Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Russki wrote:Jebo mater, stvarno je sramota više kako Real prolazi dalje, kako se izvlače i koliko su svi im iza ledja.
Tačno je fudbal umro.
Bas je sramota. Uff svi su im iza ledja. Svi hoce samo da Real prodje, zato su dobili najtezi moguci zrijeb.
Dopizidili ste vise s tim teorijama zavjere.
Russki wrote:Jebo mater, stvarno je sramota više kako Real prolazi dalje, kako se izvlače i koliko su svi im iza ledja.
Tačno je fudbal umro.
Bas je sramota. Uff svi su im iza ledja. Svi hoce samo da Real prodje, zato su dobili najtezi moguci zrijeb.
Dopizidili ste vise s tim teorijama zavjere.
A je li možete zamisliti i jedan drugi tim, osim Bayerna, koji bi nakon onakve greške u prvoj minuti drugog poluvremena odigrao onako do kraja. To mogu samo Nijemci i to je Jupp. Da se onako nešto desi Liverpool-u primili bi još 6 do kraja. Tako da Bayernu nije uopšte loš izbor ovaj Kovač. Još kombinaciji sa Bracom najvećim od svih u timu u kojem su bili i Kahn i Effenberg i Janker i ostali oriđiđi Nijemci.
Samo trebaju promjeniti kapitena jer nije na kraju otišao do golmana i odveo ga sa terena.
jebo to šta kaže oni su u finalu a Marcelo .....mislim .....dvolična izjava koja ne snosi posljedice.... , rekao ono što su svi vidjeli osim onoga koji je trebao to vidjeti i dosuditi , sudije.
A Tomo je Željin , samo neće da prizna
Korovjev wrote:A je li možete zamisliti i jedan drugi tim, osim Bayerna, koji bi nakon onakve greške u prvoj minuti drugog poluvremena odigrao onako do kraja. To mogu samo Nijemci i to je Jupp. Da se onako nešto desi Liverpool-u primili bi još 6 do kraja. Tako da Bayernu nije uopšte loš izbor ovaj Kovač. Još kombinaciji sa Bracom najvećim od svih u timu u kojem su bili i Kahn i Effenberg i Janker i ostali oriđiđi Nijemci.
Samo trebaju promjeniti kapitena jer nije na kraju otišao do golmana i odveo ga sa terena.
Korovjev wrote:A je li možete zamisliti i jedan drugi tim, osim Bayerna, koji bi nakon onakve greške u prvoj minuti drugog poluvremena odigrao onako do kraja. To mogu samo Nijemci i to je Jupp. Da se onako nešto desi Liverpool-u primili bi još 6 do kraja. Tako da Bayernu nije uopšte loš izbor ovaj Kovač. Još kombinaciji sa Bracom najvećim od svih u timu u kojem su bili i Kahn i Effenberg i Janker i ostali oriđiđi Nijemci.
Ko je bio kapiten sinoc? Ne mogu da se sjetim.
Mislim Miler ali nije bitno ko god da je bio kapiten.
90% ljudi koji prate fudbal ce navijati za Liverpool/Romu u finalu, da navijas za ona govna madridska bas moras biti izrod. Nekad je ti bio klub galaktikosa, pocetkom milenija, sada skupina firauna. Pogledas samo casemira i sve ti jasno kakav profil sada igra, ko da su ga sa Gorice nafatali.
Ko je bio kapiten sinoc? Ne mogu da se sjetim.
Mislim Miler ali nije bitno ko god da je bio kapiten.
Opet ne treba uzeti to za zlo igracima. Biti bolji u 2 utakmice bez nekoliko prvotimaca protiv Reala i ispasti zbog(po ko zna koji put) sudijske greske je tesko. Momci su zasluzili prolaz, ali sta je tu je
sve_ovo_ja wrote:90% ljudi koji prate fudbal ce navijati za Liverpool/Romu u finalu, da navijas za ona govna madridska bas moras biti izrod. Nekad je ti bio klub galaktikosa, pocetkom milenija, sada skupina firauna. Pogledas samo casemira i sve ti jasno kakav profil sada igra, ko da su ga sa Gorice nafatali.
Ja ne razumijem ljude koji navijaju za Real, al nikako. Ja nikada necu postovati klub koji je vecinu trofeja Lige prvaka osvojio uz pomoc sudija.
I pored toga, Real je klub koji unistava fudbal.
Prvi su poceli da placaju prevelike odstete za igrace. Ne znam kakva je satisfakcija osvajati trofeje uz pomoc sudija.
Pa napravio je Liverpool gresku protiv City.a i primio go rano. A da bilo je 6:0 za City
sve_ovo_ja wrote:90% ljudi koji prate fudbal ce navijati za Liverpool/Romu u finalu, da navijas za ona govna madridska bas moras biti izrod. Nekad je ti bio klub galaktikosa, pocetkom milenija, sada skupina firauna. Pogledas samo casemira i sve ti jasno kakav profil sada igra, ko da su ga sa Gorice nafatali.
Ja ne razumijem ljude koji navijaju za Real, al nikako. Ja nikada necu postovati klub koji je vecinu trofeja Lige prvaka osvojio uz pomoc sudija.
I pored toga, Real je klub koji unistava fudbal.
Prvi su poceli da placaju prevelike odstete za igrace. Ne znam kakva je satisfakcija osvajati trofeje uz pomoc sudija.
ne navijam ni za madrid ni za bayern , ali izmedju ova dva tima drazi mi je madrid