pogledaj 'centar podova interio' (preko puta hotela sarajevo u dz.bijedica)manekenka u penziji wrote: Od sutra sam u potrazi pa se javim.
Gdje u Sa......
- black
#17376 Re: Gdje u Sa......
- P308
#17377 Re: Gdje u Sa......
Ako je LKS ona radnja iz BBI Centra, tu je najjeftiniji tepih oko 700 KM, pa eto da znateCherryLips wrote:Ja ne mogu prezaliti sto se zatvorio Unipromet,mi smo prije 7-8 god kupili tepihe koji su bili cca 120 maraka i malo je reci da su dobri. Mada su zreli za mijenjanje zbog fleka (djeca) koje se haman ne mogu iskorijeniti.
@manekenko , ne znam kakvi su u Peniju,vidjela sam da i oni prodaju staze i tepihe.
I sjetih se neke prodavnice Twins, Rakovicka cesta , reklama se nekad vrtila. Plavo oko?
Retro home , LKS?
U SCC-u (Casa Bianca) tepih vecih dimenzija kosta 260 KM.
Inace u Bingu na Stupu (ono gdje je bio Merkur) ima finog izbora, moze se izabrati (samo se treba malo potruditi
- CherryLips
#17378 Re: Gdje u Sa......
@manekenko,hvala i @suza, ocekivala sam ovakav odgovor. Al et sve nesto kontam sa necim da se bar na kratko urahatim al jok. Opet sta jeftino a lijepo na oko kupiti i vozdra. Bar dok djeca do srednje skole doguraju ako Bog da:)
- CherryLips
#17379 Re: Gdje u Sa......
A jest LKS zara cijene, ja vidjela fildzane lijepe ,hajd reko da cojku i sebi kupim da kahvenisemo. Ma ja,dva komada preko 80 maraka...:)how yes no:)P308 wrote:Ako je LKS ona radnja iz BBI Centra, tu je najjeftiniji tepih oko 700 KM, pa eto da znateCherryLips wrote:Ja ne mogu prezaliti sto se zatvorio Unipromet,mi smo prije 7-8 god kupili tepihe koji su bili cca 120 maraka i malo je reci da su dobri. Mada su zreli za mijenjanje zbog fleka (djeca) koje se haman ne mogu iskorijeniti.
@manekenko , ne znam kakvi su u Peniju,vidjela sam da i oni prodaju staze i tepihe.
I sjetih se neke prodavnice Twins, Rakovicka cesta , reklama se nekad vrtila. Plavo oko?
Retro home , LKS?
U SCC-u (Casa Bianca) tepih vecih dimenzija kosta 260 KM.
Inace u Bingu na Stupu (ono gdje je bio Merkur) ima finog izbora, moze se izabrati (samo se treba malo potruditi).
- wewa
#17380 Re: Gdje u Sa......
finih tepiha po pristojnim cijenama ima u Lamperu na stupu
btw sanke koje je trazio mali_nindja na snizenju u obi-ju
btw sanke koje je trazio mali_nindja na snizenju u obi-ju
-
Nepass
#17381 Re: Gdje u Sa......
Ja sam u potrazi za stazom za hodnika. Hodnik ima sirinu jace od 1m. Sve staze koje sam vidio, lamper, belona, hereke itd su max 80cm. Ima li gdje da je metar siroka staza?
Za kuhinju mi treba 1.2x1.2. To nigdje naci. A kontao sam nesta ko u dormeu sto imaju oni prostiraci. Ima slicno u lamperu ali opet nema dimenzija.
Za kuhinju mi treba 1.2x1.2. To nigdje naci. A kontao sam nesta ko u dormeu sto imaju oni prostiraci. Ima slicno u lamperu ali opet nema dimenzija.
- JanuaryJones
#17382 Re: Gdje u Sa......
Jesi gledao u ELPI-ju kod rasadnika? Kod njih smo uzeli širu stazu. Na metar.Nepass wrote:Ja sam u potrazi za stazom za hodnika. Hodnik ima sirinu jace od 1m. Sve staze koje sam vidio, lamper, belona, hereke itd su max 80cm. Ima li gdje da je metar siroka staza?
-
Nepass
#17383 Re: Gdje u Sa......
Jos elpi je ostao da odem za ove sto znam.
- manekenka u penziji
#17384 Re: Gdje u Sa......
Evo mene sa izvještajem.
Sto se tice kolekcije tepiha, u Lamperu i Galeriji podova je najbogatija ponuda. Cijenovno su zlatna sredina, bar ono sto sam ja gledala (min.2x3 do max 200 KM).
Jedino se u Hereke salonima razlikuje ponuda, bar sto se tice ovih modernijih tepiha, i možda su malo skuplji.
Jutani tepisi su najjeftiniji u galeriji podova gdje im je cijena drastično manja od Lampera. U Lamperu je navedena dimenzija oko 170 dok je kod njih oko 100 KM, s tim što u Lamperu ima više dezena i boja.
Elpi ima super ponudu 2,3x 3,4 za 150 KM samo sto su tepisi svijetli i osjetljivi.
Plavo oko ima neke demode tepihe, a od ovih novijih imaju neku ponudu Belgijskih tepiha gdje preovladavaju narandžaste nijanse.
FIS i Bingo imaju neki manji izbor, ništa spektakularno, pristojne cijene.
Penny, ima veći izbor nego u Fisu i Bingu, cjenovno je najjeftiniji, ima sad neke akcije za 70ak KM 160x200. Mada oni prodaju i obrađene itisone kao tepihe.
Lamper i Hereke imaju svoje domene pa se tamo moze pregledati svaki tepih koji nude. Mrsko mi je sada lijepiti linkove, pala sam s nogu.
Sto se tice kolekcije tepiha, u Lamperu i Galeriji podova je najbogatija ponuda. Cijenovno su zlatna sredina, bar ono sto sam ja gledala (min.2x3 do max 200 KM).
Jedino se u Hereke salonima razlikuje ponuda, bar sto se tice ovih modernijih tepiha, i možda su malo skuplji.
Jutani tepisi su najjeftiniji u galeriji podova gdje im je cijena drastično manja od Lampera. U Lamperu je navedena dimenzija oko 170 dok je kod njih oko 100 KM, s tim što u Lamperu ima više dezena i boja.
Elpi ima super ponudu 2,3x 3,4 za 150 KM samo sto su tepisi svijetli i osjetljivi.
Plavo oko ima neke demode tepihe, a od ovih novijih imaju neku ponudu Belgijskih tepiha gdje preovladavaju narandžaste nijanse.
Penny, ima veći izbor nego u Fisu i Bingu, cjenovno je najjeftiniji, ima sad neke akcije za 70ak KM 160x200. Mada oni prodaju i obrađene itisone kao tepihe.
Lamper i Hereke imaju svoje domene pa se tamo moze pregledati svaki tepih koji nude. Mrsko mi je sada lijepiti linkove, pala sam s nogu.
-
Kataklinger
#17385 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti ovaj "monitor riser" ?

-
suza81
#17386 Re: Gdje u Sa......
Tebe treba zaposlit da izvjestavas sa terena, dobro ti idemanekenka u penziji wrote:Evo mene sa izvještajem.
Hvala!
- P308
#17387 Re: Gdje u Sa......
Ovo je super. I mi mijenjamo pa ce dobro doci. Hvalamanekenka u penziji wrote:Evo mene sa izvještajem.
- manekenka u penziji
#17388 Re: Gdje u Sa......
- JanuaryJones
#17389 Re: Gdje u Sa......
Pa kupil' bona išta?
- manekenka u penziji
#17390 Re: Gdje u Sa......
Nisam ništa, danas sam se stvarno premorila od svega. Bas sam peka
Uslikala sam sto mi se sviđa i ostavila da prenoći. Ovaj mi se nekako najviše svidio, stvarno ga treba vidjeti uživo, prelijep je.
Sad sam u nekom fazonu industrijskog stila, iako ovaj malkice odskace imam viziju kako ga uklopiti...
http://www.hereketepih.com/?product=1862a
A u elipju imaju neki tepisi, piše na deklaraciji dupli pamuk, 3x2 oko 500 KM, e to je nesto premekano i zaista kvalitetno. Milina bosom nogom po njemu hodati. Edit: ovo onako spominjem, ne razmatram kupovinu tako skupog tepiha.
Jutani tepisi u Lamperu imaju fine dezene i boje koje mi odgovaraju, ali su malo jezivi na dodir i ne vrijede 170 KM.
Mah, neka prenoći...
Uslikala sam sto mi se sviđa i ostavila da prenoći. Ovaj mi se nekako najviše svidio, stvarno ga treba vidjeti uživo, prelijep je.
Sad sam u nekom fazonu industrijskog stila, iako ovaj malkice odskace imam viziju kako ga uklopiti...
http://www.hereketepih.com/?product=1862a
A u elipju imaju neki tepisi, piše na deklaraciji dupli pamuk, 3x2 oko 500 KM, e to je nesto premekano i zaista kvalitetno. Milina bosom nogom po njemu hodati. Edit: ovo onako spominjem, ne razmatram kupovinu tako skupog tepiha.
Jutani tepisi u Lamperu imaju fine dezene i boje koje mi odgovaraju, ali su malo jezivi na dodir i ne vrijede 170 KM.
Mah, neka prenoći...
Last edited by manekenka u penziji on 30/01/2017 22:56, edited 2 times in total.
-
mali_balon
#17391 Re: Gdje u Sa......
Nekadasnja cilimara sa Ilidze se za vrijeme reintegracije ilidze "preselila" (tj sve pokradeno i premjesteno) na Sokolac i imaju prodavnicu kod autobuske stanice gdje se moze naci cilima (konkretno dervisa) 200 do 300KM jeftinijih nego u gradu. Samo kazem, jel.....
-
Kataklinger
#17393 Re: Gdje u Sa......
Kataklinger wrote:Gdje kupiti ovaj "monitor riser" ?
- Filter
#17394 Re: Gdje u Sa......
odes u sa ovom slikom u primus balkan, das neke okvirne dimenzije, odaberes boju i ljudi ti naprave. to ti je najlakseKataklinger wrote:Gdje kupiti ovaj "monitor riser" ?
- Filter
#17395 Re: Gdje u Sa......
nadam se da jos uvijek radi, marijin dvor, prekoputa tramvajske prema ilidziepik wrote:Ima dobar sahadzija???
- wewa
#17396 Re: Gdje u Sa......
probaj i u svrakinom, s desne strane kad se ide prema dobrinji, ima parking ispred radnje (nekih 500 m od Suda BiH).epik wrote:Ima dobar sahadzija???
-
epik
#17397 Re: Gdje u Sa......
HvalaFilter wrote:nadam se da jos uvijek radi, marijin dvor, prekoputa tramvajske prema ilidziepik wrote:Ima dobar sahadzija???
-
epik
#17398 Re: Gdje u Sa......
Hvalawewa wrote:probaj i u svrakinom, s desne strane kad se ide prema dobrinji, ima parking ispred radnje (nekih 500 m od Suda BiH).epik wrote:Ima dobar sahadzija???
-
peepeep
#17399 Re: Gdje u Sa......
Radi! Preporuka!epik wrote:HvalaFilter wrote:nadam se da jos uvijek radi, marijin dvor, prekoputa tramvajske prema ilidziepik wrote:Ima dobar sahadzija???
- corsa
#17400 Re: Gdje u Sa......
U Svrakinom je sahadzijka!epik wrote:Hvalawewa wrote:probaj i u svrakinom, s desne strane kad se ide prema dobrinji, ima parking ispred radnje (nekih 500 m od Suda BiH).epik wrote:Ima dobar sahadzija???