Koji će joj plest pletenice, i govorit joj kako joj je ta nova majica supišRamzess Veliki wrote:Monca bi zeljela da ima gej prijatelja sa kojim ce pricati o svemu.edo_79 wrote:Nemogu to ni zamislitiRamzess Veliki wrote:Jes o tome pricam.![]()
Zamisli da si umjesto sa lezbom o seksu pricao sa gejem ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#17351 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
- Euridika
- Globalna šefica
#17352 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Drugim riječima, zaprijećeno ti je životom da koriguješ svoj iskaz.Dino34 wrote:Na veliku žalost gejevske scene konstatujem da ramo nije ni latentni ni bilo kakav drugi.
Euridika, pogriješila si.
Helem, loma sam rešeširo i došo do tog zaključka.
Niš' ja nisam pogriješila, ja se samo zafrkavam i pokušavam vratiti ovu temu na svoju bit.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17353 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Hoće da ga motor pregazi negdje kod Karaule...
- edo_79
#17354 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Da ostane brez poda i točkovaTomahawk11 wrote:Hoće da ga motor pregazi negdje kod Karaule...
- King Theoden
#17355 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Šuti, bolje ti je. Vidiš da ramo umije zajmit kamenjem.Tomahawk11 wrote:Ne bih ništa komentarisao
Jok, moja ti. Kreno ko pravi detektiv i počeo rešeširat. Kreno od postova.Euridika wrote:Drugim riječima, zaprijećeno ti je životom da koriguješ svoj iskaz
Kad tam, imaš šta vidjet.
Čojk toliko voli žensko i sa toliko žara govori o njima da sam zaključio kako su šanse da on bude gay ravne nuli.
Mislim, bilo je to davne 2018., i on danas živi povučeno i vjeran jednoj, al to ne mijenja činjenicu da nije gej.
Ps.
Imam pitanje...
Kada su dvoje u vezi, ko više pokazuje ljubav, muškarac ili žena?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17356 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zanemario si činjenicu da živi u zemlji gdje gejevi iskaču iz paštete
Euridika, neću više, Džanele mi
Euridika, neću više, Džanele mi
- edo_79
#17357 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Sjo Dino .... pa Ramo jeste gej .... one je LEZBA bolan, zar nisi dosad skont'o da voli ženeDino34 wrote:Šuti, bolje ti je. Vidiš da ramo umije zajmit kamenjem.Tomahawk11 wrote:Ne bih ništa komentarisao
Jok, moja ti. Kreno ko pravi detektiv i počeo rešeširat. Kreno od postova.Euridika wrote:Drugim riječima, zaprijećeno ti je životom da koriguješ svoj iskaz
Čojk toliko voli žensko i sa toliko žara govori o njima da sam zaključio kako su šanse da on bude gay ravne nuli.
Mislim, bilo je to davne 2018., i on danas živi povučeno i vjeran jednoj, al to ne mijenja činjenicu da nije gej.
Ps.
Imam pitanje...
- edo_79
#17358 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ramzess Veliki wrote:Jes o tome pricam.![]()
Zamisli da si umjesto sa lezbom o seksu pricao sa gejem ...![]()

Ramo ... vidi Nurfete jebo te hošaf
- King Theoden
#17359 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Taj se neće promijenit.Tomahawk11 wrote:Zanemario si činjenicu da živi u zemlji gdje gejevi iskaču iz paštete
Ako hoš, mogu ti poslat link koji to dokazuje
Zar je ramo ženskoedo_79 wrote:one je LEZBA bolan, zar nisi dosad skont'o da voli žene
On topic:
Pitanje za žene i muškarce.
Šta mislite ko je vatreniji, žene koje će rađati sinove ili one koje će rađati kćeri?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17360 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne treba, znam ja Ramu.
Nego, jedan moj profa iz srednje je znao reći da nema glupog pitanja.
Generalno sam se složio s tim, međutim, moram ti reći, ovo za mušku i žensku djecu i vatrenost, malo je reći da je glupo.
Nego, jedan moj profa iz srednje je znao reći da nema glupog pitanja.
Generalno sam se složio s tim, međutim, moram ti reći, ovo za mušku i žensku djecu i vatrenost, malo je reći da je glupo.
- Ramzess Veliki
#17361 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Uf da pogledam pa da ostanem bez ociju ...edo_79 wrote: Ramo ... vidi Nurfete jebo te hošaf![]()
- edo_79
#17362 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Kad te Nurfeta priselembeti s ovom šnjuromRamzess Veliki wrote:Uf da pogledam pa da ostanem bez ociju ...edo_79 wrote: Ramo ... vidi Nurfete jebo te hošaf![]()
- King Theoden
#17363 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zato što ne znaš.Tomahawk11 wrote:Generalno sam se složio s tim, međutim, moram ti reći, ovo za mušku i žensku djecu i vatrenost, malo je reći da je glupo.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17364 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Zato što to nema veze s vezom.Dino34 wrote:Zato što ne znaš.Tomahawk11 wrote:Generalno sam se složio s tim, međutim, moram ti reći, ovo za mušku i žensku djecu i vatrenost, malo je reći da je glupo.
Šta ima veze da li će žena roditi muško ili žensko s tim koliko je ili nije vatrena?
- King Theoden
#17365 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Prvo konstatuješ pa onda pitaš, a realno nemaš blage o tome.
Ima veze. Svaki doktor će ti potvrditi da ima veze.
Ček da vidimo hoće li još neko odgovoriti pa ću ti pojasniti.
Ima veze. Svaki doktor će ti potvrditi da ima veze.
Ček da vidimo hoće li još neko odgovoriti pa ću ti pojasniti.
- Euridika
- Globalna šefica
#17366 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Pa bolan ne bio, ne sudi se o osobi na osnovu onog što piše po forumu. Da je to mjera, mi bi svi imali dijagnozu teškog oblika šizofrenije i ostalih psihičkih bolesti.Dino34 wrote:Šuti, bolje ti je. Vidiš da ramo umije zajmit kamenjem.Tomahawk11 wrote:Ne bih ništa komentarisao
Ps.
Imam pitanje...
Na pitanje - prvo, fulio si temu (osim ako se ne osjećaš kao žena). Drugo, onaj koji je više zaljubljen i onaj koji je otvorenija osoba. Nema veze sa spolom.
Drugo pitanje - spol djeteta određuju isključivo muškarčevi geni, žena tu nema nikakvog utjecaja. Ima malo veze i s tim kad se vremenski dešava začeće, odnosno koliko vremena prođe od trenutka ovulacije do začeća (ako je taj period do cca 12 sati, tad je veća vjerovatnoća da će dijete biti muško, a ako je preko 12 sati do cca 3 dana, tada je veća vjerovatnoća da će dijete biti ženskog spola). Razlog je opet u vama muškima, vaše spolne ćelije koje nose genetske informacije za muškog potomka su brže i pokretljivije, ali kraće žive, dok one koje nose genetske informacije za ženskog potomka su sporije, ali žive do 72 sata. Eto malo i čas genetike.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17367 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Rekoh mu ja da je zaluto.
Hvala, Euridika
Hvala, Euridika
- arzuhal
#17368 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Svašta naučit od Heuridike. A kako napravit ramazansku sehursku paluzu od nišeste s jabukovim pekmezom? 
- Boemica
#17369 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Euridika wrote:
Drugo pitanje - spol djeteta određuju isključivo muškarčevi geni, žena tu nema nikakvog utjecaja. Ima malo veze i s tim kad se vremenski dešava začeće, odnosno koliko vremena prođe od trenutka ovulacije do začeća (ako je taj period do cca 12 sati, tad je veća vjerovatnoća da će dijete biti muško, a ako je preko 12 sati do cca 3 dana, tada je veća vjerovatnoća da će dijete biti ženskog spola). Razlog je opet u vama muškima, vaše spolne ćelije koje nose genetske informacije za muškog potomka su brže i pokretljivije, ali kraće žive, dok one koje nose genetske informacije za ženskog potomka su sporije, ali žive do 72 sata. Eto malo i čas genetike.![]()
2019.ta i još nisu naučili da spol zavisi isključivo od njih
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17370 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Samo se vi zaj....ovaj, zezajte, Dino sprema kontra-elaborat na ovu temu, trenutno kopa materijal na google, samo lagano 
- arzuhal
#17371 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Predosjećam pravi Clash of the Smurfs, strinem'... 
- arzuhal
#17372 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ljudi, vidim avatare! Jel i žene vide svoje avatare? Pardon, na pogrešnoj sam temi, aferdosun...
- Euridika
- Globalna šefica
#17373 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I know...Boemica wrote:Euridika wrote:
Drugo pitanje - spol djeteta određuju isključivo muškarčevi geni, žena tu nema nikakvog utjecaja. Ima malo veze i s tim kad se vremenski dešava začeće, odnosno koliko vremena prođe od trenutka ovulacije do začeća (ako je taj period do cca 12 sati, tad je veća vjerovatnoća da će dijete biti muško, a ako je preko 12 sati do cca 3 dana, tada je veća vjerovatnoća da će dijete biti ženskog spola). Razlog je opet u vama muškima, vaše spolne ćelije koje nose genetske informacije za muškog potomka su brže i pokretljivije, ali kraće žive, dok one koje nose genetske informacije za ženskog potomka su sporije, ali žive do 72 sata. Eto malo i čas genetike.![]()
2019.ta i još nisu naučili da spol zavisi isključivo od njih
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#17374 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Dino, diverzantu 
- Euridika
- Globalna šefica
#17375 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ja paluzu pravim s višnjama, tj. višnjab. Nisam kombinovala s jabukovim pekmezom. Ali mnijem da je postupak isti. Zakuhaš agdu (u slučaju pekmezli varijante, umjesto šećera uzmeš spomenuti pekmez), u malu zdjelu zamutiš nišeste (gustin) sa par kašika hladne vode (omjer cca 2 supene kašike nišeste na 3 dl agde). Kad agda provrije, dodaš voće da se ukuha. Nakon cca 20 minuta (tj. kad se voće ukuhalo), dodati zamućenu nišestu u šerpu, miješaš sve vrijeme, smanjiš vatru i kuhaš još 2-3 minuta, dok se ne zgusne (kao puding). Skineš s vatre, naspeš u male zdjele (prethodno isplakane hladnom vodom), ostaviš da se ohladi (prvo na sobnoj temperaturi, pa u frižideru). Kad se ohladi, konzumiraš. Paziš da se ne prejedeš.arzuhal wrote:Svašta naučit od Heuridike. A kako napravit ramazansku sehursku paluzu od nišeste s jabukovim pekmezom?