Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Svaka cast Bayernu za inicijativu oko pomoci izbjeglicama. Daleko vise od sporta, fudbala, rezultata... Ovo je postavljanje novih standarda, ostalo su gluposti.
skenderija04 wrote:Svaka cast Bayernu za inicijativu oko pomoci izbjeglicama. Daleko vise od sporta, fudbala, rezultata... Ovo je postavljanje novih standarda, ostalo su gluposti.
skenderija04 wrote:Svaka cast Bayernu za inicijativu oko pomoci izbjeglicama. Daleko vise od sporta, fudbala, rezultata... Ovo je postavljanje novih standarda, ostalo su gluposti.
Koman - Kosta bi mogao biti par krila koji ćemo često gledati u naredna 3 mjeseca (koliko žuta štampa daje Robbenu za oporavak, nadajmo se da nisu u pravu)
Nije dobar onaj Vidal u glavu nikako, a sve mi se čini da je ovo sezona kada ćemo se počet` navikavati
na život bez ROBBERY-a. Sasma novi početak, ove sezone bez njih dvojice ,švajna, sljedeće bez možda Lahma, Pep-a,
ima tu još prostora za rekonstrukcije.
Vidal je talentovan igrac, al' tip ima mentalitet obicnog latinsko-americkog gedze/seljobera, nesto u fazonu Teveza. Otkinut tip totalno, a pare i slava ga prave samo goreg i budalastijeg.
Meni ni danas-dan nije jasno kako nismo doveli najveceg mladog talenta Portugala, kad se vec toliko pricalo o tome krajem Juna.
Nahvali Juup Goezea, za ono sinoć.
Nije loše igrao, podsjećao je na partije iz Dortmunda, a meni se čini
da u Bayernu neće proigrati u Pepovom sistemu. Jednostavno mu treba prostora, i jučer se to vidilo.
Sad će njemački mediji garant smisliti neki nadimak za novu "Flügelzange" kad Costa i Coman budu po prvi put zajedno igrali (ako već nisu). Pretpostavljam da će to biti nešto u stilu: Costaman. Ni Robbery mi se nije posebno sviđalo pa se nadam da će se mediji ovaj put suzdržati od izmišljanja novih nadimaka. Inače, dovoljno je da Coman ostane pošteđen od povreda i već će biti dobro pojačanje jer iskreno se ne sjećam kada je Bayern posljednji put uvezao nekoliko mjeseci bez povrede nekog prvotimca (a posebna priča su povrede poput Martinezove - nisam siguran da će on uopšte uspjeti da se vrati na stari nivo jer se od povreda kakva je njega snašla teško u potpunosti oporavlja ).
MeanMachine wrote:Sad će njemački mediji garant smisliti neki nadimak za novu "Flügelzange" kad Costa i Coman budu po prvi put zajedno igrali (ako već nisu). Pretpostavljam da će to biti nešto u stilu: Costaman. Ni Robbery mi se nije posebno sviđalo pa se nadam da će se mediji ovaj put suzdržati od izmišljanja novih nadimaka. Inače, dovoljno je da Coman ostane pošteđen od povreda i već će biti dobro pojačanje jer iskreno se ne sjećam kada je Bayern posljednji put uvezao nekoliko mjeseci bez povrede nekog prvotimca (a posebna priča su povrede poput Martinezove - nisam siguran da će on uopšte uspjeti da se vrati na stari nivo jer se od povreda kakva je njega snašla teško u potpunosti oporavlja ).