ne se stresat
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- muha_sa
#17351 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
strpljen spašen
ne se stresat
stres skracuje životni vijek
ne se stresat
- Travnički Noćni Šetač
#17352 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nisam vozač... niti doktor... ne znam zašto sam u ovom dijalogu...Laplace wrote:... ali ja jesam. Veoma je bitno redovno kontrolisati vid. Posebno ako si vozač.Travnički Noćni Šetač wrote:Nisam to rekao...Laplace wrote: Aha. Znači, ne bi loše bilo da odem kod optičara i provjerim dioptriju?
-
vernes81
#17353 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
hahahaha odmah mi ovo naumpade.Travnički Noćni Šetač wrote: Nisam vozač... niti doktor... ne znam zašto sam u ovom dijalogu...
- Travnički Noćni Šetač
- drug_profi
#17355 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Travnički Noćni Šetač wrote:
Nisam vozač... niti doktor... ne znam zašto sam u ovom dijalogu...
-
zdruzdjo
#17356 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Na toj dionici se nikad ne sikiram oko takvih lola. Hladno upalim desni zmigavac i prodjem. To je jednostavno tako i nista se ne moze uraditi tu na otvaranju svijesti.drug_profi wrote:Veceras od Mostara u koloni za nekim tegljacem i cisternom, prosao kolonu dva po dva. puno saobracaja iz kontra smjera i ostadose mi glavna smetala pred Jablanicom, ne mozes. Kad vidi vraga isped njih jos jedan golf 4 pegla brajko. Hajd strpljen i cekam da prodjem Jablanicu pa cemo uz ono brdo proci. I docekam kad vidi vraga cisterna se skloni desno, a sleper je uze preticati a ide brze od nje 2 km/h. Nikad proci sviraj, blicaj, jebimater, dzaba. nekako se iskobeljasmo skoro do pred tunel, skloni se i on desno, kad ispred njega onaj isti golf 4 u lijevoj i ne jebe nikog. Blicni, svirni, legni na sirenu, jok. Vozi 50. I sta drugo nego onda ga ko papak desnom obidjem ko da stoji... pa jebomater.
Mislim stvarno ni jednog prekrsaja ne napravih vazdan, i onda me retardirani vozaci koji kontaju da su sami na svijetu natjeraju na desno preticanje.
- triconja
#17357 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Joj raje danas idem jednim putem dje se gazi 50-60 a lola ispred mene vozi ga u drugoj brzini jedno 20, 25 na sat. Eee, vidim ja vrag odnio salu i stanem pored puta malo i opet krenem kad on opet ispred mene. Jebo sam od do, vozi ga lola ko da vozi civare ba, ne zna za drugu brzinu osim prve i druge...
Ne kontam sto tako ljudi voze?
- beni-bu-man
#17358 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
suh menjac pa nemere dalje od drugetriconja wrote:Joj raje danas idem jednim putem dje se gazi 50-60 a lola ispred mene vozi ga u drugoj brzini jedno 20, 25 na sat. Eee, vidim ja vrag odnio salu i stanem pored puta malo i opet krenem kad on opet ispred mene. Jebo sam od do, vozi ga lola ko da vozi civare ba, ne zna za drugu brzinu osim prve i druge...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#17359 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
stedi gorivo ili je neka poluraspala raga
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17360 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
zna li iko u ovom gradu ući u raskrsnicu, sačekati ako treba (a vjerovatno treba) i smotati pod 90°u svoju traku?
koliko se sjećam to je bilo eliminatorno na ispitu
danas zamalo debil da me udari sa strane, još maše nešto
- sheilak
#17361 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To je postalo standard kad iz sporednih na glavnu odmah motaju u srednju (r)mk ultra wrote:zna li iko u ovom gradu ući u raskrsnicu, sačekati ako treba (a vjerovatno treba) i smotati pod 90°u svoju traku?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#17362 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sheilak wrote:To je postalo standard kad iz sporednih na glavnu odmah motaju u srednju (r)mk ultra wrote:zna li iko u ovom gradu ući u raskrsnicu, sačekati ako treba (a vjerovatno treba) i smotati pod 90°u svoju traku?

mene su ovako naučili (crveno) i ja uvijek idem tako. uđem u raskrsnicu, sačekam i smotam i idem u svoju traku.
danas na ovoj raskrsnici zamalo da me udari ljubičasti C3, ovaj noviji sa diodama
i da dodam
na svakoj raskrsnici isto
čekaju metar ispred semafora, a MORAJU ući još 5-6m
njihovom logikom prođe 2-3 auta manje
-
tempuser
#17363 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neki dan se nakon izvjesnog vremena vracam na be-ha asfalt i prvi auto koji sam pokusao preteci me je podsjetio koliko je sati.
Nakon tunela Salakovac u pravcu Sarajeva stignem Golfa 2 koji vozi nekihh 60-70 kmh, kako sam da zmigavac da ga preteknem tako je iz golfa poceo da kulja crno-plavi dim na auspuh, stisn'o ga lola da ga slucajno ne preteknem!
Nakon tunela Salakovac u pravcu Sarajeva stignem Golfa 2 koji vozi nekihh 60-70 kmh, kako sam da zmigavac da ga preteknem tako je iz golfa poceo da kulja crno-plavi dim na auspuh, stisn'o ga lola da ga slucajno ne preteknem!
-
shheff
#17364 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
presao van BiH oko 700km, imam jedno preticanje preko pune snimljeno, ali zato ovdje materijala k'o u prici, oko 22.30, ista situacija vracam se sa mora i kolega isperd mene Fabija 1.4, a ispred nas bijeli Punto vozi 40 gdje je ogranicenje 60, i haj vozimo se tako oko 1km za njim i dolazi velika ravnica - ulaz u Bihac, prvo ima nesto pune i ide isprekidana, a idu 3 auta iz suprotnog smjera sa srednjim razmakom, i kako onaj treci prolazi pored Punta tako on puni gas, i jbg Fabija 1.4 ne moze preci, i sad mi iza se nerviramo i moramo preticati idiota u takvim uslovima...Ma trebao sam doci iza njega i duga mu opaliti, kad je vec bila prilika. Divljina..
- sheilak
#17365 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Prosla godina prodjemo pola europe i cim smo usli u bih lola bez smigavca se ubacuje da bi 30 metara dalje skrenuo na bankinu i otisao u kafanu
Koliko god mi mrzili ili sta vec srbiju i hrvatsku imaju ljudi vecu saobracajnu kulturu od nas
E sad jel do zakona jel do mentaliteta do neceg treceg moglo bi se diskutovati (r)
Koliko god mi mrzili ili sta vec srbiju i hrvatsku imaju ljudi vecu saobracajnu kulturu od nas
E sad jel do zakona jel do mentaliteta do neceg treceg moglo bi se diskutovati (r)
- nepass1
#17366 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer zenska, citroen c2 sa P na zadnjoj sajbi. Prestrojavanja bez zmigavca i prestrojava cim retrovizori prodju auto do nje. Nije se meni ubacila ali autima ispred. Zestoka su kocenja bila. I nije ni brza voznja nit neko rejsanje, jednostavno ne zna. Upalio joj jednom i misli da je to pravi nacin 
- shape of despair
#17367 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nervira me kad mi zatrubi da krenem na žuto a on 5. u koloni. Također ne davanje žmigavca ili kasno davanje žmigavca.
Kurčenje sa slabim autom. Neki dan se vraćam iz goražda, pretiče golf 1 sve redom, a jedva. Dimi se iz auspuha ko da je naložio plastiku.
Kurčenje sa slabim autom. Neki dan se vraćam iz goražda, pretiče golf 1 sve redom, a jedva. Dimi se iz auspuha ko da je naložio plastiku.
- beni-bu-man
#17368 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znaci Uzice ja rupetina sto se tice Sarajeva ali ljudi imaju vise saobracajne kulture nego mi, sjebao sam se kad mi je taxi na pjesackom stao, htio sam covjeka castitisheilak wrote:Prosla godina prodjemo pola europe i cim smo usli u bih lola bez smigavca se ubacuje da bi 30 metara dalje skrenuo na bankinu i otisao u kafanu
-
Naslovnica
#17369 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Isto bi se osjećao i u Zenici. Izmislili su saobraćajnu kulturu u odnosu na Sarajevo.beni-bu-man wrote:Znaci Uzice ja rupetina sto se tice Sarajeva ali ljudi imaju vise saobracajne kulture nego mi, sjebao sam se kad mi je taxi na pjesackom stao, htio sam covjeka castitisheilak wrote:Prosla godina prodjemo pola europe i cim smo usli u bih lola bez smigavca se ubacuje da bi 30 metara dalje skrenuo na bankinu i otisao u kafanu
- Dope_Man
#17370 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sreca moja pa rijetko vozim po gradu inace bi popizdio. Jutros ona raskrsnica na ulazu na stup, gdje znak lijepo definise kao put sa prventstvom prolaza dolazak iz Butila i skretanje prema ukljucenju na stupskoj petlji. Ali ne hebu tu prvenstvo ni 5% i jutros se lola zaletio pravo sa druge strane i da nisam ja brzo reagovao raznio bi me.
Na istoj toj raskrnici jucer ista situacija, taksi isao pravo i lupio nekog koji je skretao i imao prvenstvo. Kako mi je to obicno ruta i biciklom, skoro svaki dan tu prolazim i skoro svaki put vidim istu situaciju da idioti koji idu pravo ne bendaju znakove o prvenstvu.
Na istoj toj raskrnici jucer ista situacija, taksi isao pravo i lupio nekog koji je skretao i imao prvenstvo. Kako mi je to obicno ruta i biciklom, skoro svaki dan tu prolazim i skoro svaki put vidim istu situaciju da idioti koji idu pravo ne bendaju znakove o prvenstvu.
- Bakir1
#17371 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer kolona nepregledna od capljine vozi se 25 kmh.
Guslaj guslaj do Mostara, na celu kolone minibus neki LT dim smedje boje, pun dpf, umire LT ali lola ne popusta.
Prosao je pored 3 patrole niko nista.
Mi smo stoka neprevazidjena
Guslaj guslaj do Mostara, na celu kolone minibus neki LT dim smedje boje, pun dpf, umire LT ali lola ne popusta.
-
nlt
#17372 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
treba kupiti neko jače auto, ili kamion, i nista ne dirati kočnicu, tako sam najsigurniji, a ne ovako moras apaurine da pijes ako ces kroz Sarajevo voziti
-
il dottore
#17373 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koliko samo debila za volanom nema pojma o cemu govoris druze, jedino mi je objasnjenje da ih instruktori nisu ni ucili pravilnom skretanjumk ultra wrote:sheilak wrote:To je postalo standard kad iz sporednih na glavnu odmah motaju u srednju (r)mk ultra wrote:zna li iko u ovom gradu ući u raskrsnicu, sačekati ako treba (a vjerovatno treba) i smotati pod 90°u svoju traku?
mene su ovako naučili (crveno) i ja uvijek idem tako. uđem u raskrsnicu, sačekam i smotam i idem u svoju traku.
danas na ovoj raskrsnici zamalo da me udari ljubičasti C3, ovaj noviji sa diodama
i da dodam
na svakoj raskrsnici isto
čekaju metar ispred semafora, a MORAJU ući još 5-6m
njihovom logikom prođe 2-3 auta manje
-
il dottore
#17374 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Drotovi nazalost smatraju da je njihova jedina svrha i funkcija u kaznjavanju, a ne u omogucavanju normalnog i nesmetanog odvijanja saobracaja.Bakir1 wrote:Jucer kolona nepregledna od capljine vozi se 25 kmh.
Zato su nase ceste posebno opasne, jedan usljo za volanom doslovno jebe pamet desetinama ljudi iza sebe. Krenes s djecom, u ovakvim situacijama ne ide preticati kolonu, uvaljivati se drugima... Zapalio bih ga u autu
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#17375 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne rade to oni koji ne znaju, vec oni bezobrazni koji se ubacuju da sto prije prodju.