Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Djevojka i ja krenemo jučer negdje i svratimo prije vogosce na proširenje da zapalimo (nema pušenja u autu). Samo sto smo parkirali, dva metra od nas pojavi se ogroman crni dzip i izadju dvije ćelave strvine od po 150 kg i po dva metra. Jebiga, meni malo neugodno. Nije prošlo ni pola min, dolazi drugi ogroman dzip pored njih, ostvara prozor i čujem neko Šaputanje. Rekoh:"bacaj to i sjedaj, zapalicemo negdje drugo".
Ništa nam nisu uradili, ni A nisu rekli. Ali mi je bilo prpa i jebiga
Djevojka i ja krenemo jučer negdje i svratimo prije vogosce na proširenje da zapalimo (nema pušenja u autu). Samo sto smo parkirali, dva metra od nas pojavi se ogroman crni dzip i izadju dvije ćelave strvine od po 150 kg i po dva metra. Jebiga, meni malo neugodno. Nije prošlo ni pola min, dolazi drugi ogroman dzip pored njih, ostvara prozor i čujem neko Šaputanje. Rekoh:"bacaj to i sjedaj, zapalicemo negdje drugo".
Ništa nam nisu uradili, ni A nisu rekli. Ali mi je bilo prpa i jebiga
pravi se ti bečlija i ne daj pušenje u autu
tako ti i treba
nikad nisam sumnjao u piromana. sve ove paljevine imaju pozadinu svoju.
prije neku noc gledam trojica hrmpalija par minuta iza ponoci kamenjem razbija izloge onog shiptara na otoci sto drzi nekakvu birtiju i pekaru pored.
u svakom po 120 kila i one torbice pederuse za pistolje preko prsa.
a cuo sam da je taj shiptar teski kockar, nisu hrmpalije iz dosade dosle razbijati izloge njegovih rupa.
maloprije pred tužilaštvom tačnije prekoputa udaren pješak
iskreno se nadam da je ostao živ kolika je šteta na autu.. čitava šajba polomljena i probijena, hauba udubljena, lak zguljen branik rasturen retrovizor otkinut
auto je na trotoaru nisam imao srca slikati
ja kontao na prvu auto se u banderu zabilo kad kaže policajac pješak je bio
šteta ko na rastoderovom autu odokativno
Ma ja ima na klixu a na avazu pise udaren pjesak Suljo Planja, covjek miran drama. Ko zna o cemu je rijec tu Al kud bas nadje njega da udari to mi nije jasno https://www.facebook.com/suljo.planja?fref=ts
jao_situacije wrote:maloprije pred tužilaštvom tačnije prekoputa udaren pješak
iskreno se nadam da je ostao živ kolika je šteta na autu.. čitava šajba polomljena i probijena, hauba udubljena, lak zguljen branik rasturen retrovizor otkinut
auto je na trotoaru nisam imao srca slikati
ja kontao na prvu auto se u banderu zabilo kad kaže policajac pješak je bio
šteta ko na rastoderovom autu odokativno
Ti ko da si tek usto drug.
Pjesak je udaren u kralja tomislava iliti ulici kosevo, taxista ga udario i pobjegao, a onda je tu ostavio auto i onda kreno da bjezi pjeske i ufatili ga.
Kinaski wrote:Ma ja ima na klixu a na avazu pise udaren pjesak Suljo Planja, covjek miran drama. Ko zna o cemu je rijec tu Al kud bas nadje njega da udari to mi nije jasno https://www.facebook.com/suljo.planja?fref=ts
Pa valjda i klosari moraju prelaziti negdje ulicu... jbg, a ovaj jos ako vrti ondje po korei, onda nije nista cudno...
Ali gledam evo auto, bas ga je odalamio momacki jbt.