Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
MTV wrote:Pink Media BH dobio EPG ali samo preko "i" dugmeta. Preko "Guide" dugmeta ili dole ispod naziva kanala pise "EPG za ovaj kanal nije dostupan".
LOLo lijepi znam da nas citas pa popravi isti ovaj "problem" na kanalima OSM i RTVTK.
Isto tako napravi neku razumanu opciju oko 4K UHD resivera.
Otkud sad Pink BH 1, nije valjda da su pokrenuli još neki alternativni Pink BH
Sad lola ima 4 Pink BH kanala:
Pink BH sa Alipasina tu radi teletekst, snimalica i epg
Pink BH iz Beograda nema teleteksta, nema sninalice ima epg kao dio pink paketa.
Pink BH prilagodjen i vidljiv samo SD resiveru
I
Sada Pink BH 1 koji ne znam cemu sluzi.
Ovo garant radi utakmica pa su uveli dodatni stream kao BHT HD - V1 i BHT HD - V2
MTV wrote:Pink Media BH dobio EPG ali samo preko "i" dugmeta. Preko "Guide" dugmeta ili dole ispod naziva kanala pise "EPG za ovaj kanal nije dostupan".
LOLo lijepi znam da nas citas pa popravi isti ovaj "problem" na kanalima OSM i RTVTK.
Znam da izgleda glupo kad sam sebe citiras al da se zna da su popravili EPG na ova dva kanala.
Jos kad bi sredili i dodali logotipe preko resivera na kanalima na kojim fale pa kad gledas koji je porgram da ne zaboravi i koji je kanal.
Znam da izgleda glupo kad sam sebe citiras al da se zna da su popravili EPG na ova dva kanala.
Jos kad bi sredili i dodali logotipe preko resivera na kanalima na kojim fale pa kad gledas koji je porgram da ne zaboravi i koji je kanal.
Na mjestu kanala A1 Balkan HD ide A1 SHQIPTARE HD. Da li je to preuzimanje programa ili su sta ovi cackali pa promijenili program. Ide emisija Okruzenje na srpskom a titl zalijepljen na valjda siptarskom ili vec na kojem jeziku.
MTV wrote:Na mjestu kanala A1 Balkan HD ide A1 SHQIPTARE HD. Da li je to preuzimanje programa ili su sta ovi cackali pa promijenili program. Ide emisija Okruzenje na srpskom a titl zalijepljen na valjda siptarskom ili vec na kojem jeziku.
Sad ide emisija na siptarskom.
Juce je bio logo A1 Balkan HD sad je logo A1 Shqiptare HD. Ma nebitno nek bude A1 Kineski 4K, nek mi poprave BN Music HD i TV SA HD.
Sad ide emisija na siptarskom.
Juce je bio logo A1 Balkan HD sad je logo A1 Shqiptare HD. Ma nebitno nek bude A1 Kineski 4K, nek mi poprave BN Music HD i TV SA HD.
afannedim wrote:Meni tvsa HD, BN MUSIC radi, ide A1BALKAN HD
BN Music HD sada radi al TV SA HD i dalje crn. Preko snimalice radi normalno u SD formatu.
Za A1 Balkan se onda izvinjavam izgleda je neka vrsta timesharinga mislio sam da ga nisu ukinuli i stavili ovaj koji nista ne razumijem. Sorry na laznoj uzbuni.
afannedim wrote:Meni tvsa HD, BN MUSIC radi, ide A1BALKAN HD
BN Music HD sada radi al TV SA HD i dalje crn. Preko snimalice radi normalno u SD formatu.
Za A1 Balkan se onda izvinjavam izgleda je neka vrsta timesharinga mislio sam da ga nisu ukinuli i stavili ovaj koji nista ne razumijem. Sorry na laznoj uzbuni.