Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
noviclan wrote:Daj mi ovog 0,00 diesela 50lit odnah
dajte ljudi malo aktivnije bi trebalo ovdje javljati trenutne cijene i na gradskim pumpama, a ne samo ilijaš vogošća itd.
javljajte malo kad neko prođe pored ovih gradskih pumpi pa makar i kad nema promjena da se zna da nema promjena.
ovdje izgleda samo plindžije "čepiraju" po nekim perifernim pumpama. plin je meni samo za grijanje, nafta je za traktore i agregate, a benzin je za auta
U gradu (Sarajevu) drže cijene on 1.21-1.26, nema se šta tu puno dodati.
Plin je za svašta nešto, može i za varenje, i za duvanje...
Da uštediš 2k KM godišnje vozeći na plin umjesto na benzin, razmislio bi o svojoj filozofiji šta je za šta.
Naslovnica wrote:Jutros na BP Rajlovac LPG 1.06 (bez popusta).
Uredno čepiraTo.
Odavno je kod njih ta cijena. Čak kad je kod drugih bila viša oni su išli na 1.06. Moram ti reći da im je plin odličan. Baram se na mom vozilu pokazao super. Gradske vožnje dobio za dva litra manju potrošnju nego kod HIFE
Ovdje gorivo 2.06
Pumpa 500m od mene 2.16
40litara goriva da naspem, ustedit cu 4 KM.
Dok odem do Podlugova i nazad napravio sam 50km i platio 2.40 KM autoceste.
Isplati se.
Odoh nasuti.
Logično by Čombe
Ovdje gorivo 2.06
Pumpa 500m od mene 2.16
40litara goriva da naspem, ustedit cu 4 KM.
Dok odem do Podlugova i nazad napravio sam 50km i platio 2.40 KM autoceste.
Isplati se.
Odoh nasuti.
Logično by Čombe
prokruzas 50 po ap, razgledas okolinu i usput naspes, a na 50 u petoj se i ne trosi nesta. vozis lijevom trakom tu je manje auta.