Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja_Ja wrote:
Pocelo je to i ranije raznim stelama prilikom mobilizacije za vojsku, i inog kriminala, pa se nastavilo u ranom poslijeratnom periodu ovim sto si naveo, ali sada kulminira time da kao poslijedica tih raznih stela, pododbnih direktora, pa i doktora i prosvjetnih radnika, danas imamo kriticnu masu koja je krc od insana (a koji su produkt tog stanja) koji nisu sposobni da se odupru najezdi otvorenog lopovluka sto nedostatkom intelekta (skolski sistem ih otupio i raznim stelama, te standarizirao mito i korupciju kao osnovnu djelatnost i nesto "normalno" i ocekivano), sto potpunom zavisnoscu o milosti tih stranki koje kontrolisu sve finansijske tokove i sve ono sto si naveo. Ako se tome doda da su veoma dobro istrenirani i da su disciplinovani glasaci onda dobijes jednu kriticnu masu koja predstavlja vecinu u nedostatku opozicije. I to se odnosi na polovinu njihovih glasaca. Za drugu sam apsolutno ubjedjeni da glasaju iz ubjedjenja. Vidjam ih non stop, to su oni kojim nek je zeleno pa makar ih i u grob odvelo. Njima je dovoljno da je kandidat "njihov" a ostalo je manje vazno. To su oni koji su i dan danas ubjedjeni da je SDA odbranila drzavu i koje SDA svako malo filuje saopstenjima poput onog sto je neki dan izaslo u kojem su i naglasavali da su odbranili drzavu.
Tacno. Kao narod smo izuzetno nerezistentni na mito i štele. Vodimo se onom bože daj ili manje korupcije ili više sanse da ja u njoj ucestvujem
A stranka im ima fiksan broj glasova:uhljebi i lokalni tajkuni plus ti sto glasaju iz ubjedjenja. I kad pogledas rezulati im uopste ne variraju puno (Huso je iznimka), samo im raste podrska kad je izlaznost mala.
Plus sto su evidentno uvjezbali pljacku izbora, pa tako da ne znam kojom logikom i matematikom sad imaju 11 vjecnika, al haj
Kaze volonterka Sape da nigdje u Evropi nema ovakvog mucenja pasa,zna li ima li igdje u evropi ovakvog broja pasa na ulicama i ovolikog broja napada pasa na ljude u Evropi?
Ovu sa videa "poznajem". Znam da je luda za zivotinjama, ne mislim nista u negativnom smislu. Sklanjala je brdo zivotinjama u svoj stan i non stop se zezala sa zivotinjama. Sta znam ok mi je sto se tice toga. Djevojka voli zivotinje i dobar dio svog zivota je posvetila njima.
Sjecam se da je imala psa, ja ga zvao tronozac, neki avlijaner bez jedne noge.
_BataZiv_0809 wrote:Joj ova Al Dzazira i njihovi prilozi
Što si toliko kivan na AJB?Uredu,ako zanemarimo vanjsku politiku,izvještaji iz regiona su odlični.Uvijek su prvi na mjestu,objektivno izvještavaju,odlični analitičari u studiju itd..
_BataZiv_0809 wrote:Joj ova Al Dzazira i njihovi prilozi
Što si toliko kivan na AJB?Uredu,ako zanemarimo vanjsku politiku,izvještaji iz regiona su odlični.Uvijek su prvi na mjestu,objektivno izvještavaju,odlični analitičari u studiju itd..
Ma yok. Jasno mi je da lazu o Siriji jer im gazde finansiraju ISIL.
Nego, de pogledaj ovaj prilog i reci sta mislis o anekti gradjana Zenice o pitanju cuka.
kakavdanakneiskustvu wrote:
Kaze volonterka Sape da nigdje u Evropi nema ovakvog mucenja pasa,zna li ima li igdje u evropi ovakvog broja pasa na ulicama i ovolikog broja napada pasa na ljude u Evropi?
Pametan novinar bi istrazio ovu "volonterku" makar na Fejsbuku cisto da se vidi kakve gadosti pise. Jos ova supacka anketa, ma hajte molim vas