Da ne zna neko ima li kod nas negdje da se nabavi ovakav slican lancic, narukvica ili nesto slicno da bi se moglo naci.
Gdje u Sa......
-
ITNet
#17351 Re: Gdje u Sa......
Pozdrav
Da ne zna neko ima li kod nas negdje da se nabavi ovakav slican lancic, narukvica ili nesto slicno da bi se moglo naci.

- DaffyDuck
#17352 Re: Gdje u Sa......
Ne znam jel ti kasno... Onda idi u Dessert kod trznice, velik je izbor i mozes uzeti na komad razlicite torte. Jeftinije ti je nego u slasticarnama.vješalica wrote:![]()
kad budem odlučila goste otrovati kupim hurmašicu u granapu![]()
- vješalica
#17353 Re: Gdje u Sa......
nije još
imam u planu još jednu lokejšn pa ću to imati na umu kad budem prolazila sa posla da pogledam
hvala na prijedlogu
imam u planu još jednu lokejšn pa ću to imati na umu kad budem prolazila sa posla da pogledam
hvala na prijedlogu
- Angel_of...
#17354 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti ili naruciti personalizirane "lance" za cucle 
- duminjo
#17355 Re: Gdje u Sa......
Ima li neka kafa "milenio" ili "milelium"? Crveno pakovanje, pakuje se u kiseljaku?
Dobih poziv maksuz da kupim te kafe a pojma nemam koja je. Nikad niSam cuo za to i ne mogu ni na Google da je nadjem.
Upomoc
Dobih poziv maksuz da kupim te kafe a pojma nemam koja je. Nikad niSam cuo za to i ne mogu ni na Google da je nadjem.
Upomoc
- kokuz_sa
#17356 Re: RE: Re: Gdje u Sa......
Marcaffe je przionica iz Kiseljaka...duminjo wrote:Ima li neka kafa "milenio" ili "milelium"? Crveno pakovanje, pakuje se u kiseljaku?
Upomoc
Ima i crveno i plavo pakovanje
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21
- glossyB
#17357 Re: Gdje u Sa......
Ima li negdje svjezi hren?
- CherryLips
#17358 Re: Gdje u Sa......
Valjda na pijaciglossyB wrote:Ima li negdje svjezi hren?
- glossyB
#17359 Re: Gdje u Sa......
nisam nasla zato i pitam ako neko zna gdje ima...CherryLips wrote:Valjda na pijaciglossyB wrote:Ima li negdje svjezi hren?
- vješalica
#17360 Re: Gdje u Sa......
pa na kojoj si pijaci bila?
moglo bi biti u ovom superkonzumu sjećam se da ga je bilo stalno osim nekako ljeti
ili na hepok pijaci...
moglo bi biti u ovom superkonzumu sjećam se da ga je bilo stalno osim nekako ljeti
ili na hepok pijaci...
- manekenka u penziji
#17361 Re: Gdje u Sa......
Gdje kupiti ovakve tepihe?
Tamne, da preovladava smeđa i petrolej, može i zelenkasta ili plavkasta.
Ni u kojem slučaju shaggy tepih ne dolazi u obzir.
Bellona-nema, sve je presvijetlo
Lamper-ima nesto ali mi boje ne odgovaraju

Tamne, da preovladava smeđa i petrolej, može i zelenkasta ili plavkasta.
Ni u kojem slučaju shaggy tepih ne dolazi u obzir.
Bellona-nema, sve je presvijetlo
Lamper-ima nesto ali mi boje ne odgovaraju

- otherside
#17362 Re: Gdje u Sa......
mozda ikea? sad ima na fb nekoliko profila koji dovoze narucenu robu iz ikeje.
- manekenka u penziji
#17363 Re: Gdje u Sa......
Evo bas sam pogledala ponudu, našla sam 2-3 koja bi itekako odgovarala ali su 300€+provizija=previše para za gaziti po njima. 
A kod nas se ponuda svela na tepihe iz turskih serija. Džidžanluk
-
Juni
#17364 Re: Gdje u Sa......
to je sezonska roba, ljudi stavljaju u zimnicu pa se tada i prodaje.glossyB wrote:nisam nasla zato i pitam ako neko zna gdje ima...CherryLips wrote:Valjda na pijaciglossyB wrote:Ima li negdje svjezi hren?
Pokušaj ipak ne kod onih prodavača na pravim tezgama,već onim što čuče oko pijace, ima ih i sa one strane gdje je Trznica kod njih se zna naći jako zanimljivih stvari.
-
nema me tamo
#17365 Re: Gdje u Sa......
Kako mi je smijesno kad ti vidim profilnu i onda kritikujes ponudu. 
- JanuaryJones
#17366 Re: Gdje u Sa......
Galerija podova u Džemala Bijedića, bivše hale Energoinvestove Livnice.manekenka u penziji wrote:Evo bas sam pogledala ponudu, našla sam 2-3 koja bi itekako odgovarala ali su 300€+provizija=previše para za gaziti po njima.
- CherryLips
#17367 Re: Gdje u Sa......
Ja ne mogu prezaliti sto se zatvorio Unipromet,mi smo prije 7-8 god kupili tepihe koji su bili cca 120 maraka i malo je reci da su dobri. Mada su zreli za mijenjanje zbog fleka (djeca) koje se haman ne mogu iskorijeniti.
@manekenko , ne znam kakvi su u Peniju,vidjela sam da i oni prodaju staze i tepihe.
I sjetih se neke prodavnice Twins, Rakovicka cesta , reklama se nekad vrtila. Plavo oko?
Retro home , LKS?
@manekenko , ne znam kakvi su u Peniju,vidjela sam da i oni prodaju staze i tepihe.
I sjetih se neke prodavnice Twins, Rakovicka cesta , reklama se nekad vrtila. Plavo oko?
Retro home , LKS?
- manekenka u penziji
#17368 Re: Gdje u Sa......
Budem obišla ove radnje sto ste navele.
Ne daje mi se previše para za tepih, ali ovaj sto imam u dnevnoj moram podhitno promjeniti. Više mu nema spasa.
Ne daje mi se previše para za tepih, ali ovaj sto imam u dnevnoj moram podhitno promjeniti. Više mu nema spasa.
-
suza81
#17369 Re: Gdje u Sa......
Javi ziva bila kako potraga zavrsi. I ja sam planirala cim sunce grane krecenje i novi tepih.. Ovaj mi nekakav bijeli, djeca ga devastirala.manekenka u penziji wrote:Budem obišla ove radnje sto ste navele.
- zateznistub
#17370 Re: Gdje u Sa......
Gdje u sa bih mogao naći ovakav šilt, zbog specifičnosti cilindra?

- manekenka u penziji
#17371 Re: Gdje u Sa......
suza81 wrote:Javi ziva bila kako potraga zavrsi. I ja sam planirala cim sunce grane krecenje i novi tepih.. Ovaj mi nekakav bijeli, djeca ga devastirala.manekenka u penziji wrote:Budem obišla ove radnje sto ste navele.
Od sutra sam u potrazi pa se javim.
Ja ne mogu čekati proljeće i kod mene je bijeli tepih (nekad bio) koji je uništen od cvekle, kafe, flomastera, plastelina i čega sve ne...Uz to je i čupav, sramota me sta sve iz njega sve ispadne prilikom klofanja.
- CherryLips
#17372 Re: Gdje u Sa......
Jao svi cekaju sunce da se bace na posao:) mada muz zagovara septembar za krecenje ,ja bih to mart-april,prije ramazana. Nego @manekenko de me prosvijetli,je li imas sad cupavi,shaggy tepih? Ja razmisljala da mi sljedeci tepih takav bude,kontam manje se fleke vide? Ili grijesim?manekenka u penziji wrote:suza81 wrote:Javi ziva bila kako potraga zavrsi. I ja sam planirala cim sunce grane krecenje i novi tepih.. Ovaj mi nekakav bijeli, djeca ga devastirala.manekenka u penziji wrote:Budem obišla ove radnje sto ste navele.
Od sutra sam u potrazi pa se javim.
Ja ne mogu čekati proljeće i kod mene je bijeli tepih (nekad bio) koji je uništen od cvekle, kafe, flomastera, plastelina i čega sve ne...Uz to je i čupav, sramota me sta sve iz njega sve ispadne prilikom klofanja.
-
suza81
#17373 Re: Gdje u Sa......
Cherry... S malom djwcom je potrebno krecenje i u martu i u septembru obaviti
i opet bi tepisi bili flekavi i zidovi isarani.
Imala sam i ja cupavi.. On u onim nitima moze sve sakriti, ali se teeesko usisava... Ja zapravo nikad nisam mogla da ga usisam i kazem da nema vise nijednu mrvu ili nesto drugo u sebi. A imam bas jak usisivac. Vazda iz njega nesto ispada. Njega zapravo treba klofati a ja nemam uslove za to.
Imala sam i ja cupavi.. On u onim nitima moze sve sakriti, ali se teeesko usisava... Ja zapravo nikad nisam mogla da ga usisam i kazem da nema vise nijednu mrvu ili nesto drugo u sebi. A imam bas jak usisivac. Vazda iz njega nesto ispada. Njega zapravo treba klofati a ja nemam uslove za to.
- moon_walker_90
#17374 Re: Gdje u Sa......
...kupiti ovo?

Bilo u Robotu na socijalnom,više nema...

Bilo u Robotu na socijalnom,više nema...
- manekenka u penziji
#17375 Re: Gdje u Sa......
CherryLips wrote: Jao svi cekaju sunce da se bace na posao:) mada muz zagovara septembar za krecenje ,ja bih to mart-april,prije ramazana. Nego @manekenko de me prosvijetli,je li imas sad cupavi,shaggy tepih? Ja razmisljala da mi sljedeci tepih takav bude,kontam manje se fleke vide? Ili grijesim?
Imam tog čuponju, bijeli sa par smeđih detalja. Ako želiš da kamufliras i sakriješ mrve, klikere, sitne igračke, kovanice i sl. taj tepih je pravi izbor. Dok je nov, može se solidno usisati ali klofanje mu je majka. Prvo pranje i one čupe izgube živost, potonu i zalijepe se. Usisavanje smeća iz njega je nemoguća misija. On je razlog sto sam dala 200 KM za usisivac koji vuče za sobom laminat, ali peksinluk iz tepiha ne. Ako prospes sok na njega, kao npr.cveklu možeš malo površinski očistiti vrhove njegovih dlakurina ali sok prodre do korjena tepiha i crvena boja viri bez obzira na koju stranu ga "počešljaš" i bode oči kao perut na crnoj majci. Možeš ga dati u autopraonu, u Lovely tepih servis, oprati sama ili zvati nekog da na licu mjesta uradi dubinsko pranje i čuponja će i dalje izgledati prljavo. Eh, posto je ovaj moj uz to i "svileni", vremenom se ta "svila" ofucala pa je tepih dobio i neke čupice, kao mali mini val, što je dodatno doprinijelo da mu boja mutira u neku šućmurasto-peksinavu. Uz to su mu i dimenzije povelike, te nije bas ni praktičan za dizanje i klofanje, pa ako se odlučiš samo da ga usisavas i slučajno ga poslje usisavanja zakačiš nogom, taman toliko da ga malo pomjeris s mjesta iz njega će opet izaći nevjerovatan broj mrva da se zapitaš da li si ga uopće usisala ili si ugašenim usisivačem prelazila preko njega.
Ženo, ne kupuj ovaj sihirbaz. Mene je sramota čuponju i pored kontejnera ostaviti.