UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
cassius

#17351 Re: UEFA Champions League

Post by cassius »

Russki wrote:Jebo mater, stvarno je sramota više kako Real prolazi dalje, kako se izvlače i koliko su svi im iza ledja.

Tačno je fudbal umro.

Bas je sramota. Uff svi su im iza ledja. Svi hoce samo da Real prodje, zato su dobili najtezi moguci zrijeb.
Dopizidili ste vise s tim teorijama zavjere.
zomri

#17352 Re: UEFA Champions League

Post by zomri »

kindlas wrote:
Nego ko ima sudije, uvijek bilo.
Pa upravo slika pokazuje da je Bayo sam sebi dohakao, više nego sudije.
mO k3

#17353 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

cassius wrote:
Russki wrote:Jebo mater, stvarno je sramota više kako Real prolazi dalje, kako se izvlače i koliko su svi im iza ledja.

Tačno je fudbal umro.

Bas je sramota. Uff svi su im iza ledja. Svi hoce samo da Real prodje, zato su dobili najtezi moguci zrijeb.
Dopizidili ste vise s tim teorijama zavjere.
penal u 95 minuti protiv juve...
MOSALJOZE

#17354 Re: UEFA Champions League

Post by MOSALJOZE »

Protiv Juventusa sumnjiv penal,sinoć Marcelo igrao rukom teorije zavjere :zzzz:
SmokingMan

#17355 Re: UEFA Champions League

Post by SmokingMan »

AkoBogda Liverpool će ih zaustaviti uskoro. :thumbup:
Korovjev

#17356 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

A je li možete zamisliti i jedan drugi tim, osim Bayerna, koji bi nakon onakve greške u prvoj minuti drugog poluvremena odigrao onako do kraja. To mogu samo Nijemci i to je Jupp. Da se onako nešto desi Liverpool-u primili bi još 6 do kraja. Tako da Bayernu nije uopšte loš izbor ovaj Kovač. Još kombinaciji sa Bracom najvećim od svih u timu u kojem su bili i Kahn i Effenberg i Janker i ostali oriđiđi Nijemci.
Samo trebaju promjeniti kapitena jer nije na kraju otišao do golmana i odveo ga sa terena.
mO k3

#17357 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

SmokingMan wrote:AkoBogda Liverpool će ih zaustaviti uskoro. :thumbup:
:mrgreen: :thumbup:
inasallah ...ima da ih klopp podere
Point.

#17358 Re: UEFA Champions League

Post by Point. »

C'mon Pool! Razbij rome.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17359 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

manijak1 wrote:
LSD wrote:
Marcelo priznao nakon meča: Nećemo se lagati, bio je penal za Bayern
https://www.klix.ba/sport/nogomet/marce ... /180502024

Sad ce brat Toma reci da je ovo izmišljena izjava :P :mrgreen:
jebo to šta kaže :D oni su u finalu a Marcelo .....mislim .....dvolična izjava koja ne snosi posljedice.... , rekao ono što su svi vidjeli osim onoga koji je trebao to vidjeti i dosuditi , sudije.
A Tomo je Željin , samo neće da prizna :D
Dobro je vas dvojica :mrgreen:
LSD, slažem se sa Marcelom :thumbup:
SmokingMan

#17360 Re: UEFA Champions League

Post by SmokingMan »

Nadam se da će biti kakvo okupljanje liverpoolovih simpatizera negdje u pabu u SA,da se već organizujem. :D
Logovan

#17361 Re: UEFA Champions League

Post by Logovan »

mO k3 wrote: penal u 95 minuti protiv juve...
Penal se ne smije svirati u 95. minuti?
Nadzorna_ploca

#17362 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Smije. Isto kao sto smije i u 35. :mrgreen:
incognito071

#17363 Re: UEFA Champions League

Post by incognito071 »

Dogodine Realu odmah mjesto u finalu rezervisati a ovi ostali nek se takmice.
Da nam ne jebe zivce vise :izet:
Leopard_SA

#17364 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

Korovjev wrote:A je li možete zamisliti i jedan drugi tim, osim Bayerna, koji bi nakon onakve greške u prvoj minuti drugog poluvremena odigrao onako do kraja. To mogu samo Nijemci i to je Jupp. Da se onako nešto desi Liverpool-u primili bi još 6 do kraja. Tako da Bayernu nije uopšte loš izbor ovaj Kovač. Još kombinaciji sa Bracom najvećim od svih u timu u kojem su bili i Kahn i Effenberg i Janker i ostali oriđiđi Nijemci.
Samo trebaju promjeniti kapitena jer nije na kraju otišao do golmana i odveo ga sa terena.
Ko je bio kapiten sinoc? Ne mogu da se sjetim.
Idemedosumom

#17365 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Treba zaslužiti da te sudija nekada pogura. Gdje će ciganiju neku tamo gurati :D
Korovjev

#17366 Re: UEFA Champions League

Post by Korovjev »

Leopard_SA wrote:
Korovjev wrote:A je li možete zamisliti i jedan drugi tim, osim Bayerna, koji bi nakon onakve greške u prvoj minuti drugog poluvremena odigrao onako do kraja. To mogu samo Nijemci i to je Jupp. Da se onako nešto desi Liverpool-u primili bi još 6 do kraja. Tako da Bayernu nije uopšte loš izbor ovaj Kovač. Još kombinaciji sa Bracom najvećim od svih u timu u kojem su bili i Kahn i Effenberg i Janker i ostali oriđiđi Nijemci.
Mislim Miler ali nije bitno ko god da je bio kapiten.
mO k3

#17367 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

Logovan wrote:
mO k3 wrote: penal u 95 minuti protiv juve...
Penal se ne smije svirati u 95. minuti?
Ne radi se o tome .... malo mi ofirno
sve_ovo_ja

#17368 Re: UEFA Champions League

Post by sve_ovo_ja »

90% ljudi koji prate fudbal ce navijati za Liverpool/Romu u finalu, da navijas za ona govna madridska bas moras biti izrod. Nekad je ti bio klub galaktikosa, pocetkom milenija, sada skupina firauna. Pogledas samo casemira i sve ti jasno kakav profil sada igra, ko da su ga sa Gorice nafatali.
Leopard_SA

#17369 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

Korovjev wrote:
Leopard_SA wrote:
Mislim Miler ali nije bitno ko god da je bio kapiten.
Opet ne treba uzeti to za zlo igracima. Biti bolji u 2 utakmice bez nekoliko prvotimaca protiv Reala i ispasti zbog(po ko zna koji put) sudijske greske je tesko. Momci su zasluzili prolaz, ali sta je tu je
Leopard_SA

#17370 Re: UEFA Champions League

Post by Leopard_SA »

sve_ovo_ja wrote:90% ljudi koji prate fudbal ce navijati za Liverpool/Romu u finalu, da navijas za ona govna madridska bas moras biti izrod. Nekad je ti bio klub galaktikosa, pocetkom milenija, sada skupina firauna. Pogledas samo casemira i sve ti jasno kakav profil sada igra, ko da su ga sa Gorice nafatali.
Ja ne razumijem ljude koji navijaju za Real, al nikako. Ja nikada necu postovati klub koji je vecinu trofeja Lige prvaka osvojio uz pomoc sudija.
I pored toga, Real je klub koji unistava fudbal.
Prvi su poceli da placaju prevelike odstete za igrace. Ne znam kakva je satisfakcija osvajati trofeje uz pomoc sudija.
Mustang1

#17371 Re: UEFA Champions League

Post by Mustang1 »

Pa napravio je Liverpool gresku protiv City.a i primio go rano. A da bilo je 6:0 za City :evil:
Idemedosumom

#17372 Re: UEFA Champions League

Post by Idemedosumom »

Samo samouvjereno :thumbup:
mO k3

#17373 Re: UEFA Champions League

Post by mO k3 »

Leopard_SA wrote:
sve_ovo_ja wrote:90% ljudi koji prate fudbal ce navijati za Liverpool/Romu u finalu, da navijas za ona govna madridska bas moras biti izrod. Nekad je ti bio klub galaktikosa, pocetkom milenija, sada skupina firauna. Pogledas samo casemira i sve ti jasno kakav profil sada igra, ko da su ga sa Gorice nafatali.
Ja ne razumijem ljude koji navijaju za Real, al nikako. Ja nikada necu postovati klub koji je vecinu trofeja Lige prvaka osvojio uz pomoc sudija.
I pored toga, Real je klub koji unistava fudbal.
Prvi su poceli da placaju prevelike odstete za igrace. Ne znam kakva je satisfakcija osvajati trofeje uz pomoc sudija.
ne navijam ni za madrid ni za bayern , ali izmedju ova dva tima drazi mi je madrid
MyTao

#17374 Re: UEFA Champions League

Post by MyTao »

Idemedosumom wrote:Treba zaslužiti da te sudija nekada pogura. Gdje će ciganiju neku tamo gurati :D
Zar postoji veca ciganija od timova iz La Lige? posebno Real Madrida?
xoklix

#17375 Re: UEFA Champions League

Post by xoklix »

Penal Hummelsa nad Benzemom to nista jel?
Post Reply