Fe, New Mexico. But there’s no way to get in all the detail, all the minor characters, all the secondary characters."
Taj sam intervju i ja ranije pregledao, kao i pročitao članak, a ovo što si boldirao i podvukao je svima jasno i niko nije sporio da Martin više ne piše scenario zajedno sa onom dvojicom, ali nije tačno da je u potpunosti isključen iz serije. Čak i sam ispod kaže da ne vjeruje da će kraj u knjigama biti različit od onoga što su/će ova dvojica prikazati, boldiran i uvećan dio u textu iznad. Za sporedne likove nikoga nije briga.
Last edited by alibaba_i_30_godina on 03/05/2019 16:52, edited 1 time in total.
drogon2 wrote:"I don't think Dan and Dave's ending is going to be that different from my ending because of the conversations we did have. But on certain secondary characters, there may be big differences," said Martin. He also shared, "We're talking here about several days of story conferences taking place in my home in Santa Fe, New Mexico. But there's no way to get in all the detail, all the minor characters, all the secondary characters. The series has been extremely faithful compared to 97 percent of all television and movie adaptations of literary properties. But it's not completely faithful. And it can't be. Otherwise, it would have to run another five seasons.
Džaba sve, jer i da nekima nacrtaš opet ne bi bilo jasno. Ali hajde, neka se ljute na sve i svakog. I sam Martin je rekao da će sigurno biti svakakvih diskusija na netu i to je ok.
pa jebem li ga, ako je dao arji noz, znao je da ce ga ona ubiti, zar ne?
NK taman dolazi sa svojom gardom, ovaj aterira bas tad. slucajno?
Bran ne vidi buducnost, samo proslost i moze se ‘teleportirati’ na drugu lokaciju. Nije nikad spomenuto da je vidio nesto iz buducnosti.
Idemedosumom wrote:Pustite ba izjave starog lisca. Cuj nece se "toliko" razlikovati
Ja se iskreno nadam da hoce. I meni je ovo tanko.
A cini se da likovi koji su zaduzeni za borbe u seriji ipak znaju nesto o borbama, jer onaj dio kako su odradili Unsullied (Neokaljane) je fantastican, ono pokrivanje povlacenja i zatvaranje, ja sam se najezio. Samo mislim da su zbog nekih dramaticnih efekata koje zele izazvati kod prosjecnog gledaoca ipak oni morali praviti ustupke (mislim na ove ljude koji su zaduzeni za borbe) i da se nisu bas previse pitali oko logicnosti nego je bilo bitno da je sto dramaticnije. To mi je nekako jedino objasnjenje.